Kvadraturen/Nybyen

Stener Heyerdahls gate 7, 5.etg, 4612 Kristiansand s

Prisantydning kr 3 090 000,-

Andel fellesformue:  kr 9 424,-
Omkostninger:  kr 15 353,-
Totalpris:  kr 3 105 353,-
Felleskostnader:  kr 3 321,- / mnd
Felleskostnader inkluderer: Les mer
Formuesverdi: 

Primær: kr 613 963,- Sekundær: kr 2 210 267,-

Visning

21. september, kl. 16:30–17:30

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Pen 3-roms leilighet msolrik balkong og flott utsikt-Heis-Attraktivt og rolig i sentrum-Nær baneheia-Ingen fellesgjeld!

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Leilighet

Byggeår:  2008

Soverom:  2

Rom:  3

Eierform bygning:  Borettslag

Eierform tomt:  Fellestomt

Arealbeskrivelse

Primærrom:  64 m²

Bruksareal:  64 m²

Tomtareal:  2756 m²

Lys og pen 3-roms leilighet med god og funksjonell planløsning og stor solrik balkong i Kvadraturen. Like utenfor døren finner du naturskjønne Baneheia med sine flotte turløyper og stier, samt badevann. Shoppinggaten Markens ligger også i ummiddelbar nærhet.

5.etg. Gang, flislagt bad/wc, romslig stue med god plass for spisestue og utgang til stor solrik balkong, delvis åpen kjøkkenløsning (Strai kjøkken) med hvitevarer og 2 soverom. Romslig kjellerbod

Stor flott felles takterrasse..

 Dyrehold er tillatt

Kabel-tv/internett og fyring/varmetvann er inkl i felleskosnadene

Store vindusflater i front sørger for mye lys og en god romfølelse.

Leiligheten ligger i sentrum, kun et steinkast unna de fleste fasiliteter som byen har å by på.

Garasjeplass i kjeller kan leies for kr. 1000,- pr mnd.

Vel møtt!

 

 • Innhold

  Lys og pen 3-roms leilighet med god og funksjonell planløsning og stor solrik balkong i Kvadraturen. Like utenfor døren finner du naturskjønne Baneheia med sine flotte turløyper og stier, samt badevann. Shoppinggaten Markens ligger også i ummiddelbar nærhet. 5.etg. Gang med downlights i tak, pent og romslig flislagt bad/wc med varme i gulv, dusjkabinett, baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin, romslig stue med downlights i tak, god plass for spisestue og utgang til stor solrik vestvendt balkong, Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue med downlights i tak, pen Strai profilert kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer (kjøl/frysesskap, oppvaskmaskin og komfyr med induksjonstopp), samt 2 gode soverom hvorav et har skyvedørsgarderobe og et har garderobeskap. Romslig kjellerbod Stor flott felles takterrasse. Dyrehold er tillatt. Kabel-tv/internett og fyring/varmetvann er inkl i felleskosnadene Store vindusflater i front sørger for mye lys og en god romfølelse. Leiligheten ligger i sentrum, kun et steinkast unna de fleste fasiliteter som byen har å by på. Lettstelt hverdag i et etablert og veldrevet borettslag. Vel møtt!

  Standard

  Gjennomgående nyere leilighet i Nybyen helt øverst i Kvadraturen mot Baneheia. Bygget fremstår som flott og fint med gode fasiliteter: Heis, solrik balkong med ettermiddags/kveldssol, felle takterrasse og pene fellesarealer for å nevne noe. Stuen i leiligheten er lys med store vinduer i front som gir maksimalt lysinnslipp og en god romfølelse. God plass til sofagruppe og spisestue. Leiligheten har åpen kjøkkenløsning med kjøkken levert fra kvalitetsleverandøren Strai med hvitevarer. Badet er helfliset i lyse farger og av god størrelse. Det er dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin og baderomsinnredning. Vannbåren varme med termostat. Delikat bad som burde tilfredsstille de fleste! Ellers er det 2 gode soverom. Solrik vestvendt balkong med sol på ettermiddags og kveldstid. Ellers kan man fritt benytte felles takterrasse med særdeles gode sol- og utsiktsforhold. Godt med downlights i leiligheten! Alt i alt en knall leilighet man kan flytte rett inn i. Passer perfekt for enslige og par i alle aldersgrupper.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm P-rom 5. etg.: Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  2008 i følge Kristiansand kommune.

  Oppvarming

  Eiendommen oppvarmes med vannbåren fjernvarme via radiatorer. Gulvvarme på badet. Dette gir meget rimelig og god oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Diverse

  - Stor bod i kjeller tilhørende leiligheten. - Vaktmestertjenester. - Vannbåren varme. - Kabel-Tv med internett er inkludert i felleskostnadene. - Stor felles solrik takterrasse.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Thomas A. Olsen, takstmann datert 11.09.21 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Tilstandsrapporten er gyldig i 6 mnd. etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Takstmannens konklusjon: Andelsleilighet beliggende i 5.etasje i leilighetsbygg som ble oppført i 2008. Tilstandsrapporten gjelder kun besiktigelse av leiligheten innvendig, felles arealer, utvendige fasader og en bod i felles kjeller er ikke kontrollert. Leiligheten fremstår i normal god stand og vedlikeholdt. Bygningsdeler er i fra byggeår, samt baderommet og kjøkkeninnredning. Balkongdøren i stuen med 3.lags glass ble skiftet ut i 2020, samt fuktskade på utvendig fasade ved verandaen ble utbedret og glasset som er punktert i det runde vinduet i stuen skal skiftes ut. Baderommet fremstår i normal god stand, det ble ikke målt unormale fuktverdier med fuktindikator på overflater på befaringen og dusjkabinett er montert som er en god løsning mht. fukt. Strai-kjøkkeninnredning, vinduer, dører og innvendige overflater har normal slitasje og normalt vedlikehold kan påregnes. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i baderommet og radiatorovner i stuen, rørskap med plast-vannrør i rør-i-rør system er montert i baderommet, automatsikringer i sikringsskapet og alarm og sprinkleranlegg er montert i leiligheten. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Pkt. 10: Fuktskade på fasade, ble byttet sommeren 2020 av fagfolk. Punktert vindu, ikke fikset, men håndteres og kostnadene dekkes av borettslaget. Pkt. 11: Byttet fasade sommeren 2020. Håndtert av borettslaget. Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Ta av mot sentrum i Baneheitunellen. Nybyen er da på høyre hånd. Kjør inn til høyre i Tordenskjoldsgate og deretter første vei til høyre som er Stener Heyerdalsgate. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i Nybyen, i kvartalet mellom Tordenskjoldsgate og Baneheia. Nybyen ligger "midt i smørøyet" med kort vei til alt av fasiliteter. Nærmeste nabo er Baneheia og Bymarka m/fine turstier og flotte badevann. Ellers er det flotte felles takterrasser man kan disponere til soling. På andre siden av byen finner du Bystranda, Fiskebrygga og byens pulserende uteliv. Shoppinggata Markens er et"steinkast" unna.

  Tomt

  Areal: 2 756 kvm, Eierform: Fellestomt Felles eiet tomt for borettslaget. Tomten har asfaltert innkjørsel og steinlagt inngangsparti med trappefri adkomst. Borettslaget har koselig hellebelagt atrie med sittegrupper, noe grøntareal, lekeplass og diverse beplantning. Stor felles takterrasse.

  Parkering

  Gateparkering etter offentlig gjeldende bestemmelser. Selger leier idag garasjeplass i kjeller og denne kan videreføres til ny eier hvis ønskelig. Leien er kr. 1000,- pr. mnd.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest oppføring av blokk/bygård/terrassehus på datert 26.09.2008. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger tillatelse til innglassering av balkonger datert 02.06.2018. Borettslaget har besluttet at de som ønsker å glasse inn balkongen sin kan gjøre dette for hver enkelts kostnad.

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig/kontor, tilhører reguleringsplan "Kvartal 72 - Nybyen" datert 16.11.2005. Tilhører kommunedelplan nr. 1264 "Kvadraturen og Vestre Havn, Del 1 - Kvadraturen 2011- 2022", datert 12.02.2014. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at borettslaget vil kunne få pålegg om kortslutning av septiktank.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: Dagboknr.: 318388. Tinglyst: 21.04.2008. Elektriske kraftlinjer. Rettighetshaver: Agder Energi Nett AS. Dagboknr.: 517351. Tinglyst: 25.06.2008. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Kristiansand kommune. Bestemmelse om mur/innhegning, med flere bestemmelser. Dagboknr.: 600934. Tinglyst: 18.08.2009. Bestemmelse om parkering. Rettighetshaver: TGD Eiendom AS. Bestemmelse om bruksrett til 4 boder. Bestemmelse om adkomstrett. Med flere bestemmelser. Dagboknr.: 615308. Tinglyst: 24.08.2009. Best. om adkomstrett. Rettighetshaver: Nybyen Kvartal 8 Borettslag. Med flere bestemmelser. Dagboknr.: 758644. Tinglyst: 09.10.2009. Best. om adkomstrett. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Ingen rettigheter funnet.

  Utleie

  Boligen har ikke egen utleiedel. Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

  Energiattest

  Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

  Odel

  Nei

  Konsesjon

  Nei
 • Forkjøpsrett

  Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

  Husdyrhold

  Det er tillatt med dyr i borettslaget. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område. Det er båndtvang på borettslagets eiendom.

  Rettigheter og forpliktelser

  Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

  Regnskap og vedtekter

  Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

  Forsikring mot felleskostnader

  Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

  Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

  Forretningsfører

  Sørlandet Boligbyggelag
 • Prisantydning og omkostninger

  3 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 493,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 15 353,- (Omkostninger totalt) 3 105 353,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 3 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 493,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 353,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 105 353,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Felleskostnader

  Kr. 3 321,- pr.mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Avdrag og renter på felleslån, Telia TV/bredbånd(kr 314,-, renhold av fellesareal, vaktmestertjenester, vedlikehold, oppvarming via vannvarme (radiatorer og badegulv) kr. 550,- dugnadsbidrag kr 50,-, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjon, forsikring på bygg, vakthold, renhold fellesareal, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

  Andel fellesgjeld / Fellesformue

  Andel fellesgjel: 0,- Nedbetalt for denne andelen.  Andel fellesformue kr. 9 424

  Lånevilkår fellesgjeld

  Lånenummer: 63118120215, Nordea Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 03.09.2021: 1.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 147 Saldo per 03.09.2021: 23 097 547. Andel av saldo: 0. Første termin: 27.12.2017Første avdrag: 27.09.2018 ( siste termin 27.03.2058 ). Opprinnelig innfrielse lån (IN): 654 109. Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 604 742. Ordinært gjeldsbrevlån. Ordinært gjeldsbrevlån m/ flytende rente. Lånenummer: 63118119918, Nordea. Serielån, 4 terminer per år.. Rentesats per 03.09.2021: 1.7% pa.. Antall terminer til innfrielse: 149. Saldo per 03.09.2021: 27 864 857. Andel av saldo: 0. Første termin: 27.12.2017Første avdrag: 27.09.2018 ( siste termin 27.09.2058 ). Opprinnelig innfrielse lån (IN): 763 344. Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 706 449. Ord gjeldsbrevlån. Ord gjeldsbrevlån, flytende rente. Lånenummer: 63118129700, Nordea. Annuitetslån, 4 terminer pr år.. Rentesats per 03.09.2021: 1.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 112. Saldo per 03.09.2021: kr. 406.002. Andel av saldo: 0. Første termin/første avdrag: 27.09.2019 (siste termin 27.06.2049). Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale.

  Fradragsberettiget

  Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 613 963,- for år 2019. Sekundær: Kr. 2 210 267,- for år 2019.
 • Adresse med betegnelse

  Stener Heyerdahls gate 7, Andelsnr. 81 Orgnr. 989381407 i Kristiansand kommune.

  Boligtype

  Leilighet

  Eierform

  Borettslag
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmasin. Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 92 28.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  11-21-0408

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-21-0408. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 090 000,-) (Kr.30 000) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Totalt kr. (Kr.64 865)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg