Helle - Rådyrveien

Rådyrveien 7, 3790 Helle

Prisantydning kr 3 790 000,-

Omkostninger:  kr 110 220,-
Totalpris:  kr 3 900 220,-
Kommunale avgifter:  kr 17 688,- / år

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Stor solid enebolig / Beliggende i et meget barnevennlig område / Gangavstand til skole og barnehage - utleiedel

Nøkkelinformasjon

Boligtype:  Enebolig

Byggeår:  1975

Soverom:  4

Rom:  3

Eierform bygning:  Selveier

Eierform tomt:  Festet tomt

Antall rom:  7

Arealbeskrivelse

Primærrom:  233 m²

Bruksareal:  239 m²

Bruttoareal:  258 m²

Tomtareal:  1421 m²

Velkommen til Rådyrveien! En fint beliggende enebolig på Helle i Kragerø. En eiendom med stor, usjenert tomt, frittstående garasje, kort vei til de daglige gjøremål og flotte turområder.

Rådyrveien er en fint beliggende enebolig over to plan med skjermet og solrik hage. Det er parkering i garasje samt godt med biloppstillingsplass på eiendommen. Beliggenheten fremstår som utpreget barnevennlig, med gangavstand til skole, barnehage, fine rekreasjonsområder og daglige servicetilbud

Innhold

U.etasje/1. etasje:

 • Stue/kjøkken, hobbyrom, bad, vindfang, gang, vaskerom, soverom

2.etasje / Hovedbolig:

 • Trapperom, gang 1, stue 1, kjøkken, bad/vaskerom, gang 2, spisestue, stue 2, 3 soverom

Annet

 • Garasje
 • Innhold

  U.etasje/utleiedel: Stue/kjøkken, hobbyrom, bad, vindfang, gang, vaskerom, soverom 1.etasje / Hovedbolig: Trapperom, gang 1, stue 1, kjøkken, bad/vaskerom, gang 2, spisestue, stue 2, 3 soverom Bod i underetasje. Annet •Garasje

  Standard

  Hoveddel / 2. etasje: Gang / inngangsparti 1. etasje: Hyggelig inngangsparti, og god plass til å henge fra seg yttertøy, gir et meget godt førsteinntrykk til resten av boligen. Lyse malte overflater. Stue/spisestue Videre inn i boligen kommer du til en lys og romslig stue (boligens 2. etasje). Her er det god plass til sofagruppe og tv-møblement, samt en spisestuedel om du ønsker det. Her er det også utgang til en flott terrasse med overbygg og fine opparbeidede uteområder. Meget usjenert og solrikt. Kjøkken Inn fra stuen ligger kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, god benkeplass og plass til spiseplass. Hvitevarer medfølger. Soverom Det er tre soverom i 2. etasje. Bad Badet er belegg (gulv), hvite vegger (baderomsplater) og flis på gulvet. Baderomsinnredningen består av dusjkabinett, toalett, servantskap og speil. 1. etasje/utleiedel med egen inngang: Stue/tv-stue: God plass til tv-stue. Bad Tidløst bad med hvite baderomsplater og belegg på gulvet. Dusjkabinett, toalett, servantskap med slette fronter. Tilhørende hoveddel i 1. etg.: Soverom Soverom med delvis malt tapet/panel i en lys farge. Plass til garderobe om ønskelig. Det hører også to boder til hoveddel. Utstyr - Usjenert - Frittstående garasje, samt godt med biloppstillingsplass på tomten - Stor tomt - Pent opparbeidede uteområder - Ulike fasiliteter i umiddelbar nærhet. - Kveldssol - Jacuzzi (kan medfølge salget)

  Arealer med beskrivelse

  Enebolig: Underetasje: BTA: 94 kvm. BRA: 86 kvm. P-ROM: 80 kvm. S-ROM: 6 kvm. 1.etasje: BTA: 164 kvm. BRA: 153 kvm. P-ROM: 153 kvm. Sum bygning: BTA: 258 kvm. BRA: 239 kvm. P-ROM: 233 kvm. S-ROM: 6 kvm. Underetasje: P-ROM: Stue/kjøkken, hobbyrom, bad, vindfang, gang, vaskerom, soverom. S-ROM: Bod. 1.etasje: Trapperom, gang 1, stue 1, kjøkken, bad/vaskerom, gang 2, spisestue, stue 2, 3 soverom. Garasje: 1. etasje: BTA 25 kvm. BRA: 21 kvm. S-ROM: 21 Sum bygning: BTA: 25 kvm. BRA: 21 kvm. S-ROM: 21 kvm. 1.etasje: S-ROM: garasjerom.

  Byggeår og byggemåte

  1975 i følge Kragerø kommune.

  Oppvarming

  Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Det er vedovn i stue, spisestue og peis i kjelleren.

  Tilstandsrapport

  Tilstandsrapport fra Takstmann er vedlagt denne salgsoppgave og bør leses i sin helhet før budgivning. Tilstandsrapporten er gyldig i 6 mnd. etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Takstmannens konklusjon: "Takstmann Knut Ramberg ble kontaktet av Marius Eckholdt for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hus med adresse Rådyrveien 7 i Kragerø Kommune. Alle arealer er tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapport. Det er noen punkter som har fått TG: 2, her kan jeg nevne: eldre vinduer, utvendig maling og innvendig trapp. Ut over dette viser en til rapportens underpunkter og det er svært viktig at man leser disse nøye og ikke bare konklusjonen. Huset fremstår med et hovedinntrykk som er bra og avvikene er begrenset. Ut over dette er det generelt registrert noe symptomer på bruksslitasje. Man må påregne vanlig vedlikehold". For mer informasojn se tilstandsrapport i vedlegg til prospekt. TG2: Deler av huset har behov for overflatebehandling. Vinduer av varierende alder. En del symptomer på vær og bruksslitasje, ut over det er ingen direkte avvik registrert, TG også satt ut fra alder. Vinduer fra byggedato TG: 2. Vinduer av nyere dato TG:1. Det er registrert noe bruksslitasje. Det mangler rekker på vegg og det er åpninger som overstiger 10 cm. Dette bør utbedres av hensyn til sikkerhet.

  Sammendrag selgers egenerklæring

  Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 • Adkomst

  Se vedlagte kartutsnitt.

  Beliggenhet

  Boligen er sentralt plassert på Helle i Kragerø kommune. Veien er uten gjennomgangstrafikk, og det er kort gangavstand til nyere barneskole, lekeplass, dagligvare, gatekjøkken og fotballbane, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen har umiddelbar nærhet til idylliske turområder som innbyr til rekreasjon på helårsbasis. Svært hyggelig og usjenert utearealer. Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter I tillegg til nærheten til innbydende badeplasser og turområder et er også få minutter kjøring til Kragerø sentrum hvor du finner et yrende liv, spesielt i sommerhalvåret. Her arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innholdsrikt spa, kajakkleie og tennisanlegg. Med båt er det kort vei til de mange øyene i den vakre skjærgården, som for eksempel Skåtøy og velkjente Jomfruland. Brygga langs P.A Heuchsgate kan friste med TexMex på ElPaso, pianobar på Galeien, mat og drikke på Haven, kaffe, håndmat og fine ting på November, Barekoza med asiatisk mat og tradisjonell norsk sommeridyll, Stopp En Halv med pizza, påsmurt og livemusikk, også kalt Kragerøs kulturstue (åpent 365 dager i året), Jensemann Pub med mye godt øl og Konas Cocktailbar hvor det serveres de deiligste cocktails av bartendere med kjærlighet for faget, Onkel Oskar med sin multi-cuisine og frodige uteservering, og sist men ikke minst Tollboden og Bakhagen som serverer oss en god dose feriefølelse, mat og drikke. I år åpnet de også for overnatting på Tollboden Hotell, hvor originale vegger og gulv fra 1783 møter nåtidens eksklusive og moderne design, dette skaper en helt unik stemning. I Kragerøs trange smug og gater gjemmer det seg mange godsaker, nisjebutikker for store og små og alt du ellers måtte trenge. Alle drevet av Kragerøs mest patriotiske. De med aller størst hjerte for den lille fine byen vår.

  Tomt

  Areal: 1 421 kvm, Eierform: Festet tomt Stor hage og platting. Hyggelig sommerstue. Boblebad.

  Parkering

  Romslig parkering på egen tomt, samt garasje.
 • Ferdigattest

  Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse.

  Reguleringsplan

  Reguleringsplan : Sollia 1 Bebyggelsen skal være åpen med våningshus på 1 etasje. Takvinkel skal være 23 grader og høyde til gesims må ikke overstige 3,5 meter. Høyden regnes fra ferdig terreng hvor dette skjærer i grunnmuren. BYA ikke opplyst fra Kragerø Kommune. Normalt ligger utnyttelsesgraden på ca. 30%. Planer under arbeid: Nei Vernestatus: Nei

  Vei / Vann / Avløp

  Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

  Heftelser / Rettigheter

  Heftelser som følger eiendommen: 1959/1876-14/31 Erklæring/avtale 1975/2758-3/31 Festekontrakt - vilkår Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Rettigheter som følger eiendommen:

  Utleie

  Det er innredet utleiedel i boligen. (det er egen inngang).

  Radonmåling

  Utleieenheten er ikke radonmålt. Fra 1.1.2014 er det krav i henhold til strålevernforskriften om at utleieenheter skal være radonmålt.

  Energiattest

  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

  Odel

  Eiendommen har ikke odel.

  Konsesjon

  Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.
 • Prisantydning og omkostninger

  3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 110 220,- (Omkostninger totalt) 3 900 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. 3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 110 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 900 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Offentlige avgifter

  Kr. 17 688 pr. år

  Eiendomsskatt

  Inkludert i de kommunale avgifter.

  Faste løpende kostnader

  Tv/internett - ca kr. 800 til 1200,- pr måned.

  Formuesverdi

  Primær: Kr. ,- for år 2019. Sekundær: Kr. ,- for år 2019.
 • Adresse med betegnelse

  Rådyrveien 7, Gnr. 70 Bnr. 366 i Kragerø kommune.

  Boligtype

  Enebolig

  Eierform

  Selveier
 • Hvitevarer, løsøre og tilbehør

  Følgende hvitevarer følger boligen: Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

  Boligkjøperforsikring

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Visning

  Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 48 85 55 51.

  Overtagelse

  Etter avtale.

  Finansiering

  Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

  Lovverk

  Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

  Hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

  Oppgjør

  Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
 • Oppdragsnummer

  77-21-0119

  Salgsoppgave og vedlegg

  Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-21-0119. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avd. leder Kent Andersen, tlf. 48 85 55 51

  Vederlag

  Digital grunnpakke (Kr.3 990) Energimerking av eiendom (Kr.500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 790 000,-) (Kr.94 750) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.130 125)

  Sørmegleren AS Org. Nr.

  944 121 331

  Vedlegg