STORØYA | NÆR GRANHOLMEN

Storøyaveien 12A

Prisantydning
11 000 000 kr
Omkostninger
292 000 kr
Totalpris
11 292 000 kr
Formuesverdi
1 714 720 kr
Formuesverdi sekundær
6 515 937 kr
Byggeår
2020
Internt bruksareal (BRA‑i)
175 ㎡
Bruksareal
213 ㎡
Tomteareal
446 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Lekker og svært gjennomført enebolig med sjøutsikt, motstrømsbasseng, jacuzzi og usjenerte uteplasser. Bør oppleves!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Boligen går over 3 plan og inneholder:
- 1.etg -
Hall, bad, vaskerom, bod/garderoberom, 3 soverom.

- 2.etg -
Stue, kjøkken, soverom og bad.

- Loft -
Stue.

Utover dette har boligen en fullisolert og innvendig kledd dobbel garasje med trimrom i bakkant.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektriske panelovner og varmekabler, samt gasspeis. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Beliggenhet

Adkomst

Fra sentrum kjør RV-303 i retning Larvik. I enden av Granholmsletta tar du til venstre etter Meny Åsane. Ta deretter direkte til høyre. Eiendommen ligger da på venstre side etter noen hundre meter.
Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Skolekrets

Store Bergan barneskole
Ranvik ungdomsskole

Parkering

Parkering i isolert dobbelgarasje, eller på asfaltert gårdsplass. Det er montert lader for elbil i garasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, populært og meget barnevennlig boligområde på Storøya - rett ved Granholmen. Den aktuelle boligen ligger godt tilbaketrukket for trafikk og støy. Området har en naturskjønn beliggenhet, men likevel nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt sentrums rike utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, lysløype, badeplass og idrettsanlegg.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Granholmen med yrende liv sommerstid og hvor blant annet Sandefjord Seilforening holder til. Her er det strand, badebrygger, svaberg, kiosk og sauna! Gangavstand er det også til Marums flotte natur med oppkjørte skiløyper og lysløype på vinteren. Her ligger også Sandefjords flotte golfbane.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet ved Meny Åsane eller Rema 1000 Thorøya, som også har post i butikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hvaltorvet kjøpesenter over 60 butikker. I Sandefjord vil du finne et rikt utvalg av spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger kun få minutters gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til sentrum, 16 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik sentrum, 27 min til Tønsberg sentrum og 1 time og 20 min til Oslo.

Eiendommen sokner til Store Bergan barneskole og Ranvik ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.07.2020. Ferdigattesten gjelder "ENEBOLIG MED GARASJE". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Megler har undersøkt byggetegninger, og rommene i dag disponeres slik det opprinnelig var søkt ferdigattest for. Det foreligger ferdigattest på Basseng/jacuzzi med motstrøm, datert 21.12.2021.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er regulert under reguleringsplan "Boligområde langs Storøyaveien", datert 11.02.2010. Området er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. I kommuneplanens arealdel datert 21.09.2023 ligger eiendommen i et område som omfatter boligbebyggelse og ras- og skredfare.

Ytterligere informasjon fra Sandefjord kommune:
Det er for tiden pågående byggearbeider noe lenger inn i Storøyaveien, der et nytt boligprosjekt er under realisering. Det må på sikt påregnes noe mer trafikk på Storøyaveien fra disse boligene.
Ca. 100 meter nordøst for eiendommen ligger Enga renseanlegg. Kommunen jobber for tiden med en utredning for bygging av nitrogenrensing av avløpsvannet, etter pålegg fra Statlige myndigheter. Det er per dags dato ikke avklart om den nye utvidelsen av renseanlegget plasseres øst eller vest for eksisterende renseanlegg på Enga.
I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over området eiendommen ligger i. Det må påregnes krav om geotekniske vurderinger før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3804/132/455:
27.08.1990 - Dokumentnr: 6168 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:114
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:118
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:129
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83
Gjelder denne registerenheten med flere

08.03.1993 - Dokumentnr: 1413 - Elektriske kraftlinjer
Jordkabel
Overført fra: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83
Gjelder denne registerenheten med flere

16.06.2020 - Dokumentnr: 2600931 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83

Kommentar konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig

Kommentar Bo/Driveplikt

Det er ingen boplikt

Kommentar odelsrett

Gjelder ikke denne eiendommen

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 275 000,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 292 000,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

- Bolig -
Adkomst og entré:
Asfaltert oppkjørsel med kanter lagt med belegningsstein leder vei langs hekk og hage, og fører fremt til boligens inngangsparti. Entréen er romslig og praktisk med god plass til oppbevaring av både yttertøy og sko i ca 4kvm "skjult" garderoberom bak skyvedør. Det er fliser på gulv med varmekabler, mens vegger og himling er malt i lyse og tidsriktige farger - noe som er gjennomgående for øvrige overflater i boligen. Boligens inngangsparti gir et godt førsteinntrykk av eiendommen.

Stuer:
Lyse og tiltalende stuer med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys til rommene. Fra spisestue og kjøkken er det dør som leder ut til ca 138 kvm terrasseområde med videre adkomst til svaberg. Stuenes utforming gjør det enkelt å innrede med både sofa- og mediemøblement, samt spisestue i ulike soner. Det skapes god atmosfære i rommet av den romslige takhøyden og de store vindusflatene som slipper naturen inn i rommet. Lekker gasspeis fra Vision Line Superior bidrar til både varme og hygge. Gulvene består av høytrykkslaminat fra Berry Alloc, type Rodeo Drive, Vegger og himlinger er i slett utførelse (gips) og holder lyse, tidsriktige farger.

I tillegg til dagligstuen i 2.etg, er det også en romslig TV-stue i boligens 3.etg som kan være svært praktisk for familier med ungdom i husstanden.

Kjøkken:
Stort, lekkert kjøkken fra Strai med god benkeplass og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn med grill og damp, stekeovn med grill og micro, kjøleskap, fryseskap og induksjon platetopp. Takventilator som flukter med taket med lys og utlufting. Lekker Nordic+ White Storm benkeplate fra Steinriket.

4 soverom:
Boligen har 4 soverom, hvorav tre i 1.etg og master soverom i boligens 2.etg. Rommene i 1.etg. oppleves svært lyse og luftige med fint utsyn, samt godt med garderobeplass med walk-in i to av rommene. Master soverom har to doble garderober, samt tilgang til master bad.

2 bad + vaskerom:
Boligen har to flislagte bad, begge med lekker innredning fra Strai. Badet i boligens 1.etg er flislagt med lekre fliser med varmekabler. Rommet er innredet med veggmontert toalett, badekar og baderomsinnredning med dobbel servant.

Badet i tilknytning til soverom i 2.etg holder tilsvarende standard. Innredning består av veggmontert toalett, dusjnisje og innredning med servant.

Boligen har et separat vaskerom med innredning fra Strai. Her har man svært god skap- og benkeplass, samt integrert strykebrett. Rommet er flislagt med varmekabler.

- Uterommet -
Fantastiske uteplasser i flere ulike nivåer og soner. Her finner man alltid en lun og solfylt plass, og med vakkert skue over grøntområder og sjø. Terrasser er av royalimpregnert materiale, og man kan nyte alt fra motstrømsbasseng, jacuzzi, utedusj, svaberg eller rolig avslapning i lekker pergola. Det er rikelig med utestikk til både lyd, lys og utstyr man måtte ønske, samt gassuttak for grill, peis etc.

- Utstyr/Teknisk -
/ Smarthus via Futurehome som styrer varme og lys fra app
/ Motstrømsbasseng med jacuzzi og WiFi-styring
/ Pergola fra Fagmøbler
/ Ekstra kontakter ute og inne for bl.a. høyttalere
/ LED-spotter i alle rom, samt spotter ute ved inngang og basseng
/ Ekstra kapasitet på hovedsikring grunnet billader, motstrømsbasseng og jacuzzi
/ Gulvvarme i alle rom foruten garderoberom i 1.etg og stue i 3.etg
/ Trappebelysning
/ Balansert ventilasjon
/ Eksklusiv gasspeis
/ Gassuttak på veranda

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer som medfølger handelen er:
- Kjøleskap
- Fryseskap
- Oppvaskmaskin
- Induksjon platetopp
- Stekeovn med grill og damp
- Stekeovn med grill og micro

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3804/132/455:
27.08.1990 - Dokumentnr: 6168 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:114
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:118
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:129
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83
Gjelder denne registerenheten med flere

08.03.1993 - Dokumentnr: 1413 - Elektriske kraftlinjer
Jordkabel
Overført fra: Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83
Gjelder denne registerenheten med flere

16.06.2020 - Dokumentnr: 2600931 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:132 Bnr:83

Info kommunale avgifter

Årsprognose for 2024. Fakturert i 2023 var kr 14 635,-.

Byggemåte

Taktekkingen er av dobbelt krommet betongtakstein og folietekking på de flate deler av taket over inngang og garasje. Takrenner av aluminium. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Hele konstruksjonen er åpen. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass.

Info strømforbruk

Strømforbruk bolig: Kraft og nettleie pr år ca. kr. 43000,-
Dette utgjør ca. 45.000.kWh pr år.
Selger opplyser at de har valgt på holde 40 grader i jacuzzi og 34 grader i bassenget gjennom hele året.
Elbil-lading utgjør ca 6 000 kWt i året.
Selger har undersøk med naboer, som ligger på et forbruk på ca 21-23 000 kWt i åresforbruk.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Dette leveres av Sandefjord Bredbånd / Altibox

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: B500C168-E247-4CA8-AA55-788E9BB8FC45 Kategori: