Alle dører vil åpne seg for deg

Sørmegleren arrangerer noen søndager i året Åpent hus. Snakk med din eiendomsmegler om å delta på Åpent hus neste gang vi arrangerer. 

Åpent hus søndag Sørmegleren

Delta på åpent hus?

Skal du selge, og ønsker å delta på Åpent hus? Snakk med din eiendomsmegler om fornuftig fremgangsmåte for nettopp din eiendom. 

Hva er Åpent hus? 

På Åpent hus åpner Sørmeglerens boligselgere dørene for deg som er på boligjakt, så du kan bruke søndagen på å lete etter ditt neste hjem. 

Det nærmer seg Åpent hus

Når det nærmer seg åpent hus, vil eiendommer som kan besøkes bli annonsert her. Skal du selge bolig og ønsker å være med på Åpent hus, legger eiendomsmegler til rette for dette. 

Hvordan går du frem for å holde åpent hus? 

Vi gir oss ikke før boligen er solgt, og gjør alt for at du som boligselger skal selge raskt til en best mulig pris. Snakk med din eiendomsmegler om når neste åpent hus arrangeres. Det er smart å benytte seg av datoene som er satt av til Åpent hus, så blir ditt boligsalg en del av markedsføringen i forkant, og du får gode, rabatterte priser på annonser i forkant. 

Som boligselger blir du informert av din eiendomsmegler i god tid før Åpent hus arrangeres. Du vil få tilbud om annonsering, og eiendomsmegler planlegger visningsdato og gjør klar salgsoppgaver og skilting. Visningen holder du selv, og eiendomsmegler er tilgjengelig på telefon. 

Fra boligstoff og nyheter!