Nodeland - Påmeldingsvisning

Gamle Kuliaveg 44, 3.etg, 4645 Nodeland

Prisantydning kr 1 890 000,-

Andel fellesgjeld:  kr 415 252,-
Omkostninger:  kr 15 503,-
Totalpris:  kr 2 320 755,-
Felleskostnader:  kr 5 065,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 606 423,- Sekundær: kr 2 183 122,-

Visning

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Meget pen leilighet med innglasset balkong på 13 kvm | Garasjeplass | Heis | Solrik utsikt

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2009

Soverom:  2

Rom:  1

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  74 m²

Bruksareal:  87 m²

Velkommen til en meget flott 3-roms leilighet i Solsiden Bopark, med en av de beste beliggenheter i borettslaget og umiddelbar nærhet til Nodeland sentrum. Leiligheten har en gjennomgående praktisk planløsning og har heis fra garaskjeller til etasjen.

Fra leiligheten har man kort vei til butikker, bank, bibliotek, barne - og ungdomsskole m.m. Ny togstasjon ligger kun 2 minutter fra leiligheten og tar deg til Kristiansand på ca. 9 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området.

Leiligheten ligger i 3. etg med gode vindusflater fra leilighet og innglasset balkong mot Nodeland sentrum. 

Den inneholder 2 soverom, separat og romslig vaskerom, baderom og åpen stue/kjøkken løsning med parkett på gulv og utgang til deilig innglasset balkong. Bod og parkering i kjeller.

 • Innhold

  3. etg.: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom, stue m/ åpen kjøkkenløsning og utgang til innglasset balkong Garasjeplass og låsbar bod i kjeller med god hylleoppbevaring og innlagt strøm. Heis.

  Standard

  Stue: Lys og pen stue med 3 stavs eikeparkett gulv og malt strie vegger. Lyse farger. Åpen kjøkkenløsning, gode vindusflater samt dør ut til innglasset balkong med teppe på gulv. Glass på to av sidene som kan skyves til siden samt solskjerming. Kjøkken: Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Soverom: 2 gode soverom. 3 stavs eikeparkett, og malt strie på vegger. Vaskerom: Separat og meget praktisk vaskerom med fliser på gulv og malt strie på vegger. Romslig rom. Teknisk skap/sikringsskap, samt vannskap og varmtvannsbereder i rommet. Baderom: Romslig bad med dusjkabinett, wc og servant med innredning. Fliser på gulv og malte vegger og tak. Gang: Meget innbydende velkomst.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 87 kvm Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  2009 i følge Kristiansand kommune.

  Oppvarming

  Varmekabler i stue/kjøkken, bad og gang. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten. Tilstandsrapporten er utarbeidet av Sven Bentsen den , og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert. Bygningssakskyndigs konklusjon: Leilighet beliggende i boligblokk fra 2009. Leiligheten fremstår i hovedsak med god stand. Det er påpekt enkeltemerknader som fremkommer i rapporten. Rapporten omhandler innvendig forhold i selve leiligheten. Eventuell tilhørende parkering, bodrom ol. er ikke kontrollert. For øvrig må hele rapporten leses. For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere? Nei, bor i 3 etasje? 6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Har ikke ildsted /pipe Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Firmanavn: Balco. Redegjør for hva som er gjort og når: Innglassing Terassen. 12. Kjenner du til om det er/har vart utfort arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Firmanavn: Jan Tore Weire. Redegjør for hva som er gjort og når: Rengjort og smort opp vifta til kjokken vifta og venntilasjonen. 12.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Dette kjenner jeg ikke til pga kjøpte leiligheten 13. Kjenner du til om det utfort kontroll av el]anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)? Jan Tore Weire rengjorde vifta til avsug og ventilasjonen. n 14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja er boks på veggen så ligger klart , men trenger inmaten. 20. Er det foretatt radonmåling? Ikke som jeg kjenner til har kjøpt denne leilkgheten brukt Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Se kart i Finn-annonsen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med et mangfold av servicetilbud i umiddelbar nærhet som bl.a. daglivarebutikker, apotek, bibliotek, frisør, togstasjon, fine turområder og park. Her er det gangavstand til det meste. Togstasjonen ligger også i gangavstand fra leiligheten, hvorav det er oppført ny og flott stasjon som skal gi bl.a. rom for ytterligere servicetilbud samt gangbro over sporene.

  Tomt

  Eierform: Fellestomt Borettslagets tomt og fellesarealene er meget pent opparbeidet med stor hage, sittegrupper og lekeplass. Leiligheten er godt tilrettelagt for både den yngre og den eldre kjøpergruppen.

  Parkering

  Parkering i lukket garasjekjeller. Port med automatisk portåpner og fjernkontroll. Heis fra kjeller til hver etasje i bygget. Borettslaget søker løsninger for installering av opplegg for el-bil lading. Forøvrig gjesteparkering på borettslaget tomt.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest som gjelder branntilsyn. Det er ikke gitt ferdigattest for selve bygget eller innglassing av balkonger. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for fasadeendring. Glassvegger på balkonger. Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 26.05.09. Brukstillatelsen gjelder 2007kvm, gjenstående arbeid: ferdigstillelse av lekeplass.. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan REGULERINGSBESTEMMELSER - OMRÅDEREGULERING NODELAND SENTRUM, SONGDALEN KOMMUNE, Vedtatt av kommunestyret 19.06.19. Kommentar: Områdeplan for Nodeland sentrum vedtatt 19/5-19. Under klagebehandling. Vedlagt På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vann og kloakk. Privat adkomst inne i området v/hjemmelshaver Solsiden Bopark Borettslag, ut til offentlig vei.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Rettigheter som følger eiendommen:

  Utleie

  Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

  Odel

  Nei

  Konsesjon

  Nei
 • Husdyrhold

  Dyrehold er tillatt på vilkår, se vedlagte boregler.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

  Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Forsikring mot felleskostnader

  Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Forretningsfører

  Sørlandets boligbyggelag
 • Prisantydning og omkostninger

  1 890 000,- (Prisantydning) 415 252,- (Andel av fellesgjeld) 2 305 252,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 15 503,- (Omkostninger totalt) 2 320 755,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 1 890 000,- (Prisantydning) 415 252,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 305 252,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 320 755,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr. 5 065,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Driftskostnader kr. 2 571,- som inkluderer styre- og revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontingent boligbyggelag, vedlikehold, felles forsirking på bygg, kommunale avgifter, strøm i fellesareal og renovasjon. Renter felleslån kr. -1 505,- Avdrag felleslån kr. -2 592,- Avdrag felleslån kr. 3 522,- Avdrag felleslån kr. 375,- Renter felleslån kr. 2 045,- Renter lån innglassing kr. 270,- Telenor TV / Bredbånd kr. 379,-

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 415 252

  Lånevilkår fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 1150060171, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 03.01.2022: 2.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 31.9 Saldo per 03.01.2022: 7 297 751 Andel av saldo: 0 Første termin: 31.12.2007Første avdrag: 30.06.2012 ( siste termin 30.11.2037 ) Fastrente til 30.09.2032 I denne perioden er det ikke mulig å innbetale på andel fellesgjeld. Lånenummer: 1150060172, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 03.01.2022: 2.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 35.9 Saldo per 03.01.2022: 10 038 124 Andel av saldo: 254 227 Første termin: 31.12.2009Første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 30.11.2039 ) Opprinnelig innfrielse lån (IN): 920 000 Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 708 755 Fast rente til 30.09.2032. I denne perioden er det ikke mulig å innbetale på andel fellesgjeld. Lånenummer: 1150060173, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 03.01.2022: 2.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 35.95 Saldo per 03.01.2022: 8 666 838 Andel av saldo: 0 Første termin: 31.12.2009Første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 30.11.2039 ) Fastrente til 30.09.2032 I denne perioden er det ikke mulig å innbetale på andel fellesgjeld. Lånenummer: 94807220815, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 03.01.2022: 2.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 107 Saldo per 03.01.2022: 7 438 935 Andel av saldo: 161 025 Første termin: 25.12.2016Første avdrag: 25.03.2021 ( siste termin 25.09.2048 ) Lån har ikke IN avtale Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale

  Fradragsberettiget

  Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 606 423,- for år 2019. Sekundær: Kr. 2 183 122,- for år 2019.
 • Adresse med betegnelse

  Gamle Kuliaveg 44, Andelsnr. 30 Orgnr. 988635863 i Kristiansand kommune.

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Borettslag
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap og fryseboks/skap medfølger ikke. Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 05 81 49.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  14-21-0158

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/14-21-0158. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Kristoffer Lauvsland, tlf. 90 05 81 49

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.30 270)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331