NIDELVÅSEN PANORAMA

Trøffelveien 92

Prisantydning
7 500 000 kr
Omkostninger
200 200 kr
Andel fellesformue
19 980 kr
Totalpris
7 700 200 kr
Formuesverdi
1 452 653 kr
Formuesverdi sekundær
5 520 081 kr
Felleskostnader
3 375 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2011
Internt bruksareal (BRA‑i)
236 ㎡
Bruksareal
261 ㎡
Tomteareal
7 706 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
4
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

BUD MOTTATT! Lekker toppleilighet med nydelig utsikt - 4 soverom - 2 fulle bad pluss WC - Vaskerom - To solrike terrasser

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Loftsetasje: Stue, gang, soverom, bad, garderobe, kontor, bod

2. etg: Stue, kjøkken, 2 soverom, gang, bad, toalettrom, vaskerom, garderobe, bod og innglasset balkong.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på badene, vedovn i stue, elektronisk oppvarming ellers.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Arendal følg RV420 (Vesterveien) til Strømmen, ta til høyre i rundkjøringen og følg RV407 (Rykeneveien) mot Bjorbekk. Ta til høyre ved skilt mot Nidelvåsen, og følg bakken opp mot feltet, og ta første avkjørsel til venstre. Ta så neste avkjørsel til venstre på toppen av bakken så første til høyre. Boligen ligger inners i gaten. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkeringsplass i parkeringshus, mulighet for EL-billader.

Beliggenhet

Nidelvåsen panorama ligger solrikt til på et høydedrag på Nidelvåsen. Her får du nydelig, vidstrakt utsikt til Hølen og Nidelva.

Nidelvåsen er et nyere boligfelt ca 5 km vest for Arendal sentrum. I nærområdet er det flere lekeplasser. Nærhet til elva, sjøen og flotte turområder. Bussforbindelse, Asdal skoler, Kiwibutikk, frisør og bakeriutsalg ligger ikke langt unna.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2011. Ferdigattesten gjelder oppføring av leilighetsbygg - Nidelvåsen Panorama Leilighet A 1-4. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest for oppføring av balkong, datert 08.04.2016.

Det er påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggtekniske forskrift da det er anlagt inspeksjons luke i brannhimling i takkonstruksjon som ikke er tettet og branncelleinndeling vurderes derfor ikke intakt.

Det er påvist avvik i forhold til rømningsvei da det er manglende rømningsvei til terreng fra loftsetasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Nidelvåsen boligområde, del II, datert 28.02.2008. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Eiendommen grenser til friområde. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging m.m.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel. Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4203/436/717/2:
25.05.2011 - Dokumentnr: 398394 - Bestemmelse iflg. skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

05.05.2011 - Dokumentnr: 342500 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 2. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/22.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 187 500,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 200 200,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Stor og innholdsrik leilighet med attraktiv beliggenhet ytterst på pynten på et høydedrag. Svært solrikt og med nydelig utsikt til Hølen, Nidelva og sjøen. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og byr på blant annet 4 soverom, to romslige stuer, begge med utgang til solrike terrasser hvorav en av dem er innglasset, to bad, eget vaskerom og et lekkert kjøkken. Her får du eneboligfølelsen og samtidig fordelene av å bo i leilighet!

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Hvitevarer på kjøkkenet.

Diverse

Boligen er en del av et boligsameie. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4203/436/717/2:
25.05.2011 - Dokumentnr: 398394 - Bestemmelse iflg. skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

05.05.2011 - Dokumentnr: 342500 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 2. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/22.

Info kommunale avgifter

Totalt kr. 18 547. Beløpet inkluderer eiendomsskatt og gebyr for vann- og avløp.

Polisenummer

SP0002019623

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

19 Har det vært skadedyr i boligen eller andre bygninger på eiendommen? Ja, skjeggkre er påvist i andre leiligheter på eiendommen.

22 Har det vært mugg, sopp eller råte i sameiet eller borettslaget? Ja, vinduer og bordkledning er skiftet på flere av eiendommene i sameiet etter innrømmelse fra leverandør om kvalitetsfeil.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: C33A544F-0F4F-405A-9DB5-AB017819E1CB Kategori: