Arendal Bjorbekk

Steinsoppfaret 93

Felleskostnader
2 200 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
15 140 kr / år
Byggeår
2010
P-rom
57 ㎡
Bruksareal
64 ㎡
Tomteareal
5 415 ㎡
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Nidelvåsen - Lys og praktisk selveierleilighet - Solrikt og usjenert uteområde

Om eiendommen

Innhold

Gang, vaskerom/bod, bad, soverom, bod som benyttes som soverom og åpen stue- kjøkkenløsning.

Standard

Stue og kjøkken i åpen løsning, her har man parkett på gulv, store fasadevinduer vendt mot eget uteområde. Vedovn som innbyr til lune kvelder såvel som strømbesparende oppvarming . Stuen har god plass til vinklet sofa med fin avstand til TV.

Kjøkken er levert av Sigdal og har lyse fronter, skap mot tak for ekstra god lagringsplass. Her er det integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Plass til spisebord.

Romslig soverom med parkettgulv, her er det god plass til garderobe. Soverommet ligger østvendt, som sørger for behagelig innetemperatur. Romslig bod som i dag er innredet som ett soverom, men ikke søkt bruksendret.

Flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjhjørne, servant med romslig innredning og wc.

Entreen er flislagt med varmekabler. Fra entreen er det en praktisk adkomst inn på vaskerommet med opplegg for vaskemaskin og gode garderobemuligheter.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 64 kvm Sekundærrom: 7 kvm.
Bra. pr. etasje.:  1. etg. 64 m²
P-rom inkl: Bad , Vaskerom , Soverom , Stue/kjøkken , Gang
S-rom inkl.: Bod

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
Bod ble brukt som soverom på befaringsdagen, det er ikke fremlagt bruksendringsmelding på tiltaket og betegnet som bod i areal oppstilling
som opprinnelig planløsning.

I hovedsak er det bruken av rommene ved befaringen som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom, men i mange tilfeller må
takstmannen la sitt skjønn overstyre hovedregelen. Dette betyr at rommene kan defineres som P-rom eller S-som selv om de er i strid med
byggeforskriften.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2010 i følge Arendal kommune.

Oppvarming

Vedovn og varmekabler. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Pliktig medlemsskap i velforeningen. Velforeningen skal ivareta feltets vedlikehold og ansvar for adkomstveier og andre fellesarealer, samt ivareta drift og vedlikehold av feltets tekniske installasjoner.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Jens christian Edvardsen den 10.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet fra 2010. Leiligheten fremstår innvendig med påregnelig bruks slitasje, opphengsskader på overflater med enkelte småskader utover
påregnelig bruksslitasje. Ved hullborring og fukt søk mot tilbake fylt grunnmur ble det registrert høyere fukt verdier. Våtrom i boligen har mangler med hensyn til fall forhold. Yttervegger på våtrom mot tilbake fylt grunnmur vurderes som en risiko konstruksjon, rom under terreng avsnitt må sees i sammenheng der høyere fuktverdier ble registrert. Leiligheten vurderes under ventilert der vegg ventiler anbefales anlagt. Sammendrag er ikke utfyllende for rapporten innhold og må leses i sin helhet. Se for øvrig punkter nedenfor.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 Store eller alvorlige avvik:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Røykvarsler og brannslukningsapparat observert.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Sviskade i gulv, videre slitasje.

Innvendig > Radon
Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Kartet kan ikke benyttes til å forutsi radonkonsentrasjonen i enkeltbygninger. Den eneste måten å få sikker kunnskap om radon i en bygning, er å gjennomføre en måling. Radon i inneluft avhenger
ikke bare av geologiske forhold, men også av bygningens konstruksjon og drift, samt kvaliteten av radonforebyggende tiltak.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte. Relativ luftfuktighet i utforet vegg mot tilbakefylt grunnmur viser høyere fuktverdier som tilsier fuktig konstruksjon.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
Fallforhold mot sluk men ikke 1:50 80 cm fra sluk.

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad
Det er registrert symptom på fuktskader. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen.

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom
Det er registrert symptom på fuktskader. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen. Hulltagning er utført mot tilbakefylt grunnmur som er en del av vaskerommet også. Se rom under terreng.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 6: Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade: Noe råte i utvendig gelender til felles trappeoppgang samt veranda i leiligheten overnfor. Dekket av forsikring (gjennom sameiet). Råte oppstod grunnet dårlig utført behandling av treverk.
Pkt. 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon): Ja, kun av faglært
Beskrivelse: Bytte av termostat i gangen. Arbeid utført av Halvorsen Elektriske.
Pkt. 16: Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Bytte av rekkverk til felles trappeoppgang samt veranda til leiligheten ovenfor (råte grunnet dårlig materialbehandling). Arbeid utført av Usikker, utført på forespørsel av sameiet (forsikringssak).
Pkt. 24: Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler): Terassen er bygd på et fellesareal, slik mange terasser på Nidelvåsen er (ble bygget før jeg kjøpte leiligheten). Likevel er det ikke naturlig at noen andre en leilighetens eiere benytter seg av leilighetens terasse.
Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Arendal: Kjør mot Strømmen og ta første avkjørsel i rundkjøring, fortsett mot Bjorbekk. Følg Rykeneveien og etter ca. 500 meter tar man til høyre og opp mot Nidelvåsen. Ta så til venstre og følg veien over toppen og ned bakken. Ta så til høyre inn mot Steinsoppfaret. Når veien deler seg tar man til venstre og fortsetter innover til man ser nr. 93 på venstre hånd. Parker forran byggetog gå ned trappen.  Det vill være skiltet på visning. Velkommen!

Beliggenhet

Denne aktuelle leiligheten ligger usjenert til på attraktiv tomt med lite støy og sol. Boligområdet Nidelvåsen er et populært område på grunn av sin sentrale beliggenhet samt attraktive boliger i størrelser som passer for alle. 5 km fra Arendal sentrum. Kort vei til buss, dagligvarebutikk, barnehager, SFO og barne/ungdomsskole på Asdal. Flotte turområder like utenfor døren.

Tomt

Areal: 5 415 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten er pent opparbeidet med terrase, belegningsstein og bed.

Parkering

En fast parkeringsplass og rikelig med gjesteparkering like ved.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.09.2010. Ferdigattesten gjelder 4- mannsbolig. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse, tilhører reguleringsplan Nidelvåsen boligområde, del II, datert 28.02.2008. Arealplanid: 1610r6. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Vannmåler er instalert.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
2010/160692-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
03.03.2010 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Dersom en leilighet leies ut, skal styret i sameiet ha kontaktinformasjon på leietager med navn, telefonnummer og mailadresse. Eier plikter å informere leietaker om ordensreglene.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, såfremt det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er ikke tillatt å mate fugler og/eller katter fra veranda eller vindu.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forretningsfører

Arendal Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 890 000,- (Prisantydning) 36 088,- (Andel av fellesgjeld) 1 926 088,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 400,- (Dokumentavgift) 65 770,- (Omkostninger totalt) 1 991 858,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 15 140,22 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 3.423,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Felleskostnader

Kr. 2 200,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Lønnskostnader, revisjonshonorar, årskontigent boligbyggelag, forretningsførerhonorar bbl., kabel-tv, forsikring, vedlikehold, andre driftskostnader kr. 1.658,-
Rente og avdrag andel fellesgjeld kr. 376,-
Rente og avdrag andel fellesgjeld kr. 166,-

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 36 088 pr. 03.05.23
Andel fellesformue kr. 9 684 pr. 03.05.23

Lånevilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 63118134372, Nordea Bank Abp, filial i Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2023: 6.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26
Saldo per 03.05.2023: 866 133
Andel av saldo: 36 089
Første termin/første avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.09.2029 )
Flytende

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 504 899,- for år 2021. Sekundær: Kr. 1 817 636,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Steinsoppfaret 93, Gnr. 436 Bnr. 724 Snr. 21 i Arendal kommune. Sameiebrøk: 1/24

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 45 20 63 60.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

31-23-0148

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/31-23-0148. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rune Narten, tlf. 40 40 80 26

Vederlag

Provisjon (Kr.57 750) Grunnpakke markedsføring (Kr.9 900) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilrettelegging (Kr.14 900) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215) Totalt kr. (Kr.99 250)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3071151