Lillesand

Kaldvellfjorden boligfelt, tomannsboliger, 4790 LILLESAND

Pris kr 2 250 000 – kr 2 450 000,-

Omkostninger:  kr 11 990,-
Totalpris:  kr 2 261 990,-
Kommunale avgifter:  kr 4 455,-

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Prosjekterte horisontaldelte tomannsboliger med god standard og carport. Kun 1 leilighet igjen!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Rekkehus

Byggeår:  2018

Soverom:  2–2

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  67,7–72,5 m²

Bruksareal:  76,3–81,1 m²

Prosjekterte horisontaldelte tomannsboliger som leveres innflyttingsklare med god standard. Boligene leveres med flislagt bad med dusj, wc og baderomsinnredning. Kjøkken fra Aubo Kjøkken med integrerte hvitevarer for å nevne noe. Boligene får en nydelig beliggenhet like ved idylliske Kaldvellfjorden, med fantastiske turområder, badestrender og Kaldvellelva i umiddelbar nærhet. Se forøvrig www.kaldvellfjorden.no

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
A3-1 2 1. 68m² 71m² SOLGT
A5-1 2 1. 68m² 71m² SOLGT
A5-2 2 2. 72m² 76m² kr 2 461 962,-
A7-1 2 1. 68m² 71m² SOLGT
A7-2 2 2. 72m² 76m² SOLGT
A9-1 2 1. 68m² 71m² SOLGT
 • Innhold

  Boligene i 1. etg.: Entrè, bod, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken med utgang terrasse. Utvendig bod og carport. Boligene i 2. etg.: Entrè, bod, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken med utgang stor veranda. Utvendig bod og carport.

  Standard

  Horisontaldelte tomannsboliger med carport og utvendig bod. Boligene leveres i gjennomgående god kvalitet i hht. vedlagte byggebeskrivelse. Baderom leveres flislagt på gulv og vegger, og med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning 120 cm fra Foss Bad med speil m/ LED-lys og servantbatteri. 90 cm dusjhjørne med dusjvegger og veggmontert garnityr, samt gulvmontert wc. På kjøkken leveres det innredning fra Aubo kjøkken med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap m/ frys (kjøkken kan endres om ønskelig). I gang leveres flislagt gulv med varmekabler, og i øvrige rom 3-stavs eikeparkett type Home Casa fra Boen Parkett. Vegger sparkles og males i hvit utførelse, flere fargevalg kan avtales mot pristillegg. Se forøvrig vedlagte byggebeskrivelse for utfyllende informasjon.

  Byggeår og byggemåte

  Boligene bygges etter Tek 17, og er godkjent/tilpasset lån i Husbanken. Boligene oppføres i tre - byggebeskrivelse ligger vedlagt denne salgsoppgave.

  Ferdigstillelse

  Etter avtale med selger

  Oppvarming

  Varmekabler i gang og bad. Pipeløp med mulighet for vedovn. Forøvrig elektrisk oppvarming med f.eks. panelovner (medfølger ikke). Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Diverse

  Boligene er forhåndsgodkjent i Husbanken for leilighetene i 1. etg., slik at kjøpere kan få tilgang til boliglån med meget gunstige låne og rentevilkår. Gjeldende flytende rentetilbud i Husbanken pr. 15.12.2019 er 1,9%. Dette vil gi en lånekost fra kr. 2.218,- pr. måned. Månedsbeløp er regnet utfra kjøpesum på kr. 2.250.000,- hvorav 80% er husbankfinansiering med rentesats på 1,9% og resterende beløp egenkapital. Videre er det hensynstatt skattefradrag og beregnet 30 års nedbetalingstid med 5 års avdragsfrihet på husbanklånet. Etter 5 år vil månedsbeløpet stige til kr. 7.572,- pr. mnd. Vi anbefaler også våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud. Det vil bli opprettet velforening for området, og kjøpere er pliktig medlemskap i velforeningen. Velforeningen skal drifte lekeplasser og friområder på feltet.
 • Adkomst

  Fra Lillesand sentrum, følg Jernbanegata, og ta av mot øst på rv 420. Følg gamle E-18 rett frem i to rundkjøringer. Følg veien videre til skilt med Turvei/Friområde ved Engelshei, og ta av til venstre. Boligfeltet ligger da på ventre hånd v/ barnehagen.

  Beliggenhet

  Boligene blir oppført i et nytt og populært barnevennlig område ved Kaldvellfjorden. Ny barnehage like ved siden av boligfeltet med plass til 70 barn. Barnehagen opplyser at det er god kapasitet, og kort inntakstid. Feltet ligger sjønært, og er omgitt med nydelig natur som byr på både skog og sjø med store turopplevelser, bading og sjøliv. Flotte tur- og rekreasjonsområder, bl.a. langs Kalvellelva. Store deler av Lillesands befolkning, og en rekke turister, bruker de fine, opparbeidede turstiene som det er mange av både langs Kaldvellelva og ellers i Kaldvellområdet. Kaldvell er også utgangspunktet for det som tidligere ble kalt Kongeveien mellom Kaldvell og Landvik. I dag kalles veien Vestlandske Hovedvei og fungerer som en flott turvei mellom Lillesand og Grimstad, både til fots og på sykkel. I utløpet av elva er det flotte badeplasser i både ferskvann og i selve fjorden. Til Lillesand sentrum er det ca 4 km. På Tingaker bare ca 1,7 km unna, finner du bl.a. Lillesand senter som har mange butikker.Det er gode bussforbindelser til Lillesand, Arendal og Kristiansand herfra. Køfri bilvei til både Kristiansand og Sørlandsparken (ca 15-20 min kjøring), og til Grimstad og Arendal, alt innen ca 25 minutters kjøring unna.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt Tomtene leveres med asfaltert innkjørsel og bilioppstilling. Jordbeslått uteareal. Tomtene vil få matrikkelnummer etter hvert som de blir solgt. Se prisliste for anslått tomteareal. Målebrev utstedes før overtakelse, og kan avvike fra oppgitt areal, da tomtene ikke er nøyaktig oppmålt enda.

  Parkering

  Parkering i carport og på felles grunn
 • Ferdigattest

  Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til boligformål, og tilhører reguleringsplan Tjuholla datert 16.03.2016, sist revidert 08.02.2017. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Boligene tilknyttes offentlig vei, vann og kloakk

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: - Ingen servitutter registrert Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Ingen servitutter registrert. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer / avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

  Utleie

  Boligen har ingen egen utleiedel. Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne med mindre dette er begrenset i vedtekter eller husordensregler.

  Energiattest

  Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter, og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

  Konsesjon

  Lillesand kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.
 • Prisantydning og omkostninger

  Pris fra kr. 2 250 000,- til 2 475 000,- (se egen prisliste) Omkostninger Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi kr. 425 000,-kr. 10 620,- Tinglysingsgebyr for skjøte: kr. 525,- Tinglysings- og attestgebyr pr. obl.: kr. 525,- SUM TOTALE KOSTNADER: kr. 11 670,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum og omkostninger innbetales før overtakelse

  Offentlige avgifter

  Ikke fastsatt p. t.

  Eiendomsskatt

  Ikke fastsatt p.t.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger som eies). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, http://www.skatteetaten.no
 • Adresse med betegnelse

  Kaldvellfjorden boligfelt, tomannsboliger, Gnr. 44 Bnr. 132 og Gnr. 44 Bnr. 132 i Lillesand kommune

  Boligtype

  Tomannsbolig, horisontaldelt

  Eierform

  Selveier

  Selger

  Kaldvellfjorden Eiendom AS Olsenbygg Grimstad AS Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Garantier

  Boligene selges ihht. Lov om Bustadoppføring, og selger plikter å stille garanti på 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Eventuell overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Boligene overleveres i byggrengjort stand. I nyoppførte bygninger må forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter: Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr.

  Kjøpekontrakter

  Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet ved salget. Standard kontrakt NS3427 benyttes ved husbankfinansiering.

  Tilvalg / Endringer

  Mulig tilvalg vil være avhengig av fremdrift av innredningsarbeidene på kjøpstidspunktet. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15 % av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/ påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom kjøper og Kaldvellfjorden Eiendom AS i en separat avtale og faktureres direkte mellom partene.

  Selgers rett til endringer

  Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer.

  Visning

  For visning, kontakt megler på tlf. 40 40 80 21 for avtale

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Boligene er forhåndsgodkjent i Husbanken for leilighetene i 1. etg., slik at kjøpere kan få tilgang til boliglån med meget gunstige låne og rentevilkår. Gjeldende flytende rentetilbud i Husbanken pr. 15.12.2019 er 1,9%. Dette vil gi en lånekost fra kr. 2.218,- pr. måned. Månedsbeløp er regnet utfra kjøpesum på kr. 2.250.000,- hvorav 80% er husbankfinansiering med rentesats på 1,9% og resterende beløp egenkapital. Videre er det hensynstatt skattefradrag og beregnet 30 års nedbetalingstid med 5 års avdragsfrihet på husbanklånet. Etter 5 år vil månedsbeløpet stige til kr. 7.572,- pr. mnd. Vi anbefaler også våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Skjema Kjøpetilbud til fastpris benyttes

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Oppdragsnummer

  31-18-9003

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Tor Jan Endresen

  Vederlag

  Meglerpriovisjon kr. 37 500,- pr. enhet Oppgjørsgebyr kr. 4.375,- pr. enhet Markedspakke: Etter utlegg

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Produksjonsdato

  17.12.2019

  Vedlegg