Hessvika

Viganveien 431

Prisantydning
3 200 000 kr
Omkostninger
81 170 kr
Totalpris
3 281 170 kr
Formuesverdi
208 922 kr
Formuesverdi sekundær
752 117 kr
Kommunale avgifter
4 568 kr / år
P-rom
72 ㎡
Bruksareal
72 ㎡
Tomteareal
40 785 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

BUD FORELIGGER! Sjarmerende eiendom med unik beliggenhet, stor tomt og flott utsikt.

Om eiendommen

Standard

Bygningene holder enkelt standard og har behov for totalrenovering.

Gulvene er i hovedsak belagt med teppe og furu. Veggene er i tømmer og bekledd med panel.

Det er lagt inn strøm og enkel vanntilførsel.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 54 m²  - Loft 18 m².
1. etasje - P-rom inkl.: Gang, kjøkken, stue 1, stue 2, trapperom.
1. etasje - S-rom inkl.: Bod.
Loft - P-rom inkl.: Gang, soverom.

Det er lav takhøyde innvendig.

Uthus/Løe:
Bra: 35 m² - S-rom: 35 m²
S-rom inkl.: Lagerrom.

Anneks - tidligere bryggerhus.
Bra: 15 m² - P-rom: 15 m²
P-rom inkl.: Annet.

Sjøbu:
Bra: 13 m² - S-rom: 13 m²
S-rom inkl.: Bod.

Farsund kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

Ukjent - stipulert til slutten av 1700-tallet.

Påkostning og modernisering

Eiendommen selges som et renoveringsobjekt.

Oppvarming

Ingen oppvarming.
Det er fyringsforbud.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

SEFRAK: Bygningen er Sefrak-registrert på grunn av bygningenes alder. I forbindelse med restaurering/ombygging vil fylkets kulturminnevern ha uttalelsesrett. De ønsker generelt at gamle bygninger blir bevart, og stiller krav til materialvalg og utforming. SEFRAK er først og fremst et generelt kulturhistorisk register som kanskje særlig har verdi som kildemateriale for lokal historie. Men det blir også benyttet av forvaltningen som et utgangspunkt for å finne ut hvor det kan være verneverdig bebyggelse. Det at en bygning er registrert i SEFRAK gir den ikke automatisk noen vernestatus. Oppføring i registeret innebærer heller ikke i seg selv spesielle restriksjoner for hva som kan gjøres med et hus. Det finnes mye tilgjengelig informasjon på www.riksantikvaren.no.

Sefrak ID: 10032696 Løe, Vikene, Hessviga.
Sefrak ID: 10032698 Sjøbod, Vikene, Hessviga
Sefrak ID: 100032695 Våningshus, Vikene, Hessviga
Sefrak ID: 100326110 Uthus, Vikene, Hessviga

Sameiet i eiendommen er begjært oppløst. Vi gjør oppmerksom på at alle sameierne har en fortrinnsrett som må benyttes innen 14 dager fra akseptert bud oversendes til Tingretten. Da kan evnt. budgiver høyne sitt bud. Kontakt megler for mer informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er ryddig og rengjort før visning, og  at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Bjørn M. Rom den 15.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Alle bygninger på eiendommen holder en enkel standard.
Generelt for alle bygninger er at disse bærer betydelig preg av etterslep på vedlikehold. Alle bygninger kan påregnes en totalrenovering, evt. rivning. Det er for øvrig ukjent hvordan tilstand er innvendig i anneks, som var låst ved befaring.

Fritidsbolig:
Beskrivelse: Bygning er oppført med grunnmur av naturstein, fundamentert på ukjente grunnforhold. Etasjeskiller i tre. Laftet yttervegger, som utvendig er kledd med liggende og stående trekledning. Vinduer i tre med enkle glass. Ytterdører i tre. Åstak-konstruksjon i tre, tekket med lakkerte metallplater. Det er ikke montert takrenner. Det er innlagt strøm, med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern. Innvendig er det tregulv samt gulvteppe og belegg. Vegger innvendig består hovedsakelig av synlig laft, dels av trepanel og malte plater. Innvendig tak har synlig bjelkelag/gulvbord, og dels synlig yttertakkonstruksjon. Enkel liten kjøkkeninnredning. Det er åpen grue med bakerovn i kjøkken. Heltre innerdører. Bratt tretrapp opp til loft. Kommentarer: Bygningen fremstår med betydelig etterslep på vedlikehold, og må påregnes en totalrenovering eller rivning av bygg (det er ukjent om det gis tillatelse til gjenoppbygging ved evt. rivning). Bygningen har en del skjevheter både i bjelkelag, yttervegger, yttertak og grunnmur. Det er stedvis større sprekker og utsig av steinblokker i grunnmur. Utvendig steintrapp har en del skader og skjevheter. Det er bl.a. avdekket råteskade i ytterkledning og på laft i yttervegger. Risiko for skjulte skader. Vinduer er trolig fra byggeår og i generelt dårlig stand, bl.a. med enkelte sprukket glass, løsnet kitt rundt glass, rustet beslag mv. Ytterdører er trolig dels fra byggeår, og i generelt dårlig stand (bl.a. med tegn til utettheter ved hovedinngangsdør, hvor det er fuktskade på innvendig gulv). Det er avdekket omfattende skade samt utettheter i taktekking, bl.a. mye rust på takplater, dels manglende takbord over åser (man ser rett ut på takplater), råteskade i vindskier mv. Det er fyringsforbud i pipe, da pipe er i svært dårlig stand. Det er avdekket tegn etter mår i innvendige bærende bygningsdeler. Krypkjeller ble ikke inspisert da denne var lagret fullt med løsøre.

Uthus/Løe:
Beskrivelse: Bygning oppført over grunnmur av steinblokker. Yttervegger av reisverk i tre, utvendig kledd med trekledning og bølgeblikkplater. Åstak-konstruksjon i tre, tekket med bølgeblikkplater, dels med lakkerte metallplater. Plasslaget treporter/- dører. Kommentarer: Bygningen fremstår med vesentlig etterslep på vedlikehold, og har en del skjevheter. Bygning må påregnes en totalrenovering/rivning. Det er bl.a. registrert råteskader samt tegn etter mår i bærende konstruksjoner. Bygning ble kun inspisert innvendig fra døråpninger, pga. vanskelig tilkomst (det var lagret mye løsøre i bygget) og da bjelkelag har falt delvis ned.

Anneks:
Beskrivelse: Grunnmur av steinblokker. Bjelkelag av tre over terreng. Yttervegger i tre, med stående trekledning utvendig. Ytterdør i tre. Vinduer i tre med enkle glass. Mønet takkonstruksjon i tre, tekket med lakkerte metallplater. Det er ikke montert takrenner. Innvendige forhold er ikke kontrollert pga. manglende tilkomst, men det ble registrert vannledning som var ført inn til bygget. Kommentarer: Bygning fremstår med en del etterslep på utvendig vedlikehold, og må påregnes utskifting av bl.a. ytterdør, vinduer, deler av ytterkledning og taktekking. Det er bl.a. avdekket råteskade i ytterkledning; råte i vindu, sprukket vindusglass, samt løsnet kitt rundt vindusglass; ytterdør i dårlig stand, med råte og oppsprukket dørblad; rustskadet og dels løsnet takplater. Risiko for innvendige skader, basert på registrert skade i taktekking og i ytterkledning.

Sjøbu:
Beskrivelse: Bygning i tre, oppført over pilarer av stablet naturstein. Trebjelkelag mot terreng, med gulvbord innvendig. Yttervegger av reisverk i tre, med stående trekledning utvendig. Åstak-konstruksjon i tre, tekket med lakkerte metallplater. Åpen vegg -/takkonstruksjon innvendig, og åpen  underside av bjelkelag. Det er ikke montert takrenner, eller ytterdør. Trevindu m/enkelt glass. Kommentarer: Bygningen bærer generelt preg av elde, slitasje og svekkelser i bl.a. bærende konstruksjoner, og kan påregnes en totalrenovering. Bygning har en del skjevheter, bl.a. med mye sig/skjevheter i bjelkelag samt skjevheter i vegger og takkonstruksjon. Det er registrert råteskade i del av takkonstruksjon og en del råteskade i ytterkledning. Bygning var lagret ganske fullt ved befaring, hvorpå det kan skjule seg ytterligere skader i konstruksjoner.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Stavanger.
Kjør av E-39 mot Farsund etter tunellen etter Feda-broen. Følg veien mot Farsund. Etter ca. 5,5 km ta til høyre inn ved skilting mot Ore og Lista flystasjon. Følg veien i ca. 15 km. Ved skilt mot Jøllestø, ta til høyre. Følg veien til skilt mot Vigan. Kjør til høyre ved skiltet mot Vigan/Varnes Fort, og følg veien til endes. Parker på parkeringsplassen og gå grusveien/stien ned til eiendommen. Den enkleste veien er gjennom tunellen og deretter til venstre. Eiendommen er merket med salgplakat fra Sørmegleren.

Fra Farsund:
Følg Fylkesvei 43 utover mot Vanse. Kjør igjennom Vanse sentrum. Følg skilting mot Lista Flystasjon. Etter ca. 4 km, ta til høyre i Orekrysset. Følg veien helt inn til grusveien og følg grusveien i ca. 5 km. Etter hvert kommter man til et kryss hvor det er skiltet mot Vigan/Varnes fort, og følg veien til endes. Parker på parkeringsplassen og gå grusveien/stien ned til eiendommen. Den enkleste veien er gjennom tunellen og deretter til venstre. Eiendommen er merket med salgplakat fra Sørmegleren.

Beliggenhet

Fritidsbolig beliggende i naturskjønne og idylliske omgivelser. Boligen er omkranset av flott natur og dyreliv. Eiendommen ligger fritt og har flotte turområdet i nærheten av eiendommen. Flott turområdet i umiddelbar nærhet til bl.a. til Varnes Fort, Lista Fyr, Borhaug, Norberg Fort, Snekkestø og Vondestien. Kyststien går bak steingjerdet.

Med bil er det ca. 11 km til Borhaug, 13 km til Vanse og 20 km til Farsund. Nærmeste matbutikk ligger på Borhaug.

Vest-Lista er kjent for sitt rike utvalg av kulturminner og har et spesielt vakkert kulturlandskap. Kysten er et skue i seg selv, slik den er formet av vær og vind. Vest-Lista har blitt utvalgt til Vest-Agders "landskapssmykke". Et område man skal ta særdeles godt vare på. På Lista kan man finne store helleristningsfelt fra bronsealderen, samt flotte varierte gravfelt fra jernalderen. Farsund er en av de mest aktive jordbrukskommunene som er i Agder-fylket.

Farsund by har mye å tilby med bl.a. Amfi Nordkapp kjøpesenter og bysentrummet med flere fasiliteter og restauranter. I nabokommunen Lyngdal, ligger det populære Sørlandsbadet, samt et aktivt handelssentrum og handelspark.

Eiendommen ligger ca. 2 timers kjøretur fra Stavanger, og ca. 1,5 time fra Kristiansand.

Tomt

Areal: 40 785 kvm, Eierform: Eiet tomt
Hovedsakelig naturtomt med plenlagt område, steingjerder og lang kystlinje. Eiendommen ligger meget flott til, i et værhardt område, noe som gjør utsikten ekstra spektakulær ved værharde dager. Eiendommen ligger vestvendt.

Oppgitt areal er basert på matrikkelinfo.
Deler av grensene mellom 50/5 og 50/1 er registrert oppmålt med geografiske koordinater og er således avklart, grensene er benevnt med nøyaktighet 13 cm (eller bedre) slik det fremgår av matrikkelrapporten. Nevnte grenser har sitt opphav fra målebrev over 50/6 (vedlagt) og jordskiftesak (vedlagt). 50/6 ble sammenføyd med 50/5 i 1989. Resterende grenser mellom 50/5 og 50/1 har sitt opphav fra målebrev (vedlagt) over 50/5 fra
1976. Disse grensene er oppmålt, men ikke med geografiske koordinater. Derfor kan registrerte grenser i matrikkelen avvike noe i forhold til de reelle grensene, gjeldene grense fremgår av nevnte målebrev fra 1976 samt jordskiftesak. Da eiendommen i sin helhet ikke er oppmålt med geografiske koordinater, kan nøyaktig areal ikke oppgis. Med grunnlag i opplysningene gitt i matrikkelen, målebrev og jordskiftesak, er eiendommens areal anslått til å være ca. 40 dekar.

Det finnes ingen skriftlig avtale om beiteområde for sau på eiendommen pr. dd.

Hele tomta er i matrikkelkart underlagt kulturminne. Sjøområde utenfor er underlagt naturminne.

Parkering

Det medfølger ingen tinglyst parkeringsrett til eiendommen.
Det har i årenes løp vært praktisert parkering langs veien ned til Varnes fyr, på egnede plasser og ved tunnellen, dog finnes det ingen skriftlig avtale vedr. denne bruken.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Farsund kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det er ikke uvanlig at det ikke foreligger ferdigattest på eldre eiendommer.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF (Natur-, landbruk- og friluftsområder), og er en del av kommuneplanens arealdel. I områder som er lagt ut til LNF er det ikke tillat med annen bygge- og anleggsvirksomhet en den som har dirkete tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging, rivning m.m.

Kommunedelplan Farsund-Lista 2018-2028- Ikraftredelsesdato 08.03.2018

Vei / Vann / Avløp

Vei- Eiendommen har ikke opparbeidet vei.
Vann og avløp- Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig eller privat nett. Eiendommen har ikke septiktank. Det er ikke etablert utslipp.
Vann fra eldre brønn som ligger på eiendommen. Gråvann går i grunn.
Utedo i tilknytning til løa.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 134561 Tinglyst: 13.02.2006 - Jordskifte
- gjelder grensegang og rett til traktorvei over bnr. 1. Se kart.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 3813 - Bestemmelse om fiskerett. Tinglyst: 01.12.1976. rettighetshaver:Knr:4206 Gnr:50 Bnr:5.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmåling.

Energiattest

Det er ingen krav til energiattest ved tvangssalg.

Odel

Nei

Konsesjon

Eiendommen er over to mål, og egenerklæring om konsesjonsfrihet må fylles ut. Kjøper må undertegne dette før megler sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 81 170,- (Omkostninger totalt) 3 281 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 4 568 pr. år pr. 2022.

Beløpet inkluderer eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift, hytterenovasjon

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 1526,- pr. år pr. 2022 for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 208 922,- for år 2021.
Sekundær: Kr. 752 117,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Viganveien 431, Gnr. 50 Bnr. 5 i Farsund kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Selger

Agder Tingrett

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Eiendommen selges som forvist.
Det er ingen krav til løsøre ved tvangssalg.

Boligselgerforsikring

Eier kan ikke tegne boligselgerforsikring ved tvangssalg.

Boligkjøperforsikring

Kjøper kan ikke tegne HELP boligkjøperforsikring ved tvangssalg.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 73.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Partene har en måneds ankefrist fra det tidspunkt Tingretten stadfester budet. Dette vil si at handelen ikke endelig har kommet i stand før ankefristens utløp. Oppgjørsdag / overtakelse er normalt tre måneder fra den dag medhjelper(megler) oversender budet til Tingretten for stadfestelse. Dersom eiendommen er fraflyttet, kan det være mulig å overta eiendommen før fastsatt oppgjørsdag dersom kjøpesummen er innbetalt. Overtagelse kan allikevel ikke skje før en måned etter at budet er stadfestet. Kjøpesummen skal innbetales til meglers klientkonto.

Klargjøring før overtagelse

Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke blir ryddet og rengjort før overtagelse. Oppgjørsdag/overtakelse er normalt tre måneder fra den dag medhjelper(eiendomsmegler) oversender budet til Tingretten for stadfestelse. Dersom eiendommen er fraflyttet kan det være mulig å overta eiendommen før fastsatt  oppgjørsdag dersom kjøpesummen er innbetalt. Overtakelsen kan likevel ikke skje før en måned etter at budet er stadfestet. Kjøpesummen skal innbetales til meglers klientkonto.

Tvangssalg

Dette er et tvangsoppløsning av sameie hvor megler er oppnevnt som medhjelper av Tingretten. Tvangsoppløsning av sameie reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven av 26.juni 1992 nr. 86. Lov om avhending av fast eiendom gjelder ikke ved tvangssalg. Kjøperen har begrenset adgang til å påberope mangler. Det vil ikke bli skrevet kjøpekontrakt. Budet, dersom det blir stadfestet av Tingretten tjener som kontraktsdokument. Tingretten kan når som helst endre sin beslutning om tvangssalg ved medhjelper og trekke tilbake oppdraget.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Det gjelder spesielle regler for budgivning, jfr. Tvangfullbyrdelsesloven § 11-26. Budskjema ligger vedlagt og rådgivning fås hos Sørmegleren.

Lovverk

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under tvangssalg og oppdraget er gitt av tingretten. I denne forbindelse er det viktig for en kjøper å være oppmerksom på at han har begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved eiendommen. Eiendommen bør derfor befares sammen med en bygningskyndig. Det gjøres videre oppmerksom på at det gjelder spesielle regler for budgivning, overtakelse og utgifter som kan påbeløpe for kjøper. Disse vil du få opplyst ved henvendelse Sørmegleren. Henviser forøvrig til lov om tvangsfullbyrdelse av 26.juni 1992 kap. 11 og 12. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

61-22-0190

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside sormegleren.no/61-22-0190. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Avdelingsleder Anita Cecilie Gabrielsen, tlf. 40 40 80 73

Vederlag

Når det gjelder meglers vederlag er det regulert ved forskrift ved medhjelper §3-3.

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3066045