Kristiansand-Randesund/Søm

Sømsveien 172

Prisantydning
4 950 000 kr
Omkostninger
16 303 kr
Andel fellesgjeld
33 861 kr
Andel fellesformue
618 kr
Totalpris
5 000 164 kr
Formuesverdi
827 196 kr
Formuesverdi sekundær
2 911 906 kr
Felleskostnader
4 291 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2009
P-rom
116 ㎡
Bruksareal
121 ㎡
Tomteareal
3 314 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
3
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

SØM/KORSVIK-Flott 5-roms toppleilighet på det sydvestlige hjørnet med nydelig sjøutsikt-Solrikt-P-plass i kjeller-Heis

Om eiendommen

Innhold

Pen 5-roms hjørneleilighet beliggende nesten helt nede  i sjøkanten med 2 store solrike terrasser og garasjeplass i underetasje.

Leiligheten er beliggende på hjørnet i 3.etasje med trappefri adkomst og har  følgende innhold:

Gang med varme i gulv og garderobe.

Lys, pen og romslig stue med panoramautsikt, gasspeis og utgang til stor solrik balkong. Romslig kjøkken med panoramautsikt, pen HTH kjøkkeninnredning med god skap/benkeplass og integrerte hvitevarer (komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin), samt Side by side kjøl/fryseskap. God spiseplass og utgang til solrik balkong med gassuttak for gassgrill. Seperat spisestue ved kjøkken med nydelig  sjøutsikt.

Romslig og funksjonelt flislagt bad/wc med varme i gulv, Porsgrund Showerama dusjkabinett, badekar, vegghengt wc og servant med innredning. Bad/wc nr. 2 med vaskerom har toalett, servant med godt med innredning og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel.

3 gode soverom hvorav det ene har praktiskwalk-in closet/bod. Det ene av de 3 soverommene brukes idag som tv-stue.

Fast garasjeplass og bod i kjeller.

Standard

Pen leilighet på Søm med god standard. Dette er en toppleilighet som ligger fint til på byggets sydvestliget hjørne. Meget gode solforhold og nydelig sjøutsikt. Opprinnelig var dette tiltenkt 2 leiligheter men ble slått sammen til en stor leilighet på 121 kvm bra. 2 sydvestvendte verandaer med lite eller ingen innsyn og romslig plass ved inngangsparti/svalegang. Leiligheten har 2 soverom + stor Tv-stue evt. soverom. Dette er en leilighet utenom det vanlige. Meget god størrelse, flott solrik beliggenhet og nydelig sjøutsikt. Det er nye persienner i alle vinduer.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 121 kvm

P-rom: Vindfang, wc/vaskerom, bad, kjøkken, stue m/spisestue og 3 soverom.
S-rom: Bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2009 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, varme i gulv i yttergang og på bad/wc, gasspeis i stue, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Når det gjelder Støodden Båthavn as har de ingen nettside, men en facebook-side. Støodden Båthavn AS har totalt 105 båtplasser til leie for sesongen 2019 og 2020. Båthavn ble i 2021 utvidet med ca 100 båtplasser.  Båtplasser fra 3 til 5 meter. Send mail med kontakt informasjon og hvilken størrelse på båtplass til stoodden.bathavn@fopa.no, så tar vi kontakt. For vinteropplag har vi driftsavtale med Byggmester Kristian Flaa AS. Ta kontakt enten pr mail til kristen@kflaa.no eller mobil 915 63 655, for priser og ytterligere informasjon.

Mulighet for bilparkering på området for leietakere.

Det avholdes dugnader blant beboerne. Borettslaget oppfordrer hver leilighet til å delta med minst en representant på hver dugnad.

Fremtidig vedlikehold/oppgraderinger:
Borettslagets økonomi er såpass anstrengt at det ikke er rom for store vedlikeholdsarbeider som ikke er tvingende nødvendige. Det er behov for både støydemping og maling i svalgang i nr 170. Det bør vurderes utskifting og oppgradering av lysarmaturene i parkerkeringskjelleren. Overgang til ledlys vil gi både bedre lys og økonomisk gevinst i form av redusert strømforbruk. Mulighet for montasje av varmepumpe i leilighetene har vært luftet fra beboere. Styret har foreløpig satt disse på vent. Vi jobber for å finne mulige løsninger både med produkter og bindende avtaler for de som eventuelt monterer varmepumpe. Etterspørselen for elbillading i parkeringskjelleren er stadig økende. Det er derfor tatt initiativ for å innhente tilbud og planer for fremtidsrettede løsninger. Foreløpig har vi ikke fått tilbakemeldinger fra de forespurte firmaene. De aller fleste leilighetene har overbygde svalganger med mulighet for å gå tørrskodd til garasjen. Det er kun et lite stykke mellom leilighet 16 og 17 som mangler dette. I forbindelse med en lekkasje i vinter har det blitt aktuelt å se på om denne delen bør få tak over seg.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av den , og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Andelsleilighet beliggende i 3.etasje i leilighetsbygg som ble oppført i 2009. Leiligheten fremstår i normal god stand og vedlikeholdt, bygningsdeler er i fra byggeår, samt våtrommene og kjøkkeninnredningen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 10: Skjeggkre ble oppdaget i sameiet, men er blitt bekjempet. Oppdaget et par stk. siste året ved inngang.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

I nydelige omgivelser nesten helt nede i sjøkanten ved Korsvikfjorden ligger denne hjørneleiligheten så si på bryggekanten. Søm er et av Kristiansands mest attraktive boligområder.Her kan man nyte solrike dager på Søms og Fuglevikstranda, spille golf eller ta en tur ned til Korsvik marina og oppleve båtlivet på nært hold. Fra leiligheten er det kort gangavstand til daglivarebutikk, barnehager og skoler. Kun ca. 9 km. til Kristiansand sentrum/Kvadraturen. Holdeplass for buss like ved med hyppige avganger. Det finnes en snarvei like ved terrassen, en gangsti, som tar deg direkte ned til busstoppet. Forøvrig er det flotte rekreasjonsmuligheter i området med turstier og idrettspark ved Sukkevann, i tillegg flotte bademuligheter ved sjøen og flott ny båthav med mulighet for å leie båtplass. Kort vei til golfbane ved Sukkevann.

Tomt

Areal: 3 314 kvm, Eierform: Fellestomt
Pent opparbeidet  fellestomt med gressplen, belegningsstein, lekestativer, blomsterbed og opparbeidede gangarealer.

Parkering

Parkeringsplass i lukket parkeringskjeller medfølger. Gjesteparkering på borettslagets felles tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på blokk/bygård/terrassehus datert 17.04.2009. Det foreligger ferdigattest på innglassing av eksisterende svalganger datert 10.08.2018. Det foreligger ferdigattest for fasadeendring/innglassing av balkonger, datert 02.09.2020. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan nr. 905 "Knarrevik, Gnr. 56, bnr. 53 m.fl.", datert 21.06.2006. Plan i nærområdet: Detaljregulering for Knarrevik/Rosenlund - utvidelse av båthavn. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 5375. Tinglyst: 25.05.1976. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagboknr.: 22238. Tinglyst: 30.12.1994. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Husdyrhold

Andelseiere med husdyr skal skriftlig melde fra til styret om sitt dyrehold. Dyrehold er kun tillatt hvis det ikke er til vesentlig sjenanse for øvrige beboere. Hunder skal holdes forsvarlig i bånd og ikke gå løs. Ekskrementer fra hunder, katter og andre dyr skal ikke bli liggende igjen på Borettslagets eiendom og skal fjernes omgående av dyrets eier. Dyr må ikke være til sjenanse for andre beboere ved at de bjeffer eller lager bråk som forstyrrer naboene.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Sørlandet Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning) 33 861,- (Andel av fellesgjeld) 4 983 861,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 643,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 303,- (Omkostninger totalt) 5 000 164,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader

Kr. 4 291,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Avdrag (kr. 151,-) og renter (kr. 74,-) på felleslån, Telenor TV/bredbånd (kr. 489,-), eiendomsskatt (kr. 521,-), driftskostnader (kr. 3056: kommunale avgifter, renovasjon, felles byggforsikring, renhold av fellesareal, strøm i fellesareal, vaktmestertjenester, vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, m.m.)

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 33 861 pr. 09.05.22
Andel fellesformue kr. 618 pr. 09.05.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 65018130712, Nordea Bank Norge ASA. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.05.2022: 2.6% pa. Antall terminer til innfrielse: 68.65. Saldo per 09.05.2022: 14 461 091. Andel av saldo: 0. Første termin/første avdrag: 25.12.2014 ( siste termin 25.04.2039 ). Opprinnelig innfrielse lån (IN): 1 579 255. Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 1 195 932.

Lånenummer: 65018130739, Nordea Bank Norge ASA. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.05.2022: 2.6% pa. Antall terminer til innfrielse: 14. Saldo per 09.05.2022: 118 616. Andel av saldo: 0. Første termin/første avdrag: 25.03.2016 ( siste termin 25.09.2025 ). INGEN IN PÅ DETTE LÅN.

Lånenummer: 65018130720, Nordea Bank Norge ASA. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.05.2022: 2.6% pa.Antall terminer til innfrielse: 60. Saldo per 09.05.2022: 572 335. Andel av saldo: 33 862. Første termin/første avdrag: 25.09.2017 ( siste termin 25.03.2037 ). Ingen IN avregning. Brl. har IN avtale på andel fellesgjeld. Ved fastrente er det ikke mulig å innbetale.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 827 196,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 911 906,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Sømsveien 172, Andelsnr. 23 Orgnr. 992328959 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp. Taklampe på kjøkkenet følger ikke med.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0194

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0194. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 983 861,-) (Kr.89 100) Tilrettelegging (Kr.14 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Totalt kr. (Kr.126 945)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3060747