Kristiansand

Tordenskjolds gate 36

Prisantydning
11 800 000 kr
Omkostninger
37 440 kr
Totalpris
11 837 440 kr
Felleskostnader
3 200 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2022
P-rom
108 ㎡
Bruksareal
108 ㎡
Etasje
6
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Rålekker leilighet med takterrasse i Byhaven - innflytningsklart!

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten holder høy standard med eksklusiv parkett i stue/kjøkken, gang, 1 soverom og loftstue. hovedsoverommet med vegg til vegg teppe. Alle vegger i gips og malt i delikate farger. Lekkert kjøkken fra Strai i hvit utførelse. Integrert komfyr, platetopp med ventilator på kjøkken øy, kjøl/frys og oppvaskmaskin.
Takhøyden opp mot loftstue gir en eksklusiv preg på leiligheten. Trappen mellom 6. og 7. etasje gir et lekkert interiør innslag.
Leiligheten inneholder for øvrig 2 bad og 1 vaskerom, der et av badene er tilknyttet hovedsoverommet. Badene er utført med flotte lyse fliser, vegghengt WC, baderoms innredning og dusjnisje.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom med unntak av soverom/alkove (vannbåren varme). Byhaven er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder Energi. Leiligheten har balansert ventilasjon med
varmegjenvinning.

Beliggenhet

Parkering

Parkeringsplass i kjeller er inkludert i salgsprisen. Parkeringsplassene er organisert som en eller flere seksjoner, hvor eier av en parkeringsplass vil få en ideell andel parkeringsseksjonene.

Offentlige opplysninger

Info energiklasse

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter, og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Omkostninger
7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
25 570,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 023 000,-))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 440,- (Omkostninger totalt)

11 837 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

I tillegg kommer et beløp tilsvarende 3 mnd. felleskostnader (ekskl. kostnader til felles fjernvarme), som oppstartslikviditet til sameiet.

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den leiligheten henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Nøkkelinformasjon

Polisenummer

SP0003200047

Vilkår og betingelser

Forsikringsselskap

If Skadeforsikring NUF

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.
Produktnr: 0F9678D9-5A63-4B44-8725-0034C76F0971