SENTRUM

Storgata 5

Prisantydning
5 150 000 kr
Omkostninger
141 120 kr
Andel fellesformue
1 620 kr
Totalpris
5 291 120 kr
Felleskostnader
3 181 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2022
P-rom
69 ㎡
Bruksareal
73 ㎡
Tomteareal
1 460 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Ny, lekker 3-roms med balkong, heis og garasjeplass. Perfekt beliggende midt i sentrum med umiddelbart nærhet til «alt»!

Om eiendommen

Innhold

3. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og omkledningsrom.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i tredje etasje med heis til etasjeplan. Allerede i entreen får man et smakfullt førsteinntrykk av denne nye, delikate leiligheten. Her er det enstavs, hvitpigmentert parkett på gulvet, malte vegger i en lun kalkfarge og vannbåren gulvvarme for økt komfort.

Det er listefritt til hvitmalt himling som er pent lyssatt med downlights. Entreen har også dørcalling og god plass til garderobeskap eller så. Litt lengre inn er det gang i samme stil som entreen og her er det også plass til skap, kommode eller konsollbord om ønskelig.

Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i samme rom - en smart løsning som utnytter arealet til det fulle. Det stilfulle parkettgulvet og den lune veggfargen fra entreen videreføres inn i stuen, og kombineres her med en grønn kontrastvegg. Dagslyset faller inn via tre vinduer ned til gulvet og det er utgang til balkong. Ved vinduene er det rom for sofa, en stol og tv- benk, og nærmest kjøkkenet er det plass til spisebord.

Kjøkken
Selve kjøkkeninnredningen er trukket inn i rommet og montert i en tradisjonell vinkelform. Innredningen har takoppforede skap, hvite, glatte fronter og grå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Alle hvitevarer er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenet er videre utstyrt med ventilator tilknyttet sentralt avtrekksanlegg, komfyrvakt og vannstoppsystem

Bad/wc/vaskerom
Baderommet har en avlang utforming, smart innredet i to soner. I den innerste sonen, dels skjermet av en vegg er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. I den ytterste og største delen, er det nedsenket dusjhjørne, en stilren baderomsinnredning og et vegghengt toalett.

Dusjhjørnet har rette, innfellbare glassdører og dusjgarnityr montert på vegg. Baderomsinnredningen består av vegghengt skuffeseksjon med hvite, glatte fronter, heldekkende servant og et speil med integrert belysning. Eksteriøret i rommet er tidløst med grå gulvfliser over gulvvarme, store, hvite veggfliser i ytre del og matchende, malte vegger i indre del. Himling er pent lyssatt med downlights og det er balansert ventilasjon.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom vegg-i-vegg. Begge rommene har samme stil som øvrige rom med enstavs parkettgulv, gulvvarme og malte vegger med listefritt til tak. Rommene har også fint lysinnslipp via vinduer ned til gulvet. Hovedsoverommet har i tillegg skyvedør inn til et omkledningsrom og utgang til balkong - perfekt for sene frokoster i helgene. Omkledningsrommet har en praktisk, åpen skapinnredning med hyller, skuffer og heng.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm Sekundærrom: 4 kvm.

P-rom inkl: Entré , Gang , Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom , Kjøkken , Stue.
S-rom inkl.: Garderoberom

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2022 i følge Sandefjord kommune.

Oppvarming - Teknisk

Seksjonen oppvarmes med varmekabler på badet og vannbåren gulvvarme i øvrige rom. Den vannbårne varmen er tilknyttet felles varmesentral som også leverer varmtvann. Det er balansert ventilasjonsanlegg, og sikringsskap med automatsikringer. Leiligheten er også utstyrt med boligsprinkleranlegg, håndslokkeapparat og røykvarslere.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Knut Fenger Grøn den 26.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Helt ny leilighet i 3. etasje. Bygningen som er oppført i henhold til TEK17, kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring.

Sammendrag selgers egenerklæring

* Skjevt tak på en liten del i stua fra utbygger. Lite synlig.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
 

Beliggenhet

Beliggenhet

Storgata 5 ligger med umiddelbar nærhet til alt man trenger i hverdagen. Sandefjord stasjon med tog- og bussforbindelser kan nås innen få minutters gange, dagligvarehandel som bl.a. Kiwi Museumsgata og Coop Prix Sperretorvet ligger i umiddelbar nærhet, og sentrumets mangfoldige tjeneste- og servicetilbud.
I Sandefjord sentrum finner du bl.a. Hvaltorvet kjøpesenter, restauranter, kafeer, nisjebutikker og fergen Sandefjord-Strømstad. Ellers ligger nærmeste barneskole, Byskolen barneskole (1.-7. klasse), rusleavstand og nærmeste barnehage, Barnas Have (1-5 år), ligger få minutters gange fra leiligheten.

Tomt

Areal: 1 460 kvm, Eierform: Fellestomt

Uteområde
Fra stuen og ett soverom er det utgang til en sydvestvendt balkong på ca. 12 kvm hvor man kan kose seg ute. Balkongen har støpt dekke, tette vegger på sidene og et luftig glassrekkverk i front. Arealet gir plass til sofagruppe og grill, og på veggen er det montert utelys og stikk til eksempelvis terrassevarmer.

Fellesarealet er en meget forseggjort møteplass i sameiet. Her er det steinbelagte gangareal, gress og morsomme lekeapparater. I tillegg er det sittegrupper, utelys og flott utsikt utover byen.

Parkering

Til leiligheten følger det med en garasjeplass i oppvarmet anlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 19.09.2022. Brukstillatelsen gjelder "Riving av bygg - Oppføring av nytt boligkompleks med næringsarealer i 1. etasje.", gjenstående arbeid: Beplantning utomhus og Ferdigstilling av næringsarealer. 
At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Sentrumsformål, tilhører reguleringsplan Storgata, Rådhusgata, Museumsgata, Peter Grøns gate (id: 20140003), datert 22.06.2016.

Eiendommen inngår i et kvartal som er under transformasjon, og det det i fremtiden vil bli bygd et større antall bygninger for sentrumsformål og bolig. Kjøper bes om å sette seg inn i reguleringsplanens føringer for kvartalet, og omfanget av bygg som er illustrert i plandokumentene.
Ca. 75 meter nordøst for eiendommen er det nylig startet opp en regulering for deler av kvartalet som grenser mot Rådhusgata - Mueumsgata (Bedehuset mv) Her kan det på sikt komme en utbygging med ulike sentrums og boligformål.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
1947/411-1/29  Bestemmelse om bebyggelse  
22.02.1947 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3804-173/127
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/647298-1/200  Bestemmelse om bebyggelse  
15.06.2022 21:00 
Gjensidig rettigheter og forpliktelser
Overført fra: 3804-173/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1049220-1/200  Erklæring/avtale  
20.09.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:173 Bnr:122  
Bestemmelse om rømningsvei
Overført fra: 3804-173/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1049220-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
20.09.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:173 Bnr:126  
Overført fra: 3804-173/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1155655-1/200  Seksjonering  
13.10.2022 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 10
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 73/3439

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
2022/1459198-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
23.12.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:173 Bnr:127 Snr:1-40  
Bestemmelse om vedlikehold

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Eierseksjonssameiet Dokken-Kvartalet

Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 13.10.2022.

Sameiet består av 36 boligseksjoner, 4 næringsseksjoner i 1.etasje og en garasjekjeller
med totalt 31 parkeringsplasser på eiendommen gnr. 173, bnr. 127 i Sandefjord
kommune.

Styreleder: Stein Sæther
Adresse: Storgata 5
Postnr/-sted: 3210 SANDEFJORD
Telefon: Mob.: 95210313
E-post: stein@ekelisaether.no

* Tv/bredbånd: Pr. desember 2022 har borettslaget avtale med Sfj. Bredbånd.
* Garasjeplass og bod er tinglyst som tilleggsdel til seksjon.
* Avlesning målere: Oppvarming, varmtvann blir filavlest fra Techem. Avlesning forbruk elbil foretas av styret.

3-2 Ordensregler
(1) Årsmøtet kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen.
(2) Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av
eiendommen.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til salgsoppgaven.
Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

USBL Sandefjord

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 128 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 150 000,-)) 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 120,- (Omkostninger totalt) 5 291 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader

Kr. 3 181,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Felles bygningsforsikring, felleskostnader drift, kommunale avgifter, parkeringsplass, varmtvann og varme a konto. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger arlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

- Fordeling -
Felleskostnader: 2 371,-

Tilleggsytelser:
* TV/Bredbånd: 99,-
* Parkeringsplass: 200,-
Måler: 1771 - Varmtvann: Akonto varmtv: 1771/10 ( 17771 - 10): 170,-
1771 - Energi varme: Akonto varme: 1771/10 ( 17772 - 10): 341,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredband som leverandør av tv og bredband. Det må påregnes en kostnad pa kr. 600-1.200,- pr.mnd. avhengig av type hastighet på internettlinje.

Leiligheten er nylig ferdigstilt. Info om strømforbruk foreligger ikke, men kjøper må beregne kostnader til strømkostnader.

Utgiftene er basert pa nåvarende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Estimerer til kr. 100-150,- pr mnd.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

pr. 31.12.22
Andel fellesformue kr. 1 620 pr. 31.12.22

Formuesverdi

Rekvirert, men ikke mottatt.
Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Storgata 5, Gnr. 173 Bnr. 127 Snr. 10 i Sandefjord kommune. Sameiebrøk: 73/3439

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende medfølger ikke: Lampe over spisebord og lampe på hovedsoverom.

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

 

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 56 99 91.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

75-23-0026

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/75-23-0026. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.
 

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler | Fagansvarlig Stian Dahlen Brændsrød, tlf. 90 56 99 91

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Markedspakke (Kr.25 500)
Oppgjør (Kr.2 500)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 5 150 000,-) (Kr.61 800)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Totalt kr. (Kr.111 600)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Visning

torsdag 1. juni
kl. 18:00-19:00

Kontakt megler

Varenummer: 3069885