Kristiansand-Lund

St. Olavsvei 24, A og B, 4631 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 4 190 000 – kr 6 100 000,-

Totalpris:  kr 4 205 270 – kr 6 253 550,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Tobienborg Hage - 36 lyse, lekre og lune leiligheter på Lund! Ferdigstilte leiligheter. Visning etter avtale med megler

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2–2

Bolignummer:  .

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  81–98 m²

Tomtareal:  6000 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
101A 2 1. 81m² 85m² kr 4 205 270,-
203A 2 2. 97m²
303A 2 3. 97m² kr 5 117 800,-
305A 2 3. 98m² kr 6 253 550,-
402B 2 4. 113m² SOLGT
 • Beliggenhet

  På Tobienborg har det vært gartneri i generasjoner. Etablert akkurat her fordi det var en så lun og solrik tomt. Det skal vanskelig gjøres å finne en mer sentral plassering enn Tobienborg, du har gangavstand til buss, forretninger, treningssentre, rekreasjonsområder, skog og natur som nærliggende Jegersberg - og for ikke å glemme nærheten til sjøen, stranda og båtliv. Alt er bare noen minutter unna.

  Parkering

  Hver leilighet må kjøpe 1 parkeringsplass. Parkeringsplass koster kr. 250 000,- pr. plass. Leilighetskjøper får da bruksrett til 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen. Det medfølger 1 sportsbod (ca. 5 m2) per leilighet.

  Tomt

  Areal: 6 000 kvm, Eierform: Eiet tomt Eiendommenes samlede tomteareal utgjør ca. 6 000 m². Eiendommens adresse er St. Olavsvei 24 i Kristiansand kommune. Både de private hagene og den over tre mål store felleshagen vil by på flotte opplevelser gjennom hele året. Midt inne mellom blokkene vil du finne en assymmetrisk pyramide i naturstein som vil overrisles med et tynt lag av rennende vann. Nedsenket i terrenget vil du bla finne skjermede sittegrupper som er omkranset av treterrasser og grønne vekster. Les mer om det flotte utemiljøet i salgsprospektet.
 • Adresse med betegnelse

  St. Olavsvei 24, A og B, Gnr. 44 bnr. 225 i Kristiansand kommune

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Selveier

  Selger

  St. Olav Utvikling AS v. Rune Mesel Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Prisantydning og omkostninger

  Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt per kvm BRA og vil derfor variere per bolig mellom ca. kr.10.000,- og kr.30.000,-. I tillegg kommer tinglysningsgebyr for skjøte kr. 585,- og tinglysningsgebyr per evt pantobligasjon kr. 585,- og attestgebyr kr. 199.50,-.
 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rita Ommundsen

  Oppdragsnummer

  10-16-9007

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg

 • Byggeår og byggemåte

  Ytterveggen består av isolerte bindingsverksvegger hvor disse kles med mørk teglstein. Det kan forekomme innslag av trekledning, fasadeplater eller pussede flater. Bygningen har skrånende tak tekket med asfalt takpapp. Utgangpsunktet har vært at det skal skapes noe egenartet!

  Diverse

  Boenhetene blir seksjonert innen overtakelse og den enkelte får tildelt eget seksjonsnummer. Det presiseres at sameiet vil omfatte alle fire byggene i prosjektet. Det tas forbehold om at 60% av samlet salgsverdi i 1. byggetrinn er solgt før endelig bekreftelse om gjennomføring av prosjektet/ salgstrinnet kan gis.

  Innhold

  Byggene som skal bygges består av 4 bygg med til sammen ca. 72 leiligheter. Det er hus A og B som legges ut for salg nå i Trinn 1. Det skal bygges kjeller for hele prosjektet og 36 leiligheter. Leilighetenes arealer i 1. byggetrinn varierer fra 60 m² til 170 m² BRA. Samtlige med tilgang til heis og parkeringskjeller. Tre hovedvarianter av leiligheter. 1. Bakkeplan med privat hage: For dere som ønsker egen hage (fra cirka 19 til 50 m2). Platting og vintergrønn hekk. 2. Andre og tredje etasje: Det er ingenting vanlig med Tobienborg hage. Også disse leilighetene blir spektakulære med gode balkonger og smarte planløsninger. 3. Toppleilighet med to etasjer: Denne løsningen gir enormt god takhøyde (opp mot cirka 5 meter). "Andre etasje"/messaninen har ekstra rom til f.eks. gjester.

  Oppvarming

  Alle leilighetene leveres med vannbåret gulvvarme. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Standard

  Alle leilighetene oppføres med god standard etter nærmere beskrivelse i salgsprospektet.
 • Budgivning

  Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema «Kjøpetilbud til fastpris». Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

  Tilvalg / Endringer

  Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpassinger i leilighetene forutsatt at bestillinger av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister. Selger vil i første møte med kunde gå gjennom de tilvalgs muligheter kjøperne har. Kostnader for dette dekkes av kjøper.
 • Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Det vil bli tinglyst heftelser på eiendommen vedr. bla. vei, vann og kloakk. På hovedeiendommen kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremkommer av grunnboken for denne eiendommen. På denne eiendom vil det være tinglyst lovbestemt panterett til sameiet. Kopi av grunnboken samt heftelser som er tinglyst kan fås ved henvendelse megler.

  Reguleringsplan

  Plan 1323, Reguleringsbestemmelser for Tobienborg – Sentrumsområde, detaljregulering dato 18.02.15. Plan og bestemmelser kan fås ved henvendelse megler.

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig tilknyttet vei, vann og kloakk.
 • Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag