Kristiansand-Lund

Strandveien 35

Prisantydning
7 850 000 kr
Omkostninger
212 120 kr
Totalpris
8 062 120 kr
Formuesverdi
1 126 557 kr
Formuesverdi sekundær
4 055 605 kr
Kommunale avgifter
16 135 kr / år
Byggeår
1986
P-rom
227 ㎡
Bruksareal
253 ㎡
Tomteareal
331 ㎡
Antall soverom
6
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

NEDRE LUND - Lekker og romslig nyrenovert enebolig med båtplass og solrik tomt - Garasje - Sentralt - Nær UiA.

Om eiendommen

Innhold

Boligen fremstår moderne og er renovert innvendig i 2018-2020 hvor det aller meste innvendig er byttet eller oppusset. Det kan nevnes bla.  2 nye lekre totalrenoverte flislagte bad, ny lekker Svane kjøkkeninnredning med praktisk kjøkkenøy, oppgradert bad/wc i u.etg og det meste av gulv, tak og vegger er byttet eller oppusset. I tillegg er det bygd ny flott terrasse og hagestue med sol fra formiddag til sen kveld. Flott utelysbelysning.

Sentral beliggenhet i et etablert og meget attraktivt boligområde. Egen 3 meter bred båtplass (inkl i pris) og felles badeplass i umiddelbar nærhet. UiA, busstopp, dagligvare og Gimle Gård er kun en kort spasertur unna. Gåavstand til Kvadraturen.

Boligen er over 3 etasjer og har følgende innhold:

1. etasje:
Flislagt gang med varme i gulv og downlights i tak, hall med downlights i tak, lekkert totalrenovert flislagt bad/wc fra 2019 med varme i gulv, downlights, dusjhjørne og flott baderomsinnredning, romslig stue med downlights, flott peisovn, god plass for spisestue og utgang til stor solrik ny terrasse med hagestue, kjøkken ( åpen løsning mot stue) med downlights, lekker ny Svane kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass, integrerte høykvalitets hvitevarer ( stekeovn, kombinert damp/stekeovn, induksjonstopp med avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap), kjøkkenøy og god spiseplass. Flislagt vaskerom med varme i gulv, godt med innredning, vask, opplegg til vaskemaskin/tørketrommel og egen inn/utgang, 2 soverom.

2. etasje:
Gang med downlights, lekkert totalrenovert flislagt bad/wc fra 2020 med varme i gulv, downlights, badekar, dusjhjørne og flott HTH baderomsinnredning. 3 gode soverom hvorav et har utgang til solrik veranda. Store bortsettingskott..

Underetasje:
Gang,  soverom med praktisk walk-in closet, innredet disponibelt rom brukes som kjellerstue med varme i gulv, oppgradert pent bad/wc med varme i gulv, nytt dusjkabinett og ny baderomsinnredning, kjølerom ( motor noe defekt) og boder.

Bortsettingsloft.

Garasje og parkering på tomt.

Standard

Lekker renovert enebolig som kjennetegnes med store gode oppholdsrom og god og funksjonell planløsning. Innholdsrik og familievennlig bolig.

- Egen båtplass og felles badestrand.

- Fine utomhusareler med stor solrik terrasse og hagestue. Usjenert og solrik beliggenhet.

- Romslig kjøkken med lekker Svane kjøkken innredning fra 2019 med praktisk kjøkkenøy og integrerte hvitevarer.

- Luftig og romslig stue med flott peisovn og god plass til flere sittegrupper og spiseplass med langbord.

- 2 lekre totalrenoverte baderom fra henholdsvis 2019 på hovedplan og fra 2020 i loftsetasje. Badet i underetasje er oppgradert med nytt gulvbelegg,    nytt dusjkabinett og ny baderomsinnredning.

- Seks gode soverom og hele 3 bad.

- God lagringsplass i store bortsettingskott på loft, bortsettingsloft og garasje med bod i bakkant og hems.

- Frittliggende garasje på ca. 27 kvm. med god lagringsplass, samt parkering foran garasje.

Se vedlagte oppgraderingsskjema med omtrentlige kostnader fra selger.

Bør sees for å få det rette inntrykket!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 253 kvm

Bra. pr. etg.: U. etg.: 87 kvm. 1. etg.: 101 kvm. 2. etg.: 65 kvm.

P-rom u. etg.: Gang, bad, disponibelt rom og soverom med garderoberom.
P-rom 1. etg.: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
P-rom 2. etg.: Gang, bad og 3 soverom.
S-rom u. etg.: Kjølerom og 2 boder.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1986 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme pumpe, varme i gulv på alle 3 bad, i gang i 1. etasje og i disponibelt rom i underetasje. Flott peisovn i stue, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Eiendommen er medlem i Strandbakken Velforening. Det er lekeplass og endel fellesarealer med blant annet felles badeplass, herunder tinglyst båtplass ( nr. 4) på bryggen langs elva.

Disponibelt rom i kjeller er ikke godkjent for varig opphold.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas A. Olsen, takstmann den 21.06.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Enebolig oppført i 1986 med frittliggende garasje på eiendommen. Boligen er oppgradert, pusset opp innvendig i 2019/2020, bla. er innvendige overflater oppgradert, innvendige dører skiftet ut, "Svane"-kjøkkeninnredning montert i 2019, baderommet i 1.etasje renovert i 2019 og baderommet i 2.etasje renovert i 2020/2021. Planløsningen i boligen er endret noe, bla. ble vaskerom bygd i 2019 hvor det tidligere var kjøkken og kjøkken er flyttet til stue/kjøkken, ett rømningsvindu er montert i soverommet i kjelleren, to-fløyet balkongdør er montert i stuen og ny terrasse, rekkverk, levegger og halvtak ble bygd i 2019. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Innvendig radon:  Dokumentasjon av radonmålinger viser verdier over anbefalte grenseverdier. Kostnadsestimat : Under 10 000.
Våtrom gulv vaskerom: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Gulvet har ikke fall og har for lav høyde ved dørterskel ihht. forskrifter og krav. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000.
Våtrom membran og tettesjikt vaskerom: Det er avvik: Det er ikke sluk i gulvet i vaskerommet, men vannstopp sensor er montert. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak er ikke opplyst her.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 1: Fukt under sluk på bad i 1 og 2 etasje. Totalrenovert i 2019 (bad 1 etg) og vinteren 2020/2021 (bad 2. etg) Under renovering av vaskerom i 2019 ble det lekkasje på rør ned mot tak i bod kjeller. Utbedret og ingen problemer etterpå. Takplate i bod derfor litt skadet.
Pkt. 2: Totalrenovering av begge bad utført av Kristiansand VVS Fliser på vaskerom lagt selv, men grunnarbeidet gjort av murer/rørlegger. Utført av faglært (Kr.sand VVS) og ufaglært/egeninnsats/dugnad.
Pkt. 7: Ny pipehatt januar 2021.
Pkt. 11: Spotter, stikk kontakter, el bil lader, ventilasjonsvifte. Utført av Caverion.
Pkt. 12: Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? 2018 jmf. samsvarserklæring.
Pkt. 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja, 2021.
Pkt. 16: Bygd ny terrasse med rekkverk 2019. Utført av Christian Aanonsen, faglært.
Pkt. 18: Søkt og fått godkjent bruksendring, inkl flytting av kjøkken og vaskerom og 3 ekstra soverom.
Pkt. 21: Radonmåling foretatt i 2019 med forhøyet verdier. (>5600) Radonsug installert med god effekt i 2019. Måling i 2020 viste 683 og 853. Nye tiltak: radonsug på maksimal styrke og i tillegg ble ventilasjonspumpe installert mai 2022. Ikke målt effekt, da dette må gjøres på vinteren.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Kjør Torridalsveien mot Vennesla. Etter lyskrysset Gimleveien/Torridalsveien går Strandveien andre vei ned til venstre. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt til fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og sentralt boligområde på Lund i Kristiansand. Her kan du bo nær flott natur, samtidig som det er kort vei til Kristiansand sentrum med alle bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det en kort spasertur over til Kvadraturen og det er kort avstand til nydelige turområder både i Baneheia og Jegersberg. Trygg skolevei til Lovisenlund barneskole, Oddemarka ungdomsskole, KKG videregående skole og Universitetet i Agder (UiA). Nede ved elva er det  tilhørende båtplass og også felles badeplass med flytebrygge, og det er fullt mulig å svømme eller ro ut til øy i Otra som er friområde.

Tomt

Areal: 331 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eneboligen har en pent opparbeidet tomt som gir et godt førsteinntrykk. Fra stuen i første etasje er det dobbelfløyet dør til stor solrik ny usjenert terrasse med sol fra formiddag til kveld ( ca. kl 20 sommerstid) og god plass til møblement. Det er i tillegg ny koselig hagestue med downlights. Flott utebelysning med nye utelamper på terrassen og rundt huset. I tillegg har eneboligen en solrik balkong som med sin høytliggende plassering gir sol til sen kveld og som gir fin utsikt over Otra. Belegningsstein foran garasje med varmekabler.

Parkering

Frittliggende garasje på ca. 27 kvm med automatisk portåpner med bod i bakkant og praktisk bortsettingshems. Parkering på tomten. Det er montert El-billader på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.12.1986. Ferdigattesten gjelder enebolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger dispensasjon og tillatelse til oppføring av gjerde / levegg, datert: 27.03.2019. Det foreligger ikke ferdigattest for tiltaket.
Det foreligger tillatelse til bruksendring av deler av hovedetasjen, bod endres til soverom, samt deler av kjeller etasjen hvor disponibelt rom endres til soverom, datert: 06.04.2021. Boligen vil etter tiltaket bestå av 6 soverom. Det foreligger ikke ferdigattest på tiltaket.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 743, reguleringsbestemmelser i tilknytning til regulering av strandbakken gnr. 39, bnr. 10, 61 og 77, datert 12.08.1998. Planer under arbeid i nærområdet: Torridalsveien - Bernt Holms vei. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 503221. Tinglyst: 15.12.1954 - Bestemmelse om veg.
Dagboknr.: 6270. Tinglyst: 19.12.1959 - Skjønn.
Dagboknr.: 20156. Tinglyst: 17.12.1985 - Erklæring/avtale.
Dagboknr.: 1785. Tinglyst: 31.01.1986 - Bestemmelse om veg.
Dagboknr.: 16035. Tinglyst: 15.10.1986 - Bestemmelse om gjerde.
Dagboknr.: 11361. Tinglyst: 18.081987 - Bestemmelse om båt/bryggeplass.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 11361. Tinglyst: 18.08.1987 - Bestemmelse om båt/bryggeplass.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

7 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 196 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 850 000,-)) 212 120,- (Omkostninger totalt) 8 062 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 16 135 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 3102,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Kr. 8.232,- for år 2022 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 126 557,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 4 055 605,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Strandveien 35, Gnr. 39 Bnr. 77 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Alle integrerte hvitevarer medfølger boligen: Stekeovn, kombinert dampovn/stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonsplatetopp med vifte og kjøleskap.

Takpendel kjøkken følger ikke med i handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0262

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0262. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 7 850 000,-) (Kr.102 050) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.133 885)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3062151