Moseidmoen

Stemhei 18 A, 4706 Vennesla

Prisantydning kr 1 890 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 412 577,-
Omkostninger:  kr 7 760,-
Totalpris:  kr 2 310 337,-
Felleskostnader:  kr 4 400,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 495 721,- Sekundær: kr 1 586 306,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Attraktivt rekkehus i barnevennlig omgivelser

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  1969

Soverom:  2

Rom:  1

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  100 m²

Bruksareal:  112 m²

Bruttoareal:  124 m²

Tomtareal:  3505 m²

Rekkehuset ligger sentralt og rolig til på Moseidmoen. Kort vei til butikk, skole, barnehager og kollektiv transport. Gangavstand til sentrum i Vennesla med alle fasiliteter. Boligen inneholder:

1. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, 2 soverom og 2 boder.

2. etasje: Stue og kjøkken.

Kort fortalt:

- Rekkehus over 2 plan.

- Flislagt bad.

- Hage.

- Veranda.

- Sentralt med kort vei til Vennesla sentrum.

 

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

  Byggeår

  1969 ifølge Vennesla kommune.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 124 kvm 1. etasje: 61 kvm / 55 kvm / 43 kvm 2. etasje: 63 kvm / 57 kvm / 57 kvm P-rom inneholder: 1. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom og 2 soverom. 2. etasje: Stue og kjøkken. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Innhold

  1. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, 2 soverom og 2 boder. 2. etasje: Stue og kjøkken.

  Standard

  Boligen er lys og pen med vindfang med flislagt gulv og tapet på vegger. Gang med parkettgulv og malte panelplater på veggene. 2 boder. Flislagt bad/vaskerom med varmekabler, dusjkabinett, servant og WC. Soverom med teppe på gulv og tapet på vegger, her er garderobe og utgang til terrasse/hage. Soverom2 med teppe på gulv og panelplater på vegger, her er også garderobe. I 2. etasje er det stor stue med furugulv og tapet på veggene. Her er Utgang til veranda, vedovn og varmepumpe. Pent kjøkken med parkettgulv og tapet på vegger. Kaldtloft og innlagt fiber.

  Oppvarming

  Ved/elektrisk. Varmepumpe i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Foreligger ikke.
 • Beliggenhet

  Rekkehuset ligger sentralt og rolig til på Moseidmoen. Kort vei til butikk, skole, barnehager og kollektiv transport. Gangavstand til sentrum i Vennesla med alle fasiliteter.

  Adkomst

  Fra Vennesla sentrum. Kjør over brua mot Moseidmoen og ta første til venstre fra Bruvegen og inn på Stemhei. Ta så tredje til venstre og du finner rekkehuset på venstre hånd. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Parkering

  Biloppstillingsplass ved bolig, ellers ved borettslagets parkeringsplasser.

  Tomt

  Areal: 3 505 kvm, Eierform: Fellestomt
 • Adresse med betegnelse

  Stemhei 18 A, Andelsnr. 1 Orgnr. 954429229 i Vennesla kommune

  Selger

  Kåre Fossheim Abrahamsen Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Borettslag

  Stemhei borettslag A/L

  Borettslag organisasjonsnummer

  954429229

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Andelsnummer

  1
 • Omkostninger

  1 890 000,- (Prisantydning) 412 577,- (Andel av fellesgjeld) 2 302 577,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 760,- (Omkostninger totalt) 2 310 337,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 412 577

  Offentlige avgifter

  Inngår i fellesutgiftene.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 495 721,- for år 2016 Sekundær: Kr. 1 586 306,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppdragsgiver har inngått følgende oppdragsavtale med Sørmegleren AS: Provisjon: 2 % av salgssummen, tilretteleggingshonorar kr ,- samt oppgjørshonorar kr 7 100,-. Minimumssats provisjon kr 39 500,-.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan for Moseidmoen, datert 18.12.1991, endret 10.04.1997. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 22.08.1969. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: - Ingen heftelser registrert. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

  Utleiemulighet

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Ihht. burettslagslova §5-5 må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene, før man kan søke om fremleie. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller ved avtale med megler på tlf 40408046

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Sveinung Nordal datert 30.05.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Det opplyses om at tilstandsrapporten er over 6 måneder gammel, noe som regnes som levetid for slike rapporter.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  15-18-0055

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Bjørn Dahl Moe

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331