Skriverheia - Kragerø

Skriverheia 10

Felleskostnader
4 984 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1956
P-rom
67 ㎡
Bruksareal
89 ㎡
Tomteareal
Ikke oppgitt
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Tomannsbolig

Oversikt

Om eiendommen

Flott leilighet i 2. etasje med alt på en flate / Romslig veranda / Parkering

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten inneholder følgende:
2. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom

Kjeller: 3 boder til oppbevaring, samt felles vaskerom

Standard

Lys og fin leilighet med alt på en flate, beliggende i 2. etasje med direkte adkomst til egen veranda med god størrelse.
Utvendig er bygget vesentlig oppgradert via borettslaget for ca. 5 år siden, og fremstår i dag som et pent bygg med god standard.
Innvendig er leiligheten gjennomgående oppgradert de senere årene, og fremstår i dag som en fin leilighet med god standard.

Kjøkken:
Det er en delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue, som gir en god romfølelse og god plass til spisestue.
Kjøkkenet har en fin innredning med hvite, profilerte fronter, laminert benkeplate og flis på vegg mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin som kan medølge etter avtale med selger.

Stue:
Stuen har godt med naturlig lys via store vindusflater og balkongdør med glassfelt. Stuen har rikelig med plass til både sofagruppe og spisestue og i stuen er det en flott vedovn som sørger for effektiv oppvarming av hele leiligheten. Fra stuen er det direkte utgang til en romslig veranda som tilhører leiligheten.

Bad:
Fint med flislagt gulv og flis på vegger, og med varmekabler i gulvet. Badet inneholder toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, samt servant med skap.

Soverom:
Leiligheten inneholder 2 soverom, begge med god plass til både dobbeltseng og garderobeskap.

Boder:
Leiligheten disponerer 3 boder i kjelleren, med god lagringsplass. I tillegg er det tilgang til felles vaskerom med opplegg for vaskemaskin

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 89 kvm.
Rom som er P-rom: Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom

Kjeller: Bra: 22 kvm. (3 boder S-rom)
2. etasje: Bra: 67kvm, P-rom: 67kvm

Byggeår og byggemåte

1956 i følge Kragerø kommune.

Oppvarming

det er vedfyring i stuen, varmekabler i badegulv, og ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 14.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg takst ble kontaktet av Tone Lunner for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av leilighet med adresse Skriverheia 10 Andel 10. i Kragerø Kommune. Alle arealer er tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapport. Det er noen punkt som har fått TG: 2, her kan man nevne: Rør til vann og avløp, membranarbeider på bad som mangler dokumentasjon, ventilasjon bad, varmtvannsbereder, etasjeskille, hovet dør inn fra gang, innerdører og deler av innvendig overflater tak. Ut over dette viser en til rapportens underpunkter og det er svært viktig at man leser disse nøye og ikke bare konklusjonen. Leiligheten fremstår med et inntrykk som er bra, ut over dette er det generelt registrert noe symptomer på bruksslitasje. En må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG IU: KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad

TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Innvendig > Innvendige dører
Våtrom > Ventilasjon > Bad

TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Innvendig > Overflater
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Gruset adkomst frem til trapp inn til bygget. Felles gang på innsiden av hoveddøren/ytterdøren som gir adkomst begge leilighetene, samt nedgang til kjelleren.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral, men likevel tilbaketrukket beliggenhet på Skriverheia, et naturskjønt område med turmuligheter rett utenfor døra.
Fra leiligheten er det kort vei til skole, barnehage, butikker, Kragerø stadion, og Kragerø sentrum for å nevne noe, alt innenfor gangavstand.
I tillegg er veien inn til Skriverheia en blindvei, så det er ingen gjennomgangstrafikk, og generelt et veldig stille og rolig område.

Leiligheten ligger i 1. etasje med luftig og stor veranda, med direkte adkomst fra stuen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Kivle, Spar Kirkebukta og Kiwi på brygga. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er kort vei til Amfi Kragerø i Sannidal som innehar 20 butikker og virksomheter.

Brygga langs P.A Heuchs gate kan friste med TexMex på ElPaso, mat og drikke på Verven, kaffe, håndmat og fine ting på November,  Jensemann Pub med mye godt øl og Konas Cocktailbar hvor det serveres de deiligste cocktails av bartendere med kjærlighet for faget, Onkel Oskar med sin multi-cuisine og frodige uteservering, og sist men ikke minst Tollboden og Bakhagen som serverer oss en god dose feriefølelse, mat og drikke. I

I Kragerøs trange smug og gater gjemmer det seg mange godsaker, nisjebutikker for store og små og alt du ellers måtte trenge. Alle drevet av Kragerøs mest patriotiske. De med aller størst hjerte for den lille fine byen vår.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og ferge. Nærmeste holdeplass er Kragerø pleiehjem som ligger like utenfor boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Kragerø sentrum, 10 min til Sannidal, 40 min til Langesund og 40 min til Risør.

Fra eiendommen er det gangavstand til ferjekaia hvor daglig skyss tar barna ut til Kragerøskjærgårdens Montessoriskole på Skåtøy, Kragerø barne- og ungdomsskole ligger kun 10 minutters gange unna, samt Kragerø videregående skole på Kalstad. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende kommuner og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Festet fellestomt for borettslaget som ikke er oppmålt.

Festeforholdet knyttet til eiendommen er mellom Kragerø kommune og borettslaget, og det er en evigvarende festeavtale. Festeavgiften ble slettet/innfridd i 1957 og det betales dermed ikke festeavgift

Parkering

Leiligheten disponerer gruslagt parkering langs langveggen av bygget med plass til ca 4 biler. Dersom man ikke har behov for 4 plasser selv, så er det mulighet for å leie ut til eksterne.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål, tilhører reguleringsplan "Idrettsplassen/Maistanga", datert 16/2-1955. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Festekontrakt tinglyst 11.03.1955 dagboknr. 331. Festeavtalen mellom Kragerø kommune og borettslaget
Diverse påtegning tinglyst 15.06.1957 dagboknr. 868. Sletting av festeavgift.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Konsesjon

Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Om borettslaget

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere, og dernest medlemmer i boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares i etterkant av budaksept.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierene har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Regnskap og vedtekter

Kjøper/seksjonseier plikter å følge borettslagets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til salgsoppgaven.
Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Kragerø Bolig og Byggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) 344 832,- (Andel av fellesgjeld) 2 194 832,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 660,- (Omkostninger totalt) 2 203 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er en del av de kommunale avgiftene som er inkludert i felleskostnadene.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr 4.984,- pr. mnd.
Strøm, ca. kr. 1.000-1.500,- pr mnd. Vil variere avhengig av bruk og strømpris

Forsikring i IF Skadeforsikring / IF Skadeforsikring (polisenummer SP588059) inkludert i fellesutgiftene.
Innboforsikring: Vil variere avhengig av forsikringsverdi
Tv/Internett: Grunnpakke TV (Altibox) er inkludert i fellesutgiftene. Internett vil koste ca. 500,- pr mnd. i tillegg.
Kommunale avgifter: Inkludert i fellesutgiftene

Felleskostnader

Kr. 4 984,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

inkludert betaling av fellesgjeld, TV-pakke fra Kebas, kommunale avgifter, grunnleie, forsikring av bygningen, vedlikehold av fellesareal og utvendig vedlikehold, KBBLs forretningsførsel og andre driftsutgifter.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 344 832 pr. 01.01.22
Andel fellesformue kr. 67 126 pr. 01.01.22

Lånevilkår fellesgjeld

Felleskostnader pr. mnd.:                kr. 4.984,- (inkl. tv-pakke)
Herav andel betjent fellesgjeld:       ca. 47,99%
Andel renter fellesgjeld pr. mnd.:    ca. kr. 709,-
Andel avdrag fellesgjeld pr. mnd.   ca. kr. 1.539,-
Andel fellesgjeld pr. 01.01.22:         kr. 344.832,-
Rentesats lån pr. i dag:                    Sparebanken Sør 2,75 %
Fellesgjeld innfris:                             Sparebanken Sør 2037
Andel fellesformue pr 31.12.21       kr 67.126,-

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 393 817,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 1 417 741,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Skriverheia 10, Andelsnr. 19 Orgnr. 953291320 i Kragerø kommune.

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Borettslag

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 46 80 63 69.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0133

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0133. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.4 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 000) Tilrettelegging (Kr.9 900) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 150) Oppgjør (Kr.5 900) Overtakelse av eiendom (Kr.1 000) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 500) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (Kr.44 375) Totalt kr. (Kr.76 295)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Solgt

Kontakt megler

Varenummer: 3062821