Flekkerøy

Kvitefjellveien 32B, 4625 Flekkerøy

Prisantydning kr 2 990 000,-

Omkostninger:  kr 90 220,-
Totalpris:  kr 3 080 220,-
Kommunale avgifter:  kr 10 959,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 1 038 508,- Sekundær: kr 3 738 630,-

Visning

19. oktober, kl. 16:30–17:30

Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer.

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Flott seksjonert del av enebolig med solrike uteområder og parkering i et rolig - og barnevennlig boligområde.

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  2009

Soverom:  3

Eierform bygning:  Selveierseksjon

Eierform tomt:  Fellestomt

Antall rom:  4

Arealbeskrivelse

Primærrom:  119 m²

Bruksareal:  119 m²

Bruttoareal:  127 m²

Tomtareal:  564 m²

Velkommen til en flott seksjonert del av enebolig på Flekkerøy, presentert av Emilie N. Hopland for Sørmegleren.

Boligen inneholder 3 soverom, bad, vaskerom, toalett, loftstue og åpen stue/kjøkken løsning. Det er nylig lagt ny parkett i stue, samt skiftet benkeplate på kjøkkenet. Fra stuen har man utgang til solrik platting, i tillegg er det biloppstillingsplass på fellestomten samt noe grøntareal.

Boligen har en god planløsning for en familie som ønsker at barna skal få sin egen sone i boligen. Dette er et barnevennlig område på Flekkerøy med bussholdeplass, dagligvarebutikk og skole en kort spasertur unna boligen.

Dette er en enebolig med sokkelleilighet i henhold til matrikkelbrevet. Boligen som selges er en seksjonert del av denne.

Kontakt megler for påmelding til visningen. Velkommen!

 • Innhold

  Fra man kommer inn i boligen har man et romslig garderobeskap hvor man kan henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Like innenfor finner man badet hvor man har et toalett med servant og videre inngang til vaskerommet som har god plass til lagring, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stuen er lys og har en åpen løsning mot kjøkkenet. Det er nylig lagt ny parkett på gulvet, og benkeplaten på kjøkkenet er ny. Stuen er enkel å innrede, og har god plass til en romslig spisegruppe i tillegg til salong i andre enden. Videre kommer man opp til boligens andre etasje hvor man finner den luftige og lyse loftstuen med god takhøyde. Her kan barna få sin egen avdeling i boligen med god plass til besøk av venner. Boligen har 3 soverom som ligger i 2. etasje. Soverommene er på henholdsvis 11 kvm, 8 kvm, og 6 kvm. Badet er romslig med fliser på gulv og vegger. Her har man badekar, servant med god plass til innredning, dusjnisje og vegghengt toalett.

  Standard

  Boligen er fra 2009 og holder en normal standard tatt alder i betraktning. Dagens eier har i sin botid gjort noen oppgraderinger og noe vedlikehold (se punk, påkostning og modernisering). Under følger en beskrivelse av boligens rom og kvaliteter hentet fra tilstandsrapporten: 2. etasje: Soverom 6 kvm. Lys 3-stavs parkett, dette gulvet går igjen i alle rom unntatt bad, gir helhetlig følelse. Malt slett vegg i dus rosa farge, hvitt tak. Takvindu. Stue 27 kvm. Hvite vegger og tak. Skråtak med god høyde og vinduer til tak gir godt med lys. Soverom 8 kvm. Dus blå farge vegger og hvitt tak. Takvindu og et vindu mot gårdsplass. Soverom 11 kvm. Noe mørkere blå vegger og hvitt tak. Vindu mot inngangsside. Loftsluke. Bad 6 kvm. Lyse grå 30x60 fliser. Hvite veggfliser i 20x30. Godt utnyttet baderom. 1. etasje Stue/kjøkken 41 kvm. Lyst nytt parkettgulv. Hvitmalte sletter vegger, hvitmalt trepanel tak. Åpen kjøkkenløsning fra Sørlandskjøkken med hvite fronter og ny grå laminert benkeplate. Godt med vinduer og dør mot terrasse med godt lys. Gang 6 kvm. 30x60 fliser, lyse grå, praktisk farge. 2 m skyvedørsgarderobe. Wc 2,5 kvm. Lyse grå mosaikkfliser gulv og hvite 20x20 fliser vegger. Gjestetoalett. Vaskerom/bod 7 kvm. Hvite 20x20 fliser med noe sjatteringer, hvite slette vegger og tak. Inngangsdør herfra, kan være praktisk med barn etc.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 127 kvm Bra. pr. etasje.: 1. etg. 61 m² - 2. etg. 58 m². P-rom inkl: 1.etg.: Gang, stue/kjøkken, vaskerom/bod , wc. 2.etg.: Bad, stue, 3 soverom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  2009 ifølge Kristiansand kommune.

  Påkostning og modernisering

  - Skiftet ytterdør januar 2020 Flekkerøy Bygg (fagfolk., har kvittering) - Ny parkett stue og kjøkken 1 etg. sept. 2021, Reco bygg og skadeteknikk AS (forsikringssak gjennom Frende, har kvittering) - nye og malte lister stue/kjøkken 1 etg sept. 2021 Reco bygg og skadeteknikk AS (forsikringssak gjennom Frende, har kvittering) - Ny kran/vanntilførsel til kjøleskap under vask juli 2021 Reco bygg og skadeteknikk AS (forsikringssak gjennom Frende, har kvittering) - Ny bunnplate under vask/benkeskap september 2021 Reco bygg og skadeteknikk AS (forsikringssak gjennom Frende, har kvittering) - ny sokkel på hele kjøkkenet september 2021 Reco bygg og skadeteknikk AS (forsikringssak gjennom Frende, har kvittering) - Ny benkeplate kjøkken og september 21 Øvrebø kjøkkenprodukter AS (har kvittering) - Ny kjøkkenvask og installasjon av kjøkken armatur (Armatur er fra 2019) september 2021 Runes VVS (har kvittering) - Inngangsparti/gang malt vegger og lister mars 2020 (egeninnsats) - Malt lister/dørkarm på bad oppe og nede, og på vaskerom mars 2020 (egeninnsats) - Hus malt utenfor karmer og vegg 2016 og vindski sommer 2020 (egeninnsats) - Bygget gjerde forside 2017 (egeninnsats) - Bygget terrasse på forside og skillevegg til nabo forside september 18 (egeninnsats) - Bygget kasse på baksiden inn mot skillevegg til nabo vår 2021 (egeninnsats) (skillevegg/bod har nabo fått håndverker til å bygge (2020))

  Oppvarming

  Varmekabler alle rom nede og bad oppe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Diverse

  Det foreligger en skriftlig avtale mellom eier av seksjon 1 (Kvitefjellveien 32B) og seksjon 2 (Kvitefjellveien 32C) ang. fordeling av uteareal. Denne avtalen gir hver seksjon bruksrett til sin egen del av tomten. Denne avtalen strider imot seksjoneringen, og hjemmel til gnr.1 Bnr. 885, som viser begge tomtene som et fellesareal. Avtalen har ikke rettsvern da den ikke er tinglyst. Avtalen om bruksrett på uteareal er vedlagt i salgsoppgaven. I henhold til vedtaket - tillatelse vedrørende parkering og uteareal: Tiltaket utløser krav om tre parkeringsplasser for enebolig med sekundærleilighet. Uteareal skal være felles for begge boenhetene, og kan ikke legges til den enkelte ved seksjonering, jf. teknisk forskrift § 10-2. Vi gjør oppmerksom på at eiendommen er registrert som en enebolig med sokkelleilighet i henhold til matrikkelbrevet. Boligen som selges er en seksjonert del av denne.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra M2 Takst AS datert 13.10.21 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: "Seksjonert del av enebolig. Etablert område, like ved skole, turområde, butikk og mange andre gode kvaliteter. Innholdsrik bolig i lyse moderne farger og materialvalg. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder, det er lite fall og dørsvill vaskerom, ellers mindre merknader/normal bruks- og alderslitasje. Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er."

  Sammendrag selgers egenerklæring

  - Oppdaget fukt/svertesopp i hjørnet ved verandadøren og på vegg under list etter at gulvet ble fjernet pga vannskade kjøkken. Dette er utbedret og ordnet av Flekkerøy bygg og kontrollert av norsk hussopp forsikring. - 2020 skiftet ytterdør og 2021 silikonert rundt verandadør av Flekkerøy bygg. 2018 bygget terrasse på forsiden av huset ved egeninnsats. - Fordeling av bruksrett uteareal for Kvitefjellveien 32B og 32C. Uteområdet er skilt av med skillevegg både forside og bakside. Det foreligger skriftlig avtale mellom eier av Kvitefjellveien 32B og 32C. Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Eiendommen har en solrik beliggenhet på Flekkerøy, med kort vei til badeplass og rundkjøringa. Boligen har en flotte uteområder med sol fra morgen til kveld. Skolen ligger bare noen meter unna, så her ligger alt til rette for trygge og gode oppvekstvillkår. Videre er det kort vei til båthavn, flotte turområder m.m. Flekkerøy ligger ca 20 minutters kjøring unna Kristiansand sentrum.

  Tomt

  Areal: 564 kvm, Eierform: Fellestomt I henhold til vedtaket fra byggesaken - tillatelse vedrørende parkering og uteareal: Tiltaket utløser krav om tre parkeringsplasser for enebolig med sekundærleilighet. Uteareal skal være felles for begge boenhetene, og kan ikke legges til den enkelte ved seksjonering, jf. teknisk forskrift § 10-2.

  Parkering

  Parkering på fellestomten.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest på oppføring av enebolig datert 30.03.2009. Det fremkommer i byggetillatelsen til boligen at søknaden omfatter enebolig med sekundærleilighet. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Se punkt under diverse for ytterligere informasjon. Terrasse foran boligen m/ tilhørende gjerde og forstøtningsmur, samt lekehus er ikke søkt om til Kristiansand kommune. Lekehuset er plassert i nabogrensen. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

  Reguleringsplan

  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 871 "Detaljregulering Gnr. 1, Bnr. 586 m.fl., Myra", datert 28.09.2011. Det foreligger en mindre reguleringsendring datert 17.11.2015 og 30.06.2016. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har felles septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser og rettigheter som følger eiendommen: Ingen heftelser følger. Ingen rettigheter funnet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

  Utleie

  Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

  Odel

  Nei

  Konsesjon

  Nei
 • Prisantydning og omkostninger

  2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 90 220,- (Omkostninger totalt) 3 080 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 080 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 10 959 pr. år Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2021 er kr. 3089. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt på kr. 4472,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 1 038 508,- for år 2019. Sekundær: Kr. 3 738 630,- for år 2019.
 • Adresse med betegnelse

  Kvitefjellveien 32B, Gnr. 1 Bnr. 769 Snr. 1 og Gnr. 1 Bnr. 885 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

  Boligtype

  Seksjonert del av enebolig med sokkelleilighet.

  Eierform

  Eierseksjon
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin. Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet Boligselgerforsikring i Claimslink AS. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 93 48 44 24.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  11-20-0104

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-20-0104. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Emilie Nordvik Hopland, tlf. 93 48 44 24

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Oppgjør (Kr.9 900) Tilrettelegging (Kr.15 250) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) (Kr.56 810) Totalt kr. (Kr.87 120)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg