Vestsida

Solumsgata 7A

Prisantydning
1 490 000 kr
Omkostninger
12 300 kr
Andel fellesgjeld
517 593 kr
Andel fellesformue
85 474 kr
Totalpris
2 019 893 kr
Formuesverdi
496 144 kr
Formuesverdi sekundær
1 885 348 kr
Felleskostnader
6 598 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1957
Internt bruksareal (BRA‑i)
53 ㎡
Bruksareal
60 ㎡
Tomteareal
1 327 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
1
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Pen og romslig 2-roms leilighet på Vessia - Helt nytt bad - Biloppstillingsplass - Inkludert strøm i felleskostnader!

Om eiendommen

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Boligen har pipestokk, og det er mulig å sette inn ildsted.

Beliggenhet

Skolekrets

Barne- og ungdomsskolekrets er Vestsiden skole - kun 250 meter fra boligen.
For øvrig flere barnehager i området, med blant annet Vestsiden barnehage like ved skolen.

Parkering

Hver bolig disponerer en parkeringsplass utenfor blokka. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet på Vessia, like utenfor bykjernen og med gangavstand til alle fasiliteter. I borettslaget er det en parkeringsplass til hver leilighet, men med gode bussforbindelser like utenfor døren og gangavstand til sentrum er det fint mulig å leve et bilfritt liv på Vessia. Bussruten M2 fra Falkum via Kjørbekkhøgda passerer like ved boligen og går videre til Skjelsvik. Også kort vei til bussholdeplass for M3. Felles for bussrutene er at disse knyttes sammen på Kammerherreløkka med tog- og bussterminal.

Gangavstand til PP-Senteret med dagligvareforretning, frisør, apotek og bakeri, og like over veien for senteret finner du Porselensklinikken, treningssenter, dagligvareforretning, blomsterforretning og fabrikkutsalget til Porsgrund Porselen. Spaserer man over Porsgrunnsbrua finner du kjøpesenteret Down Town med et rikt utvalg av forretninger, bespisning og aktiviteter.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nye vinduer og balkonger datert 09.10.1985. Det er ikke oversendt ferdigattest for bygningen. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Andelen overdras fri for heftelser.

Fra hovedbølet som borettslagets eiendom er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 500,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 12 300,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Leiligheten holder normal standard og synes velholdt. Boligen har en praktisk løsning med gode romstørrelser, og beliggende i 2. etasje er det enkel adkomst med begrenset innsyn.

Fra felles oppgang kommer du inn i entré med plass til skoskap og klesoppheng. Plassbygget garderobeskap for ekstra lagringsplass.

Videre inn i stuen er det god plass til stor sofagruppe og spisestue, og det er utgang til vestvendt balkong. I stuen er det montert varmepumpe som effektivt varmer og kjøler boligen. Boligene i borettslaget har inkludert strøm i felleskostnadene.

Soverommet er av god størrelse, og har plass til dobbeltseng og skrivepult i tillegg til at det er plassbygget garderobeskap og plass til hyller og kommode.

Kjøkkenet har malt kjøkkeninnredning med slette fronter. Godt med benkeplass på to sider, der benkeplaten fortsetter på den ene siden og danner en barløsning med mulighet til å sitte ved benken og spise. Oppvaskmaskin medfølger. Øvrige frittstående hvitevarer medfølger ikke.

Baderommet er rehabilitert i 2024 i regi av borettslaget, og er nylig ferdigstilt. Her er det lyse, moderne flis på gulv og vegger, og det er montert firkantet dusjkabinett, servantseksjon med tilhørende speilskap med belysning på vegg. Opplegg til vaskemaskin, samt vegghengt toalett. Varme i gulv.

Det medfølger to boder i kjeller og en på loft. Fast parkeringsplass på siden av blokka som tilhører leiligheten. Alle oppholdsrom har laminatgulv, og det er slette malte flater på vegger og i himling.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Oppvaskmaskin.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

Andelen overdras fri for heftelser.

Fra hovedbølet som borettslagets eiendom er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Polisenummer

SP0003214775

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Kabel-TV og bredbånd er inkludert i felleskostnadene.
Produktnummer: DFE366AE-B369-433A-8B5D-7C3678D28A39