Grimstad By

Storgaten 65A

Prisantydning
5 200 000 kr
Omkostninger
146 470 kr
Totalpris
5 346 470 kr
Formuesverdi
729 331 kr
Formuesverdi sekundær
2 625 590 kr
Kommunale avgifter
20 170 kr / år
Byggeår
1998
P-rom
120 ㎡
Bruksareal
143 ㎡
Tomteareal
798 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Pen enebolig i øvre sentrum, 3 soverom, integrert garasje og heis. Usjenerte uteplasser, sol fra morgen til kveld.

Om eiendommen

Innhold

Trapperom, Bad, Bad/vaskerom, Stue/kjøkken, Soverom, Soverom 2, Soverom 3 Kjeller: Hall m/trapp
Kjeller- Garasje. 1.etasje- Kjølerom, heis

Standard

1. etg:
Gang: Fliser på gulv, malt betong og malt panel på vegger. Garderobedel og dør meg direkte adkomst til integrert garasje.
Heis mellom 1. og 2. etg.
Gang, stue og kjøkken:
Laminat på gulv, malte panel plater på vegger.
Stuen er lys og trivelig med god plass til spisestue og sofagruppe. Det er mange vinduer som gir god lysinnslipp men ikke innsyn. Det er dør ut til meget solrik og usjenert terrasse med delvis overbygg.
Kjøkken: Romslig innredning med lyse fronter og benkeplate i laminat. Fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer bestående av keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjølerom.
3 soverom: alle med laminat på gulv og malte plater på vegger. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Her er det også garderobe langs den ene veggen.
Bad: Begge bad er helfliset på gulv og vegger. Innredning bestående av servant med skuffer og speil, wc og dusj. Det største badet har i tillegg opplegg for vaskemaskin.
Fra gangen i 2. etg er det utgang til romslig terrasse hvor det er gode solforhold morgen/dagtid.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 143 kvm Sekundærrom: 23 kvm.
Bra. pr. etasje.: Kjeller  m²  - 1. etg. m²  - 2. etg.  m².
P-rom inkl: 1.etasje: Trapperom, Bad, Bad/vaskerom, Stue/kjøkken, Soverom, Soverom 2, Soverom 3 Kjeller: Hall m/trapp
S-rom inkl.: Kjeller- Garasje. 1.etasje- Kjølerom, heis

Kommentar takstmann: Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Det gis ingen garanti for areal, spesielt nede pga skråvegger.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1998 i følge Grimstad kommune.

Oppvarming

Peis med innsats i stuen, varmepumpe. Varmemåler i gang 1. etg. og begge bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 25.04.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs beskrivelse:
Enebolig bygget 1988, dagens eier har eid siden nytt. Sentrumsnært, god gårdsplass, garasje og usjenert solrik bolig. Boligen fremstå hovedsakelig normal utfra alder. Mindre moderniseringer utført, det meste fra byggeår ellers. Modernisering baderom bør vurderes, ellers mindre vedlikehold og behov.

Der det gis tg2 og tg3 så er det gitt en tiltaksbeskrivelse. Dette er takstmannens vurdering, og er på ingen måte fasit på tiltak, men en vurdering utfra fornuft/økonomi, risiko for avvik mm. Kjøper må selv vurdere tiltak. Enkelte bygningsdeler vurderes utfra en nyere byggeforskrift. Dette tilsier at ting kan være bygget riktig utfra byggeår, men at det likevel får et avvik utfra dagens forskrifter. Når man leser rapporten så er det viktig at man leser både
beskrivelse, avviks beskrivelse og tiltaks beskrivelse, da får man god oversikt.

Boligen er vurdert utfra byggeår og hva er normal bruks og alders-slitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det er normalt utfra alder og tidens tann.

Følgende avvik har fått TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Noe mindre fuktskjolder rundt pipe og luftelyre på loft. Oppsyn.

Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er avvik: Litt alder og værslitasje, maling flass etc.

Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Enkelte vinduer tar litt i nedre karm når de fullåpnes, ikke unormalt utfra alder, men noe justering kan vurderes. Noe maling flass/værslitasje på sprosser etc.

Utvendig > Dører. Det er avvik: Døren i trapperom har noe slitt trepanel utvendig side. Ellers mer normal bruks og aldersslitasje.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Byggeforskrifter ble endret i 2017 til at rekkverk/gjerde skal være 100cm. Tidligere krav var 90cm og lavere avhengig av år. Høyden er normal utfra når bygget, men bedømmes etter dagens forskrift. Noe mindre skjevhet i dekke oppe ved stue. Alder og værslitasje generelt. Dør ut fra takoverbygg/hagestue er noe dårlig.

Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Innvendige dører. Det er avvik: Noe bruks og aldersslitasje.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Det er avvik: Det er kun sluk innenfor dusjsone og tett sokkel inn dit, ved evt lekkasje utenfor dusj fra vaskemaskin liknende så vil vann ledes ut av rommet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom. Det er avvik: Det er sprekk/riss enkelte veggfliser, mot dør i dusjsone.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom. Det er avvik: Det er kun sluk innenfor dusjsone og tett sokkel inn dit, ved evt lekkasje utenfor dusj fra vaskemaskin liknende så vil vann ledes ut av rommet. Det er riss/misfarging i fug overgang gulv og vegg, dette er forsøkt utbedret men ufagmessig.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken. Det er avvik: Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt. Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik sensor/vannstopper. Det var litt aktivitet maur i skap under vask, må undersøkes nærmere.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken. Det er avvik: Fett i filter, trenger en god vask, og det mangler deksel over lys.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Kjølerom. Det er avvik: Kjølerom ansees generelt som noe risiko konstruksjon som bør bygges som rom i rommet med fri luft alle sider. Dette er mer et kjøleskap som er noe bedre enn de tradisjonelle rom med trepanel mm. Dog oppsyn.

Tekniske installasjoner > Vannledninger. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner > Varmepumpe. Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Sikringsskap plassert i gang oppe og har automatsikringer.

Tomteforhold > Drenering. Det er avvik: Det er observert saltutslag og/eller maling flass som tilsier at drenering ikke fungerer optimalt. Det mangler topplist på grunnmursplast, så her kan det komme fukt ned bak plast.For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved
eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med
bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Følg Storgaten mot øvre sentrum. Eiendommen ligger inn en stikkvei til venstre.  Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget solrikt og usjenert til på en liten åsrygg. Veldig sentralt, rolig og solrikt. Alle sentrumsfasiliteter er innen gangavstand. Kort vei til påkobling til E18 som binder Sørlandsbyene sammen.

Tomt

Areal: 798 kvm, Eierform: Eiet tomt
Består av noe natur tomt, noe opparbeidet og flere terrasser. Asfaltert oppkjørsel og gårdsplass.
Lune og solrike uteplasser.

Parkering

I integrert garasje og flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 13.02.1998. Brukstillatelsen gjelder Nybygg bolig, gjenstående arbeid skal være utført innen 13.05.1998 iht midl brukstill pkt 1 - 9: pusse utvendig mur, diverse planeringsarbeider / parkeringsplasser og snuplass på egen grunn, etablere platting foran dør til fri, taknedløp, montere røykvarslere, pusse i bunn av pipe, avslutte balkongrekke over garasje til husvegg, innlevere kontrollskjema, avkjørsel fra Storgt må være iht avkjøringstillatelse og gitte vilkår.  At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Områder for boliger m/tilhørende anlegg og hensynsone bevaring, tilhører reguleringsplan Grimstad Sentrum, datert 11.11.1991. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Arealplaner under arbeid: Fuhr, Vinkjelleren, Fuhrområdet - Park og vei, Ekelunden. Plan ID: 280, 229, 149

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har ikke vannmåler

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1999/139-2/37  Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst 11.01.1999 
Rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1345

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Rettigheter på 4202-200/1345
1999/139-1/37  Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst 11.01.1999 
rettighetshaver:Knr:4202 Gnr:200 Bnr:1703

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 130 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000,-)) 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 470,- (Omkostninger totalt) 5 346 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 20 170 pr. år
Beløpet inkluderer eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift, abonnementsgebyr vann og avløp, forbruk vann og avløp og vannmålergebyr. ( 14.664,- )
Renovasjon årsprognose 2023, kr 5.506,-

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 5.808,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 729 331,- for år 2021. Sekundær: Kr. 2 625 590,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Storgaten 65A, Gnr. 200 Bnr. 1703 i Grimstad kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 91 34 85 90.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

21-23-0083

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/21-23-0083. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avd. leder Dajmi E. Birkedal, tlf. 91 34 85 90

Vederlag

Provisjon (forutsatt salgssum: 5 200 000,-) (Kr.57 200) Grunnpakke markedsføring (Kr.8 350) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.91 935)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070404