SØDAL TERRASSE

Sødal terrasse 8

Prisantydning
4 500 000 kr
Omkostninger
128 970 kr
Totalpris
4 628 970 kr
Formuesverdi
1 154 760 kr
Formuesverdi sekundær
4 157 134 kr
Kommunale avgifter
17 890 kr / år
Byggeår
1972
P-rom
185 ㎡
Bruksareal
246 ㎡
Tomteareal
1 091 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Romslig enebolig med nydelig utsikt og stor solrik tomt - Dobbel garasje -Barnevennlig - Sentrumsnært

Om eiendommen

Innhold

Innholdsrik bolig beliggende luftig og fritt på solrik utsiktstomt i nedre del av Sødal Terrasse. Vidstrakt utsikt over Otra, mot Eg og horisonten. God planløsning og barnevennlig beliggenhet. Kan trygt kan anbefales for en barnefamilie. Pent opparbeidet tomt med solrik platting, plen, tuijahekker og beplantning. Solrike og usjenerte uteområder.

1. etg.: Vindfang, hall, flislagt bad/wc, gang med utgang hage, 3 soverom og 3 store boder.

2. etg.: Gang, stor og romslig stue med plass for flere sittegrupper, spisestue, peisovn og utgang til platting og hage. Nydelig utsikt over Otra. Kjøkken med spiseplass og utgang veranda, 2 flislagte bad/wc, vaskerom og 2 soverom. Et har utgang veranda.

Bortsettingsloft.

Dobbel garasje integrert i boligen.

Trenger oppussing!

Standard

Stor og romslig enebolig med meget god planløsning.

Har kun vært en eier!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 246 kvm

P-rom 1. etg.: Trapperom, gang, vaskerom, bad, kjøkken, bad 2, stue og 2 soverom.
P-rom u. etg.: Vindfang, hall med trapp, gang, bad, vindfang 2 og 2 soverom.

S-rom u. etg.: 3 boder og garasje.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1972 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme i gulv i hele 1. etasje, samt begge bad og vaskerom i 2. etasje. Nyere varmepumpe og peisovn i stue med innsats.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Boligen er ryddet og vasket. Blir tømt for løsøre og inventar, men ikke ytterligere rengjort før overtakelse.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 18.04.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Boligen ble oppført i 1972 og fremstår generelt som i fra byggeår med behov for generell oppgradering. Bygningsdeler er i fra byggeår, samt våtrommene og kjøkkeninnredningen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er merkbare sig/retningsavvik på innvendige gulver i begge etasjene. Boligen har seget noe i framkant, trolig grunnet sig/setninger i bygge grunnen. Det ble målt ca. 65 mm. sig/lavere gulv med gulvlaser ved faste stue vinduer mot framsiden enn ved bakveggen i stuen og det er merkbart sig i gulvet i bla. kjøkken mot balkongdøren. Og det ble målt ca. 35 mm. sig/lavere gulv ved dør til vindfanget i underetasjen enn ved bakvegg under trappen på befaringen. Alle gulver ble ikke kontrollert med laser for å måle avvik. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Våtrom > Generell > Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vinyl belegg/membraner, sluk og røropplegget har utlevd sin levetid og det var målbar fukt i gulvet med fuktindikator på overflater i vaskerommet på befaringen. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000.

Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er ukjent om membran er montert bak flisene,
ingen synlig membran ble registrert i sluken på befaringen. Det ble ikke målt unormale fuktverdier med fuktindikator på overflater i baderommet på
befaringen, hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Våtrom > Generell > Bad 2: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er ukjent om membran er montert bak flisene,
ingen synlig membran ble registrert i sluken på befaringen. Det var målbar fukt med fuktindikator i gulvet i dusjen på befaringen. Hulltaking er foretatt i
bunn av vegg i tilstøtende soverom, uten å påvise unormale forhold. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er ukjent om membran er montert bak flisene,
ingen synlig membran ble registrert i sluken på befaringen. Det var målbar fukt med fuktindikator i gulvet i dusjen, i bunn av bakveggen på befaringen.
Hulltaking er foretatt i bunn av vegg i tilstøtende hall, under trappen, uten å påvise unormale forhold. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på undertak.
Utvendig > Nedløp og beslag - 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Plast-takrenner m/nedløp og luftelyrer i fra byggeår har normal værslitasje, med bla. noe rust etc. Besiktigelse er foretatt i fra bakkenivå og takbeslag er ikke kontrollert.
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er råteskader flere steder bla. i bunn av trekledningen på langveggen på framsiden av boligen.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er avvik: Det er opptørkede fuktmerker på begge luftelyrene og ved pipen etter tidligere lekkasjer. Det ble ikke målt unormale fuktverdier i merker på befaringen. Utvendig tetting, beslag etc. er ikke kontrollert.
Utvendig > Vinduer Det er avvik: Noen vindus glass i fra byggeår er punktert og ut i fra alder kan punktering oppstå i resterende vindus glass. Noen riper i glasset i bla. soverom i 1.etasje ble registrert.
Utvendig > Dører: Det er avvik: Skyvedøren i stuen er hard/vanskelig å åpne og ut i fra alder kan punktering oppstå i glassene.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
Innvendig > Overflater: Det er avvik: Innvendige overflater i fra byggeår har noe bruksslitasje med bla. merker, sprekk, litt skade i himling i gangen i 1.etasje etc.

Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
Innvendig > Rom Under Terreng: Det er avvik: Noen rom i underetasjen har innvendig påforing i trekonstruksjoner mot grunnmuren og grunnmuren er
synlig i garasjen og i bodene i bakkant av underetasjen. Det er fuktmerker, kalkutslag på grunnmuren, betong-gulver i garasjen og i bodene og
sprekker i betong-gulvene. Fuktmerker, kalkutslag har sammenheng med drenering, utvendig fuktsikring av grunnmuren som er i fra byggeår og fukt oppsug i fra grunnen i betong-gulver som ikke har plast/fukt sperrer montert. Det ble målt høye fuktverdier med fuktindikator i betong-gulver, bunn av grunnmuren i boder, garasje på befaringen, og ved hulltaking i bunn av trevegg i boden i underetasjen ble det målt 21 vekt% fukt som er fuktig. Generelt er rom under terreng og påforede vegger i trekonstruksjoner mot grunnmurer utsatte konstruksjoner mht. kondens, fukt.
Innvendig > Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Innvendig > Innvendige dører: Det er avvik: Innvendige dører i fra byggeår har normal slitasje. Trekkring, beslag mangler på skyvedøren til det ene
baderommet i 1.etasje og flere dører har loddavvik grunnet skjeve gulver i boligen.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er avvik: Kjøkkeninnredningen er i fra byggeår og har div. slitasje, merker, løs folie m.m. bla på benkeskapene mot balkongdøren og mot gangen.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er avvik: Kjøkkenventilator i fra byggeår har slitasje etc.

Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er montert i vindfanget.

Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er avvik: Grunnmuren er trolig oppført i sement-blokker med murpuss utvendig og innvendig. Ingen store sprekker ble registrert i synlig grunnmur på befaringen, men mindre sprekker noen steder og innvendig i garasjen er det mindre sprekker, fuktmerker, kalkutslag etc. og sprekker i betong-gulvet.
Tomteforhold > Terrengforhold: Det er avvik: Boligen ligger på flat/skrånende tomt og grunnmurer under terreng er utsatt for fukt påkjenning.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Kjør av fra E 18 ved brannstasjonen og ta oppover Torridalsveien. Kjør forbi Gimlevang og bort på sletten etter og ta opp til Sødal terrasse. Det vil bli god skiltet fra Torridalsveien. Huset ligger på høyre side litt opp i gaten.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på nedre del av Sødal Terrasse med nydelig utsikt over Otra og Egsjordene. Kort vei til badeplass i Otra. Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde med nærhet til Jegersberg som byr på flott turterreng i umiddelbar nærhet. Det er også gang- og sykkelsti til Universitetet i Agder, Lovisenlund Barneskole, Oddemarka ungdomsskole og KKG videregående skole, samt kort vei til Kristiansand sentrum med alle sine fasiliteter.

Tomt

Areal: 1 091 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor, solrik eiertomt som er pent opparbeidet med plen, solrik usjenert platting, Tuijahekker og beplantninger. Meget flott utsikt mot Otra, Sentrum og mot Eg.

Parkering

Dobbel garasje integrert i boligen og godt med parkeringsmuligheter på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 18.12.1972. Ferdigattesten gjelder frittliggende enebolig oppført av tre med en etasje + underetasje/kjeller, dertil innbygget garasje i kjelleretasjen. Bygget er oppført i samsvar med godkjent tegning og er utført i henhold til godkjent byggemelding. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg og tilhører kommuneplan 2011-2022, samt kommuneplanens arealdel, datert: 21.09.16. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Dagboknr.: 4116. Tinglyst: 09.05.1972. Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) 128 970,- (Omkostninger totalt) 4 628 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 17 890 pr. år

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2023 er kr. 2.666,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Kr. 6405,- for år 2023 er inkludert i de årlige kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 154 760,- for år 2021.
Sekundær: Kr. 4 157 134,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Sødal terrasse 8, Gnr. 33 Bnr. 367 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Selger

Ivar Hermansen's bo v/fullmektig Ole Arnold Hermansen.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0139

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0139. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 500 000,-) (Kr.63 000) Tilrettelegging (Kr.15 500) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.99 620)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070270