Kristiansand

Verkstedet 2C

Prisantydning
6 990 000 kr
Totalpris
6 990 000 kr
Felleskostnader
3 786 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2023
P-rom
99 ㎡
Bruksareal
99 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Siste ledige leilighet på Vraget - 4roms leilighet på ca.99 kvm.med fantastisk beliggenhet i sjøkanten I p-plass og heis

Beliggenhet

Parkering

Det avsettes inntil 27 parkeringsplasser for sameiet i byggenes parkeringskjellere. Parkeringsplasser vil bli knyttet til de seksjoner som har kjøpt parkeringsplass gjennom vedtektene ettersom arealet i parkeringskjelleren vil bli organisert som fellesareal.

Sportsboder i kjeller vil bli tilknyttet seksjonene på samme måte som for parkeringsplassene. Alle leilighetene vil få tildelt 1 sportsbod som er inklusiv i kjøpesummen for leiligheten. Det gjøres oppmerksom på at en slik tilknytning kan gjøres for inntil 30 år i henhold til eierseksjonsloven §25, 5.ledd. Det vil være handicapplasser tilgjengelige i boligsameiet. Disse tildeles beboere som har behov for det, dersom de har kjøpt p-plass. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HCplassen til beboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass. Arkitekt i samarbeid med selger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsplasser og boder på den måten som finnes mest hensiktsmessig før overtakelse. Eventuelle overskuddsplasser skal tilhøre selger, som fritt kan omsette eller leie ut disse. Selger og arkitekt forbeholder seg imidlertid retten til å organisere rettighetene på en annen måte dersom dette finnes hensiktsmessig.

Økonomi

Omkostninger kjøper

I tillegg til kjøpesum vil det påløpe følgende kostnader ved kjøp:
Dokumentavgift: 2,5 % av andel tomteverdi
Tinglysningsgebyr skjøte: kr 585,-
Tinglysningsgebyr pr. pantedokument: kr 585,-
 
Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

TV/Internett/Bredbånd

Via Telenor

Kontakt megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Tor Even Kristensen

Vis profil
Produktnr: 81390D0A-F013-4E0C-9A07-FB35C4B0F49E