Kristiansand-Lund/Justvik

Nedre Brattbakken 21/23, 4634 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 3 340 000 – kr 4 790 000,-

Totalpris:  kr 3 340 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Hånes Panorama 3 - 1 toppleilighet igjen.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  2–3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  65,8–97,4 m²

Bruksareal:  70,8–103 m²

Tomtareal:  12630 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
G-301 2 3. 93m²
 • Bygninger og byggemåte

  Bruk av tradisjonell steinmur på deler av grunnmur. På yttervegger benyttes tegl eller annen materialbestandig kledning i kombinasjon med trepanel og plater. Både utvendig og innvendig er byggene utformet med solide materialer av høy kvalitet med tanke på minimalt vedlikehold.

  Byggeår

  2017 i følge Kristiansand kommune.

  Innhold

  Trinn 3, er det siste trinnet på Hånes Panorama. Totalt 15 selveier leiligheter. Til sammen er det 61 leiligheter i prosjektet Hånes Panorama fordelt på totalt 7 bygg. Det er kun 5 leiligheter igjen. Leilighetene har fra to til fire soverom, ett til to bad og størrelsen spenner fra 70 til 103 kvadratmeter (BRA), med god plass på terrasse og balkong. Med vinduer på tre sider har leilighetene særegne kvaliteter som ivaretas med gode planløsninger. Tekniske installasjoner er plassert i egen innvendig bod. Separate sportsboder er plassert i P-kjeller.

  Standard

  Fasaden har store vindusflater slik at den fantastiske utsikten kan nytes til det fulle og blir en forlengelse av interiøret. Leilighetene kan leveres med gasspeis som tilvalg. Dette gir mulighet for å etablere et åpent ildsted som varme- og trivselsskaper. Videre er leilighetene smakfullt innredet med eikeparkett, lyse flater, kjøkken og bad fra anerkjent leverandør og bad med keramiske fliser.

  Diverse

  Felleskostnadene er stipulert til ca. kr. 220,- per kvm.per år, og består av forsikring på bygg, kommunale avgifter, revonasjon, vaktmester, forr.førsel og strøm i fellesareal. Tv-internett, oppvarming og eiendomsskatt kommer i tillegg. Sørlandet boligbyggelag er forr.fører.

  Oppvarming

  Leilighetene leveres med gulvvarme i bad. Radiatorer i øvrige rom. 1.etg. har gulvvarme i stue og gang. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.
 • Beliggenhet

  Hånes Panorama har en unik beliggenhet. Byggene har en særdeles god plassering i terrenget slik at alle leilighetene får en fantastisk utsikt over sjøen fra Varoddbrua/ Topdalsfjorden til Kjevik. Alle leilighetene har store private terrasser og svært gode solforhold takket være byggenes sydvestvendte plassering.

  Adkomst

  Hånes Panorama ligger midt i et område med særdeles mange kvaliteter lett tilgjengelig rett utenfor døren. Dette innebærer kort avstand til turstier i skog og mark og ikke minst kort avstand til sjøen. Hamresanden er en av perlene i nærområdet. Enkeltvis og samlet gir dette gode og viktige rekreasjonsmuligheter som er svært verdifullt for for trivsel og velvære. Hånes Panorama ligger et steinkast fra nærsenter med bla. dagligvareforetning og offentlig transport. I tillegg har området godt etablerte skoler, barnehager og idrettsanlegg i gangavstand.

  Parkering

  Parkeringsplass i u.etg kommer i tillegg kr. 180.000,-

  Tomt

  Areal: 12 630 kvm, Eierform: Eiet tomt Hele eiendommen får et anslått estimert tomteareal på 12 630 kvm. Eiendommens adresse er Nedre Brattbakken 11-23. Utomhusplanen viser bebyggelse,fellesarealer og tilstøtende friarealer. Det er også planlagt en liten lekeplass i direkte tilknytning til bebyggelsen, og i tillegg skal tilstøtende kvartalslekeplass opprustes som en del av prosjektet.
 • Adresse med betegnelse

  Nedre Brattbakken 21/23, Gnr.63 Bnr.1161 Orgnr.914037824 i Kristiansand kommune

  Selger

  Hånes Panorama AS Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Sameie

  Hånes Panorama

  Sameie organisasjonsnummer

  914037824

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Omkostninger

  Omkostninger Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-. Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner kr. 525,- Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Området omfattes av reguleringsplan Hånes E/1 Felt D vedtatt 26.10.11 og bestemmelser til detaljregulering for Hånes E/1, felt D. Plan nr. 1042 godkjent av bystyret i Kristiansand den 26.10.11 som sak nr. 155. Reguleringsformål: Bolig

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig tilknyttet vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Det vil bli tinglyst heftelser på eiendommen vedr. blant annet vei, vann og kloakk. Kopi av grunnboken samt heftelser som er tinglyst kan fås ved henvendelse megler. På hovedeiendommen kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremkommer av grunnboken for denne eiendommen. På denne eiendom vil det være tinglyst lovbestemt panterett til sameiet.

  Utleiemulighet

  Det er ingen restriksjoner i forhold til utleie av den enkelte boenhet.
 • Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Visning etter avtale med megler tlf. 99099140

  Overtagelse

  Leilighetene er klare til overtagelse etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  På bakgrunn av at boligene er nyoppførte, men ikke tatt i bruk, selges de etter Avhendingsloven fullt ut. I forbindelse med mangels vurderingen vises det til Avhendingslovens §§ 3-7 og 3-8.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-16-9010

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Rolf R. Elieson

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg