Skien - Nordre Bydel, Sentrum

Fortuna Park, 3717 SKIEN

Prisantydning kr 1 400 000 – kr 1 400 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 1 400 000,-
Omkostninger:  kr 6 140,-
Totalpris:  kr 2 806 140,-
Felleskostnader:  Kr.5 750 - 12 690,- pr..

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Skien - Fortuna Park- 18 flotte leiligheter med heis og garasjeplass i lukket anlegg. Kun en leilighet igjen!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2–2

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  66–66 m²

VELKOMMEN TIL FORTUNA PARK. Vi gleder oss over endelig å kunne presentere Fortuna Park! Her finner du 18 lyse og luftige leiligheter med funksjonelle løsninger. Det er både vakkert og lettstelt. Leilighetene ligger i 2., 3., 4. og 5. etasje. I 1. etasje blir det parkering, boder og heis til boligene. Smarte og spennende planløsninger, romslige balkonger med utsikt og noen har store takterrasser. Inngangspartiet vil sammen med eksisterende bygg få en fin park/fellesområde. Her kommer du til å trives og leve godt i sentrumsnær idyll!

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
FORTUNA LEIL 2-06 2 2. 66m² kr 2 800 860,-
FORTUNA LEIL 4-16 2 4. 66m² SOLGT
 • Innhold

  Leiligheten varierer i størrelse fra 72,8 til 150,1 m2 BRA. Det blir seks leiligheter i 2. etasje, seks leiligheter i 3. etasje, fire leiligheter i 4. etasje og to toppleiligheter i 5. etasje. 1. etasje blir garasjeanlegg, inngangsparti og bodareal. Det medfølger 1 sportsbod og 1 parkeringsplass pr. leilighet.

  Standard

  Plantegning for hver enkelt leilighet ligger under leilighetsnummer øverst i annonsen. Leilighetene er preget av effektive og funksjonelle planløsninger. Noen har ekstra bad og walk-in garderobe. Stuene har god bredde, og mye lys slipper inn. Gulvet i leilighetene vil være eikeparkett av typen Boen eik Casa. Baderom vil ha flis, og bod vil ha våtromsbelegg. På vegg er det malte gipsplater evt betong i lys farge. Vegg på bad vil ha hvite blanke fliser. Himling vil ha malt betong i de fleste rom og gips på bad. Kjøkken Kjøkkeninnredning med type Sigdal. Laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer - oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon platetopp. Kjøl/frys og oppvaskmaskin leveres med innredningsfront og evt sideplate. Stekeovn plasseres i høyskap. Bad 1 og evt 2. Innredning med rett front, bredde 90 cm med 2 skuffer og helstøpt servant i porselen. Speilskap i bredde 90 cm med 3 speil dører. Mulighet for tilvalg/endringer. Nærmere beskrivelse i salgsprospektets romskjema.

  Byggeår og byggemåte

  Bygget føres opp i mur og betang med elementer med tre og plater på fasade.

  Ferdigstillelse

  Antatt 4. kvartal 2019/1. kvartal 2020.

  Diverse

  KJØPERS OMKOSTNINGER Ved kjøp av hver leilighet vil det i tillegg komme følgende omkostninger; Gebyr for tinglysning av andel kr 430,- Gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,- Gebyr grunnboksutrift kr 280,- Andelskapital til borettslaget kr 5.000,- Man må melde seg inn i PBBL. Kostnader vedr medlemskap pr. prs på kr 500,- og kontingent på kr 250,- vil komme i tillegg. Felleskostnader: Estimerte felleskostnader består av borettslagets driftskostnader i tillegg til renter og avdrag (etter 20 år) på borettslagets fellesgjeld. Se ytterligere informasjon i prislisten. Fellesutgiftene dekker følgende: - Kabel TV/internett/grunnpakke - Fellesstrøm fellesareal - Borettslagets totalforsikring (Gjelder ikke innboforsikring for hver andelseier som må tegnes individuelt) - Kommunale avgifter - Forretningsførsel - Revisjon - Andre driftskostnader Felleskostnadene for den enkelte leilighet er stipulert i henhold til et budsjett og er fordelt etter en fordelingsnøkkel. Endelig størrelse på felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/ borettslagets styre ved overtakelse og vil løpende bli justert i forhold til de virkelige kostnader. Kommunale avgifter, renovasjon og eiendomsskatt: Avgifter for vann, renovasjon og kloakk er inkludert i de estimerte felleskostnadene til borettslaget, ut fra en foreløpig beregning. Beregningsgrunnlaget for eiendomsskatt er p.t. ikke fastsatt. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse.
 • Adkomst

  Kjør Duestien nordover. Kjør inn Chr. H. Blomsgate med Jokerbutikken på høyre hånd. Tomten som skal bebygges ligger på høyre hånd ved Fortuna (gamle skofabrikken).

  Beliggenhet

  Prosjektet blir liggende i Fortunakvartalet som er i Nordre Bydel i Skien. Fortuna Park blir et topp moderne og trivelig bygg. Bygget vil på en pen måte vil passe inn i eksisterende bebyggelse og gateløp. Det er også noe kontor og forretning i gaten. Bydelen vil blomstre med dette lekre bygget! Området er preget av en eldre bebyggelse, med mange ærverdige eneboliger. Fortuna Park er bare et steinkast til nærmeste matbutikk; Joker i Duestien. Det er også kort vei til togstasjonen, bussforbindelser, flotte friområder og parkanlegg, samt Skagerak Arena. Rett i nærheten ligger Lietorvet, med butikker, apotek og legesenter. Gangavstand til Skien sentrum med alle servicetilbud.

  Tomt

  Felles eiet tomt av borrettslaget. Tomtestørrelse vil foreligge når eiendommen er fradelt. Det vil bli felles eiet tomt med eksisterende sameie på Fortuna.
 • Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i ett regulert område og godkjent utnyttet til boligformål, kombinert bebyggelse og anleggsformål. Plan ID: 806 2013991 Fortunakvartalet (23.5.2013) Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (23.4.2015) Bevaring kulturmiljø Kommuneplan (23.4.2015) byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Kommuneplan (23.4.2015). Reguleringsbestemmelser fås ved henvendelse til megler.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk
 • Forretningsfører

  Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag
 • Prisantydning og omkostninger

  1 400 000,- (Prisantydning) 1 400 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Omkostning kjøper - andelsgebyr) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 280,- (Panteattest kjøper) 6 140,- (Omkostninger totalt) 2 806 140,- (Totalpris inkl. omkostninger) 1 400 000,- (Prisantydning) 1 400 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Omkostning kjøper - andelsgebyr) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 280,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 6 140,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 806 140,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr.5 750 - 12 690,- pr..

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.
 • Adresse med betegnelse

  Fortuna Park, og i Skien kommune

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Borettslag

  Selger

  Fortuna Park v. Bjørnar Fjeld Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Oppdragsnummer

  82-17-9005

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Jørgen Eilev Thorkildsen

  Vederlag

  Markedspakke:

  Sørmegleren Telemark AS org. nr.

  918 067 116

  Vedlegg