Smiefjell

Tveideveien 278

Prisantydning
6 500 000 kr
Omkostninger
179 500 kr
Totalpris
6 679 500 kr
Formuesverdi
1 092 337 kr
Formuesverdi sekundær
4 150 881 kr
Byggeår
2006
Internt bruksareal (BRA‑i)
233 ㎡
Bruksareal
501 ㎡
Tomteareal
4 521 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
5
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Fantastisk eiendom med landlig usjenert beliggenhet - Gårdsgarasje m/verksted på 268 kvm - Ekstra tomt m/rammetillatelse

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Boligen går over to etasjer og har følgende innhold:
1. etasje: Gang, hall, stue, kjøkken, soverom, toalett, vaskerom
2. etasje: Stue, 4 soverom, bad, bodrom
I tillegg til boligen er det stort garasjebygg på 268 kvm. som inneholder:
Dobbelgarasje, fyrrom, oppbevaringsloft, bodrom innredet som hobbyrom, verksted innredet som selskapslokale med kjøkken og bad samt verksted med løftebukk.

Oppvarming

Boligen har vedfyrt vannbåren varme i alle rom i 1. etasje samt bad 2. etasje. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Parkering

Boligen har dobbel garasje i tillegg til egen del for verksted.
Det er svært godt med plass i tun til det man måtte ha behov for.

Beliggenhet

Tveide er et lite sted i Birkenes kommune, beliggende ca. 3 kilometer sør for kommunens sentrum, Birkeland. Området er kjent for sin naturskjønne beliggenhet og rolige atmosfære, perfekt for de som søker nærhet til naturen. Tveide er også historisk interessant med spor av en tidligere jernbanestasjon som en del av den nedlagte Lillesand-Flaksvandbanen. Grasham bygdemuseum og Myhre Torvstrøfabrikk er lokale kulturminner som gjør Tveide til et attraktivt sted for både historieentusiaster og naturelskere.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.11.2007. Ferdigattesten gjelder "Bolig - Nybygg". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest datert 14.03.2023. Ferdigattesten gjelder "oppføring av tilbygg til garasje i tveideveien 278". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning i garasje. Det er ikke rombenevnelse på tegninger mottatt fra kommune og det er senere satt inn kjøkken og bad i selskapslokale/hobbyrom samt hobbyrom i loftsetasje, som medfører bruksendring etter at ferdigattest er gitt. Rommene er tiltenkt bodrom og er ikke godkjent for varig opphold. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Birkenes kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.
Privat vei. Vei til eiendommer for salg er etablert over naboeiendommen(er). Veiretten er tinglyst.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNF (Natur-, landbruk- og friluftsområder), og er en del av kommuneplanens arealdel. I områder som er lagt ut til LNF er det ikke tillat med annen bygge- og anleggsvirksomhet en den som har dirkete tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging, rivning m.m. 

Det er gitt rammetillatelse til oppføring av enebolig på 208 kvm BRA på parsellen (4216-91/90), denne ble gitt 21.03.2023. Tegninger er vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4216/91/61:
04.06.2015 - Dokumentnr: 495336 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:90
Gjelder denne registerenheten med flere


30.12.2004 - Dokumentnr: 8414 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1


04.06.2015 - Dokumentnr: 494928 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4216 Gnr:91 Bnr:90


01.01.2020 - Dokumentnr: 1150650 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0928 Gnr:91 Bnr:61


04.01.2005 - Dokumentnr: 16 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:4
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:9
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:97
Gjelder denne registerenheten med flere


04.01.2005 - Dokumentnr: 16 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1

På parsellen 91/90 foreligger følgende rettighet:
04.06.2015 - Dokumentnr. 494987 - Erklæring avtale
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.

Denne gir rett til spredegrøfter og brønnplassering på 91/1. Magnus Tveite eller Tveite Maskin skal da stå for opparbeidelse av tomt, VA anlegg m.m for kostpris.Eventuelt avtale fastpriser med eier av 91/90.

Kommentar konsesjon

Eiendommen er over to mål, og egenerklæring om konsesjonsfrihet må fylles ut. Kjøper må undertegne dette før megler sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 162.500,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 179 500,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

INNVENDIG
Parkett og flis på gulv. Malte eller tapetserte vegg - og takoverflater av panel, plater eller gips. Profilerte malte tredører som innvendige dører. Malt tretrapp mellom etasjer belagt med laminat i trinn.

VÅTROM
Vaskerom med vinylbelegg på gulv med oppkant. Malte panelplater på vegger og malt panel i takhimling. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Det er også plassert dusjkabinett i rommet. Bad i loftsetasjen med fliser på gulv og på vegger i dusjområde. Ellers malte panelplater på vegger. Malt panel i takhimling. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne/nisje, badekar og innredning med nedfelt servant.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har fastmonterte hvitevarer ifm. av oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og koketopp. Ellers, kjøkkenventilator med avtrekk ut.

SPESIALROM
Toalettrom med fliser på gulv, malte vegger og malt panel i takhimling. Rommet er innredet med vask og toalett.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vann- og avløpsrør i boligen er av plast Generell luftutskifting i boligen skjer kun ved at vinduer åpnes. Kombi varmtvannstank for vannbåren varme og for varmtvann i kraner.
Boligen varmes opp blant annet via vedfyrt vannbåren varmesystem. Vedovn og akkumulatortank plassert i garasje/verkstedbygning. Vannbåren varme er lagt stort sett i hele 1. etg. og bad i 2. etg., samt en viftekonvektor i stue 2. etg. Utover dette har boligen også peisovn plassert i nærhet av kjøkken og vedovn i gang.

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Mangler data den 05.03.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Boligen er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden og fremstår i god teknisk stand. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder, utenom enkelte punkter som fremkommer i rapporten.
Oppsummering av avvik som defineres som TG2 og TG3 vises fra side 6 i rapporten.
Hele rapporten må leses.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
TG 3:
Spesialrom > 1. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600
krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Kostnadsestimat: Under 10 000

TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Taktekking
Det er avvik:
- Det ble registrert enkelte knekte eller skjeve stein i kilrenner.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik:
- Det mangler snøfangere på taket.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik:
- Det ble stedvis registrert kledningsbord som var myke og med påbegynt råteskade. Det er stedvis noe begrenset lufting på baksiden av kledningsbord.
- Kledning står stedvis noe nært terreng eller platting/terrasser, noe som medfører risiko for fuktopptrekk i treverk.
- Kledningen har noe etterslep av vedlikehold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er avvik:
- Terrasser har etterslep på vedlikehold. Stedvise områder med mykt treverk og påbegynt råte registrert.
- Treverk ligger nært til vegetasjon og er utsatt for opptrekk av fukt i treverk.
- Fuging rundt fliser på platting ved inngangsparti ved vaskerom er ikke ferdigstilt.

Innvendig > Overflater
Det er avvik:
- Det er bom og sprekk i et par fliser ved inngangsdør i entré.

Innvendig > Radon
Det er avvik:
- Det er ikke fremlagt dokumentasjon på radonmålinger eller at boligen er utført med radonsperre. Boligen ligger for øvrig i et område skravert gult, som betyr aktsomhet "moderat til lav" iht. DSA, som vil si, "lite sannsynlig skadelig", eller "normale forekomster".

Innvendig > Innvendige trapper
Det er avvik:
- Det ble registrert noe knirk i enkelte trinn.
- Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater vegger og himling
Det er avvik:
- Det er ikke fremlagt dokumentasjon på at det er benyttet våtromsmaling i rommet.
Panelplatene er uegnet for våtrom som til tider blir utsatt for høy luftfuktighet om disse ikke fuktbeskyttes og panelplater er ikke egnet for våtsone som til tider kan utsettes for direkte vannsprut.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater Gulv
Det er avvik:
- Det er ukjent oppkantløsninger bak lister og foring ved dører.
- Listverk og foring av tre er plassert direkte mot våtromsgulv, disponert for fuktopptrekk i treverk.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Ventilasjon
Det er avvik:
- Rommet mangler tilluftsløsning. Luftutskifting vil derfor ikke fungere som tiltenkt, noe som kan medføre til skader på sikt.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Overflater vegger og himling
Det er avvik:
- Typen panelplater er ikke egnet for våtrom. Det er ukjent om disse er malt med våtromsmaling.
- Det ble registrert en knekt flis under badekar og ved vindu.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik:
- Det kan se ut til at membran i sluk er porøs og oppsmuldret. Ukjent om det er mansjett under denne som ivaretar lekkasjesikringen.
- Det er ukjent om det er tett membranoppkant bak lister ved dør.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Det er avvik:
- Ben til innredning står ned mot våtromsgulvet og er eksponert for fuktskader.
- Det gjøres oppmerksom på fargeforskjell mellom badekar og dekkplate og at dekkplaten har defekt feste.
- Vegghengt sisterne har ikke dreneringsutløp. Det er ukjent om lekkasjesikring er ivaretatt på andre måter.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Ventilasjon
Det er avvik:
- Rommet mangler tilluftsløsning. Luftutskifting vil derfor ikke fungere som tiltenkt, noe som kan medføre til skader på sikt.

Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
Det er avvik:
- Det ble ikke registrert lekkasjevarsler eller komfyrvakt på kjøkkenet.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet.

TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik:
- Det ble registrert flaggermuslort på loft i nærhet av pipe. Dette kan være en indikasjon på utettheter mellom pipebeslag og pipestokk eller andre åpninger i takkonstruksjon.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

Utvendig > Dører
Det er avvik:
- Det mangler beslag under vaskeromsdør.
- Det ble registrert enkelte småskader på overflater utover normal slitasje.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik:
- Enkelte dørblad tar borti karm ved lukking.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det er avvik:
- Det er ikke fremlagt dokumentasjon på vannkvalitet og at vann egnes som drikkevann. Se også selgers egenerklæring.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin i enebolig.

Diverse

Det er godkjent rammetillatelse datert 21.03.2023 på oppføring av enebolig på 208 kvm, tegninger ligger vedlagt i prospekt.
Videre er det avklart plassering av brønn og spredegrøfter, avtale vedlagt i prospekt.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4216/91/61:
04.06.2015 - Dokumentnr: 495336 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:90
Gjelder denne registerenheten med flere


30.12.2004 - Dokumentnr: 8414 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1


04.06.2015 - Dokumentnr: 494928 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4216 Gnr:91 Bnr:90


01.01.2020 - Dokumentnr: 1150650 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0928 Gnr:91 Bnr:61


04.01.2005 - Dokumentnr: 16 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:4
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:9
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:97
Gjelder denne registerenheten med flere


04.01.2005 - Dokumentnr: 16 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1

På parsellen 91/90 foreligger følgende rettighet:
04.06.2015 - Dokumentnr. 494987 - Erklæring avtale
Rettighet hefter i: Knr:4216 Gnr:91 Bnr:1
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.

Denne gir rett til spredegrøfter og brønnplassering på 91/1. Magnus Tveite eller Tveite Maskin skal da stå for opparbeidelse av tomt, VA anlegg m.m for kostpris.Eventuelt avtale fastpriser med eier av 91/90.

Info kommunale avgifter

Dekker kontrollgebyr avløp, feiegebyr.
Ingen egne kommunale avgifter på tilleggsparsellen.
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 5110. Faktureres av Libir.

Byggemåte

Bygning oppført i tre over ringmur av betong og støpt plate. Bjelkelag mellom etasjer av tre. Yttervegger med isolert bindingsverk kledd med stående bordkledning. Saltak tekket med betongtakstein. Undertak av taktro (fast dekke), antar videre takpapp, sløyfer og lekter. Takrenner, nedløpsrør og beslag er av stål fra byggeår. Malte sidehengslede trevinduer med 2-lags isolerglass. Malt hovedytterdør, balkongdører og vaskeromsdør i tre. Balkongdører har 2-lags isolerglass. Terrasser ut fra hovedplan og balkong ut fra loftsetasjen av tre. Platting belagt med fliser ved inngangsparti til vaskerom, ellers har deler av gårdsplass belegningsstein.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Boligen har innlagt fiber fra Telenor.

Sammendrag selgers egenerklæring

I forbindelse med oppføring av tilbygg på garasje, ble det lagt inn varmt og kaldt vann i tilbygg, utført av Industri og Boligvarme A/S
Taket på garasjeloftet er utsatt for kondens, fordi det er uisolert og ligger rett over fyrrommet. God lufting er nødvendig. Isolering er påbegynt. Over dør mellom garasje og tilbygg, kan det noen ganger dryppe når frossen kondens smelter.
I perioden 2019-2021 ble det oppført tilbygg på garasje i hovedsak ved egeninnsats.
I forbindelse med tilbygg på garasje, ble det lagt drenering foran alle garasjeporter, arbeid utført av Tveite Maskin AS.
I forbindelse med oppføring av tilbygg på garasje, ble det lagt ny hovedstrømkabel fra sikringsskap i huset til garasjen, utført av Lillesand Elektro AS.
I forbindelse med oppføring av tilbygg på garasje, ble alt el-anlegg i tilbygg inne og ute utført av elektriker. Det er delvis gjort klart for el anlegg i garasjeloft, utført av Lillesand Elektro AS.
Borehull på 80m og egen septiktank. Borehullet er tilstrekkelig til normalt forbruk. Ved overforbruk, f.eks intensiv vanning av plen, kan det gå tomt, men fylles nokså fort opp igjen.
Borehullet ble blokket ut for bedre vannforsyning ca i 2020. Dette hadde grei effekt. Ved behov for større vannlager, kan hullet bores dypere, Sørlandet Brønnboring AS.
I forbindelse med oppføring av tilbygg, ble det lagt kloakkrør fra tilbygg til septiktank, utført av Tveide Maskin AS.
Det er vedfyrt vannbåren gulvvarme i huset, regulatorene til dette systemet har blitt byttet. Selve ovnen til dette systemet står i eget rom i garasjen.
Denne fungerer greit, men spjeld er tregt, og røykviften kan noen ganger henge seg opp, den kan da startes manuelt. Anlegget er fra 2006. Jevnlig service er påkrevd.
Regulatorer til gulvvarme anlegg byttet, utført av Industri og Boligvarme AS.
I forbindelse med oppføring av tilbygg på garasje, er det koblet til en varmeveksler i tilbygget, på systemet for vannbåren varme, utført av Industri og Boligvarme AS.

-På bad i 2.etg er det en flis som er sprukket på veggen, ved hjørnevindu.
-Ved inngangsdør i vindfang, er to fliser sprukket.
-Dør opp til 2.etg i tilbygget er treg.

Det er flaggermus på kaldloft i hovedhuset.
Det er mus i garasjen.

Det er observert noe dårlig kledning på huset. Huset bør males innen rimelig tid.

Det er gitt rammetillatelse til oppføring av enebolig på nabotomt 91/90 som eies av selger. Denne tomten 91/90 har også veirett over hovedeiendommen 91/61.

-De fleste vinduer i huset er firedelte, hvor alle ruter kan åpnes. Da huset ble bygget var det ikke noe krav til ventilasjon utover dette. Derfor er det ingen ventiler i hverken vindu eller vegg, bortsett fra våtrom, bad og kjøkken. Ved mangelfull lufting, vil det kunne komme kondens og mugg i vinduskarmer.
-Parkett i hele huset har normal slitasje. Det finnes merker etter oppheng til bilder på vegger i huset.
-Det er lagt opp ekstrarør og bokser for kabel til tv eller internett i de fleste rom. Enkelte av disse mangler deksel.
-I stuen er det en sone med spotter som trenger ny trafo.
-Et lite areal av gulvet på kjøkkenet er ikke dekket av gulvvarme.
-Teknisk utstyr på vaskerom er ikke bygget inn.
-Dekkside på badekar er løs.
-Vannkvaliteten er ikke testet, men oppleves som særdeles god. Men det er del kalk i vannet, som kan gi avleiring bl.a. i dusj.
-Terrasser begynner å bli gammel, og kan vurderes skiftet.
-Rekkverk på terrasse ved garasjeloft er dårlig.
-Sykkelbua er i dårlig stand.
-Låsen i døren inn til garasjen kan være litt vrien.
-Ytterdøren til garasjeloftet er dårlig.
-Tilkobling til septiktank fra tilbygget er ikke byggemeldt.

Visning

onsdag 29. mai
kl. 16:00-17:00
Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!
Produktnummer: 2AC89EEE-0A7D-46BA-B1F7-23E82B492DC8