Kristiansand-Lund

St. Olavsvei 24, A og B, 4631 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 3 950 000 – kr 6 100 000,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Tobienborg Hage - 36 lyse, lekre og lune leiligheter på Lund! Ferdigstilte leiligheter klare for visning!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2–2

Bolignummer:  .

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  71–98 m²

Tomtareal:  6000 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Pris
101A 2 1. 80 m² 85 m² kr 4 190 000,-
102B 2 1. 70 m² - m² kr 3 950 000,-
203A 2 2. 96 m² - m² kr 5 190 000,-
303A 2 3. 96 m² - m² kr 5 100 000,-
305A 2 3. 98 m² - m² kr 6 100 000,-
402B 2 4. 112 m² - m² SOLGT
404A 2 4. 55 m² 60 m² SOLGT
 • Bygninger og byggemåte

  Ytterveggen består av isolerte bindingsverksvegger hvor disse kles med mørk teglstein. Det kan forekomme innslag av trekledning, fasadeplater eller pussede flater. Bygningen har skrånende tak tekket med asfalt takpapp. Utgangpsunktet har vært at det skal skapes noe egenartet!

  Innhold

  Byggene som skal bygges består av 4 bygg med til sammen ca. 72 leiligheter. Det er hus A og B som legges ut for salg nå i Trinn 1. Det skal bygges kjeller for hele prosjektet og 36 leiligheter. Leilighetenes arealer i 1. byggetrinn varierer fra 60 m² til 170 m² BRA. Samtlige med tilgang til heis og parkeringskjeller. Tre hovedvarianter av leiligheter. 1. Bakkeplan med privat hage: For dere som ønsker egen hage (fra cirka 19 til 50 m2). Platting og vintergrønn hekk. 2. Andre og tredje etasje: Det er ingenting vanlig med Tobienborg hage. Også disse leilighetene blir spektakulære med gode balkonger og smarte planløsninger. 3. Toppleilighet med to etasjer: Denne løsningen gir enormt god takhøyde (opp mot cirka 5 meter). "Andre etasje"/messaninen har ekstra rom til f.eks. gjester.

  Standard

  Alle leilighetene oppføres med god standard etter nærmere beskrivelse i salgsprospektet.

  Diverse

  Boenhetene blir seksjonert innen overtakelse og den enkelte får tildelt eget seksjonsnummer. Det presiseres at sameiet vil omfatte alle fire byggene i prosjektet. Det tas forbehold om at 60% av samlet salgsverdi i 1. byggetrinn er solgt før endelig bekreftelse om gjennomføring av prosjektet/ salgstrinnet kan gis.

  Oppvarming

  Alle leilighetene leveres med vannbåret gulvvarme. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 • Beliggenhet

  På Tobienborg har det vært gartneri i generasjoner. Etablert akkurat her fordi det var en så lun og solrik tomt. Det skal vanskelig gjøres å finne en mer sentral plassering enn Tobienborg, du har gangavstand til buss, forretninger, treningssentre, rekreasjonsområder, skog og natur som nærliggende Jegersberg - og for ikke å glemme nærheten til sjøen, stranda og båtliv. Alt er bare noen minutter unna.

  Parkering

  Hver leilighet må kjøpe 1 parkeringsplass. Parkeringsplass koster kr. 250 000,- pr. plass. Leilighetskjøper får da bruksrett til 1 parkeringsplass i parkeringskjelleren. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen. Det medfølger 1 sportsbod (ca. 5 m2) per leilighet.

  Tomt

  Areal: 6 000 kvm, Eierform: Eiet tomt Eiendommenes samlede tomteareal utgjør ca. 6 000 m². Eiendommens adresse er St. Olavsvei 24 i Kristiansand kommune. Både de private hagene og den over tre mål store felleshagen vil by på flotte opplevelser gjennom hele året. Midt inne mellom blokkene vil du finne en assymmetrisk pyramide i naturstein som vil overrisles med et tynt lag av rennende vann. Nedsenket i terrenget vil du bla finne skjermede sittegrupper som er omkranset av treterrasser og grønne vekster. Les mer om det flotte utemiljøet i salgsprospektet.
 • Adresse med betegnelse

  St. Olavsvei 24, A og B, Gnr.44 Bnr.225 i Kristiansand kommune

  Selger

  St. Olav Utvikling AS v. Rune Mesel Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Omkostninger

  Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt per kvm BRA og vil derfor variere per bolig mellom ca. kr.10.000,- og kr.30.000,-. I tillegg kommer tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,- og tinglysningsgebyr per evt pantobligasjon kr. 721,-. Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Plan 1323, Reguleringsbestemmelser for Tobienborg – Sentrumsområde, detaljregulering dato 18.02.15. Plan og bestemmelser kan fås ved henvendelse megler.

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig tilknyttet vei, vann og kloakk.
 • Tilvalg / Endringer

  Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpassinger i leilighetene forutsatt at bestillinger av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister. Selger vil i første møte med kunde gå gjennom de tilvalgs muligheter kjøperne har. Kostnader for dette dekkes av kjøper.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å ansesom forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-16-9007

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rita Ommundsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg