Kristiansand-Lund

St. Olavs vei 45, 4630 KRISTIANSAND S

Prisantydning kr 3 740 000 – kr 3 740 000,-

Totalpris:  kr 3 740 000,-

Visning

Visning etter avtale med megler.

Lekker og oppgradert leilighet midt på Lund - Klare til innflytting - VISNING ETTER AVTALE

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Soverom:  2–2

Bolignummer:  .

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  58–58 m²

Tomtareal:  1379 m²

Delikate leiligheter, litt smartere og med enda større uteplasser. Og resultatet er blitt kjempebra! Se gjennom alt vi har å by på, og finn din drømmeleilighet. Vi har 3 leiligheter med 2 soverom klare for overtagelse på 62 kvm. Vi vektlegger kvaliteter som betyr noe for deg som skal bo her - vi tror du vil like det godt.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
AH201 2 2. 56m² 61m² SOLGT
AH301 3 3. 114m² 119m² SOLGT
H0303 2 3. 61m² 63m² SOLGT
A H0204 2 2. 58m² 63m² kr 3 760 220,-
A H0304 2 3. 58m² 63m² SOLGT
 • Oppvarming

  Leilighetene har gulvvarme i alle rom med unntak av soverom. Leilighetene er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder Energi. Hver enkelt leilighet har balansert ventilasjon med varme gjenvinner. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 • Beliggenhet

  Leilighetene er en del av en ny "bydel" på Lund. Få minutter unna trening på Spicheren eller i Jegersberg, for den aktive. For den turglade er det bare en kort rusletur til idylliske Gimle gård, Botanisk hage, Bertesbukta og skogsområdet mot "Den omvendte båt". Når de hverdagslige gjøremålene skal unna, har man et nærmest ubegrenset utvalg av dagligvarebutikker, Europris, bakeri, gartneri, bensinstasjon, legesenter i nærheten. Og vi nevner bare noe. Best av alt - St. Olavsvei 45 - MIDT PÅ LUND.

  Parkering

  En parkeringsplass samt bod i u.etg medfølger.

  Tomt

  Areal: 1 379 kvm, Eierform: Eiet tomt 1379 m2. Arealet er ikke eksakt og noe avvik kan forekomme ved endelig oppmåling.Gangstier og felles områder med fast belegg i kombinasjoner av betong og stein. Utomhusområdene vil få en hensiktsmessig belysning. Tomten leveres opparbeidet ihht utomhusplan.
 • Adresse med betegnelse

  St. Olavs vei 45, Gnr.44 Bnr.267 i Kristiansand kommune

  Selger

  Mur i Sør Eiendom AS v. Tom Arne Aamodt Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Forretningsfører

  ProØk
 • Omkostninger

  Omkostninger: Ved kjøp av ny bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. dvs. kr. 260,- pr. kvm. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør kr. 525,-. Tinglysningsgebyr for ev. pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 525,-. I tillegg betaler kjøper kr. 50,- pr. kvm bra for oppstartskapital/likviditet til sameiet. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrer.

  Formuesverdi

  Ikke fastsatt Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.
 • Ferdigstillelse

  Leiligheten ble ferdigstilt desember 2018.

  Reguleringsplan

  Detaljregulering St Olavsvei 45-49 Plan 1071 vedtatt bystyret 06.11.2013.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Kopi av grunnboks utskrift fås hos megler - og må leses før det inngås midlertidig kjøpekontrakt.
 • Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling avbudrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Overtagelse

  Leilighetene er klar til overtagelse etter avtale.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Lovverk

  Da boligene er ferdigstilt men ikke tatt i bruk, selges de etter avhendingsloven fullt ut. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Dersom boligene selges til forbruker innen 6 måneder etter at den er ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglere i Bustadoppføringslova.
 • Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, og prospekt med vedlegg, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Oppdragsnummer

  10-17-9010

  Ansvarlig megler

  Jurist / Eiendomsmegler MNEF Eivind Sæbø Severinsen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg