Kristiansand-Voie/Vågsbygd/Andøya/Møvik

Skonnertveien 24, 4624 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 795 000 – kr 1 400 000,-

Felleskostnader:  Kr.,- pr..

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Voie Atrium - Flotte leiligheter, klare til innflytting!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2–3

Bolignummer:  .

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  55–81 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
H302 3 3. 81m² 90m² kr 4 258 360,-
H402 3 4. 81m² 90m² kr 4 468 360,-
H410 1 4. 39m² 43m² SOLGT
H603 2 6. 55m² 60m² kr 3 100 860,-
 • Innhold

  Voie Atrium er bygget i 6 etasjer. De 84 leilighetene varierer fra 43m2 til 90 m2. Til fornuftige priser fra kr. 1.490.000,-. Alle leilighetene har alt på ett plan. Samtlige leiligheter har én eller to romslige balkonger. I midten av atriumet er det en felles, privat park med benker og beplantning. Det blir opparbeidet grøntområder rundt bygningen. Bygget har parkeringskjeller med heis direkte opp til etasjene. Sentralt i bygget er det et felles oppholdsrom på ca 100 m2. I første etasje på Voie Atrium vil det tilrettelegges for servicenæring - frisør, tannlege, lege, apotek etc. Voie Atrium er organisert som er borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Borettslagsformen bidrar til et trygt og stabilt bomiljø og gir en rekke fordeler for beboerne ved drift, forsikring og finansiering.

  Standard

  Alle leilighetene har lyse overflater som gjør at du enkelt kan sette ditt personlige preg. Flott og innbydende stue-/kjøkkenløsning. Romslig med plass til spisestue. Leilighetene er moderne og tidløse. Store vinduer som slipper mye lys inn. Det er kvalitetskjøkken fra Strai. Omfanget av innredningen fremgår av kjøkkentegn. I stue, kjøkken, soverom og entre/hall er det 15 millimeter mattlakkert eikeparkett. Gulv på bad har keramiske fliser. Veggmontert klosett. Nærmere beskrivelse i salgsprospektet.

  Byggeår og byggemåte

  i følge Kristiansand kommune. Boliganlegget er oppført i gode og varige materialer, som tegl, platekledning av høy kvalitet og rekkverk i stål og glass. Det gir blant annet sterkt reduserte oppvarmingskostnader sammenlignet med eldre boliger. Materialene som ble brukt i Voie Atrium ble valgt for å gi minimalt vedlikeholdsbehov i overskuelig fremtid.

  Oppvarming

  Leilighetene har vannbåren varme på bad. Hver enkelt leilighet har balansert ventilasjon. Det er radiator i stue i samtlige leiligheter. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 • Beliggenhet

  Sentralt plassert i Voiebyen ligger Voie Atrium rett ved Fåretjønn og Rema.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt Tomten er parkmessig opparbeidet med plen, prydbusker, bed og øvrig beplantning. Ca. 5 da. Arealet er ikke eksakt og noe avvik kan komme ved endelig oppmåling.
 • Reguleringsplan

  Regulert til boligbebyggelse – blokkbebyggelse. Detaljplan for 1159 Voie Senter Reguleringsbestemmelser plan datert: 06.11.2007

  Vei / Vann / Avløp

  Offentlig vann og kloakk.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Det skal ved hjemmelsoverføringen ikke hvile andre heftelser eller rådighetsinnskrenkninger på tomten enn følgende: Pantedokument til banken for borettslagets totale fellesgjeld. Pant for andelseiernes borettsinnskudd. Tinglyst erklæring fra Kristiansand kommune om vann/kloakk reglement. Bestemmelse om veg tinglyst 08.10.66. Kopi av grunnboks utskrift fås hos megler - og bør leses før budgivning.

  Utleie

  Utleie av leilighetene vil reguleres av borettslagsloven og borettslagets vedtekter og forvaltes av borettslagets styre.
 • Forsikring mot felleskostnader

  Gjennom Sørlandet Boligbyggelag som forretningsfører, blir borettslaget tilknyttet Borettslagenes Sikringsfond. Risikoen for tap av felleskostnader er dermed redusert. Alle eiere av leilighetene dekkes av Borettslagenes sikringsfond fra første dag. Sikringsfondet dekker tap hvis noen beboere ikke klarer å betale sin del av fellesutgiftene etter nærmere regler. Det løper altså ikke på flere kostnader for andre beboere. Utbygger har ansvar for usolgte enheter. Sørlandet Boligbyggelag benytter NBBL’s fulltegningsforsikring for å avlaste utbyggers risiko ved usolgte leiligheter. For deg som kjøper betyr det større trygghet for at prosjektet blir gjennomført etter planen og at det ikke blir høyere felleskostnader selv om alle leilighetene ikke er solgt. Fulltegningsforsikringen fra NBBL er et eksklusivt tilbud til boligbyggelag tilsluttet NBBL.

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Prisantydning og omkostninger

  Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr.,- pr..

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Forsikring mot felleskostnader

  Gjennom Sørlandet Boligbyggelag som forretningsfører, blir borettslaget tilknyttet Borettslagenes Sikringsfond. Risikoen for tap av felleskostnader er dermed redusert. Alle eiere av leilighetene dekkes av Borettslagenes sikringsfond fra første dag. Sikringsfondet dekker tap hvis noen beboere ikke klarer å betale sin del av fellesutgiftene etter nærmere regler. Det løper altså ikke på flere kostnader for andre beboere. Utbygger har ansvar for usolgte enheter. Sørlandet Boligbyggelag benytter NBBL’s fulltegningsforsikring for å avlaste utbyggers risiko ved usolgte leiligheter. For deg som kjøper betyr det større trygghet for at prosjektet blir gjennomført etter planen og at det ikke blir høyere felleskostnader selv om alle leilighetene ikke er solgt. Fulltegningsforsikringen fra NBBL er et eksklusivt tilbud til boligbyggelag tilsluttet NBBL.
 • Adresse med betegnelse

  Skonnertveien 24, Gnr. 11 bnr. 412 snr. 5, andelsnr. 1 i Voie Atrium Borettslag med orgnr. 919806710 i Kristiansand kommune

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Borettslag

  Selger

  Skonnertveien 2 B AS Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Tomten kan fritt besiktiges og megler er tilgjengelig for visning/presentasjon etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Oppdragsnummer

  10-14-9090

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rita Ommundsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg