Grimstad Fevik  

Sømsveien 60, 4870 Fevik

Prisantydning kr 1 890 000 – kr 2 090 000,-

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

4 SOLGT ! 6-mannsbolig på Fevik - 2 nnflyttningsklare leiligheter.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2018

Soverom:  2–2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  62–62 m²

Tomtareal:  2107 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
1 2 1. 62m² 62m² SOLGT
2 2 1. 62m² 62m² kr 1 903 450,-
3 2 1. 62m² 62m² kr 2 103 450,-
 • Beskrivelse av prosjektet

  Flotte leiligheter i 6-mannsbolig med tre 3-roms leiligheter i 1. etasje med privat hage i front og tre store leilgheter i 2. etasje med loft, 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Alle leilighetene i 2. etasje er solgt. Terrassene er vendt mot vest, som gir veldig gode sol- og utsiktsforhold Innvendig er det eik parkett på gulv i alle oppholdsrom, samt fliselagt bad og entre. Sparklet og malte vegger, tak og listverk. Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys.

  Byggeår og byggemåte

  2018 i følge Grimstad kommune.

  Oppvarming

  Elekstisk med varmekabler på flislagte gulv og stue i 1. etasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Fra Sørmegleren sine lokaler i Grimstad følger du riksveien til Fevik. Ta til høyre inn til Feviktoppen. Fra Feviktoppen, følg Sømsveien ca. 1 km. Boligen ligger på høyre hånd.

  Beliggenhet

  Fin beliggenhet langs Sømsveien, like ved Trolldalslia mellom Haugenes og Feviktoppen. Nærhet til kollektivtransport med busstopp rett over veien. Eiendommen ligger solrikt til i kort avstand fra noen av sørlandets flotteste friområder og strender med bl.a. Hasseltangen, Storesand, Randvika og Strand Hotell. Attraktivt område med nærhet til Feviktoppen (ca. 1 km) med barneskole, butikksenter, bank, bakeri, restaurant m.v. Barnehage like i nærheten (Haugenes).

  Tomt

  Areal: 2 107 kvm, Eierform: Eiet tomt Leilighetene i 1. etasje vil ha rett på hagen forran leilighetene. Leilighetene i 2. etasje har stor balkong med utgang fra stuen.

  Parkering

  Parkering på tomten. Det er plass på tomten å sette opp en rekke med Car-porter om dette blir aktuelt. Mot tillegg i pris.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for Trolldalen. Arealplaner er under arbeid, Plannavn: Lille Trollfjell. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 2017/595092-2/200 Bestemmelse om veg, tinglyst 07.06.2017 rettighetshaver:Knr:0904 Gnr:52 Bnr:331 rettighetshaver:Knr:0904 Gnr:52 Bnr:332 rettighetshaver:Knr:0904 Gnr:52 Bnr:333 Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Energiattest

  Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).
 • Prisantydning og omkostninger

  Dok. avg:2,5 % av tomteverdien (384.000) Kr. 9600,- Tinglysning av skjøte kr. 525,- Tinglysning v pantedokument kr. 525 Pris pr. leilighet: Leilighet nr. 1 kr. 1.890.000 + omk. Leilighet nr. 2 kr. 1.890.000 + omk. Leilighet nr. 3 kr. 2.090.000 + omk. Leilighet nr. 4 SOLGT Leilighet nr. 5 SOLGT Leilighet nr. 6 SOLGT Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Formuesverdi

  Ikke beregnet
 • Adresse med betegnelse

  Sømsveien 60, Gnr. 52 Bnr. 316 i Grimstad kommune

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Selveier

  Selger

  Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Boligkjøperforsikring

  Sørmegleren anbefaler boligkjøperforsikring fra Help Forsikring AS. Dette er en rettshjelpsforsikring, som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst, og har ingen egenandel. Mer informasjon kan fås av megler.

  Visning

  Etter avtale med megler.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Boligen er nyoppført, men ikke tatt i bruk, og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Dersom boligen selges til forbruker innen 6 måneder etter at den var ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglene i bustadoppføringslova.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Oppdragsnummer

  21-18-9001

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende vedlegg må leses gjennom før budgiving

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Camilla Stenberg Rimestad

  Vederlag

  Markedspakke:

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg