Grimstad Øst  

Opplandsveien 185, 4885 Grimstad

Prisantydning kr 2 900 000 – kr 2 900 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

1 AV 2 SOLGT ! Tomannsbolig under oppføring. Byggert er reist, mulighet for rask overtakelse!Beliggende tett på lysløypa

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Tomannsbolig

Soverom:  3–3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  105–105 m²

Boligene er praktisk og romslig, tilpasset de fleste familier og har en fleksibel planløsning som gjør at den kan tilpasses mange forskjellige familier. Sentralt beliggende, men samtidig meget naturnært. Her har man kun få minutters gange til sandstrand på Roresanden og flotte badeplasser i Deidalen.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Pris
B 3 0. 105 m² 137,7 m² kr 2 900 000,-
 • Innhold

  Se underoppdrag

  Beskrivelse av prosjektet

  Vertikaldelt tomannsbolig over to etasjer. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet -og rommer entré med plass for garderobeløsning, flislagt bad, utvendig bod ved inngansparti. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Andre etasje er soveromsavdelingen - bestående av gang, tre soverom, flislagt bad/vaskerom og en romslig. Boligen er med andre ord en praktisk og romslig bolig tilpasset de fleste familier. Den ene boligen har en frittstående dobbel garasje på tomten. Den andre boligen har en enkel garasje tilknyttet boligen. Garasjen er med i kjøpsprisen. Parkering på egen tomt. Innkjørsel/ p - plasser blir gruset. Boligen levers grovplanert og klar til opparbeidelse for kjøper.

  Standard

  Gulv: Som standard leveres parkett i alle rom. Badet levers med fliser på gulv i 20x20. Fliser (med vk) på gulv i vindfang Vegger: Vegger kles med gipsplater som sparkles, males og tapetseres. Vegger på bad kles med Fibo våtromsplater. Tak/himlinger: Gipsstak sparkles og males i stue og kjøkken. Ferdig malt mdf paneltak i resterende. Kjøkken: Kjøkkeninnredning (aubo kjøkken) i farge hvit samt ettgreps blandebatteri. Medfølger integrerte hvitevarer og ventilator. Kunden får møte med kjøkkentegner på Aubo kjøkken Monter Sørlandsparken, om kunden ønsker tilvalg eller endringer. Baderom: Bad i underetasje leveres med hvit innredning på 120cm, dusjnisje med glassvegger, gulv toalett med skjult vannlås. Teknisk utførelse etter NEK 400 og TEK10. Toalett oppe leveres hvit 80 cm innredning. Se forøvrig leveransebeskrivelse som følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Oppvarming

  Hovedanlegget skal basere seg på oppvarming elektrisk og ved ovn, lecapipe og ved ovn blir montert. Baderommet i underetasjen med varmekabler i gulv. Varmekabler og fliser i vindfang.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).
 • Beliggenhet

  Attraktivt og sentrumsnært beliggende i nytt etablert boligområde . Meget barnevennlig med trygg skolevei til Landvik og Frivold barneskole og sykkelavstand til Grimstad ungdomskole. Kort avstand og lett adkomst til badestrand på Roresanden og fine badeplasser i Deidalen, samt til fantastiske turmuligheter på Dømmesmoen og opp til Kollen. Lysløypa på Dømmesmoen blir preppet for skiløyper om vinteren, så her kan man bare spenne på seg skiene ved inngangsdøren og ta turen til oppkjørte skiløyper.

  Parkering

  Den ene boligen har en frittstående dobbel garasje på tomten. Den andre boligen har en enkel garasje tilknyttet boligen. Garasjen er med i kjøpsprisen. Parkering på egen tomt.

  Tomt

  Innkjørsel/ p - plasser blir gruset. Boligen levers grovplanert og klar til opparbeidelse for kjøper.
 • Adresse med betegnelse

  Opplandsveien 185, Gnr. 8 Bnr. 274 i Grimstad kommune

  Selger

  He-Fi Utvikling AS. Salgsoppgaven er gjennomlest og godkjent av selger
 • Omkostninger

  Pris fra 2.900.000 til 3.100.000 Omkostninger Dokumentavgift av Tomteverdi Bolig A 2,5 % av 700.000 Kr. 17.500 Bolig B 2,5 % av 500.000 Kr. 12.500 Tinglysning skjøte kr. 525,- Tinglysning pant Kr. 525

  Formuesverdi

  Ligningsverdi vil bli beregnet etter ferdigstillelse

  Garantier

  Boligene selges ihht. Lov om Bustadoppføring, og selger plikter å stille garanti på 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Eventuell overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Boligene overleveres i byggrengjort stand. I nyoppførte bygninger må forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter: Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Ferdigstillelse

  Ingangsettes ved inngått kjøpekontrakt og godkjent byggetillatelse.

  Reguleringsplan

  Området er regulert til bolig. Reguleringsplan for Kryssen, naudnes, klomreheia. Endring om B3 saga. Arealplaner under arbeid . Plannavn: Solbergåsen Vest Boligområde. Reguleringsplan og bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Privat vei. Offentlig vann og avløp.
 • Selgers rett til endringer

  Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer.

  Tilvalg / Endringer

  Selger vil før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Mulig tilvalg vil være avhengig av fremdrift av innredningsarbeidene på kjøpstidspunktet. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15 % av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/ påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom kjøper og selger i en separat avtale, og faktureres direkte mellom partene.

  Visning

  Etter avtale

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å ansesom forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  21-18-9003

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Camilla Stenberg Rimestad

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg