Gamle Andøyvei, B6 - 4 eneboliger i kjede (B6)

Pris (fra - til) kr 4 950 000 - kr 5 100 000

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fakta om eiendommen

Adresse
Gamle Andøyvei 12, B6
Postnr og sted
4623 Kristiansand S
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
Pris fra - til
kr 4 950 000 - kr 5 100 000

Arealbeskrivelse

Primærrom
121 - 121 m²
Bruksareal
- m²
Tomt
- m²
Soverom
3 - 3
Utbygger:
Arnesen Bygg AS
Firma:
Arnesen Bygg AS

Boliger

Bolig Soverom P-rom Pris
1 3 121 kr 5 100 000
2 3 121 kr 4 950 000
3 3 121 kr 4 950 000
 • Beliggenhet

  Beliggenheten langs Andøyveien er både sentral, naturvennlig og smart. Omgitt av grønne områder, sentralt beliggende med nærhet til både butikker, båtplasser, badestrand, treningsanlegg og samtidig bare 100 m fra bussforbindelse til byen - dette gir grunnlag for enkle og gode hverdager.

 • Bygninger og byggemåte

  Består av bindingsverk i tre, isolert med utvendig royalbehandlet kledning.

 • Innhold

  Gamle Andøyvei B1 består av 4 store eneboliger i kjede. Leilighetene har en romslig terrasse i 2.etg, i tillegg til en stor og flott takterrasse. Parkering i egen carport i tilknytning til boligen.

  Området som skal bebygges består av totalt 8 bygg, i en miks av leilighetsbygg, rekkehus og enebolig i kjede. Første byggetrinn består av 1 leilighetsbygg med

  8 leiligheter, 1 Rekkehus med 4 enheter og 1 enebolig i kjede med 4 enheter.

 • Standard

  Kjøkken, bad og garderober:
  Kjøkken leveres med laminat benkeplate og skap med hvit overflate. Egen kjøkkentegning følger hver hustype. Kjøkken leveres fra Sørlandskjøkken.
  Baderomsinnredning leveres hvit glatt. Egen tegning følger hver hustype.
  Garderobeskapene er hvite med glatte dører og høyde 210 cm. Eventuelle skyvedørsgarderober leveres hvite.

  Ildsted/pipe:
  Pipe utføres i lettklinker eller sort stål i samsvar med tegning. Ildsted leveres som peisovn med glassplate foran.

  Sanitære installasjoner:
  Utstyr som er inkludert er: utvendig frostsikker tappekran, ettgreps blandebatterier, alle inntegnede wc, inntegnet skyllekar, varmtvannsbereder, uttak for vaskemaskin og oppvaskmaskin. Utstyret leveres i hvit utførelse. Blandebatterier og tappekraner leveres forkrommet.

  Innvendige vegger/gulv:
  Utføres som isolerte bindingsverksvegger med ferdigmalte gipsplater (2 strøk). Eikeparkett 3-stavs. Vegger i bad leveres med rupanel og membranplate, samt membran og fliser på vegger og gulv. Vegger i andre våtrom leveres med våtromsplater.

  Trapper:
  Innvendige trapper leveres i lakkert furu med eik toning. Rekkverk leveres hvitgrunnet.

  Sentralstøvsuger leveres.
  Se byggebeskrivelse for mer detaljert informasjon.

 • Diverse

  Planlagt oppstart er høsten 2016. Ferdigstillelse er 15 måneder etter igangsettelse. Det tas forbehold om at 50% av samlet salgsverdi er solgt før endelig bekreftelse om gjennomføring av prosjektet kan gis.

  Boligene vil bli organisert som et sameie og det er pliktig medlemsskap.

  Sameiet har rett og plikt til å ivareta forvaltning av felesarealer innenfor eiendommen. Alle sameierne for B1, B2, B3, B4, B5, B6 og B7 vil i fellesskap ha ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene i feltet, i tillegg til egen tomt.

 • Parkering

  Carport og ellers parkering på egen tomt.

 • Oppvarming

  Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Varmekabler leveres i våtrom. Peisovn.

 • Tomt

  Areal: 1 396 kvm
  Hovedveier i feltet blir asfaltert, gårdsplasser blir gruset, grøntarealer blir opparbeidet med stedlige masser og tilsådd. Ferdigplen leveres ved innkjørsler på inngangsside. Hekker og andre beplantninger leveres ikke.

 • Tilvalg / Endringer

  Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpassinger i leilighetene forutsatt at bestillinger av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister.

  Selger vil i første møte med kunde gå gjennom de tilvalgs muligheter kjøperne har. Kostnader for dette dekkes av kjøper.

 • Reguleringsplan

  Reguleringsplan nr. 957 med bestemmelser for Voie, datert 14.03.2007, sist revidert 27.01.2008. Plan og bestemmelser kan fås ved henvendelse megler.

  På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

 • Kjøpers kostnader

  Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt pr. kvm. BRA og blir ca. kr. 45 000,-. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør kr. 525,-. Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 525,-. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter.

 • Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
  Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

 • Martikkelinformasjon

  Kommunenr: 1001
  Gårdsnr: 11
  Bruksnr: 900