Solgt

Songdalen

Hortemo Ringveg 24, 4645 NODELAND

Prisantydning kr 2 290 000,-

Omkostninger:  kr 72 450,-
Totalpris:  kr 2 362 450,-
Kommunale avgifter:  kr 15 498,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 401 966,- Sekundær: kr 1 286 292,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Hortemo - Romslig og innholdsrik lettstelt enebolig med dbl.garasje og carport, solrik flat tomt, rolig område

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1974

Soverom:  4

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  140 m²

Bruksareal:  209 m²

Bruttoareal:  228 m²

Tomtareal:  866 m²

Velkommen til Hortemo! Vi selger en velholdt pen enebolig med god planløsning. Stor og solrik tomt med hage og dobbelgarasje. Barnevennlig område!

 • Byggeår

  1974 i følge Songdalen kommune.

  Innhold

  Boligen har en grei planløsning med følgende innhold: 1. etasje: Vindfang, gang, gjestetoalett, dusjbad/wc, 4 soverom, kjøkken og stue m/ utgang stor terrasse. U. etasje: Stor gang, 2 innredede rom benyttet som hhv kjellerstue og kontor, stort vaskerom, wc, bod/gang m/ dør ut, diverse kjellerboder. Lagringsloft.

  Standard

  Boligen framstår som lys og velholdt men noe oppgradering til dagens standard må påregnes. Gulv: Parkett i gang og stue. Belegg på 1 soverom, kjøkken og gjestetoalett og bad nede. Laminat på 3 soverom. Fliser på badet oppe. Teppe på innredede rom nede. Vegger: Gang og soverom er nyoppusset med malte flater. Forvrig dels malte, dels tapetserte flater. Panel i innredet rom nede benyttet som kjellerstue. Himlinger: Takplater. Kjøkken: Hvit skapinnredning til tak. Avtekksvifte. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl kan medfølge etter nærmere avtale. Bad: Badet har wc, dusjkabinett og servant m/ skap. Separat gjestetoalett m/ wc. Bad m/ wc og servant nede. Fiber. Tre taklamper i stue medfølger ikke.

  Oppvarming

  Elektrisk. Varmekabler på badet. Nyere vedovn i stue. Varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse og annet ikke er avtalt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
 • Beliggenhet

  Sentralt og barnevennlig beliggende i lite trafikkert gate i et etablert boligområde på Hortemo i Songdalen kommune. Rett i nærheten er det ny idrettspark, lekeplass, søndagsåpen matbutikk (kun 5 minutters gange til denne), XL Bygg, busstopp og Songdalselva. Flotte turområder, skytebane, badevann på Stemtjønn m.m i nærområdet. Ca 2 km ned til Nodeland sentrum med alle servicetilbud inkl bibliotek og menighetshus. Ca 5 km til Brennåsen senter. Det er gode buss- og togforbindelser til Kvadraturen. Songdalen kommune har gode og varierte kulturskoletilbud, og det er et godt foreningsliv for barn og voksne. Det er bibliotek, kirke og menighetshus på Nodeland, samt frikirke på Nodelandsheia.

  Adkomst

  Kjør vestover fra Kristiansand sentrum og ta av til høyre ved Brennåsen. Passere Nodeland sentrum. Hortemo Ringveg går inn til høyre etter ca 2 km.

  Parkering

  Stor frittliggende dobbelgarasje. Carport i tilknytning til huset. Godt med biloppstillingsplasser i gårdsrommet.

  Tomt

  Areal: 866 kvm, Eierform: Eiet tomt Stor inngjerdet solrik eiertomt som er flat og lettstelt. Asfaltert gårdsrom. Plen, busker og bærbusker.
 • Adresse med betegnelse

  Hortemo Ringveg 24, Gnr.104 Bnr.160 i Songdalen kommune

  Selger

  Ada Reidun Grødem Lislevand Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 72 200,- (Omkostninger totalt) 2 562 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Offentlige avgifter

  Kr. 15 498 pr. år Inkludert eiendomsskatt

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 401 966,- for år 2016. Sekundær: Kr. 1 286 292,- for år 2016.

  Vederlag

  Oppgjørshonorar (Kr.7 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 600) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 290 000,-) (Kr.50 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Hortemo, datert 10.06.05. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Ferdigattest

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.10.74. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Ingen servitutter registrert Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Konsesjon

  Nei
 • Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Sørmegleren anbefaler boligkjøperforsikring fra Help Forsikring AS. Dette er en rettshjelpsforsikring, som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst, og har ingen egenandel. Mer informasjon kan fås av megler.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, faxeller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 50

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  13-18-0001

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Gro Lillian Netland Hulløen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg