Snipetorp

Snipetorpgata 9

Prisantydning
2 990 000 kr
Omkostninger
8 860 kr
Andel fellesgjeld
2 625 000 kr
Totalpris
5 623 860 kr
Felleskostnader
14 819 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2022
P-rom
81 ㎡
Bruksareal
85 ㎡
Tomteareal
2 081 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Nyoppført og moderne toppleilighet beliggende i ærverdige Snipetorp. Solrikt! Svært romslig parkeringsplass og bodareal.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Entrè, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, bad og boder.

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Vannbåren varme, forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart.
Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Offentlig kommunikasjon

Rett på utsiden av døren

Parkering

Stor egen garasjeplass i lukket garasjeanlegg med heis til alle etasjer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt i Skien sentrum, i ærverdige Snipetorp. Her får du en enkel hverdag med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter og servicetilbud byen har å tilby. Fra leiligheten er det gåavstand til Arkaden og Lietorvet kjøpesenter, samt restauranter, cafeèr og offentlig kommunikasjon. Brekkeparken ligger kun en kort spasertur unna, med fine uteområder, konserter på sommeren og cafè. Man kan også følge den flotte naturstien rundt Hjellevannet, som tar deg til Myren handelsområde, Herkules kjøpesenter og videre over Klosterøya.
Forøvrig kort vei til friområder på Bakkestranda, Skagerak Arena, idrettsanlegg, treningssenter, badestrand og flotte rekreasjonsmuligheter, samt kino og Ibsenhuset.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 02.03.2023. Ferdigattesten gjelder leilighetsbygg. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bevaringsområde og konsentrert småhusbebyggelse, tilhører reguleringsplan "Reguleringsplan for Snipetorpgata 11 og 13 A", datert 16.10.2008.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse-nåværende, bevaring kulturmiljø, bevaring naturmiljø, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 16.06.2011.

Kulturminnevernsplan. Det gjøres videre oppmerksom på at eiendommen er en del av kommunens kulturminnevernplan. Planen har som hensikt å gi tydelige rammer for bevaring av kulturmiljøer, kulturlandskap og verneverdige bygg i Skien gjennom virkemidler i plan- og bygningsloven. Eiendommen er berørt av kulturminner - kulturmiljøer, lokaliteter, enkeltminner og sikringssoner . Kontakt megler for mer informasjon.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Økonomi

Omkostninger kjøper

2 990 000,- (prisantydning)
2 625 000,- (andel av fellesgjeld)

5 615 000,- (pris inkl. fellesgjeld)

omkostninger
5 100,- (boligkjøperforsikring help (valgfritt))
2 800,- (boligkjøperforsikring pluss (valgfritt tillegg))
480,- (tingl.gebyr brl-skjøte - statens kartverk)
480,- (tingl.gebyr pantedokument brl - statens kartverk)

8 860,- (omkostninger totalt)

5 623 860,- (totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Moderne og nytt leilighetskompleks i betong. Borettslaget er fordelt i 2 bygg. Denne leiligheten ligger på toppen i det fremste bygget med herlig utsikt og gode solforhold.

Standard

Nyoppført og moderne leilighet med høy standard og kvalitetsmessig materialvalg både utvendig og innvendig. Boligen er delikat innredet med god planløsning og gjennomført stil. Innvendig er det moderne farger på overflater og en pen håndverksmessig utførelse i alle som. Sentral oppvarming (vannbåren varme) og balansert ventilasjon. Det er gjennomgående lyse farger på overflater og 1 stav matt hvitpigmentert eikeparkett på gulv.

Hyggelig inngangsparti med plass til utemøbler. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen, og har plass til å henge og sette fra seg yttertøy og sko. Her er det montert porttelefon med video og automatisk låsåpner.

Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og øvrig ønsket møblement. De store vindusflatene gir godt med naturlig lysinnslipp, samtidig som det får rommet til å føles lyst og luftig. Utgang til balkong med flott utsikt over Skien by og gode solforhold.

Kjøkkenet har stilren innredning fra Strai med lyse sletter fronter og integrerte hvitevarer. Det er gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap, samt god arbeidsplass. Det er god plass til spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet.

Delikat bad/vaskerom i tilknytning til hovedsoverommet. Badet er innredet med servantskap med skuffer, speilskap, vegghengt toalett og dusjsone med mosaikkflis. Opplegg for vaskemaskin. Flis på gulv, flis på vegger og malt himling med downlights.

Det andre baderommet er innredet med servantskap med skuffer, vegghengt toalett og dusjhjørne. Flis på gulv, flis på vegger og malt himling.

Leiligheten har 2 soverom. Begge rommene har plass til seng og øvrig ønsket møblement. Hovedsoverommet har direkte adkomst til bad.

Praktisk bod med oppbevaringsmuligheter.

Diverse

Boligen er ikke bebodd, verken av selger eller noen andre - helt ny.

Randonmåling

Radonsperre i grunn

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/82230011. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

ja
Produktnummer: 2F302A51-F28D-4A29-9148-A8DE0472CBE8 Kategori: