Dypvåg

Skutevikveien 17

Prisantydning
2 790 000 kr
Omkostninger
86 750 kr
Totalpris
2 876 750 kr
Formuesverdi sekundær
169 648 kr
Byggeår
1964
Internt bruksareal (BRA‑i)
43 ㎡
Bruksareal
44 ㎡
Tomteareal
1 197 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
2
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Flott beliggende hytte på Dypvåg med usjenert og solrik beliggenhet - tinglyst båtplass - innlagt strøm og sommervann

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Hytta har alt på ett plan og inneholder 2 soverom, gang, rom med vask/stellerom, stue og kjøkken i åpen løsning. Det er utgang til terrasse både i front og på baksiden av hytta. Adkomst til toalettrom ved terrassen på baksiden. Her er det også en frittstående bod, samt utedusj på hytteveggen. Usjenerte og hyggelige uteområder rundt hytta. Tinglyst båtplass på flytebrygge, samt enkel sjøbod nede ved Skutevika.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Peis i stue, panelovner og frittstående ovn har vært benyttet ved behov.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Hytta er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkeringsplass på felles parkeringsplass, ca. 100 meter fra hytta. Nåværende eier leier i tillegg en parkeringsplass for kr. 1 500,- i året.

Beliggenhet

Sørlandsidyll på Dypvåg, ca. 15 minutter fra Tvedestrand sentrum. Hytta ligger fint til på en høyde med utsikt mot Skutevika. Usjenert tomt med flere hyggelige og solrike uteområder. Få minutters gange til båtplass og fine bademuligheter. Fine badeplasser fra brygge og fjellet ytterst i Skutevika. Umiddelbar nærhet til den vakre skjærgårdskysten med en rekke bade - og fiskemuligheter. Flere fine øyer i nærområdet med yrende liv på sommerstid, b.la Lyngør og Sandøya med ekte sørlandsidyll. Tvedestrand byr på et godt utvalg av fasiliteter. Her finnes det blant annet serveringssteder, butikker, bakeri, apotek, vinmonopol og kjøpesenter. Fra hytta er det ca. 100 meter til felles parkeringsplass.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse på grunn av hyttas alder. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger godkjennelse for utvidelse av stue fra år 2000. Det foreligger ingen ferdigattest. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Hytta har innlagt sommervann fra Krokvåg Vannverk SA (15.april - 15. oktober). Årlig avgift utgjør kr. 3 800,-. Gråvann fra vask går direkte til grunnen. Vanntilførsel gjennom yttervegg er krever utslippstillatelse fra kommunen. Dette foreligger ikke og er dermed ikke en godkjent løsning. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuelle pålegg eller søknader til kommunen påhviler kjøper. Det er frittstående utedo, samt toalettrom med portapotti toalett. Det er utvendig adkomst til toalettrommet. Det er privat vei frem til parkeringsplass. Bakken opp fra parkeringsplassen og mot hyttene, vedlikeholdes i fellesskap av hytteeierne.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan "Dypvåg Prestegårdsskog" ikrafttredelse 29.09.1998. Deler av tomten er regulert til friluftsområde. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Det foreligger kommuneplan under arbeid, 2021-2033.

Adgang for utleie

Hytta har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4213/88/60:
30.12.2004 - Dokumentnr: 4454 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1

30.12.2004 - Dokumentnr: 4454 - Overføring fra tidligere festenummer
Utgått festenr:
Knr:0914 Gnr:88 Bnr:1 Fnr:68

01.01.2020 - Dokumentnr: 192965 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0914 Gnr:88 Bnr:60

22.09.1964 - Dokumentnr: 1629 - Best. om båt/bryggeplass
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Overført fra: Knr:0914 Gnr:88 Bnr:1 Fnr:68
Gjelder denne registerenheten med flere

26.09.2005 - Dokumentnr: 133201 - Bestemmelse om bryggeplass
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Gjelder denne registerenheten med flere

26.09.2005 - Dokumentnr: 133201 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommentar konsesjon

Tvedestrand kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Kommentar Bo/Driveplikt

Det er ikke boplikt.

Kommentar odelsrett

Det er ingen odelsrett.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr  69 750,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 86 750,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Årlig eiendomsskatt utgjør kr. 1 040,-

Nøkkelinformasjon

Standard

Hytta er oppført i 1964 og går over en etasje. Utvidelse av stuen ble gjort i år 2000. Hytta har generelt oppgraderingsbehov. Det er inngangsparti fra begge sider av hytta. Inngangsdør er fra 2023. Hytta har innlagt strøm og sommervann, men ikke avløp.

Stue og kjøkken er i åpen løsning. Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Det er åpen peis i stuen. Peisen har vært lite brukt de siste årene, grunnet mest bruk på sommerstid. Pipen anbefales å kontrolleres før bruk. Kjøkkenet har enkel underskapsinnredning i tre med slette lakkede fronter. Innredningen er av eldre dato. Det er innlagt vann til kjøkken. Gråvann går til grunnen.

Det er 2 soverom i hytta som i dag er innredet med enkeltsenger og køyeseng.

Stellerom/rom med vask i hytta. I toalettrom er det montert Vera biotoalett. Toalettrom har utvendig adkomst fra terrasse. Utedusj på vegg.

Åpent elektrisk anlegg, tilknyttet tavleskap i toalettrom. Tavleskapet er utført med tradisjonelle keramiske skrusikringer og ettermontert automat. Automatisk strømmåler fra 2016.

Tilstandsrapport:

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Espen Martinsen, den 29.04.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon: Fritidsbolig fra 1964, oppført i en etasje, med tilhørende frittstående bod. Tilgjengelige opplysninger tilsier at fasadeendring i forbindelse med utvidelse av stuedelen ble oppført i perioden rundt 2000. Hovedinngangsdøren er av nyere dato. Utvendig har fritidsboligen et helhetlig oppgraderingsbehov. Kjøper må være oppmerksom på naturlige aldringssvekkelser for aktuelle bygningsdeler. Det er hovedsakelig skillekonstruksjonen mot terreng, vinduer, terrassedøren, terrassene og ytterkledningen som legges til grunn for vurderingen. Det som må prioriteres først er uttørking og utbedringstiltak i kryprommet. Videre må det påregnes omlegging av taktekkingen. Frittstående bod (opprinnelig utedo) vurderes som renoveringsklar. Byggtekniske merknader er kommentert i rapportens enkelte avsnitt. Rapporten må leses i sin helhet.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 

TG3: Store eller alvorlige avvik:

Utvendig > Taktekking. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Det ble registrert brekkasjer i deler av yttertakstekkingen. To av mønesteinene er erstattet med betongtakstein. Lav opplektingshøyde medfører redusert utlufting mellom undertak og yttertak. Det ble registrert råte i deler av den tilgjengelige opplektingen. Synlig slitasje / vedlikeholdsetterslep i tilknytning til vindskier og vannbord. Påbegynt råte i delel av pannebordet og ytterkantene av undertaket. Det er behov for utskiftning av taktekkingen, med tilhørende vindskier, vannbord, takrenner og beslag.
Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er påvist fuktskader i veggkonstruksjonen. Det er påvist råteskader i veggkonstruksjonen. Sviktsymptomer ved terrassedøren i kombinasjon med kondensfuktutfordringer i kryprommet tilsier at nedre del av konstruksjonen har råteskader. Deler av kledningen er utsatt for vannsprut fra tilstøtende terrassegulv. Varierende grad av slitasje og tørkesprekker.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Det er ingen lufting i konstruksjonen. Isolerte og/eller tildekkede skråtak kan være tidvis utsatt for dampgjennomgang fra tilstøtende rom, med påfølgende kondensfukt og betegnes derfor som risikokonstruksjon. Det ble registrert noe skjevheter i deler av konstruksjonen.
Utvendig > Terrassedør. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det ble registrert råte i bunn av speilfeltet. Det mangler utvendig terskelbeslag. Synlige innvendige fuktmerker tilsier at omrammingen er utett mot slagregn.
Utvendig > Treterrasser. Det er ikke montert rekkverk. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse. Det er påvist at dekke på terrassen har en del sprekker. Konstruksjonene har skjevheter. Stolper i tre er ført direkte mot terreng, med påfølgende kapillært oppsug i endeved og påregnelig raskere nedbrytning av trematerialene. Konstruksjonene er noe underdimensjonerte og enkelt utført.
Utvendig > Utvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. Trappevanger og nedstolpinger står i umiddelbar kontakt med terreng og utsettes for direkte fuktbelastning.
Utvendig > Bod - frittstående. Konstruksjonens nedre deler er utsatt for fuktbelastning fra terreng. Bygningen fremstår med synlig slitasje, råteskader og vurderes som renoveringsklar.
Innvendig > Krypkjeller. Det er påvist skader på konstruksjoner i krypkjeller som er forårsaket av råte eller sopp. Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er begrenset ventilering/luftgjennomstrømning i krypkjeller. Det er for dårlig terrengfall vekk fra konstruksjonen. Det er manglende fuktsperre på bakken. Det er påvist noe provisoriske understøttelser av etasjeskiller. Krypkjelleren har kondensutfordringer. Organiske materialer lagret i krypkjeller er råteskadet. Kryprommet er utsatt for noe overvannstilsig og innvendig vannansamlinger. Det ble målt skadelig høyt trefuktinnhold / vektprosent i skillekonstruksjonen. Det ble registrert avføring fra mus i kryprommet.
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold. Brannslukningsapparat er over 10 år. Tiltak: Utskiftning av brannslukningsapparat. Anbefalt utskiftningsintervall for røykvarsler er hvert 8-10 år.

TG2: Avvik som kan kreve tiltak:

Utvendig > Nedløp og beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Synlig falming, slitasje og rust i tilknytning til rennekroker og veggfester for nedløp. Enkelt pipefotbeslag.
Utvendig > Vinduer. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er ikke etablert tettepakninger i vinduene.
Utvendig > Hovedinngangsdør. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det mangler utvendig terskelbeslag.
Utvendig > Toalettromsdør. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det mangler utvendig terskelbeslag.
Innvendig > Overflater. Det ble registrert langsgående tørkesperkker/spalter i tregulvene. Videre ble det registrert tørk/fraglidning i enkelte endeskjøter for laminatgulvet. Gulvene er særlig utsatt for svingninger i luftfuktighet og temperatur, hovedsakelig som følge av kondensutfordringer i kryprommet.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konstruksjonen er tidvis utsatt for kondens/fuktbelastning fra tilstøtende kryprom. Det ble registrert svikt i gulv ved terrassedør.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Det ble registrert innvendig tilsoting i grue / brennkammer og sprekker rundt utvendig sotluke. Det foreligger ingen tilgjengelige tilsynsrapporter eller feierhistorikk på
fyringsanlegget.
Kjøkken > Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning. Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken.
Kjøkken > Etasje > Stue/kjøkken > Avtrekk. Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er påvist at vannrør som er utsatt for kulde har mangelfull isolering. Røropplegget er frostutsatt i den kalde årstiden.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Arbeid på avløpsrør er utført uten bruk av rørlegger.
Tekniske installasjoner > Ventilasjon. Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning. Dørene mellom rommene er utført med trappeterskler som hindrer luftgjennomstrømning.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det benyttes skjøteledning i forbindelse med strømtilkobling. Berederen er frostutsatt i den kalde årstiden.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Åpent elektrisk anlegg, tilknyttet tavleskap i toalettrom med utvendig adkomst. Tavleskapet er utført med tradisjonelle keramiske skrusikringer og ettermontert automat. Automatisk strømmåler fra 2016.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter. Enkel utførelse av blokkplasseringer / oppbygning og utførelse av innvendige støttepunkter. Ringmursblokkene er ført mot fjell og stedvis utsatt for frostsprengning hvor det er overvannsbelastning.
Tomteforhold > Terrengforhold. Deler av terrengfallet leder noe overvann under fritidsboligen, med påfølgende opphopning av overvann i kryprommet.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger. Rør/ledninger helt eller delvis synlig utendørs. Fare for frost. Utvendige vannledninger på terreng er utsatt for slitasje, både mekanisk og fra uv-stråling. Sommervann er ført til innvendige installasjoner. Det foreligger ingen tilgjengelige opplysninger som tilsier at det er gitt utslippstillatelse for direkte tilkobling til innvendige installasjoner.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Kjøleskap og fryser.

Diverse

Hytta har parabol.

Eiendommen selges på grunnlag av salgsfullmakt. Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Det gjøres oppmerksom på at hytta er ryddet og rengjort før visning, og at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/41240027. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Velforening

Det er frivillig medlemskap i Prestegårdsskogen hytteeierforening.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4213/88/60:
30.12.2004 - Dokumentnr: 4454 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1

30.12.2004 - Dokumentnr: 4454 - Overføring fra tidligere festenummer
Utgått festenr:
Knr:0914 Gnr:88 Bnr:1 Fnr:68

01.01.2020 - Dokumentnr: 192965 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0914 Gnr:88 Bnr:60

22.09.1964 - Dokumentnr: 1629 - Best. om båt/bryggeplass
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Overført fra: Knr:0914 Gnr:88 Bnr:1 Fnr:68
Gjelder denne registerenheten med flere

26.09.2005 - Dokumentnr: 133201 - Bestemmelse om bryggeplass
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Gjelder denne registerenheten med flere

26.09.2005 - Dokumentnr: 133201 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:1
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:92
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:96
Rettighet hefter i: Knr:4213 Gnr:88 Bnr:97
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Info kommunale avgifter

De kommunale avgiftene inkluderer eiendomsskatt kr. 1 040,-, renovasjon RTA kr. 3 091,- og avgift til Krokvåg Vannverk kr. 3 800,-

Byggemåte

Ytterkonstruksjonen er oppført i bindingsverk av tre. Teknisk utførelse er ikke vurdert da det krever inngrep i konstruksjonen. Datidens byggemåte medfører påregnelige utettheter i vindsperresjiktet og begrenset grad av isolering. Utvendige overflater er utført med stående malt tømmermannskledning. Taket er en saltakskonstruksjon, utført med tildekkede skråtak mot innredede rom. Bærende undertak av trepanel. Yttertaket er utført med eternittplater/asbestfiberplater. Se for øvrig tilstandsrapport.

Info strømforbruk

Selger informerer om et årlig strømforbruk som utgjør ca. 10 000 kwh. Strømforbruket vil variere med bruken av hytta.

Polisenummer

10910409

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:

4. Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade? - Utvidet stue i år 2000. Overbygd veranda ble gjort om til stue med nye vinduer og dør mot øst. Arbeidet ble utført av Glassmester Ekra og Voie.
11. Har eiendommen privat vannforsyning (ikke tilknyttet det offentlige vannettet), septik, pumpekum, brønn, avløpskvern eller liknende? - Sommervann fra Krokvåg vannverk.
21. Har det vært mugg, sopp eller råte i boligen eller andre bygninger på eiendommen? - Litt råte utvendig nederst på møne mot øst.
32. Har du andre opplysninger om boligen eller eiendommen utover det du har svart?:

Det er innlagt sommervann til kjøkken og bad. Sommervann bør ledes til yttervegg, da det ikke er innlagt avløp i hytta.
Gulv stue: Noen ujevnheter i gulv ved verandadør samt noen dårlige skjøter i laminatgulv
Tak: Bærer preg av å være fra byggeår og enkelte eternittstein har sprekker.
Krypkjeller: Det er fukt i krypkjeller og det burde vært bedre lufting.
Kan forekomme sukkermaur (spesielt om våren).
Flytebrygge 2,5x8m: Flytebrygge eies og disponeres sammen med hyttenabo. Dekket på flytebrygge er dårlig og vil bli utbedret. Arbeidet er planlagt utført i uke 19.
Produktnummer: CFC203CD-E6EE-4B86-A21F-F1ABF24C18B7