BUD FORELIGGER! Moderne, solrik og barnevennlig beliggende enebolig - Høygård

Prisantydning kr 4 000 000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fakta om eiendommen

Adresse
Høygårdsveien 6
Postnr og sted
4560 Vanse
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2013
Boligtype
Enebolig
Prisantydning
kr 4 000 000
Ligningsverdi
kr 895 380
Komm. avgifter
kr 10 186
Energimerking
B rod

Arealbeskrivelse

Primærrom
204 m²
Bruksareal
255 m²
Tomt
990 m²
Soverom
3
 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger innerst i en blindgate med utsikt ned mot Prestvannet. Området er meget barnevennlig. Midt i feltet er det opparbeidet en stor lekeplass, som er et yndet samlingssted for områdets foreldre og barn. Til Vanse sentrum er det ca. 2,5 km. Her ligger det butikker, restauranter, barnehager, skoler og mange andre servicetilbud. Farsund sentrum ligger ca. 7 km unna.

 • Adkomst

  Fra Farsund sentrum, følg fylkesvei 43 langs Nordre vei. Etter ca. 6 km, ta til høyre ved skilt mot Helvik. Følg veien innover og ta til høyre når du kommer til Høygård boligfelt. Følg veien oppover i feltet og ta til venstre etter lekeplassen. Boligen ligger innerst i blindgaten og er merket med salgsplakat fra Sørmegleren.

 • Byggeår

  2013 i følge Farsund kommune.

 • Bygninger og byggemåte

  Se tilstandsrapport.

 • Arealer med beskrivelse

  Bta: 270m²
  Bra: 255m²

  P-rom: 204m²
  P-rom inkl.:
  1.etg.: Entré, sommerstue, 2 bad, ganger, stue, vaskerom og 2 soverom
  2.etg.: 2 stuer, kjøkken og soverom

  S-rom: 51m²
  S-rom inkl.:
  1.etg.: Bod, garasjerom

  Takstmannens kommentar til arealmåling:
  BRA er målt ved besiktigelse mens BTA er beregnet ved hjelp av erfaringstall. Utvendig bod på ca 7m² har en takhøyde under 1,9 m og bredde under 0,6 m. Areal er derfor ikke medtatt.
  Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

 • Standard

  Flott enebolig med gjennomgående høy standard. Boligen er oppført med split-levels som går over 4 nivåer. Boligen er pent innredet med laminat på gulv og malte gipsvegger i moderne fargetoner. Alle rommene er i harmoni med hverandre. Downlights i flere rom. Innfelt lys i trapp.

  I boligen er det tre stuer. En dagligstue, en tv-stue og en kjellerstuen. Dagligstuen ligger på 3. plan. Rommet har god takhøyde og åpning opp mot 4.plan. Her er det store vindusflater og utgang til terrassen. Terrassen ligger lunt og usjenert til.
  Tv-stuen ligger på 4. plan og i tilknytning til kjøkkenet. Rommet har flere innredningsmuligheter og har utgang til hagen i bakkant, hvor der er mulighet for å sette sitt eget preg. God takhøyde som gir en god atmosfære.
  Kjellerstuen ligger på 1. plan. Rommet har store vindusflater og har flere bruksmuligheter. I tilknytning til kjellerstuen ligger en praktisk sommerstue med kjøkkeninnredning med kombiskap, vask og oppvaskmaskin. Utgang til hagen og en terrasse i front. Sommerstuen har tilrettelagt for varmekabler i gulv.

  Kjøkkenet ligger på boligens 4. plan. Rommet har en meget god utforming, og gir rom for større tilstelninger. Innredningen er i svart høyglans fra Ikea med alle hvitevarer integrert. Kjøkkenøyen har barstolløsning og integrert vifte i benkeplaten. Planløsningen på kjøkkenet gjør kjøkkenet til en god arbeidsplass.

  Boligen er utstyrt med 2 bad. Badene er pent innredet med fliser på gulv og vegger. Begge badene har baderomsinnredning, dusjkabinett og toalett. Ett av badene fungerer som et privat bad, da det ligger med adkomst fra hovedsoverommet.

  Det er totalt 3 soverom. Hovedsoverommet ligger på 2. plan. Rommet er godt i størrelse og har en stor skyvedørsgarderobe. På tegningen er det lagt opp til et mulig 4. soverom på øverste plan.

  Godt og romslig vaskerom med god plass til klestørk. Rommet har adkomst fra garasjen. Garasjen ligger i tilknytning til boligen.

 • Diverse

  Det er lagt inn fiber i boligen.

 • Parkering

  På egen tomt og i garasje. Garasjen har automatisk portåpner. Garasjegulvet er ikke støpt.

 • Oppvarming

  Vannbåren varme i 1. etasje. Varmepumpe installert i dagligstuen. Balansert ventilasjonsanlegg.
  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

 • Tomt

  Areal: 990 kvm, Eierform: Eiet tomt ihht. målebrev.
  Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, flat plen i front og terrasser. Tomten ligger vestvent og solrikt til med utsikt ned mot prestvannet. Solen er på tomten frem til ca. kl. 22 midtsommers.

 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan for Høygård/Farsund kommune med mindre vesentlige endringer av beyggelsesplan, vedtatt 21.8.2008. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

 • Boligsalgsrapport

  Tilstandsrapport fra Christian Genthner datert 10.07.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning.

  Takstmannens konklusjon:
  "Enebolig i veletablert boligfelt med relativ korte avstander til skole, barnehage, butikker og Vanse sentrum.( 2,6km )
  Boligen er oppført i 2013 og holder en bra standard på overflater, utstyr, installasjoner og fremstår som i teknisk god stand.
  Etter besiktigelse trekkes spesielt følgende frem:
  - Det er ikke støpt gulv i garasje.
  - Lite fall på bad.
  - Enkelte lister/foringer mangler på vaskerom.
  Normale intervaller for vedlikehold kan forventes.
  Tilstandsrapport og eiers egenerklæring må leses i sin helhet"

 • Konsesjon

  Nei

 • Omkostninger

  4 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  92 500,- (Dokumentavgift)

  107 450,- (Omkostninger totalt)

  4 107 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Martikkelinformasjon

  Kommunenr: 1003
  Gårdsnr: 20
  Bruksnr: 253