Farsund

Vestre Spindsvei 504

Prisantydning
1 450 000 kr
Omkostninger
52 720 kr
Totalpris
1 502 720 kr
Formuesverdi sekundær
319 342 kr
Byggeår
1986
P-rom
63 ㎡
Bruksareal
63 ㎡
Tomteareal
1 311 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Fint beliggende hytte med utsikt og stor tomt.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm Sekundærrom: 0 kvm.
P-rom inkl: Gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
S-rom inkl.: Kott.

Uthus:
Bra: 13 m² - P-rom: 3 m² - S-rom: 10 m²
P-rom inkl.: Badstue
S-rom inkl.: Bod

Takstmannen bemerker at det lav takhøyde i anneks (1,93m)

Det foreligger tegninger på hytta og melding om oppføring av uthus. Fremlagte tegninger samsvarer med dagens bruk. Uthuset er innredet med badstue, dog er det godkjent som uthus for oppbevaring av ved/redskap. Uthuset er ikke godkjent til bruk for varig opphold.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Vedovn i stue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Fra RV 43 fra Lyngdal mot Spind, ta av innover til venstre mot Spind Kirke. Litt etter kirken ta til høyre, kjør ca. 500 m fram til vegen flater ut. Kjør inn ca. 200 m til du kommer til en bom. Følg veien inn i feltet og hytta ligger da på venstre side merket med skilt fra Sørmegleren.

Parkering

På egen tomt.

Beliggenhet

Beliggende i et mindre hytteområde med fin utsikt til vannet nedenfor. Hytta ligger usjenert til med kort vei ned til Bjorvann med bademuligheter.

Eiendommen ligger ca. 7 km fra Farsund sentrum og 13 km fra Lyngdal.

Eiendommen ligger i landlige omgivelser med gåavstand til flere fine turområder. Ønsker man å bade kan en tur ned til Bjorvann, Espelandstjønna og Hengenes (ferskvann) anbefales. Populære badeplasser for mange med mulighet til å hoppe fra fjell.

Farsund er en meget koselig kystby. I Farsund by er det yrende folkeliv på sommeren, og servicefasilitetene er mange. Er man glad i å sykle, er mulighetene og turene mange. I Farsund kan man også kjøre go-cart, dykke, dra på fuglesafari, leie båt, fiske, ri m.m. Rundt om i Farsund kommune er severdighetene mange. Blandt annet er det Lista Fyr, Loshavn/Eikvåg, Penne Feltet, Lista Museum og Norberg og Varnes fort.

Lyngdal er en by i vekst. Lyngdal kommune strekker seg fra hav til hei. Lyngdal har fasiliteter som Sørlandsbadet med egen badeøy, kino, kjøpesentere, strender, bowling, resturanter og mye annet. Mulighetene er mange, og om sommeren yrer livet i denne byen.

Mulighet for å leie båtplass i Farsund på kommunale plasser og i privat havn.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige (bla. er oppføring, påbygging og tilbygging meldepliktig).

Det foreligger godkjente tegninger, samt melding om oppføring av uthus.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vann, vei og kloakk.
Eiendommen har adkomstrett ( veirett ) over hovedbruket, med vedlikeholdsplikt.
Vann fra borehull som deles med 3 andre hyttenaboer. Det opplyses at det kan være lite vann ved tørke. Felles vedlikehold av brønn.
Kloakk til mulldo. Det er tinglyst rett til avløpsanlegg.

Avgifter til vedlikehold av vei og vann fordeles mellom brukerne ved behov.

Det foreligger ikke utslippstillatelse. I vedtaket for oppføring av hytta fra 1985 bemerkes det at ikke hytta er godkjent med innlagt vann.

Vanntilførsel gjennom yttervegg er krever utslippstillatelse fra kommunen. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuelle pålegg eller søknader til kommunen påhviler kjøper.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til spredt fritidsbebyggelse og er en del av kommuneplanens for Herad_Spind. 2014 - 2024.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Se vedlagt grunnbok i prospekt.
Alt som er tinglyst av heftelser fra 27.03.1933 til 10.02.2006 gjelder heftelser på hovedbruket, gnr. 204, bnr. 3 og 7, og er overført fra bnr. 33 som denne eiendommen er sammenslått med. De har ingen praktisk betydning for denne eiendommen i følge selger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

Rettigheter som følger eiendommen:

Tinglyst 09.10.85 Dagboknr. 3781. Veirett, vannrett, avløpsrett, båt-og badrett etc. over gnr. 201, bnr. 3, samt ny rett til adkomst til nedre del av tomten.

Info energiklasse

Eiendommen er ikke energimerket. Det følger av forskrift om energimerking § 5 at dersom selger etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning innen ett år etter avtale om salg er inngått.

Økonomi

Omkostninger kjøper

1 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
36 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 450 000,-))
12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

52 720,- (Omkostninger totalt)

1 502 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Info eiendomsskatt

Faktureres sammen med kommunale avgifter.

Nøkkelinformasjon

Standard

Tradisjonelt utformet hytte med gjennomgående hyttestandard. Gulvene er belagt med heltre furu og veggene har panel.

Stue med godt lysinnslipp gjennom store vinduer. Stua har god takhøyde og en stemningsfull peis som gir godt med varme på kalde dager og sener sommerkvelder.

Stua gir rom for møblering i soner og har plass til langbord ved spesielle anledninger. Fra stua er det utgang til terrassen, hvor man kan nyte sola store deler av dagen på sommerstid.

Kjøkkenet har en åpen, men naturlig avgrenset løsning fra stua, og har profilert innredning. Avsatt plass til enkeltstående hvitevarer som medfølger.

Hytta har eget bad med baderomsinnredning, mulldo og dusjløsning.

3 soverom i hytta med til sammen 6 sengeplasser. Underkøyene har ekstra bredde
-----

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Lars-Inge Holst-Try den 15.08.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Utvendig > Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Det er påvist råteskader. Vannbord og vindskier har løs maling og generell alders- og værslitasje. Råteskader er påvis på østsiden. Det er fuktmerker i himling ved pipa.

Innvendig > Krypkjeller Det er ikke tilfredsstillende ventilering av krypkjeller. Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Ventiler er tettet igjen.

Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har ingen ventilasjon. Det er kun mulig å lufte ved bruk av vindu.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er ikke påvist noen form for ventilering av kjøkkenrommet (lukket rom).

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Det elektriske anlegget er fra byggetiden og har skrusikringer.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Nedløp og beslag Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Takrennebeslagene er løse og ujevne.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er fuktskader i taket på badet. Dette har trolig oppstått i forbindelse med utettheter rundt luftingen til toalettet. Se også pkt. "Taktekking".

Innvendig > Overflater Det er avvik: Fuktmerker på panel i stue. Erfaringsmessig kan slike merker oppstå som følge av kondens.
Det er stedvis stor slitasje på gulvene.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Det er avvik: Flere plate i stubbegulvet har løsnet.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Fuktskade i himling er beskrevet under pkt. "Taktekking".

Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Misfarging av belegg under varmtvannsberederen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Tomteforhold > Drenering Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren - ved kjeller/underetasje. Mose og løs maling på grunnmurene indikerer fuktopptrekk.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Grunnmuren har sprekkdannelser.

Tomteforhold > Terrengforhold Det er avvik: Rundt deler av bygget er det terrengfall mot murene.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK

Utvendig > Veggkonstruksjon Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Det er ikke tilfredsstillende musetetting bak kledningen.

Utvendig > Vinduer Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.

Utvendig > Dører Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er avvik: Terassebord har stedvis store glipper mellom bordene og det er sprekker i flere bord. Noen terrassebord er løse.

Utvendig > Utvendige trapper Det er avvik: Det er kun rekkverk på den ene siden av trappa. Treverket er sprukket og slitt.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.

Tekniske installasjoner > Vannledninger Det er irr på rør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at boligen er ryddig og rengjort før visning, og at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse. Eiendommen selges møblert med unntak av personlige artikler.

Randonmåling

Hytta er ikke radonmålt.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Se vedlagt grunnbok i prospekt.
Alt som er tinglyst av heftelser fra 27.03.1933 til 10.02.2006 gjelder heftelser på hovedbruket, gnr. 204, bnr. 3 og 7, og er overført fra bnr. 33 som denne eiendommen er sammenslått med. De har ingen praktisk betydning for denne eiendommen i følge selger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

Rettigheter som følger eiendommen:

Tinglyst 09.10.85 Dagboknr. 3781. Veirett, vannrett, avløpsrett, båt-og badrett etc. over gnr. 201, bnr. 3, samt ny rett til adkomst til nedre del av tomten.

Info kommunale avgifter

Gjelder renovasjon og feieavgift

Byggemåte

Ihht. tilstandsrapport:
Taktekkingen er av pappshingel. Vannbord, gesimser og vindskier er av tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag er av plast/metall og er fra byggeåret.
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Konstruksjonen er ventilert via smale spalter i gesimsene. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Terrassene/altan er bygd i tre.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende er anmerket:

28. Har eiendommen privat vannforsyning (ikke tilknyttet det offentlige vannettet), septik, pumpekum, brønn, avløpskvern eller liknende? Ja

40. Er det tegn på setningsskader eller sprekk i fliser? Ja - Knapt synlig. Kort sprekk i puss på yttervegg.

48. Har det vært mugg, sopp eller råte i sameiet eller borettslaget? - Ja - små mørke flekker på underrammen av et vindu i stuen.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Digital Markedspakke Synlig (Kr.4 450)
Oppgjørs-og visningshonorar (Kr.11 500)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 1 450 000,-) (Kr.49 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.80 435)

Visning

Produktnr: 6E70A6B3-42FC-4093-B5C3-BC71AC2A7765 Kategori: