Åseral

Stedjejuvet 36

Prisantydning
1 690 000 kr
Omkostninger
58 720 kr
Totalpris
1 748 720 kr
Formuesverdi
358 052 kr
Kommunale avgifter
10 552 kr / år
Byggeår
1980
P-rom
53 ㎡
Bruksareal
58 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Bortelid - Innbydende hytte med sentral og solrik beliggenhet - Utendørs boblebad

Om eiendommen

Innhold

Entré, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Hems med lav takhøyde og 2 utvendige boder.

Standard

Innbydende og  velholdt hytte med følgende innhold: Entré, gang med garderobeplass. Bad med baderomsinnredning,wc, opplegg vaskemaskin og dusjhjørne. Stue med peisovn, utgang terrasse og åpen kjøkkenløsning med lekker innredning. Integrert kjøleskap, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. 2 soverom. Hems med lav takhøyde benyttet som stue/soverom (Hemsen er ikke godkjent for varig opphold). 2 utvendige boder hvorav en ved inngangsparti og en på terrasse siden. Furu på alle gulv med unntak av bad som har belegg med varmekabler. Behandlet panel på vegger.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 58 kvm Sekundærrom: 5 kvm.
P-rom inkl.: Soverom, soverom 2, stue/kjøkken, gang, bad/vaskerom.
S-rom inkl.: Utv. bod, utv. bod.

Hems ca 8 kvm gulvflate, ikke måleverdig areal. Utv boder medtatt i areal, enkle/uisolerte.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Hems og trapp ikke på tegning. Ei heller bod i front mot terrasse.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Det er avvik mellom godkjente tegninger og dagens planløsning. Hems, trapp og bod i front mot terrasse er ikke på tegning og er trolig ikke omsøkt hos kommunen. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Byggeår og byggemåte

1980 i følge Åseral kommune.

Påkostning og modernisering

Nytt utendørs boblebad (Nordic Jubilee SE) sommeren 2020.

Oppvarming

Panelovner og varmekabler på bad.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Ifølge selger er det gode solforhold på morgen og hele dagen. Solen går ned bak Løyningsknodden ca. 20 på sommeren.

Diverse

Strømforbruk: ca. 6 000 kWh og ca. 7 000,-.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 17.08.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Hytte bygget 1980, påbygget senere tid rundt 2000 tallet.
Kjørevei helt frem, like ved butikk, skiløype mm, attraktiv beliggenhet. Godt utnyttet planløsning.

Hytta fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand men det er påpekt merknader i rapport.

Det må gjøres oppmerksom på at hytten har en enklere byggeskikk enn hva man kan forvente ut fra dagens byggeskikk. Dette gjelder undamentering/gulvdekke mm, stedvis uisolert i boder mm.

Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Hytta er vurdert utfra byggeår og hva er normal bruks og alders-slitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det er normalt utfra alder og tidens tann.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til!

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Innvendig > Innvendige trapper:
Det er ikke montert rekkverk. Bratt stigning. Tg3 manglende rekkverk men dette vil ikke være mulig å etablere begge sider grunnet smal trapp.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom:
Rommet har ingen ventilasjon.

TG2:
Utvendig > Taktekking:
Det er avvik: På nedre del av plater/skjøter så er det observert noe rustdannelse og malingflass.

Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Takrenner er stedvis skjøtet. Stedvis dryp/utetthet. Vindski er av en eller annen grunn forhøyet noe, ukjent årsak. Fremstår litt ufagmessig.
Noe malingflass vannbord tak. Generelt varierende årgang, endel eldre som tilsier oppsyn.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er avvik: Ingen museband bak kledning. Fremstår ellers hovedsaklig OK, men stedvis noe mindre malingflass/værslitasje. Bør nok påregnes en strøk med maling enkelte steder neste sesong.

Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Vinduer av varierende årgang. Ikke alle datostempel er synlig, men de med koblet glass er fra byggeår. De andr er trolig fra 00 tallet ved påbygg. Eldre vinduer bør nok påregnes byttet på sikt, ellers mindre malingflass etc på nyere vinduer og deretter oppsyn.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Eldre balkongdør, litt malingflass etc. Trekk vil kunne oppleves. Bod dør, er trolig en vanlig innerdør. Fungerer OK siden den står skjermet men enklere og ikke lås etc.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk hovedsaklig 100cm som er OK, men mindre der hvor det er etablert port for snømåking. Mindre skjevhet i rekkverk like ved den utv boden. Noe mindre sig i dekke på det ene hjørnet. Nedenfor er det lagt trelemmer liknende, her er det skjevhet/enklere, endel vekst etc.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Dør vindfang tar i svill, bør forsøkes justert.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det er noe fall mot sluk i rommet og oppkant vegger og dørsviller. I dusjsone er det mindre fall enn ønsket og vann kan ligge igjen. Noe midsfaring belegg dusjsone og midt på gulv.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Utett sveiseskjøt. Ser ut til å være fuget litt nedi så ansees ikke kritisk.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det kan med fordel monteres lekkasjesensor med stengeventil i skap under vask samt under oppvaskmaskin. Lekkasjesensor er et krav som har kommet på nyere kjøkken. Denne boligen er bygget før kravet ble innført. I alle boliger som er bygget eller rehabilitert etter 2010 skal det være installert slik sensor/vannstopper. Det kan med fordel monteres komfyrvakt som stenger strøm til steketopp ved evt varmeutvikling ut over normalt.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: Eier har opplyst i egenerklæring at det er risiko for fryste rør.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Det er avvik: Noe enklere isolasjon rundt rør under hytta. Ligger åpent, kan med fordel fuktsikres bedre/etablere plast rundt liknende.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år I nye leiligheter og eneboliger skal man i henhold til nye forskrifter fasttilkoble alle varmtvannsberedere, dvs ikke koble via stikkontakt. Krav fra 2014.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikringskap plassert i gang og har automatsikringer.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Det er avvik: Noe terrengfall inn mot hytten. Ansees ikke kritisk siden det er åpent inn under hytta.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse Fagbrev elektriker, eier av hytte. Arbeid utført av Erlend Kleivset.

Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
- Ja, Det er utført tiltak mot frosne vannrør. Vinteren 2021 var det ved lave temperaturer (-15 - -20 grader) problemer med at vannrør mellom fordelerskap og dusjarmatur på bad frøs. Det er etter dette gjort utbedring med isolering under hytte, og varmekabler som kan slås på ved behov. Ved veldig lave utetemperaturer, og lav romtemperatur inne i hytta, kan vannrør som er forlagt i gulv fryse, da det er åpent under hytta.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand kjør RV9 mot Evje. I rundkjøringen ed Esso-stasjonen på Hornnes ta av til høyre mot Bortelid. Når man er kommet til butikken på Bortelid ta til høyre ved Røde Kors-hytten og følg veien nedover ca. 200 og hytten ligger på venstre side av veien og er merket med Sørmegleren tilsalgs-plakat. Fellesvisning vil bli skiltet.

Beliggenhet

Flott og sentral beliggenhet få meter fra oppkjørte skiløyper og nydelig turterreng sommer som vinter.Alpinanlegg, ski stadion og butikk like i nærheten.Utsikt mot skiløypen og fjellheimen.Gode bade- og fiskemuligheter om sommeren og godt utvalg med oppkjørte skiløyper på vinteren.  Det kan også nevnes blant annet  sandstrand,  frisbeegolf bane, minigolf, ny sykkelløype, bensinpumper og el-bil ladere like i nærheten. Bortelid ligger ca. 650 moh. og er et avAgders mest snøsikre områder. 99 km. fra Kristiansand, 110 km. fra Mandal, 127 km. fra Arendal og
237 km. fra Stavanger.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 3801

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er punktfestet. Grunneier er Ruben Bortelid. Årlig festeavgift er pr. 2022 kr. 3 801,-. Festeavgiften ble sist regulert 2020 og reguleres hvert femte år iht. festekontrakten. Festetiden er 80 år, regnet fra 01.04.1999. Det gjøres oppmerksom på at det foreligger tinglyst forkjøpsrett for grunneier/og at grunneier skal godkjenne overdragelsen. Se vedlagte festekontrakt.

Parkering

Biloppstillingsplasser ved hytten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.09.2002. Ferdigattesten gjelder nybygg - fritidsbustad, gnr. 9, bnr. 8, fnr. 1352. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan for Stedjejuvet, datert 21.06.2001. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Veirett over grunneiers eiendom med vedlikeholdsplikt. Tilkoblet offentlig vann- og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1867 - Festekontrakt - Vilkår. Tinglyst: 04.05.1999
festetid: 80 år
Årlig festeavgitft: NOK 2.500
Bestemmelser om regulering av leien
Festeren har rett til å overdra og pantsette festeretten
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Eiendommen er overbeheftet. Det er en forutsetning for gjennomføring av salget at kreditoren(e) aksepterer å slette sitt pant mot nettoproveny. Dersom det blir tinglyst ytterligere pant/utlegg i eiendommen, kan handel kun gjennomføres forutsatt at disse aksepterer å slette sitt pant uten å få innfrielse av det underliggende kravet. Megler vil holde kjøper orientert om eventuell utvikling i saken. For i best mulig grad å sikre gjennomføring av handelen, er det et ønske og en fordel at overtagelse blir satt til snarest mulig.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,-)) 58 720,- (Omkostninger totalt) 1 748 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 10 552 pr. år
Beløpet inkluderer abonnementsgebyr vann og avløp, målerleie, feieavgift og renovasjon. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 19,44,- pr m3 og avløpr kr. 53,29,- pr m3.

Eiendommen har vannmåler. Vann- og avløpsgebyr vil variere iht. forbruk.

Faste løpende kostnader

Fjellparkavgift, løypepreparering og aktivitetstilbud på Borelid kr. 1 518,-
Brøyteavgift, privat parkering ved hytta kr. 5 535,-

Formuesverdi

Kr.  358 052,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Stedjejuvet 36, Gnr. 9 Bnr. 8 Fnr. 1352 i Åseral kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp, oppvaskmaskin og vaskemaskin.
Selger opplyser om at varmluftfunksjonen på stekeovnen ikke alltid fungerer. Alle andre funksjoner virker, slik at ovnen kan brukes.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0086

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0086. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Transport festekontrakt (Kr.500) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjør (Kr.10 990) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (fastpris inkl. alle visninger) (Kr.50 000) Tilrettelegging (Kr.14 000) Totalt kr. (Kr.81 265)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3063033