Kristiansand-Lund

Tryms vei - leil. H0303

Prisantydning
3 500 000 kr
Omkostninger
8 820 kr
Totalpris
3 508 820 kr
P-rom
43 ㎡
Bruksareal
47 ㎡
Tomteareal
759 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Låven på Lund - Trymsvei

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etg. og har følgende innhold:
Entre, bad, bod, stue/kjøkken, 1 soverom samt en terrasse på ca 16 m6.

Standard

Balkonger/terrasse:
Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendige konstruksjoner. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes ved regn/-snøsmelting og lignende. Takterrasser leveres med betonggulv og rekkverk i glass uten stolper. Balkonger leveres med impregnerte
tremmegulv og rekkverk i pulverlakkerte, perforerte stålplater. Terrasser på bakkeplan leveres med impregnerte terrassebord på gulv og hekk som innrammer terrassen. Det leveres 1stk. strømuttak samt utebelysning per terrasse/ balkong. Plante kasser i tilknytning til terrasser på bakkeplan leveres i Corten stål, eller annen utførelse, inkludert jord samt hekk av type liguster eller lignende.

Gulv:
Leiligheten leveres med Kronotex- Mammut Plus Laminat MGC 4752 Macro Oak Light AC 33 (12x188x1845) på gulv i stue, kjøkken og soverom.

I entré/gang leveres fliser i format 60x60 eller 50x50 cm av type Terazzo/Fossil med matt overflate. Bod leveres med Forbo belegg Eternal. På gulv i bad leveres flis type Artic Ice Gray (59,5 x 59,5). Dusjsone flislegges med mosaikk, Artic Ice Gray (5x5). Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør.

Det er IKKE mulighet til å endre leveranse på gulv.

Vegger:
Betongvegger i leiligheten leveres med synlig støvbundet betongoverflate.
Øvrige vegger gipses og sparkles.
Entré/gang, bod og stue/kjøkken males i fargen Mohair 1233 Jotun. Gipsvegger på soverom males i fargen Belgian Brown 10383 Jotun.

Det er IKKE mulighet til å endre standardfarge på vegger eller overflateutforming.

Himlinger:
Himlinger i leilighetene i 3. etasje leveres med sparklede og malte gipsplater i fargen Kokos 1931Jotun.

Rørføringer vil i all hovedsak skjules bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Nedforing kan også forekomme i områder hvor dette er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer, s einformasjon om takhøyde.

Kjøkken:
Det leveres meget innholdsrikt kjøkkenløsning tilpasset leiligheten. Kjøkkenleveransen inkluderer integrerte hvitevarer, og kjøkkentegninger ligger i vedleggshefte.

Det er IKKE mulig å endre kjøkkenleveransen.

Overskap og høyskap leveres i standard høyde 212 cm. Benkeplaten leveres i 20 mm høytrykkslaminat med rettkant, og vask underlimes. Valg av  kjøkkenleverandør er foreløpig ikke gjort.

Garderobe:
Det leveres ikke garderobeløsninger til leiligheten. Inspirasjon til ulike garderobeplasseringer vises i leilighetstegningene.

Innvendige dører:
Innvendig leveres sorte kompaktdører med dempelist, sorte karmer, sorte dørvridere og standard lav terskel i lakkert eik.

Bad/WC:
På baderom leveres innredning fra Foss bad i sort, matt farge med nedsenket vask i benke-plate og ettgreps servantbatteri i sort utførelse.
Over baderoms innredningen monteres rundt speil med sort omramming (Ø 90), integrert LEDlys og lysstyring. Det blir stikk på vegg ved innredningen.

Selger forbeholder seg, til enhver tid, retten til å levere baderoms innredning i tilsvarende kvalitet fra annen leverandør.

Det leveres vegghengt toalett i hvit porselen med dempet toalettsete. Dusj leveres med vegg(er) i glass med sort ramme, samt dusjbatteri og -armatur med toppdusj og håndholdt løsning i sort utførelse. Dusj sone er nedsenket iht TEK 17 og øvrig baderom, som er utenfor våtsone, bygges med tilnærmet flatt gulv, som betyr at mindre vannansamlinger kan forekomme ved vannsøl i disse områdene. Det er avsatt plass til, og opplegg for, vaskemaskin/tørketrommel. Det kan bli terskel/nivåforskjell mellom baderom og tilliggende rom, da innenfor gjeldende forskrifter.

Det er IKKE mulighet til å endre standardleveranse på baderoms innredninger.

Vinduer/vindusdører:
Det leveres trevinduer eller eikevinduer (innvendig) med utvendig aluminiums kledning og energiglass i henhold til isolasjonskrav. Innvendige karmer leveres malt fra fabrikk i standard sort eller eikeutførelse. Vindusforinger leveres som sparklet og malt gips i samme utførelse som vegg. Vindusvask
kan utføres fra terrasser og balkonger, eller noen med innadslående vinduer. En del vinduer kan ikke nåes med sikker utvendig vindusvask (uten bruk av lift), disse blir det sameiets ansvar å vaske. Det leveres ikke solavskjerming.

Hovedinngangsdør leilighet:
Det leveres hovedinngangsdør som tilfredsstiller gjeldende brannkrav. Kombinert med entré, eller dør fra entré til oppholdsrom, gir dette forskriftsmessig lydisolering av rom for varig opphold. Inngangsdør til leilighet, og felles inngangsdør til bygget, leveres med elektroniske låser.

Listverk:
Der det leveres gulvlister og gerikter rundt dører, blir disse i samme fargeutførelse som vegg og med synlige stifter. Lister i betongvegg skrus fast. Listverk fuges ikke mot vegg, så her må det påregnes synlige sprekker på 1-2 mm som følge av toleranseavvik på sparklede skjøter og bygging av vegger. Overgang mellom vegg og takfuges uten taklister.

Diverse utstyr:
Det leveres brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav og installeres boligsprinkling med innstøpte/innebygde sprinklerhoder. Det leveres felles el-skap i fellesareal i hver etasje, i tillegg til eget el-skap i hver enkelt leilighet. Plassering besluttes av selger i forbindelse med detaljprosjektering.

Ventilasjon:
Det installeres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat installeres i hver leilighet, enten i bod, i himling entré/gang eller i overskap over komfyr i enkelte 2-roms leiligheter. Det blir avtrekk med overstrømning over terskel fra bad, kjøkken og bod, samt tilluft i stue og soverom.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leilighetene, bortsett fra ved betong- og lydvegger hvor det kan bli åpent anlegg. Det leveres spottskinne i stue og takplafond i øvrige rom. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker krav etter NEK400 (med tilpasninger for tilgjengelig veggplass til stikk), og det monteres stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel. Brytere og stikkontakter leveres i sort utførelse. På kjøkken blir det belysning under overskap.

Sanitær:
Det monteres stoppekran og tilkobling for avløp samt oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Som vist på enkelte leilighetstegninger blir det opplegg for vaskemaskin på bad eller i bod/vaskerom, og noen mindre leiligheter får mulighet til plassering av vaskemaskin i entré/gang. Det monteres fordeler skap for vann og varmefordeling plassert ved toalett på bad.

Takhøyde:
Det leveres generelt innvendig takhøyde på ca. 2,50 m. Det kan forekomme lavere nedforet himling i entré, gang, bod og bad/WC, samt på enkelte kjøkken og oppholdsrom grunnet fremføring av ventilasjon. Noen steder vil det være behov for fremføring av teknisk anlegg under takhøyde på 2,50 meter.

Alle leiligheter i 3 etasje vil for øvrig ha rom med skråtak under 2,5 m, ned til 1,2 m ved knevegg.

Tegninger av tekniske anlegg:
Samtlige tekniske anlegg, og fremføringer til disse, fremkommer ikke på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro som blir tilgjengelig i forbindelse med tilvalg. Fordelingsskap for gulvvarme og rør plasseres i innervegger i forbindelse med innebygget cisterne til toalett. Det tas forbehold om at det kan forekomme endringer på plantegninger i forbindelse med fremføring av vertikale og horisontale sjakter til tekniske føringer og stolper.

TV/internett:
Selger vil besørge tilkobling til hovedfordeling/- hovedpunkt samt kollektiv avtale med anerkjent signalleverandør. Installasjonen skal være klar til bruk ved innflytting. Det monteres trekkerør for totalt 2 stk. signaluttak, ett i stue og ett på hoved soverom. Ved kollektiv avtale vil ett uttak være ferdig kablet og terminert ved innflytting, tilkobling av eventuelle ekstrapunkter bestilles som tilvalg hos signalleverandør (elektriker/leverandør).

Inngangsparti:
Det leveres flis på gulv i innvendige fellesarealer i 1 og 2 etasje. I 3 etasje leveres parkett. Himling leveres som systemhimling. Postkasser, uten lås,
plasseres ved hovedinngang 1.etasje.

Porttelefon:
Det monteres ringetablåer og callinganlegg med kamera forberedt for skjermvisning ved hovedinngangspartiet, og svarapparat med åpningsknapp i hver leilighet. Skjermvisning i leilighet kan bestilles i forbindelse med tilvalgs prosessen. Svarapparatet plasseres fortrinnsvis i stue/kjøkken på vegg, eventuelt i entré/gang hvor dette ikke er mulig. Selger står fritt til å velge plassering.

Heis:
Det blir heis fra parkeringskjeller til alle etasjer, med flis på gulv og lakkerte dører/omramminger.

Felles trapper/trapperom:
Trapper bygges i betong med flis på inntrinn og opptrinn. Vegger, samt undersiden av trappeløp og repos, males.

Sportsbod:
I tillegg til eventuell bod, eller avsatt skapplass i leiligheten, medfølger det 1 stk. sportsbod på ca. 2,5 m2.

Sportsboder plasseres i tilknytning til parkeringskjeller og får gulv i støvbundet betong. Hver bod leveres med vegger skjermet for innsyn mot fellesareal/korridor og har luftespalte mot tak, gulv og dør, som leveres med hengelås. Det leveres tette vegger som skillevegger mellom bodene. Sportsboden er ventilert, men ikke oppvarmet. Det leveres belysning i tak og 1 stk. stikkontakt i hver bod.

Utomhusarbeider:
Utomhusarbeidene er ikke detaljprosjektert, og det vil forekomme endringer på utomhusplanen i prospektet. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer både når det gjelder utforming, beplantning og materialvalg. Grøntområder vil beplantes og opparbeides med ferdiggress. Private hageparseller avgrenses med hekk, busker eller annet. Dette tilhører sameiet og skal vedlikeholdes av sameiet. 3 stk utvendige vannkraner til felles bruk plasseres der selger finner det hensiktsmessig. Det leveres utendørs belysning etter nærmere detaljert belysningsplan, men endelig løsning er ikke detaljprosjektert. Det tas forbehold om at det kan bli levert for eksempel lyktestolper i stedet for pullertene som fremkommer i enkelte 3Dillustrasjoner.

Søppelhåndtering
Felles nedfelt søppelkontainer plasseres langs Tryms vei og iht. krav fra Avfall Sør.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse/innflytting vil være 3.kvartal 2023.
Senest 90 dager før overtagelse vil selger innkalle til overtagelsesforretning. Denne innkalling vil da gjelde som avtalt tidspunkt for overtagelse, jfr. Bustadoppføringslova § 15. Om overtagelsen forsinkes etter at Kjøper har mottatt varsel om overtagelsesforretning, kommer dagmulktbestemmelser i buofl. §18 til anvendelse.

Oppvarming

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme, og oppvarming av leilighetene leveres som vannbårend annlegg med gulvvarme. Vannbåren gulvvarme leveres i gang/entre, stue/kjøkken og bad/WC. Vamtvann leveres fra felles energisentral. Avregning av forbruk skjer via fjernavleste målere som monteres i hver leilighet, samt på hovedstrekk for vannvarmen. Endelig plassering av vannfordeling og varmefordelingsskap besluttes av selger i forbindelse med detaljprosjektering.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse


Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse.

Leiligheten overleveres i bygge-rengjort stand.

I nyoppførte bygninger må det forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter:

Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr.

Meglers vederlag utgjør kr 45 000 + mva.

Forsikring

Frem til overtagelse vil bygg og eiendom være forsikret av Selger, jfr. buofl. § 13 siste ledd. Etter overtagelse vil bygget være forsikret gjennom sameiet, men Kjøper må selv besørge løsøre- og innboforsikring.

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Beliggenhet

Beliggenhet

I attraktiv område sentralt på Lund i Kristiansand. Kort vei Uia, sentrum, badeplasser, butikker og bussmetro.

Tomt

Areal: 759 kvm, Eierform: FellestomtEndelig areal på tomten kan ikke opplyses om, da eiendommen ikke er grensejustert og oppmålt.

Parkering

Parkeringskjelleren vil betjene flere eiendommer/sameier. Rett til kjøp av p-plass gjelder kun leiligheter hvor dette er angitt i prislisten. Se den til enhver tid gjeldene prisliste for nærmere informasjon.

Det vil bli parkeringsplasser i parkeringskjeller under bygget, som kan kjøpes mot tillegg i pris. Pris pr parkeringsplass er fra kr 275 000 og kommer i tillegg til leilighetsprisen. De minste leilighetene vil ikke få anledning til å kjøpe p-plass. Det vil imidlertid bli tilgjengelig noen p-plasser for utleie. Antall utleieplasser er begrenset.

Det avsettes 14 parkeringsplasser for Trymsvei 6, i tillegg avsettes det:
• 6 gjesteparkeringsplasser for Trymsvei 6 og Trymsvei 2 b og C
• 1 gjesteparkeringsplass for Trymsvei 4

Parkeringsplassene vil bli organisert som næringsseksjoner, dvs at hver plass vil få sitt eget seksjonsnr. Eier av en parkeringsplass vil få hjemmel
til den seksjon som hans parkeringsplass ligger på.

Gjesteparkering til Trymsvei 6 og Trymsvei 2b og 2c vil bli organisert som fellesareal, gjesteparkering for Trymsvei 4 vil bli lagt i egen næringsseksjon (1 plass)

Det vil være handicapplasser tilgjengelige i boligsameiet. Disse tildeles beboere som har behov for det, dersom de har kjøpt p-plass. De beboerne som eventuelt har kjøpt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til beboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass iht. vedtekter.

Følgende p-plasser er merket med HC i prislisten: P009 og P024.

Det leveres utstyr for fjernåpning av port med enten telefon/app eller fjernkontroll. Alle p-plasser er forberedt for ladestasjoner ved at det trekkes flatkabel langs veggene.

Ladepunkter kan bestilles i forbindelse med tilvalgs prosessen. Felles sykkelparkering i parkeringskjeller etter gjeldende krav.

Det er for øvrig ikke tillatt med vask av biler og lignende i kjeller.

Det monteres ikke lås på dører mellom garasjeanlegget og innvendige fellesarealer/trapperom.

Bredde er oppgitt som ca mål, avvik kan forekomme.

Eventuelle overskuddsplasser/-boder skal tilhøre Selger som fritt kan omsette eller leie ut disse.

Kjøper plikter seg til å rette seg etter vedtektene som fastsettes for parkeringskjelleren

Følgende leiligheter kan kjøpe p-plass i hht til prisliste:
1. etg.:
Leilighet H0101, H0105, H0107 samt H0109.
2. etg.:
Leilighet H0201, H0203, H0204, H0207, H0208 samt H0209.
3. etg.:
Leilighet H0301, H0302, H0303 samt H0304.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

Reguleringsplan

Reguleringsplan nr. 880. Reguleringsbestemmelser for Tobienborg - reguleringsplanens dato er 08.03.2007, siste revisjon 27.01.21. Reg. bestemmelser og regulerings kart kan fås ved henvendelse megler.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for Kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant på eiendommer hvor det er tinglyste servitutter eller andre heftelser som ikke skal slettes for Selgers regning.

Ingen servitutter registrert på eiendommen. Selger forbeholder seg retten til å tinglyse avtaler pålagt av offentlig myndighet på eiendommen. Fra hoved bølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Grunnboken for eiendommen er et vedlegg til salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å lese denne før kjøp.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

Utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Iht. bestemmelser i lov om eierseksjoner av 2017 har sameiet adgang til å begrense omfang av kortidsutleie. Eget avsnitt i sameiets forslag til vedtekter omtaler også dette punkt.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Les sameiets vedtekter og husordensregler før evt. anskaffelse av husdyr.

Usolgte leiligheter

Selger svarer for fellesutfiger for evtentuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Organisering

Boligene organiseres som et sameie etter eierseksjonsloven. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene.
Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir Kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligenes størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Sameiet vil få rettigheter og plikter i gårdsrom mellom eiendommene. Nevnte arealer vil kunne bli organisert i ett tings rettslig sameie mellom de ulike byggene eller ved forpliktende tinglyste erklæringer på hverandres eiendommer. Eiendommen dette gjelder er vist på situasjonskart som kan fås ved henvendelse megler. (Gnr. 44, bnr. 255, 224 og 225)

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 306 000,-)) 8 820,- (Omkostninger totalt) 3 508 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om at beregningsgrunnlaget for dokumentavgiften godkjennes hos Statens Kartverk, samt eventuell endring i de oppgitte offentlige
gebyrer.

I tillegg kommer et beløp tilsvarende 3 mnd. felleskostnader, kr 75 pr.kvm BRA, som oppstarts likviditet til sameiet.

Betalingsbetingelser

Kr 100 000 innbetales som forskudd 14 dager etter signert kjøpekontrakt. Betalingsanmodning kommer fra megler etter utbygger har besluttet igangsettelse. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales etter regning før overtagelse. Det vil kunne kreves fremlagt finansieringsbevis før kontraktsinngåelse. Dersom Selger ønsker det, kan han stille garanti iht. bustadoppføringslovas § 47 for det til enhver tid innbetalte beløp. Forskuddet tilfaller Selger fra det tidspunkt § 47 er stilt. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har Selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Felleskostnader

Kr. ,- pr..

Formuesverdi

Primær: Kr. ,- for år 2020. Sekundær: Kr. ,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Tryms vei - leil. H0303, Gnr. 44 Bnr. 225 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 91 08.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der Kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Når bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges boligene etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-22-0405

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/10-22-0405. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rita Ommundsen, tlf. 99 09 91 08

Vederlag

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 500 000,-) (Kr.62 500) Totalt kr. (Kr.62 500)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3062504