Groosåsen

Terje Løvås vei 85

Byggeår
2010
P-rom
95 ㎡
Bruksareal
101 ㎡
Totalt bruksareal
101 ㎡
Tomteareal
207 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Kjedet enebolig med 3 soverom og carport. Solrikt og pent opparbeidet hage. Meget populært og barnevennlig.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Gang, bad/vaskerom, wc, stue med åpen kjøkkenløsning, loftstue, bad og 3 soverom. I tillegg carport med bod.

Oppvarming

Varmekabler i gang, stue og begge våtrommene. Varmepumpe i stue forøvrig elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Sørmeglerens kontor: Følg Vesterled, ta til venstre i rundkjøringen ved Terje Løvåsvei, følg denne utover Groosåsen og mot Holviga. Like før Holviga skoler ta inn til venstre og eiendommen ligger i nederste rekke ved lekeplassen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Barnehage, skole og fritid

Askeladden/Østerhus/Hokus Pokus

Skolekrets

Holviga

Offentlig kommunikasjon

Det går buss til sentrum.

Parkering

Carport samt biloppstillingsplass på utsiden

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og meget populært boligområde. Kort og trygg skolevei til Holviga skoler samt idrettshaller, kunstgressbaner, tennisbane mm. Det er et godt utbygget nett av gang- og sykkelstier samt flotte tur og rekreasjonsområder. Dahlske vgs og UiA er i gang og sykkelavstand. Det er matbutikk og kort vei til flotte badestrender på bla Groos.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.11.2013. Ferdigattesten gjelder Boligbygg i rekke Terje Løvås vei 81,83,85,87. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse, tilhører reguleringsplan Langemyr Idrettspark - Boligdelen, datert 15.04.2013. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.
Eiendommen grenser til friområde. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging m.m.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4202/82/257:
23.07.2010 - Dokumentnr: 552905 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4202 Gnr:82 Bnr:10


01.01.2020 - Dokumentnr: 238002 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0904 Gnr:82 Bnr:257


Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr87 250, -
Tinglysning av skjøte: kr 585,-
Tinglysning av pantedokument kr 585,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 12 500,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 103 720,-
 
Regnestykker forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Eiendommen har en e-skatt på kr. 337,50 pr. mnd.

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Kjedet enebolig

Standard

1. etg
Gang: Fliser på gulv, malt miljøstrie på vegger. Hendig skyvedørsgarderobe langs den ene veggen.
Bad/vaskerom: Fliser på gulv og vegger. Innredning bestående av dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin,
Stue: Fliser på gulv, malt miljøstrie på vegger. Stuen er lys og trivelig med god plass til både spisestuemøblement og sofagruppe. Fra stuen går det dør ut til overbygget uteplass og hagen.
Kjøkken: Effektivt kjøkken i hestesskoutforming. Integrerte hvitevarer bestående av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin.
WC: Fliser på gulv, malt mijøstrie på vegger. Innredning bestående av servant og wc.

2. etg
Loftstue: Parkett på gulv, malt miljøstrie på vegger. God plass til sittegruppe og evt. hjemmekontor. Fra loftstuen er det dør ut til overbygget balkong. Luke i taket over balkongen opp til lagringsplass.
3 Soverom: Alle med parkett på gulv, malt miljøstrie på vegger. Hovedsoverommmet har god plass til dobbeltseng og har garderobeskap langs den ene veggen. De to øvrige rommene har god plass til seng og garderobe.
Bad: Helfliset bad innredet med vegghengt wv, servant med skuffer og speil samt dusjnisje med forheng.


Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av takstmann Andreas Natvig datert 09.10.2023 og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Enebolig i rekke bygget 2010. Etablert nyere område med mange gode kvaliteter. Innholdsrik godt utnyttet planløsning med lyse moderne farger og materialvalg.
Boligen fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand utfra alder men det er påpekt merknader. Der det gis tg2 og tg3 så er det gitt en tiltaksbeskrivelse. Dette er takstmannens vurdering, og er på ingen måte fasit
på tiltak, men en vurdering utfra fornuft/økonomi, risiko for avvik mm. Kjøper må selv vurdere tiltak. Boligen er vurdert utfra byggeår og hva er normal bruks og alders-slitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det er normalt utfra alder og tidens tann. Enkelte bygningsdeler vurderes utfra en nyere byggeforskrift. Dette tilsier at ting kan være bygget riktig utfra byggeår, men at det likevel får et avvik utfra dagens forskrifter. Når man leser rapporten så er det viktig at man leser både beskrivelse, avviks beskrivelse og tiltaks beskrivelse, da får man god oversikt.


Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

Utvendig
Balkonger, terrasser og rom under balkonger,TG2

Balkong/terrasse med dekke av terrassebord og beleggningsstein.
Vurdering av avvik:
- Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Byggeforskrifter ble endret i 2017 til at rekkverk/gjerde skal være 100cm. Tidligere krav var 90cm og lavere avhengig av år. Høyden er normal utfra når bygget, men bedømmes etter dagens forskrift.
Tiltak
- Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav

Innvendig
Overflater,TG2

Overflater fremstår med normal bruks og aldersslitasje. Det nevnes at dette er en brukt bolig og at slitasje må forventes. Skruehull, normal bruks- og aldersslitasje mm er normalt. Noe fargeforskjeller på parkett og veggflater er også normalt om det har hengt bilder på vegger, tepper på gulv etc.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Hulrom under enkelte fliser i stue/kjøkken, dvs de har sluppet litt i flislim.

- Oppsyn.
Radon,TG2

Radonsperre/tiltak kom først i byggeforskrifter 2010 og sådan ikke et krav. Radon er en usynlig gass som dannes i jordskorpen og som kan stige opp gjennom boligen. Den omgir oss alle, og er en del av luften vi puster inn.Høye nivåer over lengre tid er problemet. Ved å overvåke radon på lang sikt kan du bli varslet når nivåene er høye og gjøre små endringer for å forbedre luften du puster inn.
Vurdering av avvik:
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det anbefales generelt å gjennomføre radonmålinger.

Våtrom
1 etasje > Bad/vaskerom
Overflater vegger og himling,TG2

Tepsterte vegger og malt slett tak. Fremstår normalt utfra alder.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Veggplatene er ikke fuktbestandige. De bør derav ikke eksponeres for direkte vannbelastning.

Overflater Gulv,TG2

Fliser på gulv.
Vurdering av avvik:
- Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
- Mindre fall enn ønskelig. Hulrom under enkelte fliser, dvs de har sluppet litt i flislim.

Tiltak

- Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.


- Oppsyn ved bruk.
Sluk, membran og tettesjikt,TG2

Membranløsning synlig i sluken. Det at membranløsning er observert i sluk er ikke en garanti for at membranløsning er tett og med ønskede oppkanter, men en indikasjon på at ting er utført fagmessig. Tetthet er ikke kontrollert.
Vurdering av avvik:
- Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.


Tiltak

- Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Sanitærutstyr og innredning,TG2

Dusjkabinett, utslagsvask og opplegg vaskemaskin.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Avløp kabinett må utbedres/festes. Løs bakplate kabinett.

- Noe vedlikehold kabinett.


Overflater Gulv,TG2

Fliser på gulv.
Vurdering av avvik:
- Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
- I dusjsone er det noe lokalt fall mot sluken. Men utenfor dusj er det ikke fall mot sluk. Det ser dog ut til å være oppbrett membran ved dørsvill slik at lekkasjesikring mot andre rom er tilfredsstillende. Vurdere kabinett. Kalkutslag fuger dusjsone.

Tiltak

- Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.

- Oppsyn ved bruk.
Sluk, membran og tettesjikt,TG2

Membranløsning synlig i sluken. Det at membranløsning er observert i sluk er ikke en garanti for at membranløsning er tett og med ønskede oppkanter, men en indikasjon på at ting er utført fagmessig. Tetthet er ikke kontrollert.
Vurdering av avvik:
- Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tiltak

- Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Sanitærutstyr og innredning,TG2

Dusjgarnityr, vegghengt wc og innredning. Utstyr fungerte OK på befaringsdagen. Normal bruksslitasje.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det er ikke synlig drens-spalte under wc. Dette medfører at man ikke vil avdekke evt. lekkasje fra skjult sisterne i vegg.

- Tiltak:

- Man kan for ordens skyld lage drensspalte, men kan ikke garantere at det har den funksjonen det skal fordi det da kreves at det er tett membranløsning inni sisternekasse slik at vann ikke ledes annen vei enn ut drenshull.

Kjøkken
1 etasje > Stue/kjøkken
Overflater og innredning,TG2

Parkettgulv. Innredning med hvite trefiberfronter og grå laminert benkeplate. Tilfeldig valgte dører og skuffer ble testet, og fungerte OK. Normal bruksslitasje. Integrert kjøl/frys, stekeovn, steketopp, mikroovn og oppvaskmaksin. Estimert brukstid oppvaskmaskin er ca 10 år. Estimert brukstid ventilator er ca 15 år. Estimert levetid blandebatteri liknende er ca 15 år.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt. Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin.

- Tiltak:

- Anbefales lekk sensor og komfyrvakt.

Spesialrom
1 etasje > Toalettrom
Overflater og konstruksjon,TG2

Fliser gulv og malte slette vegger. WC og innredning, funksjon OK.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- NorskStandard gir tg2 når det kun er lufteventil og ikke vifte, selv om dette er normal eldre byggeskikk.
- Tiltak:

- Fungerer med avviket. Vurdere lufteventil med vifte.

Tekniske installasjoner
Varmepumpe ,TG2
- Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.
Tiltak Service gjennomgått september 2023.

- Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg


Varmtvannstank,TG2

Varmtvannsbereder plassert i utv bod og fra 2010.
Vurdering av avvik:
- Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
- I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

Tiltak

- Kravet om fasttilkobling har ikke tilbakevirkende kraft, men det anbefales.

- Kravet om fasttilkobling har ikke tilbakevirkende kraft, men det anbefales.
Elektrisk anlegg,TG2

Sikringsskap plassert i garderobeskap i gang og har automatsrkinger.

Tomteforhold
Terrengforhold,TG2

Generelt anbefales det fall bort fra yttervegg og taknedløp for overvann anbefales ledet bort fra vegger slik at man reduserer fuktpåkjenningen mest mulig.
Vurdering av avvik:
- Det er avvik:
- Relativt flat tomt. Overvann må vurderes ved nedbør.

Tiltak

- Tiltak:

- Vurderes ytterligere.

Enebolig i rekke

Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk
Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei
Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei
Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei

1. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? (årstall)
Byggeår
Spørsmål til eier
2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert
elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ja
3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider
på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?
Ja
Eksisterer det samsvarserklæring?
Ja
4. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet – Det Lokale
Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med
avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
Nei
5. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel
termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens
elektriske anlegg?
Nei
6. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på
kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk
samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av
varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank
Nei
Generelt om anlegget
7. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei
8. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap
ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne
kapslinger?
Nei
Inntak og sikringsskap
9. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
Ja
10. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder,
allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget
ha en utvidet el-kontroll?
Nei

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp, vaskemaskin

Diverse

Eiendommen selges på grunnlag av salgsfullmakt. Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
Det gjøres oppmerksom på at boligen er rengjort før visning, og  at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4202/82/257:
23.07.2010 - Dokumentnr: 552905 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4202 Gnr:82 Bnr:10


01.01.2020 - Dokumentnr: 238002 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0904 Gnr:82 Bnr:257


Info kommunale avgifter

Beløpet er inkl. renovasjon, ikke eiendomsskatt

Byggemåte

Tre og mur

TV/Internett/Bredbånd

Fiber

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Vilkår og betingelser

Dødbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Budgivning

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Boligkjøperforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.
Solgt

Kontakt megler

Produktnr: 96481A02-C319-4767-940D-C03740302139 Kategori: