Arendal Hisøy

Kirkeveien 137, 4817 HIS

Pris kr 2 815 000 – kr 3 775 000,-

Omkostninger:  kr 6 550,-
Totalpris:  kr 3 756 670 – kr 3 784 470,-
Felleskostnader:  kr 1 397,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Nye selveierleiligheter med sen kveldssol, balkonger og god standard. 12 av 14 solgt! Leilighetene er ferdigstilt!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2017

Soverom:  3–3

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Eiet tomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  76–96 m²

Bruksareal:  81 m²

I 1. leilighetsbygg i Kirkeveien 137 har nå de første beboerene flyttet inn, og leilighetene er helt ferdige. Kom å se disse flotte leilighetene som leveres innflyttingsklare med god standard, og store flotte balkonger med sen kveldssol. Carport til hver leilighet i u.etg., med trapp og heishus til hver etg. Her kan du nyte livet uten å ha hage, snømåking, vedlikehold osv. å tenke på. Vi ønsker hjertelig velkommen til uforpliktende visning på bygget. Ta kontakt med megler for å melde interesse for prosjektet.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
101 2 1. 76m² 82m² SOLGT
104 2 1. 76m² 82m² SOLGT
203 2 2. 76m² SOLGT
303 3 3. 97m² 102m² kr 3 756 670,-
304 3 3. 97m² 102m² kr 3 784 470,-
 • Innhold

  Alle leilighetene er universelt utformet. De har to eller tre soverom, og er tilrettelagt slik at du kan nyte livet i stilrene, funksjonelle og moderne omgivelser. Stue og oppholdsrom er utformet for å skape en lun, lys og trivelig atmosfære, med særlig vekt på å utnytte de fantastiske solforholdene maksimalt.

  Standard

  Med Kirkeveien 137 som din nye adresse, er drømmen om en moderne, lettstelt leilighet gått i oppfyllelse. De 14 universelt utformede leilighetene er fra 81,3 til 102,3 kvm. De har to eller tre soverom, og er tilrettelagt slik at du kan nyte livet i stilrene, funksjonelle og moderne omgivelser. Leilighetene er nå innflyttingsklare med god standard. På gulv er det 3-stavs eik parkett i alle oppholdsrom, og flislagte gulv med varmekabler i entrè. Vegger leveres ferdig sparklet og hvitmalt. Baderom er levert som baderomskabiner ferdig flislagt på gulv og vegger, med vegghengt wc, dusjvegger og baderomsinnredning. Varmekabler i gulv på baderom. På kjøkkenet er det innredning fra Sentrumsbygg i hvitmalt utførelse, med integrerte hvitevarer. Se forøvrig utførende beskrivelser i prospektets leveringsbeskrivelse. I tillegg til den moderne flotte leiligheten har du fri tilgang på områdets vakre natur, og korte avstander til sjøen, nærbutikker og offentlig transport. Hver leilighet får også egen carport og egen sportsbod i underetasjen.

  Byggeår og byggemåte

  Byggets bærende konstruksjon består i hovedsak av betong og stål. Fasadene består av fasadeplater, behandlet tre, betong, beslag, stål / aluminium og glass. Vinduer og terrassedører er fabrikkmalte. Terrasser med rekkverk i aluminium, tre og glass. Yttertak tekket med takpapp. Se forøvrig vedlagte byggebeskrivelse.

  Ferdigstillelse

  Bygget er ferdigstilt og klart for innflytting

  Oppvarming

  Gulvvarme i entre, bad / WC / vaskerom. Vann-til-vann felles varmepumpeanlegg. Leilighetene varmes med varme fra radiatorer i stue/kjøkken med termostat. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i alle leiligheter. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Diverse

  Det leveres opplegg for TV/Data/Tele i hver leilighet. 2 stk. uttak for TV og 1 stk uttak for data/tele.
 • Adkomst

  Fra Arendal sentrum, følg RV420 til Hisøya. I rundkjøringen ved REMA1000 tar du 2. avkjørsel, og følger Kirkeveien rett frem, og deretter gjennom skarp venstresving. Følg veien videre til rundkjøring, og kjør rett frem. Du får området som skal bygges ut på høyre side like etter rundkjøringen.

  Beliggenhet

  Beliggende på Hisøya ca. 4,5 km fra Arendal sentrum. Området er svært solrikt med sen kveldssol, og med flotte badestrender, turområder og utsiktspunkter i gangavstand. Butikker, frisør, barnehager og skoler er også i umiddelbar nærhet. Det er kun 4,5 km til Arendal sentrum, og ca 2 km til idylliske Kolbjørnsvik med båtforbindelse til byen. Gode bussforbindelser til Arendal, Grimstad og Kristiansand.

  Tomt

  Eierform: Eiet tomt Felles eiet tomt. Opparbeidelse av uteområder fremgår av leveransebeskrivelsen / utomhusplan. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer og tilpasninger av utforming av utomhusarealene i forbindelse med videre utbygging av området.

  Parkering

  Til alle leilighetene medfølger det egen parkeringsplass i felles carportanlegg i byggets underetasje. I tillegg vil det være gjesteparkeringsplasser . Boder i underetasjen er tildelt hver leilighet i forkant av carport. Uteområder, søppelrom, tekniske rom, heiser, trappeganger m.m. vil være fellesarealer for leilighetene i begge byggetrinn med nødvendige rettigheter for bruk og adkomst.
 • Vei / Vann / Avløp

  Leilighetene er tilknyttet offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er installert vannmålere i leilighetene.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

  Utleie

  Leilighetene har ikke egen utleiedel
 • Forretningsfører

  Arendal Boligbyggelag

  Organisering

  Boligene organiseres som et sameie etter Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligenes størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.
 • Prisantydning og omkostninger

  Fra kr. 2 815 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 5 500,- (Dokumentavgift) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 6 550,- (Omkostninger totalt) Fra kr. 2 821 550,- (Totalpris inkl. omkostninger) 2 815 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 5 500,- (Dokumentavgift) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) -------------------------------------------------------- 6 550,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 821 550,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

  Offentlige avgifter

  Inkludert i fellesutgifter

  Felleskostnader

  Kr.1 397 - 1 759,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Dekker utgifter til styrehonorar, revisjonshonorar, felles strøm, driftsutgifter bygg og anlegg, snørydding, renhold, forretningsførsel, kontingenter, vaktmestertjeneste ABBL, vannavgift, kloakkavgift, renovasjon, ventilasjonsfilter, forsikring bygg, etc.

  Formuesverdi

  Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.
 • Adresse med betegnelse

  Kirkeveien 137, Gnr. 305 Bnr. 1160 i Arendal kommune. Sameiebrøk:

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Eierseksjon

  Selger

  Kirkeveien 137 AS v. Asle Thorsen Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
 • Kjøpekontrakter

  Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet ved salget.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post, fax eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Boligene selges til fastpris. Benytt vedlagte skjema «Kjøpetilbud til fastpris». Alle kjøpetilbud må inngis skriftlig sammen med legitimasjon. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.

  Lovverk

  Leilighetene er nå ferdigstilt, og selges i hht. bestemmelsene i Avhendingloven.

  Hvitvasking

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.
 • Oppdragsnummer

  31-16-9001

  Salgsoppgave og vedlegg

  Denne salgsoppgaveteksten, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Tor Jan Endresen

  Vederlag

  Markedspakke:

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Produksjonsdato

  30.08.2018