Husvikåsen

Mårveien 17, 3124 Tønsberg

Prisantydning kr 4 790 000,-

Omkostninger:  kr 135 220,-
Totalpris:  kr 4 925 220,-
Kommunale avgifter:  kr 11 690,- / år
Formuesverdi: 

Primær: kr 932 717,- Sekundær: kr 3 357 780,-

Visning

20. september, kl. 16:00–17:00

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

Enebolig med oppussingsbehov i attraktivt boligområde - Hybel - Kort gange til Husvik skole, sjø og båthavn - 2 garasjer

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Soverom:  3

Rom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Eiet tomt

Antall rom:  6

Arealbeskrivelse

Primærrom:  134 m²

Bruksareal:  207 m²

Tomtareal:  1000 m²

Mårveien 17 ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Husvik. Boligen har 3 minutters gange til Husvik barneskole, det er barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i nærmiljøet. Fra boligen er det kort vei til Kloppbukta kyststi, idyllisk gresslette og sandstrand. Rødstein er en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården.

1. etasje opprinnelig del: Vindfang, gang, 2 soverom. baderom, kjøkken med utgang balkong, spisestue og stue, kjellernedgang.

Kjeller opprinnelig del : Trapperom, kjellergang, kjellerbod og garasje. Stor krypkjeller.

1. etasje påbygget del: Entré, kjøkken, stue med utgang terrasse ca 16 m2 og hage, kontor, soverom og baderom.

Kjeller påbygget del : Garasjerom og kjellerbod. Krypkjeller.

 • Innhold

  Boligen inneholder: 1. etasje opprinnelig del: Vindfang, gang, 2 soverom. baderom, kjøkken med utgang balkong, spisestue og stue, kjellernedgang. Kjeller opprinnelig del : Trapperom, kjellergang, kjellerbod og garasje. Stor krypkjeller. 1. etasje påbygget del: Entré, kjøkken, stue med utgang terrasse ca 16 m2 og hage, kontor, soverom og baderom. Kjeller påbygget del : Garasjerom og kjellerbod. Krypkjeller.

  Arealer med beskrivelse

  Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 207 kvm - Enebolig - BRA pr. etasje.: Kjeller 45 m² - 1. etg. 88 m² P-rom inkl: Vindfang, gang, bad, kjøkken, spisestue, stue, trapperom, 2 soverom. S-rom inkl.: Trapperom, kjellergang, kjellerbod, garasje. - Enebolig, tilbygget del - BRA pr. etasje.: Kjeller 28 m² - 1. etg. 46 m² P-rom inkl: Entré, kjøkken, stue, kontor, bad/vaskerom, soverom. S-rom inkl.: Bod, garasjerom. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

  Byggeår og byggemåte

  Eiendommen er trolig bygget omkring 1960. Det finnes byggetegninger av eiendommen datert 1959. Tegning til tilbygg er datert 1989.

  Påkostning og modernisering

  - Bolig - Modernisering (i 2010) Trolig årstall for nytt tak Modernisering (i 2016) 2 nye vinduer i soverom Modernisering (i 2016) Usikkert årstall for nytt sikringsskap - Bolig, påbygget del - Modernisering (i 2010) Trolig årstall for nytt tak Modernisering (i 2016) Usikkert årstall for nytt sikringsskap

  Oppvarming

  Oppvarming med varmepumpe og kamin i stuen, for øvrig elektriske panelovner. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Diverse

  Utvask: Eiendommen vil bli rengjort ifm. visning, men vil ikke bli ytterliger rengjort til overtagelse. Pipe og ildsted: Siste dato for tilsyn: 17.03.10 Det var varslet nytt tilsyn den 28.08.19 men ingen var tilstede da tilsynet skulle gjennomføres. Siste dato for feiing: 20.02.14 Det var varslet feiing den 28.08.19, men ingen var tilstede da feiingen skulle gjennomføres. Det foreligger pt ingen avvik/anmerkning eller forbud på eiendommen.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Knut Fenger Grøn datert 30.08.21 er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Tilstandsrapporten er gyldig i 6 mnd. etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Takstmannens konklusjon: Enebolig over 2 plan på skrånende tomt bygget trolig 1971. Opprinnelig del med støpt grunnmur og etasjeskiller i betong. Godt fundamentert på fjell og solid bygget. Treverk i 1. etasje og med valmet tak ned ny dobbelt krummet betongtakstein trolig 2010. Tømmermannspanel. Påbygget del 1989 med murt grunnmur og bjelkelag i etasjeskiller, for øvrig som opprinnelig del. Mulighet for utleieleilighet med egen inngang. Boligen har et godt utgangspunkt for totalrehabilitering, men bærer preg av etterhengene vedlikehold som følge av normal elde og slitasje. Det er imidlertid ikke registrerte svekkelser utover dette, og besiktigelse av takkonstruksjon fra loft gir ingen mistanker om svekkelser. Det er ikke kjent om lekkasjer verken fra tak eller baderom. Elde og tidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. Det er heller ikke unormalt med noe skjevheter i eldre bygninger, selv om dette ikke er registrert under befaringen. Ved oppsummering av tilstandsgraderinger er det totalt: TG1 2 stk TG2 26 stk TG3 0 stk

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

  Dødsbo

  Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
 • Adkomst

  Enkel adkomst til Mårveien via Narverødveien. Den aktuelle eiendommen ligger på høyre side etter ca 150 meter inn Mårveien. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Husvik i Tønsberg kommune. Boligen har 3 minutters gangavstand til Husvik barneskole, det er barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i nærmiljøet. Fra boligen er det kort vei til Kloppbukta med båtplasser, kyststi, samt idyllisk gresslette og sandstrand. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Mange benytter seg av populære Ringshaugstranda - en nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling og bading. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsbergs kundevennlige sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

  Tomt

  Areal: 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt Boligen er oppført på GBnr 150/198 (843,8 kvm). Eiendommen består også at 2 små tilleggsparseller med betegnelsen 150/147 (112,5kvm) og 140/149 (44 kvm). Oppgitt tomteareal er total størrelse.

  Parkering

  Parkering i garasje eller på egen gårdsplass. Boligen har to separate garsjer i sokkel. En av garasjene har motorisert vippeport, mens den andre har manuell.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest datert 1962. Ferdigattesten gjelder oppføring av 1-mannsbolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger tegninger i kommunen av tilbygg datert 1989, men det er ikke funnet ferdigattest for dette.

  Reguleringsplan

  Eiendommen ligger i et uregulert område godkjent som boligbebyggelse, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan, datert 22.05.2019. Kommuneplanen kan lastes ned fra kommunens hjemmesider.

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

  Utleie

  Boligen har ikke egen utleiedel som selvstendig boenhet, men eiendommen kan allikevel leies ut helt eller delvis.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

  Odel

  Nei

  Konsesjon

  Nei
 • Prisantydning og omkostninger

  4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) 135 220,- (Omkostninger totalt) 4 925 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 135 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 925 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 11 690 pr. år Beløpet fordeles over 4 terminer

  Faste løpende kostnader

  Selger har ikke oversikt over eiendommens løpende kostnader, da selger er arving og ikke selv har bebodd eiendommen. Slike løpende kostnader er strøm, TV og internett, hus -og innboforsikring m.m.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. 932 717,- for år 2019. Sekundær: Kr. 3 357 780,- for år 2019.
 • Adresse med betegnelse

  Mårveien 17, Gnr. 150 Bnr. 198 og Gnr. 150 Bnr. 147 og Gnr. 150 Bnr. 149 i Tønsberg kommune.

  Boligtype

  Enebolig

  Eierform

  Selveier

  Selger

  Bodhild Skorge's bo v/fullmektig Berit Trolldalen Grude.
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 41 10 73 74.

  Tiltak mot spredning av koronavirus på visning

  VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE KORONAVIRUS! I Sørmegleren ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visningen individuelt innenfor oppsatte tidspunkt. Kontakt megler eller benytt deg av "Visningpåmelding" for å avtale tidspunkt. Påmelding må gjøres innen kl. 12.00 på visningsdagen. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Pga. smittesporing må alle visningsdeltakere registrere seg når de kommer på visning. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt. Se til enhver tid oppdatert informasjon om tiltak på sormegleren.no/koronatiltak.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  75-21-0056

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/75-21-0056. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Avd. leder | Eiendomsmegler MNEF Tor André Selåsdal, tlf. 41 10 73 74

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 790 000,-) (Kr.71 850) Tilrettelegging (Kr.15 200) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.102 110)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg