Kristiansand - Songdalen

Songdalsvegen 106

Prisantydning
1 390 000 kr
Omkostninger
8 660 kr
Andel fellesgjeld
889 985 kr
Andel fellesformue
34 067 kr
Totalpris
2 288 645 kr
Formuesverdi
565 305 kr
Formuesverdi sekundær
2 035 098 kr
Felleskostnader
4 635 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2006
P-rom
73 ㎡
Bruksareal
90 ㎡
Tomteareal
4 776 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

NODELAND SENTRUM - Pen 3-roms leilighet i 2.etg- Heis - Solrik innglasset balkong - Fast P-plass - Sentralt

Om eiendommen

Innhold

2. etasje: Gang, stue og kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.
2 utvendig boder. En bod på balkong og en bod i svalgang rett på utsiden av leiligheten.

Fast biloppstillingsplass.

Standard

Lys og pen andelsleilighet oppført i 2006 med god standard. Leiligheten ligger i 2.etasje og har alt på en flate, planløsninger er praktisk og god. Gangen gir deg en lys og innbydende velkomst. Her er det god plass til å henge fra seg ytterklær og sko eller sette inn et garderobeskap. Stuen er lys og pen med parkettgulv og lysmalte vegger. I stue er det plass til å møblere med sofagruppe og spisebord. Fra stue er det utgang til solrik innglasset balkong med skyvbare fronter mot vest. Det er også en mindre bod like innenfor terrassen. Det er åpen kjøkkenløsning og pen kjøkkeninnredning med medfølgende hvitevarer På kjøkken er det god skap- og benkeplass. I leiligheten er det 2 gode soverom som begge har parkett på gulv og lys malte vegger. På hovedsoverom er det skyvedørsgarderobe og soverom 2 har garderobeskap. Bad har fliser på vegg og gulv, dusjhjørne, toalett, og baderomsinnredning m/ servant og skap. Varmekabel i gulv. Eget vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. Her er det vaskekar og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Utvendig ved inngangen medfølger en bod i tillegg til bod ved terrassen

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 90 kvm Sekundærrom: 17 kvm.
P-rom: Gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
S-rom: Innglasset balkong med bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2006 i følge Kristiansand kommune.

Påkostning og modernisering

Styret har innhentet pristilbud på bytting av kleding enkelte steder og maling med ny farge - avgjort med solid flertall i spørreundersøkelse. GF ble orientert om at det i tillegg til å bruke av oppsparte midler må lånes penger for å gjennomføre prosjektet, og at dette vil føre til en økning av felleskostnader i form av renter og avdrag. Det vil bli gitt anledning til individuell innbetaling av den enkeltes andel. Det ble gjennomført avstemming over at styret skal få fullmakt til vedlikehold med en økonomisk ramme inntil kr 1.230.000,- , bruk av oppsparte midler kr 750.000,- og ta opp lån inntil kr 480.000,-

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabel på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Borettslaget planlegger vedlikehold av bygg (bytte deler av kledning samt diverse maling). Borettslaget har ikke nok egenkapital til denne oppgraderingen som er helt nødvendig nå. Dette løses via et lån eller om noen ønsker å betale inn et engangsbeløp. Styret vil komme tilbake til totalkostnad på generalforsamlingen.

Forslag til vedtak:
Generalforsamlingen i Stasjonstunet borettslag gir styret fullmakt til å oppta lån på inntil kr. 480.000,- til bytting av kledning, maling etc., samt bruk av oppsparte midler kr. 750.000,-. Styret får fullmakt til å undertegne lånedokumenter i forbindelse med låneopptaket. Fullmakten omfatter også utvidet pantsettelse av borettslagets eiendom for tilsvarende beløp, med prioritet foran borettsinnskuddene. Felleskostnader økes tilsvarende for å møte økte lånekostnader. Nedbetalings tid 10 år. Oppsparte midler er ikke nok til å dekke kostnadene for vedlikehold som utføres. Generalforsamlingen vedtok enstemmig at hver andelseier selv skaffer de midlene som er nødvendige for å dekke de resterende kostnadene for dette. Estimert kostnad for dette er 18.000,- pr boenhet.

Styret er pliktig for å legge tilrette for elbil lading. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å legge til rette for infrastuktur slik at alle kan kjøpe egen ladestasjon. Denne kostnaden må også dekkes av den enkelte andelseier, da oppsparte midler ikke er nok til å dekke denne investeringen. Estimert kostnad for dette er 4.000,- pr boenhet, ref. generalforsamling 8. juni 2022.

På grunn av høye strømpriser ble det foreslått på generalforsamlingen 08.06.22 at det blir utredet om montering av solceller på taket til blokkene. Generalforsamlingen må vedta om styret skal undersøke videre.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 14.06.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Andelsleilighet med innglasset balkong beliggende i 2.etasje i leilighetsbygg som ble oppført i 2005. Leiligheten fremstår i normal god stand og vedlikeholdt. Bygningsdeler er i fra byggeår, samt våtrommene og kjøkkeninnredningen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Selger er fullmektig, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart i finn-annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse. Det vil bli godt skiltet med SØRMEGLEREN visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Sentralt beliggende leilighet på Nodeland sentrum. Her er det mangfold av servicetilbud og gangavstand til det meste som bla. matbutikker, apotek, frisør, bibliotek, togstasjon, fine turområder og park. Togstasjonen ligger i gangavstand fra leiligheten og tar deg til Kristiansand på ca. 9 minutter. Her er det oppført ny og flott stasjon som skal gi rom for ytterligere servicetilbud, gangbro over sporene. Det er også gode bussforbindelser i området.

Tomt

Areal: 4 776 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er festet eller punktfestet. Grunneier er Bane Nor SF. Årlig festeavgift er pr. 2022 kr. 129 207,- (inkl. i felleskostnadene). Festeavgiften ble sist regulert 01.01.20 og reguleres hvert tiende år iht. festekontrakten.

Iht vedtekter: Andelseierne i 1. etasje har en plikt til å disponere og vedlikeholde arealet på bakkenivå fra leiligheten til gjerde mot vei. Det kan settes opp hekk og/eller stakittgjerde i maks. 70 cm. høyde. Det er ikke tillatt å utruste dette areal på en måte som kan være til sjenanse for de øvrige beboerne. Er man i tvil, så må det tas kontakt med styret i forkant.

Parkering

Fast biloppstillingsplass. Gjesteparkeringsplasser på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 24.10.2005. Brukstillatelsen gjelder 11 leiligheter. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger tillatelse til oppføring av garasje og p-plass, datert 18.12.2006.
Det foreligger tillatelse til innsetting av takvindu, datert 17.08.2006.
Det foreligger ferdigattest for innebygde verandaer uoppvarmet, datert 03.02.2016.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører områderegulering Nodeland Sentrum datert 16.06.2019. Bebyggelsesplan Stasjonstunet Felt B19 datert 08.05.2003 sist revidert 20.02.2007. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området
rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Pengeheftelser i eiendomsrett:
Dagboknr.: 21437. Tinglyst: 16.11.2004. Festekontrakt - vilkår. Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier. Med flere bestemmelser.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i
andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Forkjøpsretten avklares etter aksept av bud. Se evt. borettslagets vedtekter for ytterligere informasjon.

Husdyrhold

Dyrehold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 390 000,- (Prisantydning) 889 985,- (Andel av fellesgjeld) 2 279 985,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 660,- (Omkostninger totalt) 2 288 645,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader

Kr. 4 635,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Driftsutgifter kr. 2355,- kommunale avgifter, eiendomsskatt kr. 268, renovasjon, felles forsikring på bygg, renter kr. 1682,- på fellesgjeld (avdragsfritt til og med 2025), TV-signaler digital mottaker kr. 330,-, forretningsførsel, vedlikehold, renhold fellesareal, energi/strøm fellesareal, styre- og revisjonshonorar.

Ut i fra dagens lånebetingelser vil avdrag som forfaller til betaling 27.12.2025 utgjøre kr. 6.597,- pr. mnd. for denne boligen.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 889 985 pr. 14.06.22
Andel fellesformue kr. 34 067 pr. 14.06.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 94807199654, Handelsbanken. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 14.06.2022: 2.35% pa. Antall terminer til innfrielse: 53.9
Saldo per 14.06.2022: 11 200 000,-. Andel av saldo: 750 000,-. Første termin: 27.09.2015. Neste avdrag: 27.12.2025 (siste termin 27.08.2035).
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 27.12.2025 utgjøre ca. kr. 5.578,- per måned for denne boligen.

Lånenummer: 94807219981, Handelsbanken. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 14.06.2022: 2.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 54.4. Saldo per 14.06.2022: 2 467 468,-. Andel av saldo: 139 985,-. Første termin: 27.03.2016. Neste avdrag: 27.12.2025 (siste termin 27.10.2035). Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 27.12.2025 utgjøre ca. kr. 1.019,- per måned for denne boligen.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 565 305,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 035 098,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Songdalsvegen 106, Andelsnr. 12 Orgnr. 988406708 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Selger

Astrid Rasmussen's bo v/fullmektig Arild Rasmussen.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmasin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0252

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0252. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.9 900)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 279 985,-) (Kr.46000,-)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115)
Totalt kr. (Kr.83 845,-)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061768