Grimstad By

Vesøygaten 7D

Prisantydning
9 800 000 kr
Omkostninger
56 470 kr
Totalpris
9 856 470 kr
Byggeår
2023
P-rom
173 ㎡
Bruksareal
173 ㎡
Tomteareal
829 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

TA KONTAKT FOR VISNING! Ny, moderne og eksklusiv enebolig med dobbel garasje beliggende i sentrum av Grimstad.

Om eiendommen

Innhold

Enebolig over to etasjer med følgende planløsning:
1. Etasje:
P-rom: Hall,3 soverom, bad, vaskerom, gjestetoalett, bod innredet som Tv stue.
2. Etasje:
P-rom: Soverom/Tv-stue, bad, stue og kjøkken.

Standard

Boligen er innredet stilrent og med og god materialvalg. Nøytrale fargevalg gjør det enkelt å sette sitt eget preg på interiøret.
 Boligen er bygd etter teknisk forskrift TEK 17, med energieffektive løsninger

Oppholdsrommene er smakfult innredet med 1 stavs parkettgulv.
Entrèn er romslig og svært innbydende med gulvfliser og varmekabler. Her er det god plass til garderobeløsninger.
Direkte inngang til vaskerom fra entrèn.

Lys og åpen stue med åpen løsning mot et velutstyrt kjøkken.

Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkenet.

Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys og det er utgang til stor og solrik terrrasse. Her er det god plass til både hagemøbler og grill.

HTH Kjøkken. Kjøkkeninnredningen er moderne med glatte fronter og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Nedfelt ventilator.

Arealer med beskrivelse

Bra/P-rom: 173 kvm

Bra 1. etasje: 92 kvm
Bra 2. etasje: 81 kvm

Bod innredet som Tv-stue på 11m2 er tatt med i P- arealet, er montert vindu i rommet.

Bruks areal på garasje er 69m2.

Byggeår og byggemåte

2023 i følge Grimstad kommune.

Oppvarming

Varmekabler på flislagte gulv.
Ventilasjonsanlegg  med varmegjenvinning
Varmepumpe på kjøkken.
Pipe med mulighet til å sette inn vindu.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Denne bolig har felles søppeltømming med de fire eiendommene som den fordeler veiutgifter med. Søppeldunker står på eiendommen til Gnr. 200, bnr. 107.

Trapp vist på byggetegning ved inngang til vaskerom er ikke satt opp og vil ikke bli satt opp.

Tilstandsrapport

Da boligen er nyoppført foreligger det ikke tilstandsrapport.

Sammendrag selgers egenerklæring

Da boligen er nyoppført foreligger det ikke egenerklæring.

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger skjermet fra veien i Vesøygaten, et rolig og veletablert boligområde, nær Grimstad sentrum. Gangavstand til alle byens fasiliteter samt UIA og Dahlske videregående skole.

Tomt

Areal: 829 kvm, Eierform: Eiet tomt.

Parkering

Parkering i dobbel garasje og i innkjørsel.
1/3 av garasjen med egen port har gnr. 200, bnr. 1983 eier-og bruksrett til samt 5 meter forran garasjen.
Asfaltert vei og oppkjørsel har varmekabler. Dette er felles vei med 4 boliger som er solidarisk ansvarlig for kostnader med strøm, vedlikehold og brøyting.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Ferdigattest datert 13.09.22
Tiltakstype/-art: Rivning, bolighus og garasje, Nytt bolig- boligformål over 70 kvm

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse, 2011 - Kjøreveg, Områder for boliger m/tilhørende anlegg, tilhører reguleringsplan LAUVSTØ, Vesøygaten 5, datert 19.10.1977,19.05.2014. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. Asfaltert vei og oppkjørsel har varmekabler. Dette er felles vei med 4 boliger som er solidarisk ansvarlig for kostnader med strøm, vedlikehold og brøyting.
Offentlig vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:


2009/321040-1/200  Kjøpekontrakt  tinglyst 07.05.2009 
 Rettighetshaver:GTI UTVIKLING AS  
Overført fra: 0904-200/1562
Gjelder denne registerenheten med flere

1/3 av garasjen med egen port har gnr. 200, bnr. 1983 eier-og bruksrett til,samt 5 meter forran garasjen. Denne avtale vil bli tinglyst.
Gnr. 200, bnr. 1983 vil og få tinglyst veirett over denne eiendommen.

Gnr. 200, bnr. 1932 har adkomstrett til sin garasje og veirett til sin bolig, samt rett til en grensejustering uten tomtekostnad foran sin garasje på denne eiendom.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 40 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 600 000,-)) 56 470,- (Omkostninger totalt) 9 856 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Boligen har ikke vært tatt i bruk og Kommunale avgifter er ikke fastsatt.

Eiendomsskatt

Eiendomskatt er ikke fastsatt.

Formuesverdi

Formueverdi er ikke satt.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Vesøygaten 7D, Gnr. 200 Bnr. 1957 og Gnr. 200 Bnr. 107 i Grimstad kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Oppvaskmaskin, stekeovn, kjøleskap og koketopp.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 31.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

21-23-0077

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-23-0077. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avd. leder Dajmi E. Birkedal, tlf. 91 34 85 90

Vederlag

Enkeltannonse GAT 29.04.23 (Kr.2 500) Grunnpakke markedsføring (Kr.8 350) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 800 000,-) (Kr.75 000) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.112 235)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070230