Gjerstad

Vestølveien 247

Prisantydning
1 880 000 kr
Omkostninger
63 470 kr
Totalpris
1 943 470 kr
Formuesverdi
386 841 kr
Formuesverdi sekundær
1 392 628 kr
Kommunale avgifter
4 188 kr / år
Byggeår
1954
P-rom
182 ㎡
Bruksareal
224 ㎡
Tomteareal
3 484 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Koselig enebolig med stor tomt på 3484 kvm og naturskjønn beliggenhet. Bad fra 2020, 2 stuer med vedovn og 4 soverom.

Om eiendommen

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré, trappegang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/wc/vaskerom.
2. etasje: Gang, wc, stue og 2 soverom.
Kjelleretasje: Gang, bad, 2 boder, teknisk rom og kryperom.

Standard

Entré og trappegang
Eneboligen har et inntrukket inngangsparti, godt skjermet for vær og vind. Her er det inngang til et entré med hvit inngangsdør, gulvbelegg og lyse vegger. Rommet har plass til smarte garderobeløsninger.

På den andre siden av boligen er det en bi-inngang med adkomst til trappegang. Gangen har malt tretrapp til andre etasje, lyse vegger og samme gulvbelegg som i entreen. Boligen har også en egen inngang til kjeller.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom i første etasje med plass til spisebord under vinduet. Innredningen ligger langs to sider av rommet med profilerte fronter i en varm brunfarge, vitrineskap og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum.

Over kokesonen er det montert ventilator med luftutkast. Kjøkkenet har ellers integrert kjøleskap, komfyr og induksjonstopp, samt opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Stuen i første etasje oppleves som et lyst, koselig rom med vegger malt i en dus fargetone og ildsted for lun varme. Gode vindusflater på endeveggen gir behagelige lysforhold. Stuen har en fin, todelt planløsning som gir mulighet til å innrede med en noe skjermet tv-stue. I tillegg er det plass til både sofagruppe og spisebord.

Loftstue
I andre etasje ligger en trivelig, liten loftstue med blåmalte vegger, noe skråhimling og vindu på endeveggen for naturlig lys. Et kott i knevegg gir ekstra lagringsplass. Stuen er også utstyrt med tradisjonell vedovn for ekstra varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har to bad og et separat toalettrom. Det romslige badet i første etasje ble pusset opp i 2020 og gir et pent inntrykk med flislagt gulv, våtromsplater på vegger, downlights og mekanisk avtrekk.

Innredningen er hvit med glatte skuffefronter, heldekkende servant, høyskap og stort speil med belysning i overkant. Badet har ellers veggmontert toalett, dusjhjørne, badekar og opplegg for vaskemaskin. Badet har for øvrig utgang til terrasse.

Bad/wc
I underetasjen ligger et bad med enkel standard. Badet har gulv og vegger av malt betong, badekar og elektrisk vifte.

Toalettrom
I andre etasje har boligen et separat toalettrom med våtromsbelegg på gulv, tapetserte vegger og skråhimling. Rommet er innredet med toalett og veggmontert servant.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire soverom, hvorav to ligger i første etasje og to i andre etasje. Alle soverommene har plass til dobbeltseng hvis ønskelig. Boligen har også rikelig med lagringsplass i bod og kott i andre etasje, to gode kjellerboder og et romslig kjellerrom med egen utgang. På tomten står det i tillegg en utebod med enkel standard.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 224 kvm
P-rom inneholder: Underetasje: gang, bad. 1. etasje: 2 x gang, 2 x soverom, stue, kjøkken, bad. 2. etasje: gang, wc, 2 x soverom, stue.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1954 i følge Gjerstad kommune.

Oppvarming

Eneboligen er oppvarmet med varmepumpe. I tillegg er det ildsted i både første og andre etasje. Pipen ble fornyet med nytt piperør i 2018. Ventilasjonen er naturlig. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og fjernavleser. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i teknisk rom. Taktekking av stålplater med taksteinsprofil ble lagt i 2016. Eiendommen har privat brønnvann og septiktank i betong.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Kort fortalt
- Koselig enebolig på tre etasjer.
- Idyllisk, naturskjønn beliggenhet.
- Eldre garasje, gruset gårdsplass.
- Stor tomt på nesten 3484 kvm.
- Hage med plen og naturtomt.
- Terrasse på kortside av boligen.
- Pen entre, separat trappegang.
- Kjøkken har plass til spisebord.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Lys, todelt stue med vedovn.
- Trivelig loftstue med vedovn.
- Romslig bad pusset opp i 2020.
- Bad har dusjhjørne og badekar.
- Opplegg for vaskemaskin i bad.
- Ekstra toalettrom i andre etasje.
- Kjellerbad har enkel standard.
- Fire soverom, to på hvert plan.
- Mye lagringsplass i boder og kott.
- Oppvarming via varmepumpe.
- Boligen fikk nytt tak i 2016.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 05.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Lena Viker Sandemose for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av enebolig med adresse Vestølveien 247 i Gjerstad kommune. Det er fint vær på befaringsdagen, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med noe under normal standard og normal bruksslitasje med tanke på alder. Det er noen punkter som har fått TG:2, det er nedløp, takkonstruksjonen, vinduer, ytterdør, overflater, radon, feieluke, innvendig trapp, innerdører, membran og tettesjikt, vegghengt toalett, WC rom, avløp, byggegrunn, drenering, grunnmur, utvendige vann og avløpsrør og septiktank. TG:3 er gitt til veggkonstruksjon, vinduer, utvendig trapp, etasjeskille, bad underetasje og vannledninger. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Utvendig > Veggkonstruksjon
Utvendig > Vinduer byggeår
Utvendig > Utvendige trapper
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Våtrom > Generell > Bad underetasje
Tekniske installasjoner > Vannledninger

TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Nedløp og beslag
Utvendig > Vinduer 1 og 2 etasje
Innvendig > Overflater
Innvendig > Radon
Innvendig > Pipe og ildsted
Innvendig > Innvendige trapper
Innvendig > Innvendige dører
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad 1 etg
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc 2 etg
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Utvendig > Dører
Innvendig > Rom Under Terreng
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 1 etg
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 1 etg
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Tomteforhold > Byggegrunn
Tomteforhold > Drenering
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Tomteforhold > Septiktank

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet i et landlig og naturskjønt område, ca. 11 min med bil fra Gjerstad sentrum - i Gjerstad kommune. Boligen omkranses av storslått og idyllisk natur, samtidig som det er kort vei inn til flere byer.

Kort vei til Vestølheia skianlegg med blant annet flotte skiløyper. Det er ca. 2-3 km fra eiendommen. Se forøvrig på hjemmesidene til Gjerstad idrettslag.

Fra eiendommen er det kort vei til fjord og storhav med den frihetsfølelsen det innebærer. Området gir mulighet for båtliv, fiske, bading og god rekreasjon. Syd for Gjerstad ligger Gjerstadvatnet og på den ene av vannet går det fin tursti fra Tveit til Kveim.

Fra boligen er det en kjøretur på ca. 20 min til Den Lille Dyrehage, hvor du kan vandre i regnskog, se giftige slanger eller hilse på snille gårdsdyr. Videre er det ca. 30 min til Vegårshei ski- og aktivitetssenter, som har alpinbakke, skiskytteranlegg, akebakke og skiløyper.

Nærområdet byr ellers på storslått kystnatur med flotte tur- og friluftsområder. Her finnes flere vann og elver, skogsområder og kyststi med et mangfold av opplevelser. Det er bare en kort kjøretur til Kragerø, som byr på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innbydende spa, kajakkleie og tennisanlegg.

Øyhopping i skjærgården er en annen populær sommeraktivitet som kan gi gode sommerminner for liten og stor. Jomfruland besøkes av titusener av mennesker i sommerhalvåret, som kommer for å se det enestående landskapet rundt Eikeskogen, den nydelige rullesteinstranda og den spektakulære utsikten fra fyrtårnene. Det er ellers er det en times kjøring til Portør havn med spennende historie.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Prix Gjerstad. Brokelandsheia har også flere forretninger, som Eurospar og Europris. Videre er det kort kjørevei til Kragerø og Risør. I Kragerø sentrum er det flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Amfi Kragerø i Sannidal innehar 20 butikker og virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste bussholdeplass er Øvre Haugen som ligger litt over 500 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Gjerstad sentrum, 23 min til Brokelandsheia, 46 min til Kragerø og 48 min til Risør. Det er skolebussordning til nye Abel barne- og ungdomsskole i Gjerstad.

Tomt

Areal: 3 484 kvm, Eierform: Eiet tomt

Uteområde
Eiendommen har en stor tomt på nesten 3484 kvm. Tomten rundt boligen består av gårdsplass, samt en hage med gode plenareal og diverse beplantning. I et hjørne av hagen står en eldre utebod på 7 kvm. For øvrig er det frodig naturtomt.

Badet i første etasje har utgang til en terrasse med tredekke, malt trerekkverk og trapp ned til hagen. Terrassedør var ny i 2020.

Parkering

På eiendommen står en eldre garasje med enkel standard. Det er god plass til parkering på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.05.55. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF (Natur-, landbruk- og friluftsområder), og er en del av kommuneplanens arealdel. I områder som er lagt ut til LNF er det ikke tillat med annen bygge- og anleggsvirksomhet en den som har dirkete tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging, rivning m.m.

Vei / Vann / Avløp

Privat vann og avløp. (septikktank.) Veien er privat og deles av to andre hytter og 3 fastboende. Dagens eier har brøyteavtale med en fast person som har brøyteavtale for alle husstander i nabolaget.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1953/1688-2/35  Registrering av grunn

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Gjerstad kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 880 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 880 000,-)) 63 470,- (Omkostninger totalt) 1 943 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 4188 pr. år
Inkluderer eiendomskatt og feiing (kr. 450,- pr. pipeløp.)

I tillegg kommer gebyr til RTA for renovasjon. Dette er på kr. 1600,-

Eiendomsskatt

Inkl i de kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Strøm: ca. 20-25 000,- kWh pr år.
Internett/tv: ca. 800,- til 1200,- pr mnd.

Formuesverdi

Primær: Kr. 386 841,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 1 392 628,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Vestølveien 247, Gnr. 21 Bnr. 37 i Gjerstad kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 48 85 55 51.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0140

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0140. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avd. leder Kent Andersen,
tlf. 48 85 55 51

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.7 600) Energimerking av eiendom (Kr.500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 880 000,-) (Kr.60 160) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.99 145)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3054937