GIMLEKOLLEN

Tretjønnveien 53

Prisantydning
7 750 000 kr
Omkostninger
206 120 kr
Totalpris
7 956 120 kr
Formuesverdi
1 124 112 kr
Formuesverdi sekundær
4 046 804 kr
Felleskostnader
3 022 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
16 281 kr / år
Byggeår
1996
P-rom
143 ㎡
Bruksareal
147 ㎡
Tomteareal
2 331 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

LEKKER RENOVERT OG MEGET INNHOLDSRIK EIERLEILIGHET MED FANTASTISK UTSIKT - 2 FLISLAGTE BAD - GARASJE - SJELDEN SJANSE!

Om eiendommen

Innhold

Usjenert beliggenhet på ei av områdets beste tomter med flott uteareal med plass til solsenger og langbord. Leiligheten ligger sydvestvendt og med fantastisk utsikt over sjøen og innseilinga. Sol fra morgen til kveld.

Leiligheten er på 147 kvm. BRA og fremstår med gjennomgående god standard og en funksjonabel planløsning med store, `gode` rom.

1. etasje:
Flislagt yttergang med plassbygde skap og flislagt hall. Romslig og lys stue med store vindusflater i front, gasspeis og god plass for flere sittegrupper og spisestue. Kjøkken med lekker kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass, integrerte hvitevarer og praktisk kjøkkenøy med spiseplass. Utgang til stor, solrik og usjenert uteplass. Nydelig utsikt fra stue, kjøkken og terrasse. Flislagt bad/wc nr. 1 med downlights i tak, 2 servanter med innredning og dusjkabinett. Lekkert og romslig flislagt bad/wc nr. 2 med downlights i tak, boblekar, dusjsone, godt med baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. 3 soverom hvorav et har eget walk-in closet, et har skyvedørsgarderobe og et har garderobeskap. 2 innvendige boder.

Store vindusflater i front gir en god og luftig følelse inne i stuen.

Garasje med plass til 2 biler i lengden + El-billader + fast p-plass på på felles tomt.. Praktisk bod i bakkant av garasje.

Bør sees!

Standard

Sjelden mulighet!
Nå har vi gleden av å tilby en stor selveierleilighet med høy standard på en av Kristiansands beste tomter. Nydelig uteareal med belgningsstein og redwood terrasse. Her har man plass til solsenger og langbord. Leiligheten ligger sydvestvendt og har sol hele dagen og fantastisk utsikt over havet og Kristiansand by. Leiligheten fremstår som innbydende med flislagte ganger, 2 pene bad, 3 soverom, bod, stor åpen stue/kjøkkenløsning med gasspeis og eik parkett "enstavs" på gulv. Dansk kvalitetskjøkken i hvit høyglans utførelse med heltre eikeplate og integrerte hvitevarer. Varmekabler i alle rom utenom boder. De store vinduene i front gir en god og luftig følelse inne i stuen.

Eiendommen må oppleves.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 147 kvm

P-rom: Gang/hall, bad, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom.
S-rom: 2 boder.

Terrassen foran stuen som tilhører leiligheten er ca. 74 m2. og terrassen ved siden av leiligheten som er felles areal er ca. 21 m2.

Utvendig bod ved terrassen er ikke med i areal beregningen, boden har ikke dør, kun lav krypluke i bunn utvendig.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1996 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme i gulv i hall, stue/kjøkken, begge bad/wc og alle soverom. Gasspeis i stue, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Gasspeis med fast helårs tank.
Fiber til TV/bredbånd.
Varmekabler i alle gulv (bortsett fra trapp).
Lyssensor for utebelysning.
Dørcalling med kamera.
Utstrakt bruk av downlights.

Sameiet Tretjønnveien:
Styret kan innkalle til dugnad for vedlikehold og lignende etter behov, med plikt for de enkelte seksjoner til å delta. Se mer info i ordensreglene.

Det er vedtatt å skifte veranda dekke på verandaer i etasjene over bakke plan. Ta ut dører og vinduer - legge nytt dekke og beslag på verandaer opp mot dører og vinduer. Ta ut vinduer og dører i 1 etg også og tette på nytt - før disse settes inn på nytt. Dette vil medføre en estimert kostnad på ca. kr. 500.000,- for denne seksjon. Tilbud på totalentreprise ventes i uke 22 eller 23 og kan ikke fremskaffes før.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 25.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Leilighet beliggende i 1.etasje i mur/betong bygning som ble oppført i 1995 og rehabilitert i 2008. Leiligheten fremstår i normal god stand og vedlikeholdt. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Bygningen har murvegger, trolig Leca-blokker med malt murpuss utvendig. Det er mindre svinn sprekker
flere steder utvendig og eier opplyste at det skal i gang settes fasade utbedring på hele byggets fasade mot sør etter sommeren 2023. Det ble også opplyst at det har vært fukt i vegg rundt verandadør og midterste vindu i front i stuen som ble utbedret av Malco på sameiets regning.
Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Våtrom > Overflater vegger og himling - 3 > Bad: Det er avvik: Det er sprekk og små sprekker i flere vegg fliser oppe ved døren, og små sprekker i elastiske-fuger ved overgang himling/vegger.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Våtrom > Overflater vegger og himling - 2 > Bad/vaskerom: Det er avvik: Sprekk i vegg flis i hjørne oppe ved døren ble registrert.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt >Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Det er ingen avvik som krever umiddelbare tiltak.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 5: Det har vært fukt i vegg rundt verandadør og midterste vindu i front i min stue. Dette ble utbedret av Malco på sameiets regning.
Pkt. 6: Fukt inntrengning rundt vinduer og verandadør som beskrevet, ble utbedret med fasade tiltak.
Pkt. 11: Installasjon av El- bil lader i garasjen våren 2023. Arbeid utført av: OneCo.
Pkt. 12: Det utføres årlig kontroll av gass anlegget / dokumentasjon kan fås av leder i sameiet.
Pkt. 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Arbeid utført av: Easee Home.
Pkt. 16: Platting m le vegg ved soverom i 2021 skyve dørs garderobe soverom 2 og 3 + innsetting av dør til hverdags garderobe i 2013. Arbeid utført av: Byggmester Per Otto Ingebretsen as & Byggmester Frode Gauslaa.
Pkt. 23: Det skal igangsettes et arbeid snarlig på hele byggets fasade mot sør.
Pkt. 26: Fasade utbedring som starter etter sommeren 2023.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Kjør fra sentrum og ta av til UIA og deretter opp til Gimlekollen forbi bomstasjonen. Ta til høyre på toppen av bakken (før bru) inn til leilighetsbygget. Det vil bli godt skiltet med SØRMEGLEREN visningsskilt til fellesvisning.

Beliggenhet

Attraktivt og rolig boligområde fri for gjennomgangstrafikk og støy. Umiddelbar nærhet til dagligvareforretninger, Presteheia barneskole, UiA, barnehage og Jegersberg med nydelig turterreng, lysløype og badevann. Gang- og sykkelavstand til sentrum (ca. 4 km.). Gode bussforbindelser til byen.

Tomt

Areal: 2 331 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fantastisk utsiktstomt (selveier) beliggende høyt og fritt med panoramautsikt over havet, innseilinga og Kristianasand by. Deler av tomten er etter seksjoneringskartet felles, men etter avtale i sameiet disponerer eier stor og solrik platting med optimale solforhold foran seksjonens fasade. Området har flott belegningsstein og hardwood terrasse. Platting/uteområde er på ca. 74 kvm. og er flott opparbeidet med belegningsstein og granittheller.

Parkering

Lang garasje med automatisk portåpner. Garasjen har plass til 2 biler i dybden (ikke for store) +  parkeringsplass på felles tomt. Det er i tillegg felles gjesteparkeringsplasser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Eiendommen mangler ferdigattest/midlertidig brukstillatelse av ukjent grunn ifølge opplysninger fra Kristiansand kommune. Manglende ferdigattest/brukstillatelse innebærer at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest for tilbygg, datert: 12.01.2009. Ferdigattesten gjelder for tiltaket slik det er beskrevet i gitte tillatelse datert: 24.09.2007: Endringssøknaden omfatter utkraging av terrasse på fasade mot øst.

Det foreligger ferdigattest av vinterhage/tilbygg datert 26.01.2015 slik det er beskrevet i tillatelse av 25.05.11.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 1022, reguleringsbestemmelser for tretjønnveien 51, Kr.sand kommune, datert 31.05.2006. Mindre endring 08.11.2006.

Plan under arbeid: Gimlekollen III modernisering av plan v/Joann Rexen Busk tlf. 90539663. Plan under arbeid: E39/E18 Ytre ringvei v/Jøran Syversen tlf. 95997992.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 404. Tinglyst: 14.01.1974. Erklæring/avtale: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel. Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrhold er ikke tillatt.

Lov om eierseksjoner § 28 åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Dyrehold krever godkjenning av samtlige seksjonseiere.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

??

Forretningsfører

Eva Repstad

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

7 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 193 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 750 000,-)) 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 206 120,- (Omkostninger totalt) 7 956 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 16 281 pr. år

Eiendomsskatt

Kr. 10.165,- for år 2023 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Felleskostnader

Kr. 3 022,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Renovasjon og strøm i fellesareal.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 124 112,- for år 2021.
Sekundær: Kr. 4 046 804,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Tretjønnveien 53, Gnr. 40 Bnr. 449 Snr. 5 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 190/1590

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp. Lampe over spisebord følger ikke med.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0184

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0184. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 7 750 000,-) (Kr.108 500) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.142 335)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070959