Arendal Nedenes / Asdal

Nedenes Park, 4823 NEDENES

Pris kr 1 980 000 – kr 3 250 000,-

Totalpris:  kr 2 533 550 – kr 3 258 550,-
Felleskostnader:  kr 2 065,- / mnd

Visning

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Nedenes Park - Innflyttingsklare leilighet med sentral beliggenhet

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2016

Soverom:  2–3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  69–97 m²

Bruksareal:  73 m²

Tomtareal:  7277 m²

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
1- 1D 2 1. 69m² kr 2 533 550,-
1- 3B 2 3. 69m² 72m² kr 2 733 550,-
BYGG 2 - 1A 3 1. 97m² kr 2 908 550,-
BYGG 2 - 1B 3 2. 95m² kr 3 258 550,-
BYGG 2 - 2A 3 2. 96m² kr 3 258 550,-
 • Beskrivelse

  Nedenes Park er et boligprosjekt som oppføres sentralt på Nedenes, like ved dagligvarebutikker, Europris, nytt legesenter og kollektivknutepunkt med busser lokalt og videre øst- og vestover. Prosjektet består av totalt 37-40 prosjekterte leiligheter / Selveierseksjoner. Området bygges ut trinnvis. I 1.salgs/-byggetrinn er det 12 leiligheter, og i salgs/byggetrinn 2 er det 4 leiligheter. Øvrige byggetrinn selges fortløpende når selger skulle ønske det. Underetasjen er planlagt med parkeringsanlegg for alle beboere, med 1 biloppstillingsplass til hver leilighet, men med mulighet for å kjøpe en til, samt gjesteparkering. Alle leilighetene får sportsboder.

  Innhold

  Se plantegning for hver enkelt leilighet

  Standard

  Leilighetene er lyse og lettstelte med store vindusfelt i stuen, og trinnfri adkomst til balkong. I stue, kjøkken og soverom er det 3 stavs eikeparkett på gulv. Kjøkken har åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Strai Kjøkken, type Shaker, i hvit utførelse med laminert benkeplate. Alle hvitevarer er integrert i innredning, og av god kvalitet. Prosjektet inneholder leiligheter med både 2 og 3 soverom. Alle hovedsoverom er romslige med god plass for garderobe. Bad er flislagt på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende vask og speil. Vegghengt toalett og dusjvegger.

  Ferdigstillelse

  Leilighetene er ferdigstilt og klar for innflytting.

  Oppvarming

  Luft-til-vann felles varmepumpeanlegg med varme fra radiator i kjøkken, gang og stue. Varmekabler i entrè, bad og vaskerom/bad. For øvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 • Adkomst

  Fra Arendal følg E18 eller RV420(Vesterveien) til Nedenes. Ta av i rundkjøringen ved Kiwibutikken, Natvigveien. Eiendommen som skal bebygges ligger like etter Kiwi, på venstre hånd av veien.

  Beliggenhet

  Beliggende på Nedenes ca. 7 km vest for Arendal sentrum, og med ca. 13 km. til Grimstad sentrum. Gangavstand til Nedenes skole og idrettshall. Kiwi og Rema 1000 dagligvarebutikker og Europris i umiddelbar nærhet. Flere barnehager og flotte turområder i nærområdet. Gode bussforbindelser til Arendal, Grimstad og Kristiansand.

  Tomt

  Areal: 7 277 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten vil bli parkmessig opparbeidet. Opparbeidelse av uteområder fremgår av leveransebeskrivelsen / utomhusplan. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer og tilpasninger av utforming av utomhusarealene i forbindelse med videre utbygging av området.

  Parkering

  Til alle leilighetene medfølger det egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg i byggets underetasje. Mulighet for toppleiligheter å kjøpe en ekstra p-plass for noen av leilighetene. I tillegg vil det være gjesteparkeringsplasser i parkeringskjeller. Parkeringskjelleren i underetasjen vil være felles for alle byggetrinn med felles nedkjørsel. Boder i underetasjen tildeles hver leilighet. Uteområder, søppelrom, tekniske rom, heiser, trappeganger m.m. vil være fellesarealer for leiligheter i alle byggetrinn med nødvendige rettigheter for bruk og adkomst. Tildeling av parkeringsplasser og boder foretas av utbygger før ferdigstillelse.
 • Reguleringsplan

  Leilighetene ligger under reguleringsplan for Nedenes Park boligområde, vedtatt 28.08.2014. Aralformål: Boligbebyggelse – blokkbebyggelse. Reguleringsbestemmelsene og plankart for området ligger vedlagt denne salgsoppgave.

  Vei / Vann / Avløp

  Leilighetene tilkobles offentlig vann- og kloakknett. Arendal kommune har vedtatt at alle nybygg skal ha vannmåler. Vannmålerleie kr. 206,75 pr. år Abbonnementsgebyr vann kr. 1001,- pr. år Abbonementsgebyr avløp kr. 1910,- pr. år Forbruksgebyr vann kr. 9,78 pr. m3 Forbruksgebyr avløp kr. 13,35 pr. m3 Standard renovasjonsabonnement kr. 3845,- pr. år. Alle priser iflg. Arendal kommunes hjemmeside pr. mai 2015

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Det skal ved hjemmelsoverføringen ikke hvile andre heftelser eller rådighetsinnskrenkninger på tomten enn følgende: Servitutter i grunn: Erklæring tinglyst 01.11.1977 med dagboknr. 8626. SKJØNN vedr. fylkesveg Natvik - Nedenes. GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE Erklæring tinglyst 16.11.1977 med dagboknr. 9164. BESTEMMELSE OM VEG Rettighetshaver: 0906 / 428 / 499 Erklæring tinglyst 29.01.1990 med dagboknr. 780. BEST OM GARASJE/PARKERING Rettighetshaver: 0906 / 428 / 225 Rettighetshaver: 0906 / 428 / 276 Rettighetshaver: 0906 / 428 / 282

  Utleie

  Ingen av leilighetene har utleiedel.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
 • Forretningsfører

  Arendal Boligbyggelag
 • Prisantydning og omkostninger

  1 980 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 1 980 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) 1 980 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger -------------------------------------------------------- 1 980 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2016. Sekundær: Kr. ,- for år 2016.
 • Adresse med betegnelse

  Nedenes Park, Gnr. 428 bnr. 68 i Arendal kommune

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Selveier

  Selger

  Skifjell Invest Skifjell Invest Alle opplysninger i prospektet er godkjent av selger.
 • Tilvalg / Endringer

  Selger vil før innredningsarbeidene startert, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15% av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/påslag fra utbygger. Alle tivalg avtales direkte mellom utførende entreprenører og kjøper, slik at avtaler og fakturering gjøres direkte. Skifjell Invest tar ingen påslag ved slike endringer.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Kontakt megler på telefon, SMS eller mail for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema «Kjøpetilbud til fastpris». Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

  Lovverk

  Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  31-15-9005

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Tor Jan Endresen

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg