Skrukkerød

Sykehusvegen 25B

Prisantydning
1 200 000 kr
Omkostninger
9 200 kr
Andel fellesgjeld
658 778 kr
Andel fellesformue
15 782 kr
Totalpris
1 867 978 kr
Formuesverdi
406 092 kr
Felleskostnader
8 394 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1966
Internt bruksareal (BRA‑i)
38 ㎡
Bruksareal
38 ㎡
Tomteareal
2 844 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
1
Eierform
Andel
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

VISN TIR 25.06 2-roms leil. i 2. etg med nytt bad, ny balkong - Kort vei til sentrum. Perfekt førstegangskjøp! Parkering

Om eiendommen

Oppvarming

Boligen varmes opp av varmekabler på bad og forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser langs Sykehusvegen i begge retninger.

Parkering

Parkering på utsiden. Stor parkeringsplass langs veien med mulighet for el-billading.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på toppen av byen, med gangavstand til Porsgrunn sentrum. Borettslaget ligger like ved Sykehuset Telemarks avdeling i Porsgrunn, og er godt egnet for førstegangskjøperen som ønsker seg en praktisk leilighet med kort avstand til det meste. Gode parkeringsmuligheter like utenfor døren, samt bussforbindelse i den umiddelbare nærhet.

Borettslaget er også populært for studenter på Universitetet i Sørøst-Norge og Fagskolen i Telemark, som ligger cirka 2 kilometers gange fra Sykehusvegen.

Fine turområder i Bjørntvedtskauen like ved boligen. Her er det oppmerkede turstier og løyper som er populære og bynære alternativer for friluftsliv.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for hybelblokk datert 02.12.1966. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ferdigattest datert 15.01.1981. Ferdigattesten gjelder nybygg rekkegarasjer. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger også ferdigattest for utvidelse av balkonger (07.06.2022) samt baderomsrehabilitering (01.04.2020).

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Blokkbebyggelse og Unyansert formål, og tilhører reguleringsplan "Skrukkerød 2, arealene A, B og C", datert 04.10.1963. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav fra 13.06.2019.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 400,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 9 200,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Leiligheten ligger i 2. etasje med enkel adkomst fra felles inngangsparti. Innvendig fremstår den som lys og delikat med åpen kjøkkenløsning i stue. På vegger er det malt strie i lyse toner, og på gulv er det gjennomgående 3-stavs laminat. I 2019 hadde borettslaget en total rehabilitering av bad som idag er flisbelagt med varmekabler. Rommet inneholder servant med innredning, toalett og dusjkabinett. Opplegg og plass for vaskemaskin.

Stuen har lyse overflater og det er åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenhjørne har høyglans IKEA kjøkkeninnredning med laminert benkeplate. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Hyggelig sosial kjøkkenbenk med barløsning.

Fra stuen er det utgang til innglasset balkong med deilige solforhold. Balkonger og fasade ble i 2022 renovert i regi av borettslaget. Soverom med laminat på gulv og strie på vegger. Soverommet ligger østvendt og inneholder overbygget skapløsning som medfølger handelen. I kjeller disponerer leiligheten med 2 boder.

Parkering skjer på oppstilte plasser ute.

Hvitevarer

Kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr medfølger i handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Servitutter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

TV og internett er inkludert i felleskostnader.

Sammendrag selgers egenerklæring

Selgers kommentarer i egenerklæring:
Punkt 2: Nytt arbeid på bad i 2019 i regi av borettslaget.
Punkt 4: Nytt arbeid på rehabilitering av yttervegg, innglasset balkong og installert stikkontakter og varmelampe i regi av borettslaget.
Punkt 10: Nytt arbeid på opplegg til ny balkong og ombygging av sikringsskap med dokumentasjon.
Punkt 13: Nytt arbeid i 2019 med rørfornying i regi av borettslag.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Visning

tirsdag 25. juni
kl. 18:00-18:30
Produktnummer: 300D732E-1748-444A-BFA9-8EC473726EA4