Evardalen

Vaet, Evardalen

Prisantydning
1 850 000 kr
Omkostninger
62 720 kr
Totalpris
1 912 720 kr
Formuesverdi
315 557 kr
Kommunale avgifter
2 556 kr / år
Byggeår
2002
P-rom
52 ㎡
Bruksareal
52 ㎡
Tomteareal
1 000 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Flott laftet hytte øverst i hyttefeltet med panorama utsikt og optimale solforhold

Om eiendommen

Innhold

Hytte med stue og kjøkken i delvis åpen løsning, gang, 2 soverom som i dag er innredet med 5 sengeplasser, toalettrom og bod. Hytta har også hems som i dag er innredet med sengeplasser. Det er terrasse på 3 av hyttas sider, disse er på til sammen ca. 40 kvm, deler av terrassen er overbygget. Hytta selges som fremvist på visning med møbler og inventar. De fleste møbler i hytta er kvalitetsmøbler i malt furu fra firmaet "Møbler fra Lom".

Standard

Hytta er håndlaftet med torvtak oppført 2002/2003. Laftetømmeret er hogd i Valle av byggmester. Arbeidet er utført av Thor Daniel Aas v/Aas Laft Og Bygg. Hytta fremstår som pent brukt og godt vedlikeholdt.

Hyggelig stue med vedovn og utgang til terrasse. Det er plass til både sofagruppe og spisebord. Stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har ikke innlagt vann, men har oppvaskkum med avløp som føres ned under hytta og videre i det fri. Kjøkkenet har komfyr på gass. Det er ikke innlagt strøm med kapasitet til å drive en avtrekksvifte. Luftutskiftning skjer kun via luftespalte i vindu eller ved at vinduer åpnes.

Toalettrom med dusj. Rommet har vegger av laft/panel og panel i takhimling. Furugulv uten sluk, kun rørgjennomføring direkte gjennom gulv fra vask og dusjkabinett. Rommet er innredet med biotoalett/snurredass, dusjkabinett og baderomsinnredning med vask. Hytta har ikke innlagt vann. Bruk av dusj og vask foregår fra oppsamlet vann i dunk og enkel pupe kjøpt på Biltema. Luftutskifting i rommet skjer naturlig via ventil i vindu, samt lufting av toalett.

Det er to soverom i hytta som i dag er innredet med 5 sengeplasser. Hemsen er i dag innredet med sengeplasser (ikke godkjent som soverom).

Det er ikke innlagt strøm. Hytta har solcellepanel og 1 stk lithium batteri.

Det er terrasse rundt 3 av hyttens sider. Til sammen ca 40 kvm. hvorav deler av terrassen er under tak. Overbygd med svalgang ved inngangspartiet.

Hytta selges som fremvist på visning med møbler og inventar. De fleste møbler i hytta er kvalitetsmøbler i malt furu fra firmaet "Møbler fra Lom".

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm Sekundærrom: 0 kvm.
P-rom inkl: Stue/kjøkken, gang, 2 soverom og toalettrom.
S-rom inkl.: Bod.

Hems er ikke måleverdig grunnet for lav takhøyde.
Krypkjeller anses ikke som en del av det generelle arealet på grunn av manglende høyde og tilgjengelighet.
Utvendig bod er ikke måleverdig grunnet for lav takhøyde.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.
Vindu på hems tilfredsstiller ikke krav til rømning, lysinnslipp for å være rom for varig opphold. Hems fremstår ikke som en åpen løsning tilknyttet stue/gang. Bruken av rommet som soverom er ikke lovlig. Vinduer på øvrige soverom tilfredsstiller ikke krav for å være rømningsvindu, men disse rommene tilstøter gang stue med to alternative rømnings muligheter. Brannsikkerheten avhenger imidlertid at påsees at ytterdører til en vær tid er mulig å åpne/ikke dekket med snø.

Byggeår og byggemåte

2002/2003 i følge Valle kommune. Laftebygd hytte oppført over grunnmur av Leca elementer. Yttervegger i laftet tømmer, saltak tekket med torv. Takrenner, nedløpsrør og beslag er av stål. Ås tak konstruksjon av tre. Koblede vinduer fra byggeår. Malt hovedytterdør, balkongdør og boddør i tre. Balkongdør har 2-lags glass. Terrasse av tre rundt 3 av hyttens sider.

Oppvarming

Vedovn og parafinovn. Hytta har solcelleanlegg, brukes ikke til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Eiendommen er fullverdiforsikret i Gjensidige med polisenummer: 67366034. Årlig forsikringspremie kr. 2.597,-.
Det gjøres oppmerksom på at hytta er ryddig og rengjort før visning, og  at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse. Snurredo vil ikke bli tømt før overtagelse.
Hytta har solcelleanlegg.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ruben Lossius den 13.02.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:Fritidsboligen er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden. Bygningen fremstår i god teknisk stand. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder, utenom enkelte punkter som fremkommer i rapporten. Merk: Enkelte bygningsdeler kan være i god stand og helhetlig være vurdert/merket som TG1 i beskrivelsestekst, mens samme bygningsdel kan ha lokale avvik merket TG2. Oppsummering av avvik som defineres som TG2 vises fra side 6 i rapporten. Det er ingen avvik som vurderes som TG3. Hele rapporten må leses.

Følgende avvik har fått TG2:
- Utvendig - Vinduer: Det ble registrert fuktskjolder i vindusforing på hems. Noe løs tettemasse på enkelte glass.
- Utvendig - Dører: Balkongdør har knust glass. Dørene hang noe i karm på befaringsdagen.
- Innvendig - Krypkjeller: Kjøper må være oppmerksom på at det tidvis er snø og vanndannelser i krypkjellleren. Kjelleren fremstår nærmest åpen og er ikke tett for gnagere, mus o.l.
- Spesialrom - Teknisk anlegg - Toalettrom: Isolasjon rundt snurredass tank er noe ufagmessig lagt. Deler av tanken er ikke isolert.
- Tomteforhold - Drenering: Selger opplyser at det renner noe grunnvann langs fjellet og gjennom krypkjeller. Det ble registrert noe stående vanndammer ble registrert på fjell.
- Utvendig - Taktekking: Selger opplyser at han registrerte noe påbegynt råteskadet treverk på vannbord på tak når de sist beiset hytten. Taktekking er delvis snødekt, noe som vil føre til noe risiko for skjulte avvik.
- Utvendig - Nedløp og beslag: Det er ikke skvett beslag mellom undertak og renner, dette medfører til at det vil kunne dryppe litt bak renner. Det var mildvær på befaringsdagen og det ble også registret antydning til noe drypping fra skjøt i renner.
- Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverk er noe for lavt ihht. dagens regelverk. Terrassebord er plassert noe tett mot hverandre og har noe synlig slitasje på overflater.
- Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn: Lite skjevhet med tanke på at hytten er laftebygd, men stedvis forekomster på 2 m. lengde som akkurat kvalifiserer til TG2. (10 mm. på 2 meters lengde). Et par av stubbloftsplatene er noe skadet, ellers OK. Annet: Selger opplyser at de har opplevd en gang at det var lemmen i krypkjeller, ellers sett enkelte tilfeller av muselort og spor i snøen etter mus. Siden kjelleren står forholdsvis åpen vil dette ikke unormalt at kan forekomme. Selve bjelkelaget er ikke kontrollert da dette er lukket. Normalt må det påregnes risiko for skjulte avvik i bjelkelag for hytter som ikke har musetette kjellere. Selgere har for øvrig aldri opplevd å ha mus i selve hytten.
- Innvendig - Innvendige dører: Dørene tar mot svill/karm ved lukking.
- Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter: Enkelte støtter under bjelkelaget var av tre. Disse sto direkte mot fjell, disponert for opptrekk av vann. Det ble registrert kalk eller saltutslag på Leca mur grunnet fuktvandring beskrevet i punkt for "Drenering".


For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:
1 Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ja, Fuktmerker etter snø på en vegg som har oppstått en gang. Kan oppstå litt lukt fra snurredass under spesielle værforhold.
5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? - Ja, Grunnvann renner gjennom åpen kjeller.
Tilleggskommentar: Grunnet til tider mye vind, kunne ikke lafter garanter at det ikke en gang i fremtiden var nødvendig å utvendig panele kortvegg ved veranda mot retning ca. vest.
Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart. Hytta er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Flott laftet hytte øverst i hyttefeltet med panorama utsikt og optimale solforhold beliggende i Evardalen, omtrent 9 km vest for Brokke. Eiendommen ligger solrikt til i høyfjellsterreng med fin utsikt over området. Hytta ligger ca. 865 moh og er omkranset av et stort friluftsområde som byr på fine turmuligheter både sommer som vinter. Det er mulighet for småviltjakt (jaktkort) og fiske (fiskekort). Oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet vinterstid. På sommeren er det bademuligheter i nærliggende elv.

Tomt

Areal: Eiendommen er punktfestet. Det opplyses i tinglyst festekontrakt at festeren disponerer 1 000 kvm friareal rundt punktfeste.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er punktfestet. Grunneier er Hallvard Tveit Berg. Årlig festeavgift er pr. 27.01.2023 kr. 3.777,-. Neste regulering av festeavgifter er i 2030. Festekontrakten utgår i år 2080. Det gjøres oppmerksom på at det foreligger tinglyst forkjøpsrett for grunneier/og at grunneier skal godkjenne overdragelsen. Grunneier ønsker ikke å benytte seg av forkjøpsrett ved dette salget. Det er ikke mulighet for innløsing av festetomt. Se vedlagte festekontrakt.

Parkering

Sommerparkering på felles parkeringsplass ca. 600 meter fra hytta. Herfra er det grusvei og fin sti til hytta. Vinterstid er det ikke bilvei inn, parkering på felles plass ca. 5 km unna. Herfra må man bruke snøscooter eller ski til hytta. De fleste får løyve til dette, men det må søkes. Vinterparkering koster ca. kr. 1.600,- per år. I tinglyst festekontrakt er det henvist til egen erklæring for avtale om sommerparkering. Eklæring om sommerparkering er ikke tinglyst, men kopi av erklæringen følger vedlagt salgsoppgaven. Selger opplyser at det er mulighet for å overta leie av scootergarasje på Jarnsverk, endegarasje mot vest nærmest scooterløypa. Videre opplyser selger at dette krever ett innskudd på kr. 12.000 og årlig leie på kr. 5.100,- (avgifter per i dag, det kan forekomme endringer).

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.07.2006. Ferdigattesten gjelder hele tiltaket. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan Reguleringsplan for Vaet på gnr 63 bnr 6 i Brokkeheia, ikrafttredelse 22.12.1999. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. Det er ubebygde tomter i området hvor bygging kan forekomme. Eiendommen ligger innenfor hensynssone Bevaring naturmiljø, hensynssonenavn H560_2.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. Sommerstid betales det kr. 800 for kjøring inn til Evardalen. Vinterparkering Jansverk koster kr. 1.600,-. Hytta har ikke innlagt vann eller avløp. Snurredo med 4 kammer. Felles vannpost ved hovedvei. Brønn til sommervann ved hytta, ikke drikkevann.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Dagboknr.: 2000/5789-2/93, tinglyst 06.04.2000 - Festekontrakt - vilkår

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen tinglyste rettigheter følger eiendommen.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 720,- (Omkostninger totalt) 1 912 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 2 556,25 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: Hytterenovasjon kr. 2.057,50,- og Feie og tilsynsavgift kr. 498,75,-.

Eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Formuesverdi

Kr.  315 557,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Vaet, Evardalen, Gnr. 63 Bnr. 6 Fnr. 9 i Valle kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Komfyr på gass.
Hytta selges som fremvist på visning. Selger opplyser at det er mulighet for å overta leie av scootergarasje på Jarnsverk. Videre opplyser selger at dette krever ett innskudd på kr. 12.000 og årlig leie på kr. 5.100,- (avgifter per i dag, det kan forekomme endringer). Eventuelt overtagelse av scootergarasje må avtales nærmere med selger og utleier.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 92 80 63 23.

Finn.no: Visningstekst

Ta kontakt med megler for visning. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

17-23-0007

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/17-23-0007. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Avd. leder / Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen, tlf. 92 80 63 23

Vederlag

Tilrettelegging (Kr.12 000) Gebyr overføring av festekontrakt (Kr.500) Annonsepakke Halvside i Fædrelandsvennen 25/02 (Kr.4 250) Digital grunnpakke Fritid (Kr.3 700) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 850 000,-) (Kr.53 650) Totalt kr. (Kr.84 585)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3068321