Valle

Valletangen 19

Prisantydning
13 750 000 kr
Omkostninger
359 620 kr
Totalpris
14 109 620 kr
Formuesverdi
771 550 kr
Kommunale avgifter
26 672 kr / år
Byggeår
1994
P-rom
150 ㎡
Bruksareal
158 ㎡
Tomteareal
746 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Praktfull og idyllisk sjøeiendom med nydelig sjøutsikt, solforhold, båtnaust, brygge- og båtplass mm.

Om eiendommen

Innhold

Enebolig:
1. etasje: Vindfang, hall, sommerstue, kjøkken, bad, vaskerom/grovkjøkken, kjølerom og soverom.
2. etasje: Gang/stue/trapperom, bad, 3 soverom og teknisk rom.

Garasje: Garasje, bod og verksted/hobbyrom.

Naust: Naust er innredet med kjøkken og stue i 1. etasje og toalett i 2. etasje. Naust er ikke godkjent for varig opphold og areal er dermed medtatt
som S-rom. Naust med brygge er oppført på naboeiendom og tillatelse er nedfelt i kjøpekontrakt av 1986. Det foreligger ikke ferdigattest.

Standard

Valletangen er et svært ettertraktet boområde med sjøen som nærmeste nabo. Her er det en klausul om å bevare den klassiske sørlandsstilen på boligene, da dette ble et kriterie fra grunneier som solgte tomtene på 80-tallet. Husene på Valletangen står derfor i samme stil med enkeltkrum rød takstein og hvit/rød kledning. Dette gir nabolaget et sørlig og idyllisk uttrykk, og synes godt mot båtlivet på sjøen. Den sørlandske stilen skinner også igjennom innvendig. I tillegg har man livsløpsstandard i 1. etasje.

Enebolig:
1. etasje
Første møte med boligen er en romslig og lys yttergang. Her er det flisbelagte gulv med varme som strekker seg hele veien i gang/hall. Hallen har en 180 graders trapp som fører deg opp i 2. etasje. Veggene har klassisk brystpanel og himling med trepanel.

Videre fører hallen deg inn til en svært lys og luftig sommerstue med brystpanel på vegger og furugulv. Rommet har to store dragere i himling som gir et unikt sørlandspreg i stuen. I tillegg har rommet klassiske doble glassdører som åpner opp for eiendommens fantastiske uteområder. En 3 etasjes Ulefoss-peis er installert i hjørne med teglstein rundt som varmer godt på kalde dager.

Fra gangen går man inn til kjøkkenområdet. Kjøkkeninnredning er originalt og har en klassisk stil med utsmykning, profilerte fronter og heltre eikeplate. Det er nyere flis på vegg under overskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og integrert microovn som medfølger i handelen. Kjøkken har flisbelagt gulv med varmekabler og panel på vegger. Mellom stue og kjøkken er det en spiseseksjon med store vindusoverflater som gir et hyggelig utsyn mot fjorden. Fra kjøkken er det dør med tilgang til kjølerom med Norcool aggregat etablert mot yttervegg. Aggregatet ble skiftet for ca. 6 år siden.

Det er tilkomst til vaskerom/grovkjøkken med flis på gulv og malte plater/flis på vegger. Rommet er innredet med benk med skap, utslagsvask og VV-tank. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Romslig bad i 1. etasje med tilkomst fra hallen er flisbelagt med varme i gulv. Rommet er innredet med innmurt badekar med luftbobler, dusjkabinett, baderoms innredning med vask og wc.

Romslig soverom med malt furugulv og tapet på vegger. Rommet har integrert skyvedørsgarderobe med speil, og fremstår som svalt og luftig da rommet ikke ligger på solsiden.

2. etasje
Den øvrige etasjen fremstår som svært lys og trivelig fra trappeparti med loftstue på den ene siden. Her kan man sette opp sofagruppe og nyte TV-tid eller slappe av med en god bok. Rommene har lys panel på vegger og malt trepanel på gulv. 3 romslige soverom med lagring i knevegger. Et av soverommene har dobbelt garderobeskap som medfølger.

Badet er originalt fra byggeår og har gulvbelegg og flis/panel på vegger og innvendig tak. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, innredning med vask og wc.

På teknisk rom er det sentralstøvsuger samt ventilasjonsanlegg.

Garasje inneholder disponibelt rom, hobbyrom/verksted og garasjeplass. Det er gode lagringsmuligheter på loft. På siden av garasje er det opplagsplass til henger under tak.

Fra boligen er det kort vei til eget båtnaust beliggende ved brygga. Båtnaustet går over to plan, hvor 2. etasje inneholder disponibelt rom og toalettrom. Det disponible rommet benyttes idag til soverom. På utsiden er det flisbelagt trappeparti.

Nedre etasje er innredet som stue/kjøkkenrom fra 2017 med IKEA kjøkkeninnredning og hvitevarer som komfyr, platetopp og kjøleskap med frys. Det er flis mellom benk og overskap, samt installert VV-tank på 28 L. Rommene er flisbelagt på gulv med varme. Naustet har innlagt vann, avløp og strøm. Det er montert hageslange på utsiden. Til informasjon er naustet ikke omsøkt bruksendring til varig opphold.

Eiendommen er tilknyttet en egen privat brygge fra 2021 langs den ellers offentlige brygga, i tillegg til egen båtplass.

Arealer med beskrivelse

Enebolig:
P-rom: 150 kvm
S-rom: 8 kvm

Garasje:
S-rom: 29 kvm

Naust:
S-rom: 31 kvm

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1994 i følge Bamble kommune.

Påkostning og modernisering

Det er ifølge eiere gjort følgende vedlikehold på eiendommen de siste årene:
2011: Isolert garasje.
2012: Satt opp smijerns rekkverk opp til "solplassen". Utført av Smia i Kragerø.
2016: Satt inn ny verandadør. Innredet sjøbod, med varmekabler i gulv. Satt inn nytt kjøkken.
2017: Skiftet 11 vinduer, og en del panel i front. Vinduer i fra Vinger Trevare - Stathelle.
2018: Rørlegger har lagt inn vann i sjøbod, og vannklosett i annen etasje, samt varmtvannsbereder i første etasje, og vann til kjøkken. Utført av Bamble rør. Det elektriske anlegget er gjennomgått og godkjent. Dette gjelder alle enheter.
2019: Sjøbod og garasje malt i 2019.
2019-2020: Malt huset.
2020: Skiftet ytterligere 2 vinduer. Ny brygge. Det elektriske er utført av Kjelldal Elektro med samsvarserklæringer. Røykvarslere er seriekoblet.

Huset er malt med Drywood - farge Kamskjell. Sjøbod og garasje er malt med Drygolin - farge engelsk rød/låverød.

Til informasjon følger det med en komplett perm med dokumentasjon på det meste av utført arbeid på eiendommen. Permen kan leses i sin helthet på visning.

Oppvarming

Enebolig: Det er varmekabler i gulv i gang, stue og bad i 1. etasje. Varmekabler på bad i 2. etasje. Vedfyring i stue. Forøvrig balansert ventilasjon i boligen, og ellers elektrisk oppvarming.
Båtnaust: Varmekabler i stue/kjøkkenrom.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Eiendommen er med i et sameie på Valletangen hvor det betales kr. 2.000,- i året for brøyting, måking og annet vedlikehold.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Are Bjørkheim den 09.08.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3:
- Våtrom > Generell > Bad.
- Våtrom > Generell > Bad.
- Våtrom > Generell > Vaskerom/grovkjøkken.
- Innvendig > Overflater med flis
- Tekniske installasjoner > Sentralstøvsuger

TG2:
- Utvendig > Nedløp og beslag.
- Innvendig > Radon.
- Innvendig > Pipe og ildsted.
- Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken.
- Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Kjølerom.
- Tekniske installasjoner > Vannledninger.
- Tekniske installasjoner > Avløpsrør.
- Tekniske installasjoner > Varmtvannstank.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Valleveien følger du skiltet inn mot Valletangen som fører deg helt ned til eiendommen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Denne kystperlen av en eiendom ligger høyt og fritt på Valletangen i Bamble kommune, med innkjøring rett etter Spar Sjøbua. Her bor du skjermet og med lite gjennomgangstrafikk på egen "halvøy", med direkte utsikt over Tveitholmen, Prestvika, Vågøy og Norges fineste skjærgård. Eiendommen ligger sydvest-vendt og har en av øyas fineste utsiktspunkt med sol fra morgen til kveld. Området ligger ca. 2 timer utenfor Oslo, enten via bil eller båt som kan fortøyes på egen båtplass. Fra eiendommen er det kort båttur til kystperlene Stråholmen og Jomfruland. 

Valle er et lite tettsted som ofte blir beskrevet som et norsk sommerparadis med sin direkte nærhet til skjærgården samt gjestehavna ved Sjøbua. Her har man blant annet dagligvarebutikk, restaurant, isbar, klesbutikk mm. Gjestehavna har plass til ca. 120 båter, og er plassert i indre rolig havn, med enkel innseiling fra Skipsleia. Fra eiendommen kan man enkelt gå eller sykle ned til havna for å besøke restaurantene eller isbaren. Generelt har Valle en flott plassering mellom to store tettsteder som gjør det enkelt for beboere å kunne pendle, med ca. 13 minutter til motorveien.

Tomt

Areal: 746 kvm, Eierform: Eiet tomt

Praktfull eiendom beliggende høyt og fritt med solrike uteplasser, utsikt mot skjærgården, bryggeplass og båtplass. På fremsiden er det nydelige hagepartier med blomster og prydbusker. Pen steinbelagt innkjørsel. På baksiden av boligen er det et lite veggdrivhus med blomster og urter. Videre har man et stort og åpent uteområde med steinbelagt terrasse og terrassebord. Deler av uteområdet er takoverbygg, som kan møbleres med stor spisegruppe. Her er det også utekjøkken med integrert grill og utepeis.

Fra terrasse går man opp til "solplassen", en utsiktstopp og øverste del av eiendommen med upåklagelig utsikt mot skjærgården. Det er steinbelagt trappeoppgang til toppen med "champagnegjerde". Eiendommen i sin helhet fremstår som svært godt vedlikeholdt.

Det er felles sti ned til offentlig bryggeanlegg, hvor eiendommen har sin egen private brygge, båtplass og båthus.

Båthus på venstre side av stien er eid av naboen på baksiden av boligen. Alt bortenfor er næring hvor fiskere som holder til.

Parkering

Parkering skjer i steinbelagt innkjørsel eller i garasje.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse ifølge Bamble kommune. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i ett uregulert område, godkjent som boligformål og er den del av kommuneplanens arealdel/byplan. Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen som megler ikke har mottatt opplysninger om.  Kartutsnitt for planen kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1986/19692-2/101 01.08.1986
Bestemmelse om veg  - Alle beboere på Valletangen har rett til å kjøre over vei gnr. 80 bnr. 57.
Best.om felles vedlikehold m.v. - Alle beboere er pliktig til å bidra til felles vedlikehold av vei gnr. 80 bnr. 57.

Servitutt ligger som vedlegg i salgsoppgaven og kan leses i sin helhet.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

1986/19692-1/101  Best. om båt/bryggeplass 01.08.1986 
rettighetshaver:Knr:3813 Gnr:80 Bnr:61  
Med flere bestemmelser

Servitutt ligger som vedlegg i salgsoppgaven og kan leses i sin helhet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Odel

Ingen odel på eiendommen.

Konsesjon

Bamble kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

13 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 343 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 750 000,-)) 359 620,- (Omkostninger totalt) 14 109 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 26 672,40 pr. år

Kommunale avgifter betales månedlig og inkluderer eiendomsskatt, renovasjon, vann og avløp samt feie/tilsynsavgift.

Formuesverdi

Primær: Kr. 771 550,- for år 2020. Sekundær: Kr. ,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Valletangen 19, Gnr. 80 Bnr. 61 i Bamble kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Alle hvitevarer på kjøkken i enebolig og båtnaust medfølger i handelen.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 98 83 27 82.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

81-22-0065

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter  megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81-22-0065. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rose Røstberg, tlf. 98 83 27 82

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med Sørmegleren Telemark AS: Provisjon 1,3%, Tilretteleggingshonorar kr 12 000,-, samt Markedspakke kr 16 000,-.

Sørmegleren Telemark AS org. nr.

918 067 116
Varenummer: 3059701