Vennesla

Venneslavegen 309

Prisantydning
3 980 000 kr
Omkostninger
115 970 kr
Totalpris
4 095 970 kr
Kommunale avgifter
21 709 kr / år
Byggeår
1955
P-rom
176 ㎡
Bruksareal
226 ㎡
Tomteareal
1 839 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Vennesla / Ludeflaten - Sjelden mulighet! - Romslig enebolig med ca. 45 meter strandlinje mot Otra - Solrikt!

Om eiendommen

Innhold

Idyllisk beliggende eiendom med strandlinje mot Otra (ca. 45 meter ihht. "kommunekart). Grøntarealene strekker seg fra boligen og ned til bryggekanten. Boligens utomhus arealer er vestvendt og solforholdene er meget gode.

Boligen er over 3 plan.

1. etg.:
Romslig flislagt gang med garderobeløsning, pent, stor og romslig kjøkken/allrom med god skap/benkeplass, hvitevarer og god spiseplass. Romslig  stue med utgang til stor solrik terrasse med hagestue med flott utsikt over Otra, pent flislagt bad/wc med dusjhjørne, badekar og baderomsinnredning. Seperat toalett/vaskerom, romslig soverom med skyvedørsgarderobe og innvendig bod.

2. etg.:
Gang, loftstue med utgang til veranda, bad/wc med dusjhjørne og baderomsinnredning. 3 soverom hvorav et har utgang til veranda. Bortsettingskott.
Bortsettingskott i knevegger.

U.etg.:
Gang og flere store boder.

Tomten er pent opparbeidet med stor solrik terrasse med hagestue, plen og beplantninger. Nydelig utsikt over Otra fra stue, et soverom på loft og terrasse. Sol fra formiddag til sen kveld.

Carport og godt med p-plasser på tomten.

Standard

Meget praktisk og funksjonell enebolig med god og funksjonell planløsning.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 226 kvm

Bra. pr. etg.: U. etg.: 49 kvm. 1. etg.: 112 kvm. 2. etg.: 65 kvm.

P-rom 1. etg.: Gang, stue, bad, kontor og 2 soverom.
P-rom 2. etg.: Gang, wc/vaskerom, kjøkken, bad, stue og soverom.
S-rom u. etg.: Kjellergang, 3 boder og krypkjeller.
S-rom 1. etg.:  Bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1955 i følge Vennesla kommune. Huset er påbygd i 2002.

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler og elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Huset ble oppusset i 2002.

Veggseksjon i stue, hylle på vaskerommet, hylle på et rom på loftet, ei bokhylle full av bøker i loftstua, 2 frysebokser og utemøbler medfølger handelen. Gressklipper og kantklipper medfølger også.

Kommunestyret i Vennesla kommune har vedtatt at det skal planlegges en videreføring av strandstien forbi Kuleberget og nordover langs Otra til Ludeflaten (Storevoldhei). Traséen skal i hovedsak følge elvekanten. Strandstien vil være tilgjengelig for allmennheten. Se reguleringsplanvedlegg i salgsoppgaven for mer info, evt. kontakt Vennesla kommune v/Ole Petter Omdal tlf. 93254414.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas A. Olsen, takstmann den , og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Boligen ble oppført i 1955 og påbygd, ombygd i 2001. Det er en carport på ca. 30 m2. ved inngangspartiet og utestue på ca. 21 m2. på verandaen ved stuen. Bygningsdeler er i hovedsak i fra 2001, samt baderommene og kjøkken innredningen. Wc/vaskerom er eldre/ukjent år og bla. noen
konstruksjoner, kjeller, grunnmur m.m. er i fra byggeår. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er avvik: Det var vann på gulvet under varmtvannsberederen på befaringen grunnet lekkasje. Kostnadsestimat : Under 10 000.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Vinduer - 2: Det er avvik: Eldre kjeller vinduer har slitasje etc. og oppgradering, utskiftinger kan påregnes. Kjelleren har ikke
rømningsvinduer eller rømningsdør.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Utvendig > Andre utvendige forhold: Det er avvik: Papp-shingel som utvendig taktekke på utestuen på verandaen har noe værslitasje, mose etc. samt bla utvendig på vinduer som har vannbord som ikke er montert 15 grader. Div. vedlikehold, oppgraderinger kan påregnes.
Innvendig > Overflater - 2: Det er avvik: Gulvfliser i stue og kjøkken har "boom", løse fliser, fuger noen steder og div. oppgradering kan påregnes.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - 2: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Bla. i stue, gang, soverom i loftsetasjen er det sig/retningsavvik på innvendige gulver, og det ble målt ca. 5-25 mm. sig/avvik med gulvlaser gjennom hele rommene på befaringen.
Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe.
Innvendig > Rom Under Terreng: Det er avvik: Kjelleren er i fra byggeår med kjellergang og boder, og betong-gulver og grunnmuren er synlig innvendig i alle rom. Det er fukt, merker, kalkutslag i alle rom i betong-gulver, bunn av grunnmuren og det ble målt høye fuktverdier med fuktindikator på overflater på befaringen. Fukt har sammenheng med sviktende, manglende drenering, fuktsikring av grunnmuren i fra byggeår og fukt oppsug i fra grunnen i betong-gulver som ikke har plast/fuktsperrer montert. Generelt er rom under terreng en utsatt konstruksjon mht. kondens, fukt og kjelleren egner seg ikke til innkledning av gulver og grunnmur med trekonstruksjoner.
Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Våtrom > Ventilasjon > Bad: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Wc/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Våtrom > Ventilasjon > Wc/vaskerom: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør - 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Yttervegger og vinduer i oppholdsrom har ikke lufteventiler.
Tomteforhold > Drenering: Utvendig tetting/fuktsikring av grunnmuren er avsluttet under utvendig terreng.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak er ikke opplyst her.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 9: Hadde mus i hus for 4-5 år siden. Di kom inn via en tuja som nå er fjernet.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Enkel adkomst fra Venneslavegen.
Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Denne sjarmerende boligen ligger på populære Ludeflaten i Vennesla. Eiendommen er orientert mot sydvest med meget gode solforhold. Etablerte utefasiliteter med panorama utsikt over elva! Den samme utsikten får du både fra stue og et soverom i 2 etasje. Eiendommen preges av en unik nærhet til elva (Otra). Eiendommen befinner seg bare noen minutters gange til flotte turmuligheter hele året, og bademuligheter om sommeren. Kort avstand til Vennesla sentrum med alle fasiliteter. Dagligvareforretning på andre siden avgata. Svært solrik beliggenhet med flott utsikt utover Otra. Barne- ungdomog vidregåendeskolei nærheten. Kort vei til nærbutikk, turområder, badeplasser. 2 km til Vennesla sentrum med alle fasiliteter. Gode bussforhold tilVennesla sentrum og Kristiansand.

Tomt

Areal: 1 839 kvm, Eierform: Eiet tomt
Idyllisk beliggende eiendom med strandlinje mot Otra (ca. 45 meter ihht " vedlagte kart).  Boligens utomhus arealer er vestvendt og solforholdene er meget gode. Tomten er pent opparbeidet med stor solrik terrasse med hagestue, plen og beplantninger. Nydelig utsikt over Otra fra stue og terrasse. Sol fra formiddag til sen kveld.

I matrikkelbrev fra kommunen er det opplyst at totalt tomteareal er på 3884 kvm. Dette inkluderer tomteareal under vann.

Parkering

Carport + godt med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest datert 05.06.2003. Ferdigattesten gjelder til-påbygging. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel viser boligbebyggelse og en stripe med LNF. Det foreligger ikke noen vedtatt reguleringsplan på eiendommen, men det er varslet oppstart for regulering av strandsti - del 2. Planprogrammet for denne skal til behandling i bygg- / miljøutvalget 20.10.22. Spørsmål kan rettes til enhetsleder Ola Skei Bekken eller Ole Petter Omdal. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Eiendommen har vannmåler. Avlesning av måler gjennomføres i desember hvert år.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 10726. Tinglyst: 19.06.2002. Jordskifte.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut i sin helhet.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Eiendommen er totalt (inkl. grenser under vann) over 2 mål, og egenerklæring om konsesjonsfrihet må fylles ut. Kjøper må undertegne dette før megler sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-)) 115 970,- (Omkostninger totalt) 4 095 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 21 709 pr. år

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 2.950,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Kr. 5419,- for år 2022 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Primær: Kr. ,- for år 2020. Sekundær: Kr. ,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Venneslavegen 309, Gnr. 6 Bnr. 381 i Vennesla kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp.

Veggseksjon i stue, hylle på vaskerommet, hylle på et rom på loftet, ei bokhylle full av bøker i loftstua, 2 frysebokser og utemøbler medfølger handelen. Gressklipper og kantklipper medfølger også.

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0340

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0340. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Fornyelse annonse Finn.no nov. 2022 (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 980 000,-) (Kr.59 700) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.93 735)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3063184