Justneshalvøya

Trollbærveien 84

Prisantydning
7 750 000 kr
Omkostninger
210 750 kr
Totalpris
7 960 750 kr
Byggeår
2022
Internt bruksareal (BRA‑i)
163 ㎡
Bruksareal
198 ㎡
Tomteareal
363 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
5
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Flott og nyere enebolig på solrik tomt. Hybel (8000,-) og stor dobbelgarasje. Velkommen!

Om eiendommen

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. LOTUS peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Stor dobbelgarasje, samt biloppstillingsplasser på tomt.

Beliggenhet

Barnevennlig og attraktiv beliggenhet på solrik tomt toppen av Justneshalvøya, kun ca. 8 km. fra Kristiansand sentrum. Umiddelbar nærhet til Drømmestien og Trollstien. Nyere boligfelt mellom Topdalsfjorden og Gillsvann, godt tilrettelagt for barnefamilier og unge i etableringsfasen. Boligen ligger i et rolig område med friområder, lekeplasser, fotballbane basketballbane og sandvolleyballbane i nærheten. Kort vei til UiA, dagligvareforretning på Fagerholt, bussholdeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole. I nærområdet finner man også gode bademuligheter i sjø og ferskvann, samt et av byens flotteste turterreng i Jegersberg. Bussholdeplass like ved med avganger ca. hver 30 minutt. Det er kun ca. 8 km. (køfrie) til Kristiansand sentrum, 10 minutter med bil eller ca. 30 minutter på sykkel. Korte avstander til treningssenter, golfbane, Hamresanden, dyreparken og ellers alle fasiliteter. Rema og Coop Extra på Fagerholt er nærmeste butikker, ca. 1 km. unna som begge er søndagsåpne. Jokerbutikk på Justvik. For øvrig kort og effektiv reisevei til flere av byens store arbeidsplasser i Sørlandsparken eller Kvadraturen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.07.2022. Ferdigattesten gjelder for enebolig med integrert garasje samt støttemur. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 1404 "Justneshalvøya, felt B2, detaljregulering", godkjent av bystyret i Kristiansand 21.09.2016. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har hybel i 1.etg., som leies ut for kr. 8000 i mnd. Hybelen består av stue/kjøkkendel, soverom og et flislagt bad.
Boligen er godkjent med én boenhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Heftelser:
15.09.2010 - Dokumentnr: 697078 - Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser.
Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

23.05.2013 - Dokumentnr: 409520 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

23.05.2013 - Dokumentnr: 409533 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

28.02.2017 - Dokumentnr: 180258 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om rett til oppsetting av 2 stk. nettstasjoner. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

28.02.2017 - Dokumentnr: 180275 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om rett til å legge 24 kV jordkabel. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Info energiklasse

Eiendommen er ikke energimerket. Det følger av forskrift om energimerking § 5 at dersom selger etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning innen ett år etter avtale om salg er inngått.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 193 750,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 210 750,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til Trollbærveien 84!
Dette er en nyere enebolig på solrik tomt med en populær beliggenhet på Justneshalvøya. Du parkerer bilen i en stor dobbelgarasje hvor du har direkte inngang til bolig. Du kommer da inn i en romslig flislagt gang/trappehall med stor skyvedørsgarderobe til oppbevaring. I 1.etg. finner du også et soverom, samt et vaskerom med vegghengt wc.

I boligen hovedetasje kommer du til en lys og fin stue med fine vindusflater. God plass til sofagruppe og spisebord. Via skyvedør kommer du ut til en solrik terrasse/veranda med god plass til utemøbler. Her kan deilige sommerdager nytes. Boligen har terrasse/veranda slik at du har sol hele dagen. Praktisk åpen stue/kjøkkenløsning. Delikat kjøkken fra Strai kjøkken. Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og vinskap. Her ligger alt til rette for god matlaging. Hyggelig vedovn i stue. Parkett på gulv og spotter i tak. I andre del av 2.etg. finner du 3 gode soverom og et stort flislagt bad med varmekabler i gulv. Bad inneholder dusjhjørne, dobbeltservant og vegghengt wc. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Direkte inngang til walk-in closet fra hovedsoverom.

I boligens 1.etg. finner du også en hybel. Denne er i dag utleid for 8000,- + strøm. Denne inneholder stue/kjøkkendel, soverom og et pent flislagt bad.

Er du på utkikk etter en nyere bolig du kan flytte rett inn i? Ta en titt på denne.
Velkommen til visning!

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 26.04.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato (19.04.2024). Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 2022 og er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er samtlige bygningsdeler i god stand, vanlig vedlikehold bør beregnes.
Innvendig er det etablert fall til gulvsluket på våtrom. Hulltaking er ikke utført inn mot våtrom da det er fremlagt dokumentasjon. Sørlandskjøkken innredning i begge etasjer er i god stand, induksjon platetopp er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i 5 rom, ingen store avvik ble registrert. Dokumentasjon for utførte el-arbeider ved ny bolig bør fremskaffes. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i rørskapet. Ved og elektrisk til oppvarming. LOTUS peisovn er montert i stua, brannplate på gulv er iht. krav. SYSTEMAIR boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Innvendig > Innvendige trapper.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: integrerte hvitevarer.

Diverse

SYSTEMAIR boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Velforening

Det er tinglyst at eieren av eiendommen til enhver tid er pliktig til å være medlem av områdets velforening. Selger opplyser at de betaler ca. kr 500 i året for medlemskap.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Heftelser:
15.09.2010 - Dokumentnr: 697078 - Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser.
Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

23.05.2013 - Dokumentnr: 409520 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

23.05.2013 - Dokumentnr: 409533 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

28.02.2017 - Dokumentnr: 180258 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om rett til oppsetting av 2 stk. nettstasjoner. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere.

28.02.2017 - Dokumentnr: 180275 - Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Org.nr: 982 974 011. Bestemmelse om rett til å legge 24 kV jordkabel. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: Knr:4204 Gnr:37 Bnr:438. Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter:
Ingen rettigheter registrert.

Info kommunale avgifter

Totalt kr. 18 439,-. Beløpet inkluderer eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift og gebyr for vann- og avløp.

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 5423 Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- Har det vært feil eller gjort endringer på ildsted eller pipe?
Litt dårlig trekk i pipa, men funker veldig greit å fyre. Trekk vifte på pipehatten kan vurderes.

- Har ufaglærte utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte? Du trenger ikke gjenta noe du allerede har nevnt.
Noen av timene under husbyggingen er gjort på egeninnsats av tømrer med fagbrev.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: BC7F4749-4E12-476E-8379-F20742ED7810