Kristiansand-Voie/Vågsbygd/Andøya/Møvik

Gamle Andøyvei 17-23, B6, 4623 KRISTIANSAND S

Bud ønskes

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Gamle Andøyvei, B6 - 4 eneboliger i kjede (B6)

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Bolignummer:  .

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Tomtareal:  1396 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
1 3 0. 121m² SOLGT
2 3 0. 121m² SOLGT
3 3 0. 121m² SOLGT
 • Bygninger og byggemåte

  Består av bindingsverk i tre, isolert med utvendig royalbehandlet kledning.

  Innhold

  Gamle Andøyvei B1 består av 4 store eneboliger i kjede. Leilighetene har en romslig terrasse i 2.etg, i tillegg til en stor og flott takterrasse. Parkering i egen carport i tilknytning til boligen. Området som skal bebygges består av totalt 8 bygg, i en miks av leilighetsbygg, rekkehus og enebolig i kjede. Første byggetrinn består av 1 leilighetsbygg med 8 leiligheter, 1 Rekkehus med 4 enheter og 1 enebolig i kjede med 4 enheter.

  Standard

  Kjøkken, bad og garderober: Kjøkken leveres med laminat benkeplate og skap med hvit overflate. Egen kjøkkentegning følger hver hustype. Kjøkken leveres fra Sørlandskjøkken. Baderomsinnredning leveres hvit glatt. Egen tegning følger hver hustype. Garderobeskapene er hvite med glatte dører og høyde 210 cm. Eventuelle skyvedørsgarderober leveres hvite. Ildsted/pipe: Pipe utføres i lettklinker eller sort stål i samsvar med tegning. Ildsted leveres som peisovn med glassplate foran. Sanitære installasjoner: Utstyr som er inkludert er: utvendig frostsikker tappekran, ettgreps blandebatterier, alle inntegnede wc, inntegnet skyllekar, varmtvannsbereder, uttak for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Utstyret leveres i hvit utførelse. Blandebatterier og tappekraner leveres forkrommet. Innvendige vegger/gulv: Utføres som isolerte bindingsverksvegger med ferdigmalte gipsplater (2 strøk). Eikeparkett 3-stavs. Vegger i bad leveres med rupanel og membranplate, samt membran og fliser på vegger og gulv. Vegger i andre våtrom leveres med våtromsplater. Trapper: Innvendige trapper leveres i lakkert furu med eik toning. Rekkverk leveres hvitgrunnet. Sentralstøvsuger leveres. Se byggebeskrivelse for mer detaljert informasjon.

  Diverse

  Planlagt oppstart er høsten 2016. Ferdigstillelse er 15 måneder etter igangsettelse. Det tas forbehold om at 50% av samlet salgsverdi er solgt før endelig bekreftelse om gjennomføring av prosjektet kan gis. Boligene vil bli organisert som et sameie og det er pliktig medlemsskap. Sameiet har rett og plikt til å ivareta forvaltning av felesarealer innenfor eiendommen. Alle sameierne for B1, B2, B3, B4, B5, B6 og B7 vil i fellesskap ha ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene i feltet, i tillegg til egen tomt.

  Oppvarming

  Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Varmekabler leveres i våtrom. Peisovn.

  Energiattest

  Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).
 • Beliggenhet

  Beliggenheten langs Andøyveien er både sentral, naturvennlig og smart. Omgitt av grønne områder, sentralt beliggende med nærhet til både butikker, båtplasser, badestrand, treningsanlegg og samtidig bare 100 m fra bussforbindelse til byen - dette gir grunnlag for enkle og gode hverdager.

  Parkering

  Carport og ellers parkering på egen tomt.

  Tomt

  Areal: 1 396 kvm, Eierform: Eiet tomt Hovedveier i feltet blir asfaltert, gårdsplasser blir gruset, grøntarealer blir opparbeidet med stedlige masser og tilsådd. Ferdigplen leveres ved innkjørsler på inngangsside. Hekker og andre beplantninger leveres ikke.
 • Adresse med betegnelse

  Gamle Andøyvei 17-23, B6, Gnr. 11 Bnr. 900 i Kristiansand kommune

  Selger

  Arnesen bygg as Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Omkostninger

  Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt pr. kvm. BRA og blir ca. kr. 45 000,-. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør kr. 525,-. Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 525,-. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter. Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Reguleringsplan

  Reguleringsplan nr. 957 med bestemmelser for Voie, datert 14.03.2007, sist revidert 27.01.2008. Plan og bestemmelser kan fås ved henvendelse megler. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig tilknyttet vei, vann og kloakk.
 • Tilvalg / Endringer

  Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpassinger i leilighetene forutsatt at bestillinger av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister. Selger vil i første møte med kunde gå gjennom de tilvalgs muligheter kjøperne har. Kostnader for dette dekkes av kjøper.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-16-9013

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rita Ommundsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg