Kristiansand-Hånes

Vigvollåsen 12

Prisantydning
2 490 000 kr
Omkostninger
16 628 kr
Andel fellesgjeld
480 637 kr
Andel fellesformue
24 232 kr
Totalpris
2 987 265 kr
Formuesverdi
618 846 kr
Formuesverdi sekundær
2 227 845 kr
Felleskostnader
6 962 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1977
P-rom
87 ㎡
Bruksareal
90 ㎡
Tomteareal
26 706 ㎡
Etasje
6
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Romslig 3-roms toppleilighet med en stor solrik terrasse med flott utsikt. Heis og p-plass. Velkommen!

Om eiendommen

Standard

Gang/entré:
Romslig gang/entré med parkett på gulv. Graderobeskap med god plass til yttertøy. Dør-calling. Fra gang er det også inngang til en bod/teknisk rom.

Stue/kjøkken:
Romslig stue med god  plass til sofagruppe og tilhørende bord. Utgang til stor solrik flislagt terrasse med god plass til utemøbler. Parkett på gulv og malte flater på vegg. Fine vindusflater som gir rikelig med lys til stuen. Delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Eldre kjøkkeninnredning med nyere hvitevarer. Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin følger salget.

Soverom:
Leiligheten inneholder 2 gode soverom. God plass til dobbeltseng og garderobeskap i begge soverom. Parkett på gulv.

Bad:
Flislagt bad som inneholder dusjkabinett, servant med underskap, wc og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Tilhørende 2 boder i 2.etg. og en p-plass i felles garasjekjeller.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm Sekundærrom: 3 kvm.
P-rom inkl: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom, soverom 2.
S-rom inkl.: Bod.
 
Romarealer: Gang: 10,7 m2, stue/kjøkken: 40,8 m2, bod: 2,1 m2, bad: 5,8 m2, soverom 1: 10 m2, soverom 2: 17,2 m2.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tidligere WC-rom er innlemmet i bad. 2 soverom er omgjort til ett stort soverom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1977 ifølge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

På generell basis er det vanskelig å si noe konkret på forhånd om når det vil bli nødvendig/hensiktsmessig å utføre vedlikeholdsoppgaver. Etter styrets oppfatning er det rimelig å forvente at man i løpet av de nærmeste årene vil måtte påregne påkostninger på heis, vann og avløp, samt kostnader til gartner hvis det gode dugnadsarbeidet forsvinner.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 18.01.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i stort sett bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Utvendig er fasader av nyere dato. Følgende hovedtrekk kan nevnes:
Inngangsdør er fra byggetid og har normal slitasje, døra er stemplet B 30 (branndør). Balkongdør og vinduer av PVC er fra 2013 og er i bra stand. Bad er av ukjent årgang, vanlig vedlikehold mht. membran bør beregnes. Dusjkabinett på bad er en god løsning mht. fukt. Det er etablert lokalfall til
gulvsluket på bad. Hulltaking ble utført i vegg mellom bad og bod, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. Kjøkkeninnredningen er av eldre dato og har normal slitasje, komfyr med keramisk platetopp. Gulvhøyder har retningssavvik noe som tyder på dårlig avretting av gulv da
blokka ble bygd. Sikringsskap ble oppgradert med automatsikringer i 2014. Røropplegget er fra byggetid, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig stoppekran er montert i kjøkkenbenken. Vannstopper er montert i kjøkkenbenken og ved v.v.-berederen. Elektrisk til oppvarming. Felles ventilasjonsanlegg er montert i blokka/leiligheten og er av nyere dato. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Våtrom > Ventilasjon > Bad. Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært populært og rolig boligområde på Hånes. Umiddelbar nærhet til butikk, bussholdeplass, turterreng, sjøen med badeplasser og svaberg. Lekeplass og fotballøkke i nærheten. Hånes er et etablert boligområde beliggende ca. 9 km. øst for Kristiansand sentrum. Hånes har flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole. I området har man bl.a.: Marina, kirke, legesenter, treningsstudio, apotek, samt

idrettshall og kunstgressbanen. Det er to dagligvarebutikker på Hånes, og det er bare et par kilometer til Sørlandssenteret, et av Norges største kjøpesentre.

Tomt

Areal: 26 706 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Garasjeplass i kjeller med heis opp til etasjen. Mulighet for el-lader. Godt med gjesteparkering på felles parkeringsplass utenfor bygget.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på terrasseblokk datert 04.03.1977, samt på fasaderehabilitering og ventilasjonsarbeider datert 14.08.2014. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Det største soverommet er opprinnelig godkjent som to soverom. Badet er opprinnelig godkjent som bad + separat WC-rom. De ombygde rommene er godkjent til varig opphold.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 253 "Hånesområdet A og B", datert 17.12.1973. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 8676. Tinglyst: 16.08.1974. Erklæring/avtale. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.
Dagboknr.: 2220. Tinglyst: 25.02.1977. Erklæring/avtale. Bestemmelse om tilfluktsrom.
 
Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Kjæledyr skal godkjennes av styret etter søknad. Dyrehold er tillatt etter visse regler. Se "Regler for hold av husdyr"  i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning) 480 637,- (Andel av fellesgjeld) 2 970 637,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 768,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 628,- (Omkostninger totalt) 2 987 265,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Inkludert i felleskostnader.

Eiendomsskatt

Inkludert i felleskostnader.

Felleskostnader

Kr. 6 962,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Avdrag (kr. 1618,-) og renter (kr. 1071,-) på felleslån, TV/bredbånd (kr. 431,-), vedlikeholdsfond (kr. 215,-) og driftskostnader (kr. 3627,-).
Innenfor driftskostnader ligger kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjon, forsikring på bygg, vedlikehold/serviceavtaler, renhold av fellesareal, vaktmestertjenester, strøm i fellesareal, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 480 637 pr. 12.01.23
Andel fellesformue kr. 24 232 pr. 12.01.23

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 30007742556, Sparebanken Sør
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.01.2023: 4.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 12.01.2023: 7 727 645
Andel av saldo: 40 017
Første termin/første avdrag: 25.06.2013 (siste termin 25.03.2033)

Lånenummer: 30007760023, Sparebanken Sør
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.01.2023: 4.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24.8
Saldo per 12.01.2023: 1 788 724
Andel av saldo: 8 899
Første termin/første avdrag: 25.06.2013 (siste termin 25.02.2029)

Lånenummer: 11522725, Husbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 12.01.2023: 2.44% pa.
Antall terminer til innfrielse: 264
Saldo per 12.01.2023: 83 369 660
Andel av saldo: 431 721
Første termin/første avdrag: 30.11.2017 (siste termin 31.12.2044)

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 618 846,- for år 2021. Sekundær: Kr. 2 227 845,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Vigvollåsen 12, Andelsnr. 140 Orgnr. 853858242 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Selger

Tor Espeland's bo v/fullmektig Egil Espeland.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr/stekeovn/koketopp, kjøleskap/kombiskap og oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0010

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0010. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215)
Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.10 900)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (fastpris) (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480)
Totalt kr. (Kr.90 425)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3067803